Jokerien mediaketju

  • 2 135 746
  • 8 710

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos runkosarja ei kestä vähintään 50 ottelua, niin kyseessä ei ole vakavasti otettava jääkiekon huippua edustava sarja. CHL muutaman pelin runkosarjalla on juuri tällainen välimallin tekele. Ei hyvä missään. Ylikansalliselle liigalle Euroopassa on tilausta, mutta CHL ei ole vastaus. Pikemmin CHL on kansallisten sarjojen puolustusta.

KHL mörkö siis on hyvissä asemissa, koska pitsinnyplääjät miettivät oman asemansa säilyttämistä, eivät jääkiekon tulevaisuutta.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En kyllä noista Westerlundin saatikaan Kurrin kommenteista löydä mitään valtavaa himoa päästä mukaan. Westerlund vastaa kohteliaat perusjargonit, kun maikkari tuotteestaan kyselee. Kurri lähestulkoon sanoo, että on meillä parempaakin tekemistä. Olimbin mielipiteillä taas ei sitten oikeastaan edes ole mitään merkitystä.
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Milloin julkaistaan se paljon kehuttu 2,5 min video jota on työstetty 6kk? Olen nyt kolmatta päivää päivitellyt f5:lla konetta ja odottanut julkaisua, mutta ei kun ei.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Milloin julkaistaan se paljon kehuttu 2,5 min video jota on työstetty 6kk? Olen nyt kolmatta päivää päivitellyt f5:lla konetta ja odottanut julkaisua, mutta ei kun ei.

En osaa sanoa mutta kun näitä mainosspotteja tässä jo on eikä tuo ole televisiomitassa niin arvelisin sellaisen julkaisun ajoittuvan avausotteluun. Jos sellaista edes on luvassa. Siis mainitsemaasi spottia.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En osaa sanoa mutta kun näitä mainosspotteja tässä jo on eikä tuo ole televisiomitassa niin arvelisin sellaisen julkaisun ajoittuvan avausotteluun. Jos sellaista edes on luvassa. Siis mainitsemaasi spottia.

Kyllähän tämän luulisi olevan ihan oikeasti olemassa, kun siitä on ihan Kauppalehden sivuilla tekijöiden suulla kerrottu.
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/jokerit-tuo-tahdet-estradille/Xe9qMv5p

Tuon linkin takaa löytyy lisää aiheesta. Nuo kaksi jo julkaistua pätkää ovat yhteiskestoltaan 2min 35sek, joten tässä on myös mahdollisuus sille, että joku on vetänyt mutkia suoraksi ja ymmärtänyt kuulemansa väärin.

edit.
Katselin nopeasti tässä duunin ohessa vielä tuon uusimman videon ja siinä keskiössä ovat Kapanen, Aaltonen, Olimb ja Karlsson. Video myös loppuu tuohon I am one- sloganiin, joka mainitaan myös tuossa lehtijutussa.

"Tämän vuoden kampanjan kärkipelaajina toimivat Juha-Matti Aaltonen, Henrik Karlsson, Niko Kapanen ja Mathias Olimb.

”Siinä on se ydin, joka on eniten framilla”, Ruohonen kommentoi.
"

Kyllähän se taitaa olla nyt niin, että mitään uutta videota ei ole enää tulossa, vaan kyseessä on pelkkä väärinkäsitys jonkun toimesta.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Ja chl:n tekee hankalaksi myös aloitusaika. Kaikki chl -joukkueet eivät saa edes neljää kenttää kasaan, kuten viime kaudella nähtiin. Taloudellisesti pelkkää miinusta, jopa Ruotsissa alle 1000 myydyn lipun matseja. Puhumattakaan paikallaolijoiden määrästä. Kuitenkin hallikulut yms pitäisi maksaa + pelaajien kohonneet liksat. Tässä pyöritään jo n. 100.000-150.000 eur menoista. Tähän vielä lennon ja hotellit, niin kokonaissumma huitelee 200.000 euron pahemmalla puolella.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Nyt kun ryssät on näköjään blokanneet kokonaan videot tänne Suomeen, niin näkeekö maalikoostetta jostakin Viasatin sivuilta? Ovat niin helvetin sekavat, etten itse ainakaan löytänyt.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No niin, tietenkin noita sivuja on vielä miljoona erilaista.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Ilta-Sanomien toimittajan Juha Hyytelön pilluun on eksynyt taas muutama hiekanjyvänen.

Hyytelö väheksyy avausottelun katsojalukua ja väittää niitä paljon pienemmäksi kuin ilmoitettu reilut 9600. Odotan Hyytelön naputtelevan pulleilla sormillaan myös Liigan kiinnostavuudesta ja tekevän -tasavertaisuuden vuoksi- vaikka vertailua hallien täyttöasteesta tulevalla kaudella Liigan ja Jokereiden välillä.

Tunnelmakin oli Hyytelön mielestä huono ja pelin taso. Mielenkiinnolla odotan Hyytelön tiivistunnelmaista raporttia marraskuisesta arkimatsista Niiralan montun infernosta Kalpan ja KooKoon välisestä ottelusta, jossa pelin taso kestää vertailun itsensä NHL:n kanssa ja jonka katsomon aiheuttama metakka laukaisee parkkipaikan autojen varashälyttimet kilpalaulantaan. Muista ottaa Hyytelö korvatulpat mukaan, jos saat ne vain pulleilla sormillasi aseteltua. Ne kannattaa poistaa vain siinä vaiheessa kun tilaat pari lihistä. Kahdella nakilla.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ilta-Sanomien toimittajan Juha Hyytelön pilluun on eksynyt taas muutama hiekanjyvänen.

On siinä asiaakin. En vittu millään voi käsittää sitä, että KHL alkaa elokuun lopulla ja päättyy osalla seuroja helmikuun puolivällin kieppeillä. Avausottelu pelattiin hellesäässä. Paras aikataulu olisi noin 25.9 - 31.3 runkosarjan osalta ja sitten huhtikuussa playoffit. Itseäni ei kiinnosta eht-höntsät eikä juuri mm-höntsät, ainoastaan Jokerien pelaaminen. Jatkossa toivoisin että ei tartte mökiltä lähteä hellekeleissä kiekkoa katsomaan.

Senkin allekirjoitan Hiitelän jutussa ja jo aiemmin itsekin maininneena, että hellealoituksen syy on Venäjän maajoukkueen valmistautuminen tuleviin MM-kisoihin keväällä. Vinkiksi siihen suuntaan voisin todeta, että Kanadakaan ei ole sen takia Venäjää parempi että aloittavat NHL:n elokuussa ja leireilevät 2 kk runkosarjan jälkeen. Jostain muusta suunnasta kannattaa venäläisten kehitystä hakea. Laittaisivat ensin alkuun KHL:n uusiksi urheilulliselta ja bisnesrakenteeltaan niin kehitystä alkaisi näkyä. Nyt ero NHL:n ja KHL:n materiaalin ja pelaamisen tason välillä kasvaa vuosi vuodelta. Mikäli talvella nähdään maksuongelmia palkoissa, Liigassakin pelataan kohta parempaa kiekkoa kuin KHL:n keskistason alapuolella kun pelaajia ei kiinnosta - ymmärrettävistä syistä - antaa 100 prosenttia peliin kun liksat ovat kuukausia perässä.

Katsoisivat kerrankin KHL:ssä peiliin ja tekisivät oikeasti jotain! Enää puuttuu vain se, että syyllisiksi löydettäisiin ulkomaalaiset agentit, Ukrainan fascistit ja NATO.
 
Viimeksi muokattu:

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ilta-Sanomien toimittajan Juha Hyytelön pilluun on eksynyt taas muutama hiekanjyvänen.

Arvostan rehellisiä kirjoittajia, jotka eivät pelkästään tuo omaa puolueellisuuttaan asian suhteen täysin selväksi tekstissään, mutta myös kirjoituksellaan haluaa tuoda ilmi oman tietämättömyytensä. Tokihan Hiitelä osasi silmämääräisesti kertoa ilmoitetun yleisömäärän olevan täysin väärä ja sen lisäksi nimittää vuonna 1956 perustetun Severstalin muoviseuraksi. Taitaapi vain Severstalin historia olla pidempi kuin isolla osalla Liigaseuroista. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että pelin taso oli kehno KHL:n mittapuulla, vaikka se Liigan mittapuulla olisikin ollut keskiarvoa parempi. Onneksi Hiitelä pääsee kuitenkin tällä viikolla jo seuraamaan oikean sarjan (CHL) otteluita, mutta tuleeko niistä yleisöryntäyksistä ja pelintasosta heti katkeraa kommenttia? Jaksan epäillä.

Muuten kyllä myös samaa mieltä, ettei elokuu ole todellakaan oikea aika aloittaa virallista sarjakautta. Syyskuun puolivälin pitäisi riittää oikein hyvin ja ei näyttäisi joukkueetkaan jäällä niin keskenkuntoisilta.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Sen verran on sanottava, että tuossa jutussa yleisömääristä on kyllä varmasti perää. Hallissa ei tiistaina ollut MITENKÄÄN lähelläkään 9600 katsojaa. Alakatsomoita en ole noin tyhjänä nähnyt kovin monessa KHL-pelissä viime kaudella. Mm. Pohjoispääty ja Club Seatit olivat aivan tyhjillään sen mitä toiselta puolelta ylhäältä näin. Toisen pitkän sivun yleisömäärää en nähnyt kun yläpuolella istuin.

Samoin ilmaislippuja oli jaettu peliin taas aikamoinen määrä erilaistan yhteistyöseurojen muodossa.

Oma vahva veikkaus on, että viime kauden yleisömääristä tullaan jäämään selvästikkin. Paperilla lukemat voivat olla yllättävän lähelläkin, mutta tarkoitan ihan sitä porukan määrää mitä oikeasti Arenalla pyörii pelistä toiseen. Syitä tähän mm. uutuudenviehätyksen häviäminen, kauden ekojen kotipelien osuminen keskelle parasta kesää, yleisölle tuttujen ja heitä ihastuttaneiden pelaajien poistuminen (Moses, Omark, Gundersson, (Koukal)).
 

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En nyt mitenkään kamalaksi kokenut tuota Hiitelän kirjoitusta. Ihan tottahan siinä puhutaan. Vähän ottaa pannuun, kun on tässä varsinkin KHL-siirron jälkeen tullut fiilis, että aina kun joku kirjoittaa Jokereista vähänkään arvostelevasti tai negatiivisesti, niin toimittaja on silloin paska, koko mediatalo on paska ja kukaan ei tajua mistään mitään. Muistakaa, että aina ei tarvitse tappaa viestintuojaa.

Jos hallissa on ilmoitetusta poiketen alle 9600 katsojaa, niin ei se sen vika ole, joka sen kolumnissaan mainitsee. Vähän mediaokuläärejä päähän, ihmiset.

edit. Lisään tähän loppuun vielä huutonaurua kaikille kommenteille, jossa on mainittu tai tullaan mainitsemaan Sanoman ajojahti Jokereita kohtaan. Jätetään foliohatuille nämä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
No voi helvata. Matsin alussa heitin kaverille, että hallissa on 9 500 katsojaa. Edellisessä Urheilulehdessä oli muuten Samuli Savolaisen positiivinen juttu Jokereista otsikolla "Jokeritauti". Onko Samuli sitten meikäläisiä, vastustajia vai riippumaton? En usko ainakaan, että on Jokereiden hovitoimittajia.
 

Masentaja

Jäsen
Vaan kun katsojamäärä ilmoitetaan myytyjen mukaan, ei leimattujen mukaan. Tästä syystä myös loppuunmyydyissä peleissä on tyhjiä penkkejä. Ilmaislipuista en tiedä sen tarkemmin mutta muutamaan kauteen niitä ei ole saanut. Ainakin Hjalliksen sanojen mukaan jokaisesta lipusta on joku maksanut jotain. Tuo Hiitelä on katkera bitch. Toivon vaan että samallalailla ne kuopion 2500 katsojaa huomataan kuin Jokerien lukema johon suomessa on vain yhdellä muulla joukkueella edes mahdollisuus.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Hah. Pointti oli selvästi se, että liian aikaisin alkoi kausi, minkä varmasti jokainen allekirjoittaa. Perustelut oli sellaiset kuin kolumni-muotoisessa kirjoittelussa on tapana, eli kevyesti kärjistetyt. Tuosta nyt ei kannata raivostua.

Toki Sanomissa on paljon vikana tällä hetkellä ja mahtuu sinne tarkoitushakuista Jokerinegaakin paljon mukaan. Itse lopetin Urheilusanomien monivuotisen tilauksen täksi kaudeksi klikki- ja trollausuutisoinnin lisääntymiseen kyllästyneenä, enkä nyt puhu pelkästään Jokereihin liittyvästä uutisoinnista. Eipä siitä sen enempää.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
No voi helvata. Matsin alussa heitin kaverille, että hallissa on 9 500 katsojaa. Edellisessä Urheilulehdessä oli muuten Samuli Savolaisen positiivinen juttu Jokereista otsikolla "Jokeritauti". Onko Samuli sitten meikäläisiä, vastustajia vai riippumaton? En usko ainakaan, että on Jokereiden hovitoimittajia.

Mä olen miettinyt sitä, että onko juttujen logiikka lopulta erilainen... kaupallisten toimijoiden intresseissä on tässäkin luoda vastakkainasettelua KHL-Liiga, liigaseurat-Jokerit, Suomi-Venäjä ja niin edelleen. Vaikka Jokerien siirtyessä (ymmärrettävästi) läikkyi yli puolin ja toisin, niin tilanne on aika tasaantunut, enkä ainakaan itse näe mitään valtavan suurta jännitettä Jokerien ja muiden suomalaisten lätkätoimijoiden välillä. Kalekin poistumassa näyttämöltä ja Harkimo keskittyy nykyään eduskunta-hommiinsa.

Tuon Hiitelän jutun kun luin, niin siitä en tosin saanut oikein sitä fiilistä, että olisi Jokereita vastaan kirjoitettu, vaan pikemminkin vain kritisoitiin elokuussa alkavaa sarjaa..
 

Jeffrey

Jäsen
Kyllähän tuosta jutusta sai jo otsikosta sen kuvan, että Jokereita dissataan. Kuulemma viime kaudella liigan alkukauden huonot yleisöarvot johtuivat hyvästä säästä. Nyt jokerithypestä ei ollut kuulemma tietoakaan, vaikka sää oli koko vuoden paras, ja tuollaiseen yleisömäärään liigassa ei ole edes mahdollisuuksia kuin yhdellä seuralla, vaikka kuinka olisi säät ja tähdet oikeissa asennoissa. Tosin sehän on jo vanha juttu, että hiitelä taitaa olla umpijulli.

Osuipahan tuossa alkukesästä silmiin Maikkarin juttu siitä, kuinka KHL ei enää kiinnosta pelaajia, ja sen tueksi tuotiin listaa siitä, ketä pelaajia on tullut liigaan ja ketä Khl:n. Okei, ero oli tuolloin pieni, mutta nyt jo totutunlainen. Yllättäen Maikkarilta ei tule enää samaa vertailua, koska CHL. Kyllähän tämän kaupallisista syistä ymmärtää, mutta omien etujen takia ajettu valheellinen viestintä vaan on mun mielestä todella väärin.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Arvostan rehellisiä kirjoittajia, jotka eivät pelkästään tuo omaa puolueellisuuttaan asian suhteen täysin selväksi tekstissään, mutta myös kirjoituksellaan haluaa tuoda ilmi oman tietämättömyytensä. Tokihan Hiitelä osasi silmämääräisesti kertoa ilmoitetun yleisömäärän olevan täysin väärä ja sen lisäksi nimittää vuonna 1956 perustetun Severstalin muoviseuraksi. Taitaapi vain Severstalin historia olla pidempi kuin isolla osalla Liigaseuroista.

Oikeassahan tuo on. Sponsorinimellä pelaavat seurat ovat aina täydellisen muovisuuden huipentumia.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Hiitelä kirjoitti Severstal pelissä pelin heikosta tasosta. Eihän tuo KHL:n mittapuulla mikään huippuottelu ollut, mutta Liiga-peliksi tuo olisi ollut sieltä parhaasta päästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös