Jokereiden U20-nuoret

  • 929 815
  • 2 557

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Erikoista ajattelua, voitot ovat 1-1 nyt.

Samaa mieltä toisaalta, mutta pieni tarkennus mielipiteeseeni. Tilastoja kun katsoo, niin HPK menee huomattavasti kapeammalla materiaalilla ja peluutuksella. Kun kärkipelaajat väsyvät, niin tämä näkyy yleensä koko joukkueen suorituksessa.

Juuri näin taisi käydä ko. pelissäkin. Nikkilä oli jäähyllä kun ratkaisu tapahtui ko. kundi veti lähes puolet pelistä HPK:ssa. Ei siinä muuta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Sunnuntain pelin nähneenä en ole yllättynyt, että HPK on laittanut Jokerit näinkin tiukoille tähän mennessä.

Joukkue puolusti areenalla todella tiiviisti ja pelasi muutenkin erittäin fiksun pelin. Jokerit sortui yksityisyritteläisyyteen, koska tilaa ei hyökkäysalueella juurikaan ollut.

Anyway, todella hemmetin tärkeä voitto! Mitä pidemmälle sarja etenee, sitä vahvemmilla Jokerit tulee olemaan laajemman materiaalinsa ansiosta. Blues-Kerho sarjassa Kerho pääsi 2-0 johtoon, eikä sitä enää ryssinyt. Tätäkin taustaa vasten voitto tänään oli suorastaan kullanarvoinen.

Tervetuloa liigamiehistöön ensi kaudella Esa Lindell!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Sairasta, että tänään TIISTAINA klo 13.30 alkavaan peliin saadaa katsojia Hämeenlinnassa yli 2100. Mitenkä sitten vkl:na? Iso respect Hämeenlinnaan tuosta yleisön mielenkiinnosta ja samaa voi vaan haaveilla tänne isoille kylille. Respect!

Sairaammaksi asian tekee, että iltana pelattava panokseton jumbofinaali HPK-Ilves pelissä voi ihan hyvin olla vähemmän porukkaa kuin A-junnujen matsissa. Se on tämän illan seuraamisen kohde.

Kyllä pojat taistelee esimerkillisesti ja joukkueen lukkona häärii -95 syntynyt Juuse Saros joka on jo kova luu! Kannattaa pistää nimi mieleen. Vaikka pieni onkin, niin pojassa on jotain erikoista ja kaveri erottuu jopa Suomen maalivahtituotannon keskeltä kirkkaasti. Tuohon jengiin kun saadaan takaisin Rautiainen, Paajanen, Turtiainen ja Alatalo niin katsotaan miten homma kääntyy.

Off-topic: finhockey.fi:n tulosseuranta on 15 valovuotta edellä SM-liigan vastaavaan verrattuna. Ammattilaisliiga ja pelleilee amatöörisivuilla. Huutonaurua.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
A-nuorille taas hieno nousu kolmannen erän tappiotilanteesta jatkoaikavoittoon. Tomekilta taitaa luonnistua tuo henkisen puolen valmennus varsin hyvin, taktisella puolella onkin sitten vielä parannettavan varaa.

HPK on kyllä pelottavan kova jengi, varsinkin kun saavat Rautiaisen ja kumppanit takaisin. Tällä hetkellä Kerho vaikuttaa jopa suurimmalta mestarisuosikilta.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuohon jengiin kun saadaan takaisin Rautiainen, Paajanen, Turtiainen ja Alatalo niin katsotaan miten homma kääntyy.
Eikös Alatalo(Santeri siis?) ole -90 syntynyt eikä näin saa pelata A:n pudotuspeleissä? Tuossa tapauksessa Jokereilla saisi olla mm. Teemu Eronen ja Juhani Tyrväinen, mutta eihän tuossa ole mitään järkeä.

Muutenkin tuntuu, että Jokereiden peli on hieman mennyt sekaisin näistä "vahvistuksista". Tai sitten pelitapa ei ole ihan pudotuspeleihin tehty, koska runkosarjassa pelaaminen oli välillä aika loistavaa. Mitenhän muuten tästä jatketaan MV-osaston suhteen? Korpisalo ei vissiin ihan vakuuttanut 2.pelissä ja tänään Fränä päästi vain yhden.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Tänään jatkuu A:n pelit 3.:lla välierällä HPK:ta vastaan Jaffalassa klo 18.30.

Maalilla jatkaa viime pelin tapaan Tuohimaa Korpisalon availlessa luukkua toista peliä putkeen.

Puolustus jatkaa täysin samassa kokoonpanossa kuin viime pelissä eli Kivistö ja Manelius ovat mukana, mutta Rantakari edelleen sivussa. Eikö kellään ole tietoa mikä Rantakarilla on, kun ei ole pelannut yhdessäkään playoffspelissä vielä?

Hyökkäyksestä pois Aku Ruuttu ja Sami Salminen. Molemmat ovat olleet ainakin pisteiden valossa pettymyksiä tähän mennessä pleijareissa, joten tuskin joukkue näihin poissaoloihin tulee kaatumaan. Tilalle nostettu Mustonen ja Makkonen.

HPK:lta poissa hyökkäyksestä Rautiainen, Turtiainen ja vielä Rairamakin, joten nyt tarjottaisiin hyvää paikkaa ottaa johto sarjassa.

PS. Seuratkaa HPK:n Robert Leinoa tarkalla silmällä! Itse digannu paljon ne muutamat pelit mitä nähnyt joskus.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Miten A-junnujen peleissä muuten toimii parkkihomma? Saako auton ilmaseksi johonkin hallilla vai pitääkö maksaa edarin pelien tapaan. Normaalisti tullut aina bussilla tai jos autolla pitänyt tulla niin jättänyt Velodromille ilmaiseen parkkiin. Tekis mieli tänään ajella suoraan hallille eikä leikkiä dösällä, joten nopea info ois very appreciated!
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Miten A-junnujen peleissä muuten toimii parkkihomma? Saako auton ilmaseksi johonkin hallilla vai pitääkö maksaa edarin pelien tapaan. Normaalisti tullut aina bussilla tai jos autolla pitänyt tulla niin jättänyt Velodromille ilmaiseen parkkiin. Tekis mieli tänään ajella suoraan hallille eikä leikkiä dösällä, joten nopea info ois very appreciated!

Parkkihallissa maksetaan automaattiin pois lähtiessä. Taisi maksaa viimeksi 7 euroa parkkeeraamin halliin (melko edullista). Ilmaiseksi voi parkkeerata vaikka siihen tien sivuun, joka johtaa parkkihalliin.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Onkos siellä Areenalla tänään mikään ruoka- tai olutpaikka auki?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
20 min takana, Jokerit johtaa 1-0 Väkiparran ylivoimakaapilla.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan ok peliä, Kerho ehkä hitusen hallitsee ja pääsee näin paremmille paikoille. Tärkeä johto silti ja tästä on hyvä jatkaa.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerho oli selvästi niskanpäällä lähes koko ottelun ajan ja meidän hyökkäykset eivät olleet kovin kaksinaisia. Iso keskari Tomekille Fränän peluutuksesta. Mahtaa Korpisaloa vituttaa se kuinka hyvät otteet koko kauden aikana palkittiin. Manelius - Kivistö kaksikko oli eniten hukassa, etenkin Man(s)elius oli kokoajan ihan pihalla.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Parempi voitti ei maha minkään. Ihmeellisesti Tomekin porukka on mennyt sekaisin hyvän runkosarjan jälkeen. Toki playoffsit on aina oma maailmansa ja sillä ei paljon ole enää painoa oletko voittanut runkosarjassa KiVa:aa ja SaiPaa maalilla vai 9 maalilla.

Myös iso vaihtuvuus liigasta ja KiVa:sta tulleiden pelaajien osalta(Tuohimaa, Kivistö, Manelius, Hännikäinen, Ruuttu ja Koski) on osaltaan sotkenut kuvioita. Toki aivan samalla tavalla ne kaikki muutkin on parhaita keränneet A:n pleijareihin, joten ihan sama tilanne kaikilla. HIFK:kin nosti pleijareiden kynnyksellä A:han puolustukseen 4 uutta pelaajaa, joita ei pahemmin runkosarjassa A:n peleissä näkynyt. Eipä siellä kyllä ainakaan vauhti ole hidastanut noista parhaiden mukaan tuonnista.

Jos ja ikävä kyllä aika todennäköisesti HPK sarjan lauantaina pistää poikki 4000:n katsojan edessä niin ei paljoa tarvitse jossitella. Parempi siinä tapauksessa menee jatkoon. Aika surullista kyllä, että tänäänkin oli paikalla enemmän HPK:n kannattajia kuin Jokereiden faneja...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
A-junnut sitten hävisivät pelin jatkoajalla.

Hyvin menee Tomekin joukkueella, Kerho voittanut kahdesti Areenalla pudotuspeleissä. Moneskohan Kerhon voitto Areenalta tuo oli, ei kovinkaan mones mutta A:n pudotuspeleissä jo toinen.

Perseilyn makua.

Aika surullista kyllä, että tänäänkin oli paikalla enemmän HPK:n kannattajia kuin Jokereiden faneja...

Fanit näky olevan Espoossa edustuksen peliä seuraamassa, edustuksen pelilläkin oli isohko panos vaikka JYP tekikin pelin aikana ottelusta Jokereille merkityksettömän.
 
Viimeksi muokattu:

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika surullista kyllä, että tänäänkin oli paikalla enemmän HPK:n kannattajia kuin Jokereiden faneja...
En toki kiistä A:n paskoja katsojalukuja, mutta tänään moni oli meikäläisen tavoin Espoossa katsomassa miesten tuikitärkeää matsia.

Sinänsä ei mikään yllätys nuo kehnot yleisömäärät, sillä eihän noista junnujen peleistä kuule mistään. Mulla ei ainakaan ilman tätä ketjua olisi koskaan mitään hajua, ketkä pelaa ja milloin ja missä. Tässäkin parantamisen varaa organisaatiolla.

Flintstonen tavoin harmittelen tuota, että pikkuritarit oppivat voittamaan Areenalla, minkä ei tietenkään tulisi minkään olosuhteiden alla olla mahdollista. Miehet sentään ymmärtävät koneen yskimisestä huolimatta pitää tuon pikkuseikan kunnossa, tällä kaudella vielä varsin kiitettävin lukemin.
 

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Iso keskari Tomekille Fränän peluutuksesta. Mahtaa Korpisaloa vituttaa se kuinka hyvät otteet koko kauden aikana palkittiin. Manelius - Kivistö kaksikko oli eniten hukassa, etenkin Man(s)elius oli kokoajan ihan pihalla.

Itse olin tiistaina Rinkelinmäellä tittaamassa matsia ja huomasin, että Tuohimaa oli ainakin silloin melko epävarma. Ihan perus torjunnatkin tuntu pomppivan...

Ja näin oranssien lasien takaa katteltuna, niin ainakin tiistaina Kivistö oli silmiinpistävän ylimielinen! Ei pienintäkään hermojen hallintaa mikäli joku sattui ottamaan kiekon pois lavasta,taklaamaan tai vaan muuten olemaan lähellä... Onhan se edaristatus tietenkin kova(?),mutta pikkusen pitäs olla nöyrempi,ei Kivistö oikeesti nyt niin hyvä oo.. Mutta tietää hyvää lauantaita silmälläpitäen,jotta siellä narreissa on ainakin yksi oma ukko sekottamassa pakkaa! Ihmettelen vaan,miten noin nuori kaveri voi mennä noin sekasin jostain liigavisiitistä?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

tulipahan epävarma olo ensikaudesta. Se A-junnujokeri joukkue joka kokokauden on pelannut hyvää intohimoista kiekkoa on vaipunut kuilun partaalle. Tuohimaan veto mukaan oli kusemista Korpisalon muroihin ja tämä "liigapakkipari" on ollut kaikkea muuta mitä pitäisi.

No eiköhän Teukka Teräväinen tule lauantaina mukaan "pelastamaan" Tomekin enkeleitä.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tomek on tehnyt hyvää työtä lyhyellä valmentajaurallaan, mutta putoaminen tässä vaiheessa, runkosarjan dominoinnin jälkeen osoittaisi sen, että pitkä on vielä matka ja paljon töitä edessä. Toivottavasti ottaa opikseen tehdyistä virheistä.

Ensi kausi hirvittää entistä enemmän.

Edit. Muokataan vähän sanamuotoa, tiedän ettei sarja ole vielä ohi, mutta aika seppiä saavat olla jos tuosta vielä nousevat.
 
Viimeksi muokattu:

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän tuolla mitään romahdusta ole tapahtunut. Jatkoajalle menneet melkein kaikki playoff-sarjan pelit, parissa viimeisessä pelissä vain se pieni ero on ollut Jokereiden tappioksi.

Vaikka junnuissa mestaruudet eivät välttämättä olekaan se päällimmäinen asia, ei tämä silti muuta sitä että muu kuin mestaruus olisi selvä pettymys. Mutta nythän on paikka näyttää - when the going gets tough.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän tuolla mitään romahdusta ole tapahtunut. Jatkoajalle menneet melkein kaikki playoff-sarjan pelit, parissa viimeisessä pelissä vain se pieni ero on ollut Jokereiden tappioksi.

Vaikka junnuissa mestaruudet eivät välttämättä olekaan se päällimmäinen asia, ei tämä silti muuta sitä että muu kuin mestaruus olisi selvä pettymys. Mutta nythän on paikka näyttää - when the going gets tough.

Tuntuu olevan nykyään aina vallalla se käsitys jääkiekossa, että valmentajan syytä on sekin, ettei jatkoajalla pelaajat osu maaliin. Joskus tulee niitäkin tilanteita jäällä, joihin valmentaja ei pysty vaikuttamaan. Hentusen läpiajo sisään ja Kojo olisi naapurissa kirottu koutsi näin esimerkkinä. On tämä laji kuitenkin kai pohjimmiltaan vielä onneksi pelaajien peli.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Eihän tuolla mitään romahdusta ole tapahtunut. Jatkoajalle menneet melkein kaikki playoff-sarjan pelit, parissa viimeisessä pelissä vain se pieni ero on ollut Jokereiden tappioksi.

Vaikka junnuissa mestaruudet eivät välttämättä olekaan se päällimmäinen asia, ei tämä silti muuta sitä että muu kuin mestaruus olisi selvä pettymys. Mutta nythän on paikka näyttää - when the going gets tough.

Olen samaa mieltä asioista mutta se mitä tarkoitin itse on asia että peli on muuttunut ja tietyistä sovituista asioista ei ole pidetty kiinni eli ei ole nojattu omaan peliin kuten taas B-junnut ovat tehneet mutta lauantaina suht täydessä Rinkelinmäessä jatketaan.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tomek on tehnyt hyvää työtä lyhyellä valmentajaurallaan, mutta putoaminen tässä vaiheessa, runkosarjan dominoinnin jälkeen osoittaisi sen, että pitkä on vielä matka ja paljon töitä edessä. Toivottavasti ottaa opikseen tehdyistä virheistä.

Ensi kausi hirvittää entistä enemmän.
Kylläpäs sitä ollaan herkkiä. Tomek tietää mitä tekee ja onko hän väittänyt olevansa valmis koutsi? Päin vastoin, Tomek tietää olevansa alkutaipaleella ja se määrä mitä mies tekee työtä joka päivä vie varmasti eteen päin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös