Jokerien mediaketju

  • 2 178 158
  • 8 879

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
''Ruutu meni suosiolla kontilleen ja ilmaisi alistuvansa kuin koira isäntänsä edessä.'' -Sihvonen

Rudi ei siis sittenkään kalastele jäähyjä kuolevilla joutsenillaan, vaan ikään kuin symboloi alistumistaan vastustajan nerokkuuden edessä.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Ihan sama mitä lukee tai keneltä lukee niin Jokerit on se paha ja jullit on se hyvä. Kaikki ''analyytikot'' ja lätkäpersoonat: HIFKHIFKHIFK!!! tältä musta ainakin tuntuu...:D

Jos joskus törmäät herroihin P.Sihvonen/UL, Pekka Jalonen/IL, Mika Saukkonen/MTV3, TuomasNyholm&Vesa Rantanen/IS niin kysäisepä mitä seuraa nämä herrat ovat kannattaneet nuoruudessaan/edelleen. Saat kysymykseesi vastauksen. Editoidaan lisäyksenä listaan Esko Seppänen/freelancer.

Jullivetoinen valtamedia. Ei sen kummempaa tähtitiedettä.
 

faro

Jäsen
Kyllähän tästäkin sihvosen artikkelista paistaa pitkälle, että jos et osaa pelata tai valmentaa niin siirry asiantuntijaksi tai kommentaattoriksi.

Jep ja Sihvonen on siinäkin hommassa ihan paska. Kerää näillä kirjoituksillaan pelkästään mahdollisimman paljon lukijoita. Taitaa muuten Sihvosella olla kaikkien aikojen huonoin voittoprosentti valmentajana liigassa.
 

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tarkottanu että signatkaa Miika Lahti 5v sopparilla pikimmiten rosteriin. Ideana vaan että 3. ketjun pelaajia saa halvemmalla ja ne voi olla parempia, kuin ex-maalintekijä ja auttamatta hyytynyt Rita. Ei siinä, mitenkään Rita ei mua häiritse kentällä, mutta tuntuu vaan vähän ettei riitä enää kohta tällä, taikka seuraavalla tasolla.


Sivuhuomautuksena vielä, että Miika Lahti nykyisellään tuskin on Ritaa halvempi pelaaja.
 

Liigasorsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Toronto Maple Leafs
Sivuhuomautuksena vielä, että Miika Lahti nykyisellään tuskin on Ritaa halvempi pelaaja.

Suunilleen samanarvoinen varmaankin, ei ainakaan paljon enemmän voi olla. Mutten edelleenkään ole keräilemässä nimiä adressiin Lahden hankinnan puolesta!
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sihvosta varmasti harmittaa, kun Gilliesin lähdön myötä Teloituspartio Väänänen käy kauden lopuissa peleissä pahoinpitelemässä HIFK:n pelaajia, kuten viime kaudella jokaisessa kohtaamisessa. Viime vuonnahan jokainen paikallispeli oli todella epäsiistiä antijääkiekkoa nimenomaan Jokerien puolelta. Nyt tähän varmaan luisutaan taas, kun ei ole poliisia vartioimassa. Vai onko kaikki nyt ohi, kun Ruutu maksoi kaikkien synnit alistumalla Gilliesin edessä?

Mitä noihin palkkoihin tulee, niin onhan mm. Ridan liksa yläkanttiin, jos se maksettaisiin pelkästään roolin ja tehopisteiden mukaan. Palkkaa nostaa varmasti miehen ikä ja tausta Jokereissa, ja näin sen mielestäni pitääkin olla. Myös muussa työelämässä iän myötä saa enemmän liksaa, vaikka joku nuori voisikin tehdä työt paljon paremmin. Toinen juttu on, että palkka määräytyy sopimuksentekohetken markkina-arvon mukaan ja edelliskausien meriitit määrittelevät liksan, ei se, miten sopimuksenalaisena pelit sujuvat. Sen takia onkin naurettavaa tehdä uutisia joidenkin junnujen palkkakuopasta. Osa breikkaa, osa ei, ja jokainen joutuu aloittamaan pohjalta. Luonnollista on, että sopimusta tehdessä jollekin 17-18-vuotiaalle pelaajalle ei makseta niin paljon. Kaikista junnuista kun ei tule edes liigatason pelaajia, vaikka olisivatkin lahjakkuuksia.
 

Etelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Laitetaan nyt oma lusikka soppaan liittyen näihin toimittaja/suosikkiseura juttuihin. Mielestäni varmaan monen toimittajan pyrkimys on antaa puolueeton kommentti milloin mihinkin aiheeseeen liittyen. Näin ei vain usein onnistuta. En kuitenkaan jaksa lähtee heittää näitä " ota julli yms. lasit pois päästä" -kommentteja, sillä mielipiteitä nämä usein on. Sinänsä surkuhupaisaa, että valtakunnan paras jääkiekkomedia Suomessa on myös vapaaehtoisvoimin toimiva eli JA. e mitä tämä maa tarvitsee on kunnon urheilumedian.
 

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Korostan sitä hinta-laatu-suhdetta. Voi olla ettei palkkaero näiden kahden herran kohdalla ole erityisen suuri, mutta tulos on. Maajoukkuetason Joukkuepelaaja, hyvä alivoimapelaaja ja ihan kohtuu pistemääriä kolmosvitjan kaveriksi.

Mun mielestä enemmän antaisi pelillisesti kuin Rita. Letti on kyllä aika kamala ja yhtäkää lisärottaa ei tähä lafkaa kyllä varmaan tartteta, mutta M. Lahti olikin alunperin vain esimerkki pelaajan pelillisistä antimista suhteessa Jani Ritaan ja samaan rooliin.

M.Lahtea voit verrata ennemmin Riku Hahliin. Kummatkin ovat Liigan parhaimmistoa kahden suunnan senttereinä.

"Johtavan" analyysi on kyllä huikean katkeraa luettavaa. Voittakoot jullit sitten koston tyylikkyydessä, jos me viedään kentällä ihan miten halutaan. Käy mulle!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mitenkään sen enempää Sihvosen komediakirjoitusta puolustelematta, on huomioitava, että tuon Urheilulehden tyylin taustalla on Jukka Rönkä. Sihvonenhan on ns. oikeassa elämässä, eli Urheilulehden Johtava analyytikko-statuksen ulkopuolella hyvinkin älykäs ihminen, ei lainkaan sellainen kuin UL:n sivuilta voisi kuvitella. Olen tavannut miehen muutaman kerran kavotusten silloin, kun kontekstina ei ole ollut Urheilulehti, ja voin vakuuttaa miehen olevan rauhallinen ja fiksu, eikä millään tasolla tuollainen kävelevä provoautomaatti, joka on Johtava analyytikko Petteri Sihvonen.

Jukka Rönkä sen sijaan on urheilusta maailman eniten kujalla oleva surkea höntti. Tai no, onhan se keksinyt strategian, jolla Urheilulehti on kenties saatu nostettua "seiskamaisesti" jonkin sortin pikajulkisuuden keskiöön, mutta sekin on tapahtunut kaiken uskottavuuden kustannuksella. Tällainen linja, jossa ollaan aina väkisin eri mieltä kuin kaikki muut, esitetään väitteitä, joita ei argumentoida, yliteorisoidaan aivan kaikki mahdollinen ja vähät välitetään journalistisista periaatteista, on omiaan tuhoamaan kaiken maineen ja kunnian. Sihvosen analyysi Ruudun "povistumisesta isäntänsä eteen" on epätotuudellisuudessaan vielä hauskaa ja vitsikästä; kukaan ei siitä voi ottaa nokkiinsa, vaan vain nauraa päälle, mutta toisinkin on Jukka Röngän luomuksessa asioita toteutettu.

Pahimpia esimerkkejä ovat mm Harkimon ja Westerlundin niskaan heitetyt törkeydet sekä lätkän MM-kisojen aikainen kannabiskohu. A-studiossa Vesa Rantanen kommentoi, että oli kuullut samat huhut (Summaselta) kuin Rönkä jo aiemmin. Rantasesta voi olla montaa mieltä, mutta hän on joka tapauksessa pitänyt aina kiinni siitä, että IS Urheilun sivuilla ei lue sellaisia uutisia, joilla lähde ei ole luotettava. Röngällä tällainen periaate on vain kosminen. UL haluaa nimittäin skuupin heti kun se on mahdollista, jolloin puhuttu tieto riittää lähteeksi. Arvonsa tuntevalla medialla (kuten IS - voidaan ainakin väittää näin) lähteeksi kelpaa sellainen todistus, jossa tiedon antaja antaa informaation omalla nimellään ja naamallaan, mikä ei tietenkään tarkoita, että hänet kerrottaisiin julkisuuteen, vaan voidaan käyttää lähdesuojaa. Tuossa A-studiossa oli suorastaan noloa, kun Rantanen perusteli hyvät journalistiset perusteet, mihin Rönkä ei kyennyt kuin kaksoisleuka väpättäen änkyttämään jotain sivuseikkoja ja aivottomia toistoja.

Ei siis ole suoraan Sihvosen syy, että Urheilulehden sivuilta saa jatkuvalla syötöllä lukea kaikenlaista paskaa, vaan sormi osoittaa etunenässä kohti Markus Pasi Rönkää... eikun siis Jukka Pönkää. Eniveis, fakta ei muutu, ja tilanne on edelleen 15-1, ei 6-0.
 
Viimeksi muokattu:

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Mitenkään sen enempää Sihvosen komediakirjoitusta puolustelematta, on huomioitava, että tuon Urheilulehden tyylin taustalla on Jukka Rönkä. Sihvonenhan on ns. oikeassa elämässä, eli Urheilulehden Johtava analyytikko-statuksen ulkopuolella hyvinkin älykäs ihminen, ei lainkaan sellainen kuin UL:n sivuilta voisi kuvitella. Olen tavannut miehen muutaman kerran kavotusten silloin, kun kontekstina ei ole ollut Urheilulehti, ja voin vakuuttaa miehen olevan rauhallinen ja fiksu, eikä millään tasolla tuollainen kävelevä provoautomaatti, joka on Johtava analyytikko Petteri Sihvonen.

Onhan se siviili-Sihvonen aivan eri kaveri kuin tämä johtava, mutta vaikka juttuja vedetään välillä överiksi, niin suurimman osan mielipiteistä allekirjoittaa myös tämä siviili-Sihvonen. Jonkinasteista narsismia on varmasti taustalla, että viitsii vetää tätä roolia. Mutta onhan tämä HIFK:n glorifiointi kaiken jälkeen jotain aivan käsittämätöntä. Sihvonen ei monen muun tavoin ymmärrä edelleenkään, että koodi sellaisena kuin se on joskus 80-luvulla tunnettu, on tapettu liittojen ja suurimaan osaa liigojen toimesta. Tätä ei ilmeisesti oltu myöskään tajuttu HIFK:ssa kun siellä vielä tälläkin kaudella haikailtiin näitä "kaiken puhdistavia" kuittitappeluita. Olen ymmärtänyt niin, että Ben-Amorin tarkoitus oli viimeisen kerran viedä viesti HIFK:lle ja Peltoselle siitä, että liiga on muuttunut ja joskus sen öykkäröinnin on loputtava. Pahasti meni överiksi, siitä ei kahta sanaa. Siitä voi ja saa olla toki montaa mieltä, onko liiga oikealla tiellä, kun tappelut johtavat koko ajan vain koveneviin rangaistuksiin. Mutta miksi kuittitappeluiden perään edelleen haikaillaan, vaikka tiedetään että niistä tulee tolkuttomat sanktiot? Tähän ei ole missään vaiheessa tullut vastausta niin Peltoselta, HIFK:lta, Sihvoselta tai oikeastaan keneltäkään, kuka niitä haikailee. Ja edelleen Sihvonenkin jaksaa länkyttää siitä koodista. Ainakaan oikea tie koodi takaisin tuomiseen, ei ole kentällä, vaan keskustelu pitää käydä ihan jossain muualla.
 

Tuoppi

Jäsen
Mitenkään sen enempää Sihvosen komediakirjoitusta puolustelematta, on huomioitava, että tuon Urheilulehden tyylin taustalla on Jukka Rönkä. Sihvonenhan on ns. oikeassa elämässä, eli Urheilulehden Johtava analyytikko-statuksen ulkopuolella hyvinkin älykäs ihminen, ei lainkaan sellainen kuin UL:n sivuilta voisi kuvitella. Olen tavannut miehen muutaman kerran kavotusten silloin, kun kontekstina ei ole ollut Urheilulehti, ja voin vakuuttaa miehen olevan rauhallinen ja fiksu, eikä millään tasolla tuollainen kävelevä provoautomaatti, joka on Johtava analyytikko Petteri Sihvonen.

On kuitenkin vaikea arvostaa analyytikkoa ja toimittajaa joka vetää oikean persoonansa vastaista roolia. Varsinkin kun jatkuvasti haukkuu muita toimittajia puolueellisiksi ja pomojensa (tai jonkun muun) lakeijoiksi kuten teki U-Studiossa jokunen viikko takaperin. Sihvonen kun kerran on itse niin Röngän luomus että tuollainen kommentointi on pelkästään oksettavaa ja erittäin halveksuttavaa. Näkisinkin että nykyisessä asemassaan Sihvosella olisi minusta mahdollisuus muuttaa linjaansa mutta ilmeisesti halua tai munaa siihen ei ole. Ja onhan mahdollista että ei olekaan niin fiksu kuin tavatessanne oli. Minusta kun ei ole ainakaan täällä Jatkoajan palstalla itsestään kovin fiksua kuvaa jättänyt vaan kilahdellut kirjoituskieltojen arvoisesti vissiin useampaan kertaan.

Amerikassahan näitä provokaattoreita on radio ja TV täynnä. Yleensä kylläkin politiikan ja komedian saralla. Urheilu kuitenkin pyritään yleensä vetämään enemmänkin asiantuntijalinjalla.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Sihvonenhan on ns. oikeassa elämässä, eli Urheilulehden Johtava analyytikko-statuksen ulkopuolella hyvinkin älykäs ihminen

Hyvin älykäskin ihminen saattaa kiiressään kaahata korttinsa hyllylle, mutta väitän ettei kukaan älykäs ihminen lähde kännissä liikenteeseen vaarantamaan omaa, saati muiden turvallisuutta.

Mitä tulee mediaan näin Jokerilasien takaa, HIFK on tänään saanut hyvin paljon negatiivista huomiota Iltapulujen taholta. Kerrankin näin päin että IFK-Jokerit -parista Jokerit ei ole se iso ja ilkeä vittupää.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
”Teloituspartio Väänänen” Ei helvetti. Raflaava keksintö sinänsä ja virtuaalikuppi sille.

Ilmeisesti ollut vaihteeksi tehokasta trollausta Sihvoselta ja Röngältä. Jokeritbashing varmaan myy muutenkin lehteä/tuo klikkauksia, joten onhan kyseisten huomiohuoraajien touhussa siinä mielessä joku logiikka.
 

MikkoT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Canadiens
Olisin erittäin kiinnostunut kuva- ja videomateriaalista kaudelta 91-92. Erityisesti Selänteestä pitäisi löytää hyvää ja tarpeeksi tarkkaa kuvaa kotipaita päällä. :) Jos vielä löytyisi pelejä alkukaudesta, niin se olisi loistavaa. Valitettavan vähän Googlesta löytyy kuvamateriaalia tuon kauden kotipeleistä. Käytännössä mitään kovin kelvollista ei pikaisella googletuksella löytänyt.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Tiedottaminen on kussut jo pitkän aikaa. Onneksi itse olen jo osannut laittaa odotukset todella alas, mutta olihan toi YLE Femin juttu täydellinen pohjanoteeraus taas.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokereiden Facebookissa sitä mainostettiin ja minä ainakin olin siinä käsityksessä että selviäisi jotain uutta tästä farmikuviosta.

Sama homma. Ei selvinnyt. Vuorisessa olisi kyllä ainesta poliitikoksi, mies puhuu sanomatta oikeastaan yhtikäs mitään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Juu mitään uutta tietoa ei tullut vaan puhuttiin asiasta joka on ollut jo aikasemmin esillä, tai no sanottiin että useampi liigaseura on osoittanut kiinnostusta yhteistyön suhteen vaikka Porissa ollaan tiedetty ettei liigassa kukaan halua tehdä Jokereiden kanssa yhteistyötä.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden Facebookissa sitä mainostettiin ja minä ainakin olin siinä käsityksessä että selviäisi jotain uutta tästä farmikuviosta.
Eiköhän Jokerit kuitenkin itse tiedottaisi, jos jotain uutta kerrottavaa asiasta on? Mitä tulee Facebook-"mainokseen", niin onhan näistä parempi kertoa kuin olla kertomatta. Varmasti moni katsoi tuonkin pätkän ihan mielellään ja tulipahan tutustuttua samalla yhteen seuran lupaavimpaan junnuun.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Sama homma. Ei selvinnyt. Vuorisessa olisi kyllä ainesta poliitikoksi, mies puhuu sanomatta oikeastaan yhtikäs mitään.

Tähän olen myös kiinnittänyt huomiota. Oikein ärsyttää jo tässä vaiheessa nuo Vuorisen haastattelut, vaikka mies on ollut töissä noin 2 viikkoa ja senkin ajan istunut sormi perseessä toisella kädellä munia kaivellen.

"En mä lähe spekuloimaa tollasella"
 

Scade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tähän olen myös kiinnittänyt huomiota. Oikein ärsyttää jo tässä vaiheessa nuo Vuorisen haastattelut, vaikka mies on ollut töissä noin 2 viikkoa ja senkin ajan istunut sormi perseessä toisella kädellä munia kaivellen.

"En mä lähe spekuloimaa tollasella"

Parempaa tämä mediakäyttäytyminen on kuitenkin kuin esimerkiksi Vuorisen entisellä työnantajalla. Kai se nyt on selvää, että ihan eri tyypit antavat niitä kohua herättäviä lausuntoja kuin nämä johtoportaan tyypit.

Ajatellaan, että esimerkiksi Vuorinen heittäisi jonkun konkreettisen seuran jonka kanssa neuvotellaan. Tämä johtaisi uutisointiin, luultavimmin fanien negatiiviseen reaktioon ja tätä myötä todennäköisesti koko diilin peruuntumiseen.

Vaikka fanina olisi kiva kuulla kaikenlaista spekulaatiota ja huhua niin pitää ymmärtää, että pitkällä tähtäimellä turha möläyttely ja harkitsemattomat lausahdukset osuvat vielä omaan nilkkaan.

Kumma kun Kekäläisen aikana mediahiljaisuutta ja harkittuja kommentteja pidettiin merkkinä ammattimaisuudesta ja tekemisen meiningistä. Nyt ne taas edustavat mitäänsanomattomuutta ja muniin puhaltelua. Vissiin pitää Hjalliksen taas laittaa twitter laulamaan.
 

Etelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ihmettelinkin, kun folio oli päässyt kaupasta loppumaan. Vesa Rantasen kommentti, että Jokereita suositaan sen takia, että tuomarit pelkäävät jäävänsä ulos MM-tuomaroinneista oli kyllä sellaista scheissea, että tipahdin tuolilta.



- Ilta-Sanomat

(linkki vie IS:n videoon)
 

Arek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manu, Los Blancos
Ihmettelinkin, kun folio oli päässyt kaupasta loppumaan. Vesa Rantasen kommentti, että Jokereita suositaan sen takia, että tuomarit pelkäävät jäävänsä ulos MM-tuomaroinneista oli kyllä sellaista scheissea, että tipahdin tuolilta.
Joo mä kans aamulla kattelin ja hyvä ettei kahvit ollu läppärillä. En niinku käsitä mistä helekutista Rantanen noita keksii. Onko Hjallis sanonu sille joskus rumasti? Vai mistä kiikastaa. Rantanen alkaa kohta mennä siihen kategoriaan, että toivon hänen alkavan kirjottaa blogia Sihvosen kanssa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kumma kun Kekäläisen aikana mediahiljaisuutta ja harkittuja kommentteja pidettiin merkkinä ammattimaisuudesta ja tekemisen meiningistä. Nyt ne taas edustavat mitäänsanomattomuutta ja muniin puhaltelua. Vissiin pitää Hjalliksen taas laittaa twitter laulamaan.

Täsmälleen samaa mieltä ja näin sen pitääkin olla. Kun neuvottelut ovat vaiheessa jossa ei voi tiedottaa mitään, silloin ei sanota mitään. Jokerit jatkaa Kekäläisen linjalla eli kun sopimus on selvä, siitä kerrotaan. Sitä ennen ei kerrota missä mennään. Ymmärrän tämän linjan.

Kyllä mua hävettäisi jos Jokerit valitsisi KalPan tavoin puhtaan huhu-uutisoinnin. Tarkoitan tällä Satania joka tuskin ikinä pelaa vaihtoakaan KalPassa. Seuralla menee niin huonosti että oli pakko keksiä positiivista uutista. Toki varmaan Satanin agentille on tyhjä paperi lähetetty ilman postimerkkiä vastaanottajan laskuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös