Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 324 183
  • 8 803

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
On tapahtunut koko ajan. Kohta ollaan taas siinä pisteessä, että asiat tulevat julkisuuteen liian aikaisin (ennen virallista ulostuloa), mutta tällä kertaa se ei luultavasti haittaa -asiat ovat jo tarpeeksi pitkällä.
Niin kuin eilen kirjoitin. Kukaan ei oikeasti tiedä missä mennään. Palsta täynnä paskan puhujia.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tässä kävi sillei hassusti että Liiga antaa nyt oikein kunnolla takaisin mitä Jokerit ruplaliigaan lähtiessään ansaitsi.

Jos Jokerit mestis-polun selvittää ja raivaa tiensä Liigaan ni jälkeenpäin ajateltuna tämä on oikea reitti. Toki siinä matkalla narrilaumalle opetetaan nöyryyttä oikein isän kädestä.

Marraskuinen Saipa ei oo mitään verrattuna marraskuiseen Keupaan. Saattaa Keuruun hallilla olla aika vähän narrifaneja ku ei niitä ollut liiga-aikoinakaan ku max motarimatkan päässä.

Tässä tulee mieleen se Happoradion biisi.
Linnusta sammakoksi...
Eiköhän tämä kuvio ajallaan selviä ja tule julkisuuteen. Minusta kuitenkin tuntuu epätodennäköiseltä, että ihan vaan katkeruudesta haluttaisiin tehdä kiusaa, koska liigapomot osaa kyllä laskea, ja Jokerit olisi taloudellisesti, imagollisesti ja ennen pitkää varmasti urheilullisestikin piristysruiske liigalle.
 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kun täällä on pohdittu sitä, että rahoittaja ja areenan ostajaehdokas olisi joku iso kv-tapahtumajärjestäjä, niin miksi helvetissä lätkäpuolenveturia etsiessä soi Joel Harkimon puhelin?

Vähän sama kun työilmoitukset joissa haetaan nuorta dynaamista n. 25-vuotiasta työntekijää, jolla mielellään on parinkymmenen vuoden työkokemus alalta.

Valavuori taitaa olla Selänteen leirissä, muita kuvaukseen sopivia en tiedä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Liiga maksoi potut pottuina. Ei pitäis tulla yllätyksenä. Kattellaan sit 24-25.
Tuskin tässä siitä on kysymys. Ei vaan ollut esittää mitään konkreettista, joten homma laitettiin nyt jäihin. En minäkään saisi asuntolainaa pankilta jos en pystyisi antamaan näyttöä tuloistani.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö näitä ole tarkoitus hakemuksen yhteydessä antaa? Minkä takia etukäteen tarvitsisi mitään jakaa jos on selvät deadlinet tiedossa ja siihen tähdätään?

Toi homma hämää muo liigan toiminnassa
Kun ottaa huomioon minkälainen sirkus tästä Joekreiden paluusta on tullut, niin veikkaan Liigan kyselleen vähän etukäteen että missä mennään. Ja kun oletettavasti vastaukset on ollu osastoa "Joo Jolle tässä terve, mä se ostaa töräytin sen Jokereiden liiketoiminnan, mutta en pysty nyt yhtään avaamaan kuka, mitä, missä ja miksi, mutta ainakaan en ole mikään keulakuva ja iskä ei ainakaan kyyki aidan takana", niin Liiga totesi että eiköhän tämä ole nyt tässä, ei tästä tule mitään valmista ja kestävää ennen lokakuun loppua.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin. Mielestäni täällä on ihan keväästä asti pompittu johtopäätöksestä toiseen ilman mitään päteviä perusteluita. Se tekee keskustelusta paitsi poukkoilevan, myös äärimmäisen negatiivissävytteisen. Lainaamasi kappale jatkui arvelullani siitä että varmasti asiaan vaikuttavat menneisyyden traumat. Eli just niin kuin sinäkin näet asian.


Mitä virkaa millään säännöillä siinä vaiheessa on jos ne muuttuvat parin kuukauden välein ihan mielivaltaisesti?
Ensimmäisen kappaleen osalta samaa mieltä. Toki organisaation itse aiheuttamaa.

Toinen kappale. Tässä meillä on aika iso näkemys ja kenties ymmärrysero. Markkinatalous. Markkina ohjaa sitä. Kysyntä ja tarjonta. Kuluttajat tässä Liigan tapauksessa. Liiga on Oy, ei mikään valtio, KHL tai Neuvostoliitto, missä on betoniin valettu jotkin säännöt. Ei silloin puhuta mistään linjattomuudesta, kun siellä on selvät perusteet. Kuten tässä tapauksessa.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun täällä on pohdittu sitä, että rahoittaja ja areenan ostajaehdokas olisi joku iso kv-tapahtumajärjestäjä, niin miksi helvetissä lätkäpuolenveturia etsiessä soi Joel Harkimon puhelin?



Valavuori taitaa olla Selänteen leirissä, muita kuvaukseen sopivia en tiedä.
Teemua kiinnosti Jokerit, ei sillä ollut rahkeita ostaa Helsinki-hallia, ja sitten se ei halunnut lähteä jonkun kansainvälisen tapahtumajärjestäjän mieshuoraksi.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Ei tätä kyllä yksikään Jokeri-kannattaja ole ansainnut. Laittaa miettimään omalla kohdalla, jos oman seuran ympärillä olisi ollut sama tarina.

Suomalaisen jääkiekon näkökulmasta asialla on hyvätkin puolensa. Ainakin kiinnostus mestistä kohtaan kasvaa hetkellisesti.

Hjalliksen olisi pitänyt pysyä merillä..
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Mikään näistä ei puuttunut. Kaikki oli kunnossa ja odottivat vain hallikauppaa.

No mikä tässä nyt sitten on ongelma?

Kaudella 23-24 mestiksen voitto ja siitä sitten liigaan, eihän tämä ole millään tavalla ongelma kun kaikki on kunnossa?

Kun rahaa on takana kun rantarosvolla ja kaikki on läpinäkyvää niin eihän vuoden odotus ole yhtään mitään.

Vai puhutko vaan paskaa pysyäksesi lämpimänä?
 

mielimake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pankilla on oikeus valita asiakkaansa.

Tietääkseni ei ole, peruspalveluiden suhteen.

Olet oikeassa että liiga saa näin tehdä mutta kyllä se silti oudolta tuntuu, sanoa yhtä ja tehdä toista. Samalla mahdollisesti pilata Jokereiden paluu kokonaan. Tuskin se toki tuosta kiinni on mutta kuka sen varmaksi tietää. Jos siellä onkin ollut ihan vakava ryhmä ja homma kaatuu tähän niin onhan se vähän perseestä.
 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Teemua kiinnosti Jokerit, ei sillä ollut rahkeita ostaa Helsinki-hallia, ja sitten se ei halunnut lähteä jonkun kansainvälisen tapahtumajärjestäjän mieshuoraksi.

Eihän se Teemu olisi käsittääkseni ollut "kuin" kasvot julkisuudessa. Bisnespuolen olisi hoitaneet muut ihmiset.

Mieti nyt fiilis tämän tapahtumajärjestäjän johtokunnan kokouksessa, kun joku kertoo, että ostetaan tämän 50 miljoonaa euroa maksavan areenan kylkiäisenä jääkiekkoseura ja laitetaan sen toimitusjohtajaksi Hankenin drop out ja yrittäjä, jonka bisnekset on rontti miljoonan pakkasella.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Jos näin tosiaan olisi ollut, niin oltaisiinhan Liigaa 100% varmasti lähestytty tyyliin "Hei me ollaan muuten oikeesti tulossa, tässä on meidän plääni rahoitus, organisaatio ja yhteistyökumppanit, halli ostetaan loppuvuoden aikana."

Vaan näin ei ollut vaan eivät edes tiedä Liigan puolella kuka tätä toista rekeä oli vetämässä eteenpäin.
Miksi Liigaa lähestyttäisiin muuten vaan 2kk ennen määräaikaa? Tämä tuli kaikille täytenä yllätyksenä liigan suunnalta.
 

Moritz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars
Mitä ehtoja? Ainoa ehto on ollut liigalisenssin haun eräpäivä lokakuun lopussa. Miten ennen sitä mitään keskeneräistä pitäisi julkaista mihinkään?

Vittu mikä puuhastelukerho, kuten jo ennen khlään lähtöä.
Tämä uusi porukka ei ole ollut MISSÄÄN yhteydessä Liigaan koskien hakemuksen jättöä. Lokakuun lopun raja on vain sen virallisen hakemuksen jättämisen takaraja, luuletko ihan oikeasti ettei sitä ennen Liiga odota käyvän mitään keskusteluja aiheesta, että mikä porukka on kyseessä. Kun Sport/KooKoo/Jukurit on aikoinaan jättänyt hakemukset niin kyllä siellä on jo pitkään sitä ennen tehty selväksi aikeet ja selvitelty mikä heidän tilanne on. Aivan kuten Liigan tiedotteessa mainittiin juuri K-Espoon nyt tehneen. Se oliko NN uskottava porukka on sitten ihan toinen juttu, mutta he olivat edes olleet yhteydessä Liigaan useaan otteeseen. Tämä uusi porukka oli täysi kysymysmerkki ilman mitään konkreettista näytettävää.

Ja jos sanot että avoimuutta ei ole ollut koska asiat eivät ole vielä valmiita? No ehkä Liiga ei halua jotain vitun viime hetken-, parissa kuukaudessa hätäisesti jesarilla yhteen kasattua organisaatiota, jotka vaan just osti Jokerit-logon ja odottaa nyt tulevan mukaan koska niillä on säkillinen rahaa. Jopa yllättävän kaukana puuhastelusta Liigan toiminta tässä, kun päättivät mielummin odottaa että Jokerit saa nyt rauhassa tulla uudestaan ja kasata uskottavan organisaation, ja katsotaan tilannetta sitten uudestaan.

Se että ry ja co on odottanut että tämä nyt vaan hoituu tässä viime hetkillä on sitä vitun puuhastelua.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
ketjuja on ainakin kolme missä samasta asiasta keskustellaan....

Olis kiva tietää paljon viestejä näissä yhteensä tänään ? yli 200 ?
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Iltasanomat (linkki uutiseen)

Tulipa tuossa mieleen tämä Iltasanomien uutinen aiheesta, jossa Ry availee taustoja, erityisesti siellä kappale:
"Hankkeeseen kuuluu tärkeänä osana se, että tuleva päärahoittaja olisi myös Helsinki-hallin uusi omistaja. Tämä olisi erittäin merkittävä asia koko suomalaiselle urheilu- ja tapahtumaelämälle ja helsinkiläiselle jääkiekkoilulle, tiedotteessa sanotaan."

"
Tuleva päärahoittaja" antaa ymmärtää että sellaista ei vielä ole? Jos olisi, niin kait se olisi muodossa "päärahoittaja"?

eli mysteerirahoittajan osallistuminen lienee kiinni hallikaupoista ja jos ne ei onnistu, ei mukaan lähdetä. Ottaen huomioon minkälaisen myllyn läpi nuo kaupat pitää käyttää ennen kuin Halliin voidaan palata pelaamaan, en tältäkään osin yhtään ihmettele että Liiga puhalsi pelin poikki. Homma on toisinsanoen ihan levällään vielä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Keskustelu pyörii kummissa asioissa. Jokerit oli vielä puoli vuotta sitten Putinin lähipiirissä. Tuki epäsuorasti tai suorasti Putinin politiikkaa ml. sotatoimia itä-Ukrainassa. Millä tavalla asia on käyty läpi? Onko sillä mitään väliä löytyykö hallia ja uusia omistajia? On siinä vaiheessa, kun KHL-seikkailu on ruopattu pohjia myöten ja kaikki ymmärtävät miten ja miksi, ja miksi siitä ei haluttu irrottautua. Hiljainen tuki on kaikkein pahinta, eikä tuota vastuuta tunnusteta millään tasolla. Kaikki levittelevät käsiään ja Kurrin mielestä pelattiin vaan hokia.

Tätä keskustelua tässä pitäisi vaatia,
halli, ym. pohdintojen pitäisi tapahtua vasta totuuskomission työn jälkeen. Olisi Jokereiden etu käydä avoimesti läpi koko harharetki jättämättä kiveäkään kääntämättä. Sen jälkeen eteenpäin. Puolessa vuodessa on vain osoitettu, että naapurin suhmorointikulttuuri on omaksuttu luihin ja ytimiin. Mitään ei kerrota avoimesti ja asioita järjestellään kaikkien selän takana. Ei tämä kyllä oikein vakuuta. Ei ole mitään näyttöä vastuunkannosta tai halusta muuttua.
Yleinen keskustelukaan ei tosin ole hääviä, kun kaikki muu on tärkeää paitsi se mikä on tärkeää.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö tämäkin ole kerrottu täällä jo useampaan otteeseen?
Niin, sinähän sanoit että rahoitus ja halli on jo? Paitsi että hallia ei ole koska kauppoja ei ole lähimainkaan vielä tehty ja rahoituskin puuttuu koska se riippuu hallikaupoista?

Ja kun ei ole rahoitusta, ei ole henkilökuntaa tai organisaatiotakaan

Eli ei ole kuin Jolle, Logo ja nimi?

lisäys:

Ja kun ei ole kuin Jolle, Logo ja nimi kun Liiga kyselee että missä mennään, niin selvähän se on ettei noita asioita laiteta jiiriin ennen liigahakemuksen määräpäivää
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös