Jokerien mediaketju

  • 2 118 444
  • 8 677

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kuka tämä Koskinen on? Ja miksi se kuvittelee, että SKA suostuisi Jokereiden kustannuksella menettämään vankkaa asemaansa KHL:n kärjessä TsSKA:lle?

Tuomisen Karalahti-kolumnista: Ilta-Sanomat tiesi Jeren lähtevän, joten olettaa sopii, että Jere tai Pulliainen on tästä Tuomiselle kertonut hyvissä ajoin. Tämä laittaa outoon valoon sen, että normaali lepuutus ja kierrätys pakistossa sai niin suhteettomat mittasuhteet, kun Jere lepäsi pelin. Toisin sanoen kyse oli siitä, ettei Jere ollut tyytyväinen lepovuoroonsa ja purki sitten tuntojaan Tuomiselle, joka nosti asiasta hälyn Ilta-Sanomissa. Nyt tulleen kolumnin mukaan muitakin pelaajia ihmetyttää peliesityksien kanssa ristiriidassa olevat lepovuorot. Toisin sanoen voi rivien välistä lukea, että Karalahti on kertonut Tuomiselle jotain tällaista.

Hyi hyi Jere! Helvetin hyvä, että poistuit. Tuomisen Eeroa ja Ilta-Sanomia tämä tietysti korpeaa, mikä on kyllä aika suoraan luettavissa tuosta kolumnista. Oikeastaan tuntuisi melkein siltä, kuin Karalahti olisi sanellut ja Tuominen sitten puhtaaksikirjoittanut.

Kaiken kaikkiaan sekä Jere Karalahti että Eero Tuominen ovat käyttäneet asemiaan väärin. Karalahti on ollut osa joukkuetta, mutta laverrellut joukkueen sisäisiä asioita toimittajalle. Tuominen taas on ollut pitkin kautta paremmin perillä Jokereiden asioista, kuin koskaan aiemmin, muttei ole osannut suhtautua tähän "valtaan", vaan antanut ylen tiedonpoikasiaan jatkuvasti. Ja mikä pahinta ja huom! myös epäammattimaista ja loukkaavaa, hän on tehnyt sen mollatakseen (ero terveeseen kritiikkiin) Jokereita. Pekka Jalonen ei ole suosikkitoimittajani hänkään, mutta vastaavat tiedot on hänelläkin ollut koko ajan, mutta journalismiaan voi kuvata huomattavasti tyylikkäämmäksi, kuin kollegansa Tuomisen.

edit. On muuten huvittavaa, että IS on uhrannut yhden Tuomisen KHL:lle, kun muut perkaavat yksissä tuumin Liigaa. Vain Pärnänen on IS:n jääkiekkotiimissä tasottomampi tekstintuottajana ja urheilun ymmärtäjänä kuin Eero "superhuhu" Tuominen. Jussi Paasi, Marko Lempinen saati oikeasti fiksu Sami Hoffrén pystyisivät taatusti parempaan.
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
En oikein ymmärrä näitä itkuja siitä, että pelaaja/agentti "vuotaa" omia tai joukkueen asioita lehdistölle. Näin on aina ollut ja väittäisinpä että melkein jokaisella agentilla/kiekkovaikuttajalla on oma luottotoimittajansa, jolle tarpeen tullen vuodetaan asioita. Maan tapa. Muutaman toimittajan yritys tehdä asiasta kohu ja/tai tarve paukutella henkseleitään skuupista ja samalla yrittää piikitellä Jokereiden seurajohtoa siitä, että toimivat asiassa kylmän rauhallisesti ja kiistivät kaiken kunnes siirto oli selvä, on sijaan enemmän kuin koomista ja säälittävää.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tulevia kotiotteluita mainostetaan LOKOMO-SHOW:lla. Ehdotan, että niissä esiintyvissä dancetyttöjen ohjelmanumeroa mainostettaisiin samalla KOLO-SHOW:lla.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulevia kotiotteluita mainostetaan LOKOMO-SHOW:lla.

Sinänsä hassu ilmiö tuo, että pelejä mainostetaan yhdellä kenttäkoostumuksella. Entä jos joku loukkaantuu, tai Erkka haluaa vaihtaa kenttiä? Entä jos LOKOMO onkin aivan sysipaska? Tai koko kentällinen istuu syömässä popcornia? Voisiko esimerkiksi elokuvaa mainostaa Brad Pitt:llä, joka ei sitten esiintyisikään elokuvassa?

Noh, tämä oli tällaista hassuttelua. Jotenkin vain pisti silmiini tällainen mainonta, jota en ole aiemmin Jokereilta nähnyt, ja pitihän siitä ajatusleikki kehitellä. Tosin mainonnalle plussat ajankohtaisuudesta! Salaliittoteoreetikot voivat myös pohtia, pyrkiikö markkinointi painostamaan tällä Erkkaa pitämään kiinni tuosta kentällisestä, heh.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Niin. Olen periaatteessa samaa mieltä, mutta toivottavasti kaikki ovat kunnossa. Toivon, että LOKOMO-SHOW:ta käytetään mainostukseen vain näissä tulevissa peleissä. Tämä aiheuttaa paineita ko. pelaajille ja rajoittaa tosiaan Erkkaa, mutta katsotaan nyt.

Jokerit voisi yrittää hommata HK:n sponsoriksi ja mainostaa. Tule ja näe tulikuuma HK-sininen jäällä. Kunhan Henrik ei sitten möhlisi...
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Mitä tulee tämän Mika Koskinen kirjoitukseen niin se on hyvä esimerkki siitä, että mitä raflaavampi juttu Jokereista sen enemmän ja varmemmin se saa huomiota. Jokerit painii aivan omassa kastissaan Suomessa kiinnostavuudessa ja jotkut reppanat käyttävät sitä tietoisesti hyväkseen. Samaa asiaa käytti hyväkseen Ilveksen Pajuoja kornissa purkauksessaan kasvattajakorvausasiassa. Jokerit on toiminut systemaattisesti tavoilleen uskollisena olematta kommentoimatta näitä mitä mielikuvituksellisimpia tarinoita ja se on sekä tyylikästä että ainoa oikea tapa. Kuten Ossi Väänänen totesi, kaikki se negatiivinen ja pahansuopa ilmapiiri on kääntynyt Jokereiden voimavaraksi ja haluksi näyttää epäilijöilleen ja sen tuloksen voi lukea sarjataulukosta. Antaa hiirten vinkua, pääasia että meidän karavaani kulkee ja sehän kulkee.

IS/USanomien eräs agenda on tuottaa mahdollisimman negatiivista uutisointia Jokereista. Tähän on muutama ihan konkreettinenkin syy. Ensimmäinen on se, että Sanomakonserni -johon IS kuuluu- tekee Liigan kanssa yhteistyötä mm. televisiontisopimuksensa kautta ja KHL on tullut samalle hiekkalaatikolle uudempien lelujensa kanssa ja siinä vertailussa Liigan lelut näyttävät entistäkin kauhtuneemmilta. Jokereiden pelillinen ja pelin ulkopuolinen menestys on ollut myrkkyä koko sille joukolle, jonka omat intressit ovat täysin päinvastaiset. Jokereiden KHL-taival ei ole tarjonnut näille skandaalinhakuisille perskärpäsille Vesa Rantanen etunenässä juurikaan jutun aiheita ja siksi on pienimpiinkin murusiin tartuttu, jotka ovat tippuneet aivan muualta kuin Jokereilta suoraan. Onneksi se murusia tiputellut suu on nyt tukittu.

Toinen syy on se, että Jokerit myy oli uutinen mikä tahansa ja oli se totta tai mielikuvituksen tuotetta. Vesa Rantasella on kuulemani mukaan ihan henkilökohtainenkin syy suoltaa Jokereista ja KHL:stä mitä sattuu. Sen kun yhdistää koko muuhun agendaan, löyhän journalistisen moraalin antaessa vielä lisävauhtia, tulee Sanomakonsernin tietyt julkaisut opettamaan meille jatkossakin medialukutaitoa, tietoisesti tai tahtomattaan.

Mutta kuten sanottua, hiiret vinkuu ja karavaani kulkee. Ja sehän kulkee.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Huvittavinta tuossa Koskinen kolumnissa oli se kun hän alkoi spekuloimaan Ska:n logon ja Venäjän lipun värien yhtäläisyyttä ja sitä kautta luotua Venäjä-propagandaa. Samaa oman maan "propagandaa" harrastaa itse asiassa myös mm. Slovan Bratislava, Dinamo Riika ja Toronto Maple Leafs. Toronto tosin tekee sen vielä astetta ovelammin.

Koskinen saattaa tietää yhtä ja toista historiasta, mutta urheilusta ei kovin suurta ymmärrystä tunnu olevan.
 

Flameberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko palata vielä tuohon Koskisen rimanalitukseen edes siksi, että saan nämä turhaakin turhemmat höyryt ulos. (Salaliitto-oireellisesti IS jätti kärttyisen mutta sinänsä korrektin kommenttini julkaisematta sivuillaan.)

Ja katso: itse asiassa ne joutohöyryt tulikin täten äkisti piereskeltyä. Jotenkin valkeni juuri nyt, että Lasitalon wannabe-journalismi (joka on perinteisesti tuttua urheilun puolelta, mutta säteilee näemmä politiikan toimituksessakin) on kaikessa läpinäkyvässä ja kaunaisessa omahyväisydessään täysin mykistävää. Kaiken kaikkiaan alan luottaa yhä vankemmin siihen, että osaavat kostuttaa muronsa ihan itse.

Tämä täältä siis tähän.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Liigasta irtautuminen maksoi Kauppalehden mukaan Jokereille 3 miljoonaa euroa eli Jokerit maksoivat jokaiselle Liigaseuralle reilut 230 000€:a. Lisäksi viimeiseltä Liigakaudeltaan Jokerit eivät saaneet lainkaan tv-sopimuksesta tuloja vaan ne tilitettiin kaikkien muiden seurojen kesken.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Sen verran naurettavuuksiin on mennyt Iltaoksennuksen toimittajien hölinä tämän Jere keissin kanssa nettiartikkeleissaan, kolumneissaan ja twitteröinnissä, että selkeästi ottaa helvetin koville kun syväkurkku lähti. Koville varmaan ottanut myös se, että ei ole kauheasti negatiivista kauden aikana saaneet irti revittyä. Paitsi tietenkin Jeren vasikoinnit siitä, että joillekin palkka tuli viikon myöhässä.

Tässä lainattuna vielä pätkä Mika Koskisen kommenttia SKA ottelusta.



Uskookohan Koskinen, että myös Venäjän tappio Sotsissa oli vaan Putinin juoni?

Lainauksesi on uskomattominta syöpää mitä olen koskaan nähnyt. Näinä hetkinä tekis mieli muuttaa Norjaan kalamieheksi kauas Suomen journalismeista.

Sain tuohon matsiin SKA:lle kerrointa 1,77 moneylinelle eli ottelun lopulliselle voittajalle jatkoajat ja rankkarit huomioon ottaen (@marathonbet). Vedonlyöntitoimistojen mukaan siis SKA oli jotain vähän päälle 55% suosikki voittamaan matsin. Mutta onhan sen pakko olla salaliitosta kyse, kun 45% vaihtoehto toteutuu.
 

zuuzo97

Jäsen
Liigasta irtautuminen maksoi Kauppalehden mukaan Jokereille 3 miljoonaa euroa eli Jokerit maksoivat jokaiselle Liigaseuralle reilut 230 000€:a. Lisäksi viimeiseltä Liigakaudeltaan Jokerit eivät saaneet lainkaan tv-sopimuksesta tuloja vaan ne tilitettiin kaikkien muiden seurojen kesken.

Hups! Ja mitenkäs nyt onkaan jokaisessa Liiga-halliisa 200 000 - 300 000 euroa maksava turvakaukalo, kun vielä pari vuotta sitten kiroiltiin rahoituksen puutetta? Ai niin, Hjallis maksoi ne.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Liigasta irtautuminen maksoi Kauppalehden mukaan Jokereille 3 miljoonaa euroa eli Jokerit maksoivat jokaiselle Liigaseuralle reilut 230 000€:a. Lisäksi viimeiseltä Liigakaudeltaan Jokerit eivät saaneet lainkaan tv-sopimuksesta tuloja vaan ne tilitettiin kaikkien muiden seurojen kesken.
Toivottavasti Kauppalehden artikkelissa on muut faktat kohdallaan, koska en yhtään ihmettele etteivät ole saaneet lausuntoa SM-Liiga Oy toimitusjohtaja Kimmo Kannistolta...

Todennäköisesti Hjalliksen parhaiten käyttämänsä 3 miljoonaa euroa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liigasta irtautuminen maksoi Kauppalehden mukaan Jokereille 3 miljoonaa euroa eli Jokerit maksoivat jokaiselle Liigaseuralle reilut 230 000€:a. Lisäksi viimeiseltä Liigakaudeltaan Jokerit eivät saaneet lainkaan tv-sopimuksesta tuloja vaan ne tilitettiin kaikkien muiden seurojen kesken.
Vielä olisi kiva tietää se, että maksoiko Jokerit tosiaan rahat liigalle ? Oman ymmärrykseni mukaan tuohan olisi liigalle tuloa, josta maksetaan veroja.

Sikäli kyllä hienoa, jos rahat ovat aidosti menneet kaukaloiden turvallisuuden parantamisee. Köyhiä kuntia on Suomi pullollaan ja sellaisia yrityksiä vähän, jotka voisivat investointeja maksaa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Vielä olisi kiva tietää se, että maksoiko Jokerit tosiaan rahat liigalle ? Oman ymmärrykseni mukaan tuohan olisi liigalle tuloa, josta maksetaan veroja.

Ei veroja makseta yksittäisistä tuloista vaan tilikauden kokonaistuloksesta mahdollisten vähennysten jälkeen. Liigan osalta nettotulos oli 0.22 miljoonaa euroa. Siinä ei kuitenkaan ole mukana mahdollisia satunnaiseriä tai tilinpäätössiirtoja, joten kyse ei aina ole siitä, että Liiga olisi tuon verran voittoa tehnyt. Koska Liigan liikevaihto kasvoi 3.6 miljoonaa eli 26.4 prosenttia, raha on tullut Jokereilta. Mitään muutakaan tämän kokoluokan rahakonetta ei ole uutisoitu. Hyvin on Liiga saanut kirjanpidossa menojakin aikaiseksi kun lähes koko kasvu on pistetetty "menemään."
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Missä luuraa Jokereiden joulukalenteri vuosimallia 2014?

Ainakin lupailivat sellaista olisi tulossa, mutta tämähän on vielä pahempi pettymys kuin pojillani joiden Transformers joulukalenterin ensimmäisestä luukusta tuli lammas! Luultavasti kyse on siis vain viivästymisestä eikä projektin hautaamisesta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Pelaako Roman Rotenberg likaista peliä SKA:n pussiin kulissien takana Jokereiden kustannuksella? Iltalehden mukaan Jokerit menettää mahdollisen kotietunsa pudotuspelien toisella kierroksella. Yksi todennäköisimmistä vastustajista olisi SKA,
http://www.iltalehti.fi/khl/2014120118883936_jr.shtml

Eipähän tarvi odotella, että saataisiin kotietu SKAta vastaan, koska SKA on kuitenkin meidän edellä runkosarjan jälkeen. Aika turhaa spekulointia siltä osin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös