Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 324 030
  • 8 803

vensteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
100 allekirjoitusta täynnä. Hienoa veljet ja siskot! Vaikka suuresti epäilen tuon adressin vaikutusvoimaa niin silti on hienoa nähdä että näinkin moni fani tai ei-fani kokee että Jokerit Ry on omalla toiminnallaan vahingoittanut koko seuraa ja nyt olis aika laittaaa nykyinen puuhapetekerho pihalle.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
In before "odottakaa faktoja ennen tuomitsemista".

Faktoja odoteltu viime vuoden helmikuusta asti. Odotellaanko vielä toinenkin vuosi?
Toki ainakin jos @powerplaymaker saisi päättää, Hjollen johdolla hamaan tappiin asti ja tuo matka on lähes loputon.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haluaisin tietää mitä tekemistä tämän hetkisellä tilanteella on sen hetkisen tilanteen kanssa? Ei yhtään mitään.

Tämän hetkisessä tilanteessa ollaan sen hetkisen tilanteen takia, jolloin mitään ei ollut valmiina, vaan kaverit tuli yllätetyksi housut kintuissa. Teräksisten kivien sijaan housujen alta löytyikin vain tyhjäksi ammutut hernepyssyt.

Ja sen hetkisen tilanteenkaan jälkeen asioille ei olla tehty yhtään mitään, jolla tilannetta olisi saatu muutettua paremmaksi.

Joten kyllä, sen hetkisellä tilanteella on hyvinkin paljon tekemistä tämän hetkisen tilanteen kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Toki ainakin jos @powerplaymaker saisi päättää, Hjollen johdolla hamaan tappiin asti ja tuo matka on lähes loputon.
Koskinen on julkisesti luvannut, että avaavat kaikki faktat julki, kun (JOS) saavat Mestislisenssin. Tuolle on olemassa määräpäivä.

JOS eivät saa lisenssiä -> kaikille kenkää (oy/ry)
JOS saavat, mutta salailu jatkuu -> kaikille kenkää
JOS saavat (lisenssin) ja avaavat faktoja vain vähän -> kaikille kenkää
JOS saavat lisenssin ja avaavat kaiken läpinäkyvästi -> mennään tilanteen mukaan.
 

Kims85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Adressissakin mukana ollut huomio, että Teemun porukalla mahdollisesti rakennettaisiin nyt liigajoukkuetta ensi kaudelle on sinällään mutuilua. En usko, että liigaan oltaisiin menty millään taustajoukoilla ainakaan Espoon nenän edestä ellei sitten kahta uutta joukkuetta ole tarkoitus ottaa mukaan lähiaikoina. Tuosta olisi saatu aikaan melkoinen paskamyrsky.

Muutoin paljon hyvää tekstiä ja allekirjoitus siihen täältäkin jossain vaiheessa tulee, ellei jotain yllättävää tapahdu piakkoin. Itse haluan kuitenkin nähdä tämän jaon ihan viimeiseen korttiin.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kenestä Raato puhuu? Osuus alkaa noin 2.30 lopusta


Olipa harvinaisen vaikea saada selkoa koko puheenvuorosta ja sen pointista.
 

WillieGunn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
FB:n puolelta bongattua: Näemmä joku on tehnyt addressin.
Täytyykin käydä kirjoittamassa. Ketuttaa seurata sivusta tämmöstä pelleilyä. Toivottavasti kaikki lätkää seuraavat kirjoittaisivat. Näkyvyyttä toivoisi Jokerien faneille muutenkin. Nehän tässä kärsii. Jokerien fanikamoissa joku marssi tai jotain.

-Joel Harkimon mykkäkoulu 100% omistajana
Jolle käytös ja näkymättömyys alleviivaa sitä, että on pelkkä bulvaani.

Sivusta seurannneena, vain näitä kommentteja lukeneena ja median välityksellä, päättelisin. et
joku on saanut Ry:n uskomaan satasella, et Areenan kaupat ratkeaa suotuisasti just nyt, kesällä, syksyllä,
just nyt. Ja sit rahaa on.
Ei kukaan täysjärkinen voi uskoa, että areenalle tapahtuu nopeasti yhtään mitään. Ukrainassa on sota, joka todennäköisemmin eskaloituu kuin loppuu pian. Pakotteet todennäkäisemmin kiristyvät, kuin poistuvat. Ryssäomistajilla ei ole mitään motivaatiota myydä, kun voivat myös tehdä kiusaa. Hallirahat päätyisi todnäk Ukrainaan jälleenrakennuksen rahoitukseen.

Ry:n päätöksille voi olla syynä myös se, että Venäläistä rahaa on varmaan tässä vuosien saatossa valunut sinnekkin jonkin verran. Ehkä ne on "Hjalliksen sakin" talutushihnassa ja kiitollisuudenvelassa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olipa harvinaisen vaikea saada selkoa koko puheenvuorosta ja sen pointista.

Joo, mutta historiaan peilaten Summanen syyttää tuossa Kalea ja tämän hännystelijöitä, vetoaa että tämän suhmuroijaklaanin touhulle laitettaisiin nyt stoppi. Eli käytännössä toivoo Team Jokerien hakemuksen hylkäämistä, jotta uusi alku olisi mahdollinen.
 

mmjj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja kuten kirjoitin, siitä ei ole varsinaisesti iloa lähteä juuri nyt vaatimaan päitä vadille, kun se juna on jo mennyt ensi kauden osalta, mikäli homma kusee. Siksi pitäisi nyt ensin odottaa, että kuullaan tästä ne faktat. Sille viimeinen deadline on se, kun tulee tieto, että lisenssi on hyväksytty/hylätty.
Faktat on kuultu. Team Jokerit oy toimitti määräpäivään mennessä hakemuksen, jolla ei ollut Jääkiekkoliiton mukaan minkäänlaisia mahdollisuuksia mennä läpi.

Tämä kortti on nyt katsottu.

Mitä ensi kauteen tulee, elättelen toiveita, että Jokerit voi vielä päästä Suomi-sarjaan. Sinne riittää pieni halli. Parempi on pelata Suomi-sarjaa kuin toinen kausi putkeen ilman mitään pelejä.

Tämä vaatii seuraavan tapahtumaketjun:

1. Jokerit ei saa Mestis-paikkaa > Jokerien tuotemerkin oikeudet palaavat ry:lle
2. Tehtävänsä huonosti hoitanut ry:n hallitus vaihdetaan kokonaan uuteen
3. Nauravan Narrin johdolla rakennetaan hakemus superpikavauhdilla Suomi-sarjaan (hyvä pohja on jo viime kesältä)

Onneksi Suomi-sarjan takaraja tulee myöhemmin kuin Mestiksen, muistaakseni huhtikuun lopussa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onko kukaan muuten laittanu vinkkiä Antti Vihtorille ja Kimmo pojalle, et voisivat tehdä sellaisen spessu jakson Kimanttia ohjelmaan jossa aiheena ois Jokerit. Vieraana ois vaikka Jolle ja Jollen isä. Käytäs läpi Itään lähtökeissi ja tää paluu saaga. Ois kiva kuunnella ku Kimmo poika vähä röhönaureskelisi omalla tyylillään
 

Catch22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Silloin kun Koskinen nimitettiin niin minä puolustin nimitystä perusteilla että siinä tilanteessa kun aikaa oli jäljellä pari viikkoa ei ollut mitään mahdollisuutta saada ketään parempaa tilalle ja ei ole mitään järkeä lytätä miestä ennenkuin hän on edes aloittanut. Minusta kaikki ne jotka arvostelivat nimitystä silloin toimivat yksiselitteisesti Jokereitten etua vastaan ja heitä oli paljon. Samoin kaikki te jotka nyt hyökkäätte Koskista vastaan varmistatte että kukaan ei uskalla astua esiin tulevaisuudessakaan tekemään yhtään mitään Jokereitten eteen.
Mistä me tiedetään vaikka Jolle ja Koskinen olisi kimpassa säätäneet tätä sotkua jo elokuusta lähtien? Jolle ei ole kertonut mistään mitään, paitsi yhden twiitin verran jossa kertoi ettei ole mikäön keulakuva. Paitsi että on. Jollehan saattoi palkata Koskisen jo elokuussa ”hoitamaan” hakemusta ja lisenssiä. Mistä me sitä voidaan tietää? Kun tiedotus on nolla, niin on aivan mahdotonta luottaa enää mihinkään noiden tekemisiin.

Ja ne vähät asiat mitä Koskinen on mediaan on kertonut, on osoittautunut pelkäksi kusetukseksi (hyvä hakemus, luottavaisin mielin jne). Yhtään oikeaa asiaa tai faktaa sieltä ei ole saatu ulos.

Joten vastaus: Onko mitään järkeä lytätä miestä?

On.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit

Ei taida liittyä Myllypuron jäähallin asioihin millään tavalla tämä asia, vaikka sama henkilö vetääkin sekä Ry:tä että hallia. Mielestäni tuossa mennään jollain tavalla jo henkilökohtaisen häirinnän puolelle jos aletaan työpaikan spostia pommittamaan.

Onkohan Myllypuron uuden jäähallin rahojen taustat muuten KHL-ajoilta?

Mikä uusi jäähalli?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös