Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 334 613
  • 8 802

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Jokerit pääse aloittamaan Suomisarjasta, mikä on ihan ok.

Onko olemassa joku seura Jokerit, joka hakee Suomisarjan paikkaa?

Sellainen pitäisi varmaan vielä saada aikaiseksi. Budjettiakin näiden puuhamiesten ja -naisten pitäisi löytää joku sata tonnia.

Sillä sitä rahaa on tuohon viritykseen vielä vähemmän, kuten on innokkaita tekijöitä suomalaisessa urheilun kentässä, jos siitä ei saa palkkaa.

Eli - onko se itsestäänselvää, että kyllä Jokerit nyt Liigassa, eikun Mestiksessä, eikun ainakin Suomisarjassa pelaa!
 

Karra

Jäsen
Tässä ole Kurrilla tai Harkimoilla mitään tekemistä. Borgström pyörittää junioriorganisaatiota, käytännössä vielä ilman korvausta.

Millä tiedoilla sä huutelet täällä tällaista paskaa?
Mitä ny tätä saagaa oon seurannu nii eikös nuo kaikki kolme osapuolta ole keskiössä et koko homma kusi nilkoille

Borgströmilla olis ollu oikeus katkasta sopimus tuotemerkkiin sodan alettuu ja Jokerien vetäydyttyä Khlstä. Ei tehny kuitenkaa näin

Kurrilla ois ollu mahdollisuus antaa kapula Selänteelle ja kumppaneille jotka ois vieny Jokerit Sm-liigaan. Ei kuitenkaa tehny näin

Harkimo säesti taustalla ja iski väliin ja alkoi puuhamieheksi salailemalla kaiken mysteerirahoittajan kaa älyämättä sitä et kaikki kusee tällä tavalla

Nää nimet on tässä avainroolissa että Jokerien paluu Sm-liigaan meni penkin alle

Miten tän voi enää kieltää?
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tuo aika tyhjentävä uutinen oli, ei siihen muuta voi sanoa. Itse jotenkin vielä uskoin, että kyllä sinne Liigaan päästään vuoden päästä. En kyllä tosin yhtään ihmettele Liigan päätöstä, nimittäin sellaista suhmurointia tämä on ollut ja avoimuus on loistanut poissaolollaan. Nyt olisi kiva tietää, mitä siellä on oikeasti tapahtunut ja mihin homma oikeasti kaatui... Sitä tuskin ikinä saadaan tosin tietää, ellei jonkun suhmuroitsijan elämäkerrasta sitten 15 vuoden päästä.

Kysymyshän nyt tosiaan onkin, että onko Jokerit edes Mestis -kelpoinen joukkue ja sulkeutuuko sinnekin portit kauden 23-24 osalta jo kohta. Noh tulevaisuus näyttää, miten asiaa lähdetään rakentamaan. Odottavan aika on kyllä pitkä...
 

yökkömies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bundesliga
Juuri näin. Itänaapurista tuttu malli lehdistön kontrolliin olisi varmasti näiden henkisesti Venäjälle jääneiden "Jokerien" mieleen.



Miten ne kehtaakin siellä lehdistössä käsitellä tällaisia asioita jotka ei niille kuulu!!!
Jos et ole huomannut, niin sanoma oy on jatkanut ajojahtiaan siitä lähtien, kun otti turpaan aikoinaan rosiksessa.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Voi jumalauta kuinka pihalla tämä Rantanen on!

Ja sitten porukka ostaa näitä juttuja.
Niin et Jolle soitti NN:lle että on hankkinut Jokerien liiketoiminnan itsenäisenä liikemiehenä. Jep jep.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turha surkutella. Paluu liigaan on silti lähempänä kuin vaikkapa vuonna 2017 näytti. Kukapa ei ottaisi mieluummin nykytilannetta?

Suomen suurin ei kuole koskaan. Paluu aikanaan. Fanit odottavat. Muut joutavatkin mennä. Uutta kannattajapolvea kymmenen (!?) menetetyn vuoden jälkeen tietysti pitää tovi sitten kypsytellä. Parempaan päin silti vääjäämättä.

Vaikka kiistän tuon Suomen suurimman, niin oikein!

HIFK nousi pääsarjaan 40 vuoden breikin jälkeen, ja vaikka ei siltä just nyt näytä, voittaa vielä jonain päivänä mestaruuden, se on aivan selvä. Niin käynee - vaikka en sitä toivo - myös jonain päivänä teille. Jos ydin on kunnossa.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Noniin, eiköhän se sitten ollut siinä ainakin seuraavien vuosien osalta. Tällä nykyisellä suhmuriporukalla ei tule Liigan ovet aukeamaan ainakaan seuraavaan 5-10 vuoteen. Viimeinen sammuttaa valot.

Kiitos vaan vitusti Ry, Harkimot, Kurri ja kaikki muut suhmuroinnissa mukana olleet.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Niin, onko sijoittajilla halua ostaa 50 miljoonan halli ja ehkä Mestikseen pääsevä seura ja panostaa siihen? Kun tuolta ryhmittymältä on nyt blokattu pääsy Liigaan, niin miksi heille vuoden päästä myönnettäisiin pääsy? Taustoissa on pakko olla jotain todella kyseenalaista, kun Liiga teki tällaisen ennenaikaisen päätöksen. Ja ne tuskin muuttuvat vuodessa tai kahdessa.
Kyllä mä oon luottavainen siihen että asiat järjestyy. Pitää vaan olla nöyränä sen sijaan et kävellään kukkona liigaan.

Halli on avoin kysymys ja mestikseen varmasti turhan kallis, sitä en osaa ratkaista muulla keinolla kuin että löytyy tarpeeksi avokätisiä ja mielipuolisia tahoja. :)

Yrityskumppaneita, sijoittajia ja faneja luulisi löytyvän, mutta se vaatinee sen, että myönnetään KHL-visiitti rehellisesti epäonnistuneeksi (mielestäni se ei ollut virhe). Kumppaneiden panostus Jokereihin ei pidä tietenkään heti olla Liigan kärkijoukkueisiin vertailukelpoinen. Ensin myydään realistinen näkymä, että aikajänteellä 2-5 vuotta saavutetaan liigapaikka ja panostus on riippuvainen sarjatasosta ja siitä miten tavoitteet täytetään.
 

Gemondo

Jäsen
Jos et ole huomannut, niin sanoma oy on jatkanut ajojahtiaan siitä lähtien, kun otti turpaan aikoinaan rosiksessa.
Viimeksi kun tältä palstalta asiasta luin, niin valiteltiin siitä kun Sanoma ei kuulemma noteraa Jokereita (ja KHLää) tarpeeksi.

Tätä nykyistä uutisointia taas on aika vaikea määritellä "ajojahdiksi". Paitsi tietysti jos käytetään jälleen rakkaan naapurimaamme toimintatapaa ja käännetään kaikki asiat päälaelleen, ummistetaan silmät (ikävältä) totuudelta, väitetään paskaa kullaksi ja kirjoitetaan tarvittaessa historia uudelleen.

Jokerit todella vietti liian monta vuotta Venäjällä.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikö se ole -tai ainakin pitäisi olla- päivänselvää että ei ole.

Yllättyneitä ovat: Joel Harkimo, @Palokan Keisari & lappeenrantalaiset bussikuskit.
Älä laita monikossa bussikuskit. Ainoa Jokereiden fani joka ajaa bussia Lappeenrannassa olen minä.
Suoraan sanottuna minua ottaa päähän koko Jokereiden touhu. Ensi reaktio oli hyvin voimakas, että Jokerien taru oli tässä. Toiseksi sitä haluaisi uskoa, että Mestiksestä voisi tulla uusi nousu.
Kolmanneksi toivoisi avoimuutta ja rehellisyyttä.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Niin, onko sijoittajilla halua ostaa 50 miljoonan halli ja ehkä Mestikseen pääsevä seura ja panostaa siihen? Kun tuolta ryhmittymältä on nyt blokattu pääsy Liigaan, niin miksi heille vuoden päästä myönnettäisiin pääsy? Taustoissa on pakko olla jotain todella kyseenalaista, kun Liiga teki tällaisen ennenaikaisen päätöksen. Ja ne tuskin muuttuvat vuodessa tai kahdessa.

Nyt on jo hyvä kysymys onko ex-Hartwall enää 50 miljoonan halli? Siellä ei Jokerit pelaa Liigaa ainakaan muutamaan vuoteen ja Mestikseenkin lienee turhan hulppea halli. Kuvittelisin, että Liigan päätös pisti hallin alennusmyyntiin, josko se koskaan olikaan myynnissä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tämä veti kyllä hiljaiseksi. Toivottavasti Jokerit saa asiat kuntoon ajan myötä huolellisesti ja Jokerit voi pelata jääkiekkoa jossain joskus. Vaikka sitten puulaakiporukalla ja siitä pikku hiljaa eteenpäin eteenpäin. Kiitos vain näistä vuosikymmenistä. Uskon, että Narri nauraa lopulta vielä.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tämä oli syy, niin miksei odotettu deadlineen saakka vaan vihellettiin peli poikki jo nyt? Olen samaa mieltä siitä, että homma on ollut totaalisekoilua, mutta aikaahan lisäinfon antamiselle olisi vielä ollut.
Tavallaan joo. Toisaalta, jos Liiga on nähnyt, että nyt aktiivisina olleet projektiryhmät eivät millään muotoa täyttäneet vaatimustasoa, ehkä oli hyvä potentiaalisille yritysostajille ja muille rahan hass... siis sijoittajille tehdä selväksi, että näiden kanssa ei kannata haaveilla liigapaikasta ensi vuodelle. Ja täysin pystymetsästä repäistyillä viritelmillä ei kuitenkaan olisi riittänyt aika.
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harvinaisen tyhjä fiilis tällä hetkellä. Alkuun kaikki vaikutti hyvinkin valoisalta ja siltä että vuoden päästä näihin olisi päässyt huutamaan ekoille vahvistuksille jo potkuja. Nyt roikutaan taas löysässä hirressä tietämättä päättyykö tämä tähän vai onko sieltä joku ryhmittymä X/Y/Z tulossa vielä kerran nostamaan Jokerit takaisin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sanoma oy tässä oli vielä suurempi hämmentäjä. Joka päivä sai hesarista ja iltapaskasta lukea, "kuinka sekaisin kaikki on". Jos tätä sanoma oy:n hämmentämistä ei olisi ollut, olisi tulevalla taustayhtiöllä ollut työrauha. Mietin vain, miten juridisesti pätevä tuo s/m- liigan uusin päätös on? Jos aikaisemmin on ilmoitettu selkeä takaraja ja mitään hakemustakaan ei vielä käsittääkseni ole käsiteltäväksi lähetetty, onko taustayhtiöllä mahdollista riitauttaa asia?

Olisiko seuraava siirto sitten...Elitserien / Allsvenskan.

Tervemenoa vaan.

SM-liiga saa tehdä ihan itse omat päätöksensä, vai kuvitteletko, että osakkaaksi ottamisessa on jokin laki joka nyt vaan määrää, että osakeyhtiön pitää myydä osakkeitaan haluavalle? Nythän tämä SM-liigan päätös nimenomaan palautti tilanteen siihen missä se on ollut aiemminkin: liigaan noustaan Mestiksen kautta. Jokereille oltiin tekemässä poikkeusta tällä hatusta repäistyllä "ulkomaanpykälällä" - joka ei todennäköisesti olisi kestänyt lähempää tarkastelua eikä ainakaan olisi ollut pidemmässä juoksussa Liigan etujen mukainen.

Ainoa riitautuksen paikka olisi jos tämä mysteeriyhtiö olisi jo tehnyt sopimuksen Liigan kanssa jostain. Tällaista ei käsittääkseni ole tapahtunut vaan päinvastoin, ollaan haluttu olla niin perkeleen mysteerisiä, että nyt on turha itkeä kun paskat valuivat omiin housuihin.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Liigalta ihan ymmärrettävä päätös. Siellä yritetään valmistautua tulevaan kauteen ja markkinoida pelejä, mutta kaikki julkisuus pyörii tämän kaamean sekoilun ympärillä. Siis ihan oikeasti, kukaan ei tiedä kuka omistaa mitä ja päättää mistä, missä edes teoriassa pelattaisiin ja mistä rahat tulisivat. Ja lisäksi leikitään jotain salaista kerhoa. Tällaisen hässäkän kanssako "neuvoteltaisiin" jostain? Kaikki tähän osallistuneet suhmuroijat voivat katsoa peiliin ja onnitella itseään. Olette juuri niin tyhmiä kuin miltä näytätte ulospäin.

Alun perin pelkäsin että tässä käy juuri näin, että Jokereiden ympärillä pyörivät ja pyörineet ihmiset eivät omaa alkeellista kykyä ymmärtää yhteiskuntaa, julkisuutta ja omaa rooliaan, ja että se johtaa sitten täydelliseen kaaokseen. Selänteen porukka kuulosti hyvältä, mutta eihän se tietenkään niin voinut mennä, vaan sieltä pullahti menneisyyden haamuja sukulaisineen sekoilemaan ja sotkemaan. Lopputulemana että kukaan ei varmaan edes tiedä kuka nyt on tehnyt mitä.

Liigan päätös voi itse asiassa olla hyvä Jokereille. Kun nyt tehdään selväksi että mitään nopeata glooriaa ei ole tulossa, niin ehkä se ajaa nämä mysteeriset "liikemiehet" ja muut suhmuroijat ja egonrakentajat pois tämän jengin liepeiltä. Siinäpä istuvat nyt ry:t ja Harkimot ja Kurrit ja miettivät kun ei ole mitään toimintaa mitä pyöritellä mysteerimiehen rahoilla. Ehkä jossain vaiheessa kasvaa halu antaa jollekin järkevälle joukolle edes mahdollisuus rakentaa jotain toimivaa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
On parempi aloittaa puhtaalta pöydältä ja sellaisella porukalla, jolla ei ole menneisyyden haamuja taakkanaan kuin lyödä päätä seinään sellaisella taustaporukalla, joka ei kestä päivänvaloa. Aikaa se tulee viemään, mutta koska on varsin epätodennäköistä, että Jokerit enää tulevaisuudessa erehtyisi menemään ruplaliigaan, niin tämä on ainoa oikea tie. Voimia teille, Jokeri-fanit. Teidän odotuksenne tullaan palkitsemaan.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Uudelle yhtiölle siirtyi varmaan liiketoimintakaupassa muun mukana myös velvoite maksaa ry:lle Jokereiden nimen ja logon käytöstä? Siihen pitää löytyä rahaa joko omasta pääomasta tai lainaamalla sitä esimerkiksi pääomalainalla. Miten isosta summasta on kyse vuositasolla?
Ellei rahaa löydy niin se lienee varmasti purkuehto ry:n puolelta käytettäväksi.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liigalle oli esitelty Jollen suunnitelma:

Asiaahan Hiltunen puhuu ja aika suora viesti pikku Harkimolle. Puuhasteluahan se oli. Samasta puhui Selänne koskien Jollea. Sanattomaksi vetää puuhastelun taso Jokereissa. Mykistävän paskaa tekemistä. Puuhastelua potenssissa.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Uudelle yhtiölle siirtyi varmaan liiketoimintakaupassa muun mukana myös velvoite maksaa ry:lle Jokereiden nimen ja logon käytöstä? Siihen pitää löytyä rahaa joko omasta pääomasta tai lainaamalla sitä esimerkiksi pääomalainalla. Miten isosta summasta on kyse vuositasolla?
Ellei rahaa löydy niin se lienee varmasti purkuehto ry:n puolelta käytettäväksi.
Samalla hyvä hetki heittää ry:n johto hiuksista vittuun. Pitkälle.
 

Vija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Voisiko tämä Liigan yhtäkkinen täyskäännös johtua mitenkään Kiekko-Espoosta, joka mitä ilmeisemmin on myös tiedustellut Liiga-lisenssiä? Toki vasta kaudelle 24-25, mutta kun julkisuudessa ehdittiin toivottamaan Jokerit Liigaan, kun kaikki taustat ovat kunnossa, niin tottakai Espoo on ajatellut heidän olevan samalla tavalla tervetulleita kuin Jokeritkin. Ehkäpä tässä kohtaa on Liiga tajunnut, että 17 joukkueen sarja on liian suuri ja kehottanutkin uusia joukkueita hakeutumaan Mestikseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös