Jokerien mediaketju

  • 2 267 890
  • 9 481
Suosikkijoukkue
Jokerit, Florida Panthers
Jokerit alkaa puskemaan kohta YouTubeen sitä Katupojat-sarjaa, mutta kaipaisin ehkä muutakin sisältöä sinne. Nythän siellä ei ole oikeastaan tulevaa kautta hypetetty muuten kuin Filppulan sopparilla ja Katupojat-teaserilla. Tiktokia en käytä, enkä aio käyttää, mutta Instagramiin sisältöä sen sijaan tulee kiitettävästi.
Tätä samaa toivoisin itsekin, en käytä mitään somea (paitsi jos youtube sellaiseksi lasketaan) ja tuo kotisivujen sisältöseinä, vaikkakin ihan kiva idea ei ainakaan omalla puhelimellani toimi aivain moitteitta.

Muutenkin nuo tiktokit ja instasisällöt ovat yleensä mielestäni kovin lyhyitä ja vähän mitäänsanomattomia tällaiselle vanhalle jäärälle. Mutta ymmärrän että nuorempaa väkeä varten ne täytyy olla ehdottomasti hallussa.
 

Jvg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätä samaa toivoisin itsekin, en käytä mitään somea (paitsi jos youtube sellaiseksi lasketaan) ja tuo kotisivujen sisältöseinä, vaikkakin ihan kiva idea ei ainakaan omalla puhelimellani toimi aivain moitteitta.

Muutenkin nuo tiktokit ja instasisällöt ovat yleensä mielestäni kovin lyhyitä ja vähän mitäänsanomattomia tällaiselle vanhalle jäärälle. Mutta ymmärrän että nuorempaa väkeä varten ne täytyy olla ehdottomasti hallussa.
Halleluja! En olekaan ainoa....
 

RDA-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Steelers, AC Milan
Viestintäpäällikkö aloittaa syyskuussa. Kova luotto (toive), että haastatteluita jne "journalistista" sisältöä alkaa tulla sitten enemmän. Itsekin mieluusti youtubessa näkisin enemmän.
On kuitenkin vasta pre-season + nakit ja muussi myllerrys taustalla.. seuran historia on täynnä kesällä voitettuja mestaruuksia, joten yritän jaksaa odottaa että josko oltais tällä kaudella isoin fokus kesän sijaan kauden aikaisessa ja keväässä.
 

Koppipelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Ihan jees kamaa. Mutta eikö tää ole ihan sitä samaa kontenttia, mitä me on totuttu näkemään ns. päivittäin/viikottain silloin joskus?
 

Kiekkonarri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils
Ihan hyvää settiä. Salonen, Salmela ja Kuusla eniten esillä ja näyttääkin toki siltä, että siinä on "myyvät" persoonat. Toista jaksoa odotellessa!
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Ihan kivaahan tämmöstä behind the scenes juttua on katsoa, varsinkin kun se on hyvin tehtyä.

Silti en oikein saanut kiinni, onko tämä lintu, kala vaiko vesinokkaeläin.

Dokumenttisarjaksi oli liian vähän mitään historiaa tai haastatteluita, tai oikeastaan mitään todellista kontenttia. Toki tämän ei kai pitänytkään olla dokumentti. Kummallista silti, että jakson nimi oli ”Viime kausi oli pettymys”, mutta sitä ei käyty läpi millään tavalla jaksossa. Olisi voinut haastatella Määttää, Forsblomia, Forslundia, Lembergiä, Risikkoa, Lindiä ja Kuuslaa, ja paneutua siihen mikä meni viime kaudella mönkään ja miten siitä parannetaan tälle kaudelle.

”Kärpäsenä pukukopin katossa”-tyyppiseksi reality-sarjaksi ihan mielenkiintoista settiä, mutta ongelma on siinä, että materiaali oli jostain kahden kuukauden takaa. Jotta tämänlainen konsepti toimisi, tarvitsisi materiaalin olla paljon paljon tuoreempaa, kuten eilisistä treeneistä tai edes tältä viikolta. Aikaisemminkin ollaan saatu ihan samaa kamaa, mutta vain paljon aikaisemmin sekä pienemmissä paloissa, kun Iiro on haastatellut treeneissä pelaajia ja valmentajia.

Toivottavasti jatkossa sisältö on todella paljon tuoreempa, jolloin pystytään ihan oikeasti elämään sen joukkueen mukana kauden aikana, eikä niin, että jaksot julkaistaan kuukauden välein ja jakson sisältö on jo julkaistaessa niin vanhaa, että se ei ole missään määrin enää relevanttia. Ehkäpä nyt alussa vaan käyttävät kesän aikana kertyneen materiaalin pois alta ja jatkossa sisältö onkin sitten ihan tuoretta ja ajantasaista. Toivottavasti.

Jos tämä sarja on nyt korvannut ne puuttuvat perinteiset viikoittaiset videot treeneistä sekä haastattelut, niin en ole fani. Ongelmana on juurikin tuo materiaalin vanhuus, jolloin sisältö ei ole jakson ulos tullessa enää ajantasaista. Jos taas saavat tällä tasolla tehtyä sarjaa viikoittain siten, että sisältö on tuoretta, niin peukut pystyyn ja hattua päästä! Toki niitä haastatteluita olisi mukava saada muutenkin lisää, niin tuohon sarjaan kuin ihan muutenkin kotisivuille.
 
Viimeksi muokattu:

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katupojat-debyyttijaksosta jäi fiilis, että oliko tämä vain pitkä kooste ensimmäisestä jaksosta? Oliko tämä nyt siis oikeasti kokonainen jakso? Vähän turhan nopeaa leikkaamista ilman mitään varsinaista punaista lankaa, varsinkin ensimmäinen puolisko jaksossa. Loppupuolisko sitten olikin tuota padelin pelaamista, joka ei ollut kovinkaan kiinnostavaa.

Otsikkona oli isolla "VIIME KAUSI OLI PETTYMYS", mutta sitä ei kyllä käsitelty lainkaan.

Aika turhakkeelta vaikuttaa hypeen nähden, mutta onhan kaikkea kulissien takana tapahtuvaa fanien kiva seurailla. Kyllä nämä kaikki jaksot tulee katsottua läpi lounaan syömisen yhteydessä.
 

DomBBa-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan hyvä "jakso" oli mielestäni, ja mukava oli katsella kesä treenejä. Mietin vain sitä, että jos näitä on koko kauden aikana 6kappaletta (ymmärsinkö väärin?), niin aika laihoja tulee olemaan jaksot. Koko viime kausi niputettiin 12min jaksolla, jossa oli muutama klippi viime kauden maaleista ja siinä se. Ainiin ja toki otsikko viittasi viime kauteen. Odotin innolla tätä "sarjaa", mutta lievä pettymys. Eiköhän nämä tule silti katsottua sillä ei tuonne mitään haastattelujakaan tule.
Vaikka tämä olisi kuinka ammattimaisesti toteutettua videotuotantoa niin ihan perus kaukalon laita haastatteluja tahdon nähdä mielummin, ja useammin kuin kerran kuukaudessa..

Edit. Tämän piti olla eeppinen, sitä se ei ollut kyllä yhtään prosenttia.
 

Kiekkonarri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils
Jotenkin tuntuu, että ihmeen malttillisesti hehkutetaan tuota Filppulan paluuottelua.

Saa nähdä millasta materiaalia saadaan, kun herra palaa Suomeen ja liittyy joukkueen mukaan.
Oma veikkaus on, että kun vaihtuu kalenterissa kuukausi syyskuuhun niin alkaa sisällön pommitus. Viimeistään runkosarjan alkavalla viikolla tulee tuutin täydeltä jokaisessa kanavassa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eka jakso Katupoikia katsottu ja samaa mieltä että sisältö oli kovin laihanlaista.

- Enemmän kundeja ja persoonia esiin. Ketkä ovat tämän tarinan hahmot?
- Enemmän kiekkoon liittyvää analyysiä: valmentajien kommentteja, mikä on fokus ja miten nähdään homman olevan paketissa, pelaajilta fiiliksiä mutta myös analyysiä. Fysiikkavalmentajilta tietoa miten kundit kehittyy jne.jne.
- Fanit mukaan.

- Vähemmän "musiikki soi ja kundit luistelee/pelaa padelia/polkee kuntopyörää" -osastoa.

Editointi oli hyvää ja muutenkin laatu ok. Nyt vaan oltiin selvästi raakamateriaalin osalta todella heikoilla jäillä. Jos tästä meinataan saada eeppinen täytyy kuvausryhmän saada nauhalle onnistumiset ja epäonnistumiset, ilot, surut ja draama. Energia ja tarina.

Lopputulos/arvio: Haljunhaalea avausjakso joka jäi sisällöllisesti pettymykseksi eikä saanut venaamaan vesi kielellä seuraavaa. Jos sisältö on tällaista niin oikeastaan ihan sama tuleeko lisää jaksoja. Jos halutaan tehdä somehöntsää pitää homman olla vielä paljon hattaraisempaa ja henkilövetoisempaa tai sitten jos halutaan tehdä viihdedokkaria pitää sisältöön saada oikeasti ydintä mukaan.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Itse tykkäsin katsella näitä BTS settejä ilman mitään turhaa perinteistä haastattelua. ”No kesä on treenattu kovaa ja tavotteet on tietysti korkeella.”
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse tykkäsin katsella näitä BTS settejä ilman mitään turhaa perinteistä haastattelua. ”No kesä on treenattu kovaa ja tavotteet on tietysti korkeella.”

En itsekään halua nähdä tuollaista jaarittelua. Mutta rehellistä analyysiä mikä petti ja mitä lähdetään parantamaan kun otsikko on "viime kausi oli pettymys". Toki muutama xittuuntunut kommentti ja tunteepalo olisi ollut draaman kannalta kiva. Nyt jäi tunne- ja infotasolla haljuksi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katupojat, jakso 1.

Mistä jakson nimi "Viime kausi oli pettymys"?
"Kesätreenit" olisi ollut osuvampi.
Olishan sitä voinut ekan jakson omistaakin vielä viime kaudelle,
puolituntinen muisteluja, hehkutusta ja pettymyksen spekulointia.

Vähän sekava oli toi eka jakso?
Ymmärrän nykytrendin, nopeitten leikkausten kautta eteenpäin.
Vanhempi ihminen (minä) kaupaisi edes paikoitellen hitaampaa toteutusta,
muutama seesteisempi haastattelu tai pelaajaan perehtyminen per jakso?
Vrt viime kauden pelaajiin tutustumisvideot tai nopeat kysymykset.
Sitten vois lopun aikaa mennä treenejä seuraten.

Nyt voi jättää viime kauden taakse, samoin kesätreenit ja keskittyä kauteen 24-25.

Katupojat kehittyy ja ajaa varmasti asiansa kauden aikana.
Kun ohessa seuraa vielä nykyiset somepäivitykset, niin tyytyväinen.

Markkinointi on sitten erikseen.
Sen kehittymistä odotan mielenkiinnolla.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Sisällöltään ikävä kyllä ihan nollatasoa. Moni kakku päältä kaunis. Ja tosiaan noloa että sorrutaan klikkiotsikointiin jakson nimessä. Muutenhan some on näyttänyt ihan asialliselta paskan alun jälkeen. Ammattitaitoinen haastattelija pitää toki jostain löytää ja mielellään ilman vahvaa murretta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Terolla ollut ainakin videon perusteella hyvä massakausi kesällä, neule joutuu todelliseen testiin.

Kuulostaa siltä, että Tero on kirjaimellisesti entistäkin näkyvämmässä roolissa Jokereiden peräsimessä. Se enteilee erittäin hyvää tulevaa kautta silmällä pitäen.
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Käsikirjoitus puuttui ja se näkyy tekeleessä sekavuutena. En pistäisi pahakseni jos hahmojen nimet olisi esillä videossa, ainakin heidän jotka saavat puheroolin. Puheesta puheen ollen, siitä oli hankala saada selvää. Mikitys ja kalusto kuntoon. Jaksoissa voisi olla joku kertoja, en tarkoita haastattelijaa, vaan henkilöä joka avaa tapahtumia syvemmin. Ja voisi näissä haastattelijakin olla. Kiva että tehdään, mutta jos tehdään, niin tehdään kunnolla, onhan kyseessä myös mainos N&M:lle.
 

töfting

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
Ihan kiva video, ei siinä mitään. Ehkä odotukset olivat vaan sitten turhan korkealla, kun odotteli melkein "We are Sunderland"- tason tarinointia organisaatiosta ja sen henkilöistä.
Lisää vaan syvällisempää sisältöä, niin hyvä tulee.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
onhan kyseessä myös mainos N&M:lle.
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta olen ymmärtänyt, että tämä Katupojat-sarja on ihan toisen lafkan tekele eikä sillä ole nakkimuusien kanssa mitään tekemistä.

Olisiko niin, että tämän sarjan on tehnyt nyt se Ilmala entertainment group, jossa on mukana Selin ja Lindeman. Siksikin on omituista, että ensimmäisessä jaksossa ei ollut mitään punaista lankaa tai muutenkaan ideaa, vaikka taustalla pitäisi olla ihan ammattilaisia tätä tekemässä.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan hyvä video tuo oli, mutta ei tuossa oikein mitään punaista lankaa ollut, jos tässä jotain tarinaa viritellään. Tuota on kuitenkin sen verran mainostettu, että itse ainakin jonkin sortin tarinan tynkää odotin. Nyt oli enemmänkin kurkistus kulisseihin, eikä siinä mitään. Mutta odotusarvo oli eri, ainakin itselläni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös