Jokereiden U20-nuoret

  • 929 334
  • 2 557

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
A-junnujen välierät alkavat tänään HPK:ta vastaan. Joukkueen kokoonpano näyttää erittäin hyvältä, kun joukkueen kapteeni Sami Tervonenkin on saatu mukaan kokoonpanoon taas. Ainut merkittävä poissaolo on puolustuksessa koko kauden Lindellin parina pelannut Otso Rantakari. Onneksi Kivistö ja Manelius on nostettu puolustukseen edarin ringistä, joten tuskin Rantakarin poissaololla kovin ratkaisevaa merkitystä tulee olemaan vaikka Rantakari-Lindell olikin huimassa vireessä runkosarjassa.

Aleksi Mustonen myös hiukan yllättäin kokoonpanosta sivusta. Itse olisin ennemmin odottelut nuorta Mustosta kehiin kuin Ville Vepsäläistä.

Harmittaa kyllä pirusti, että ei pääse tänään hallille. No 3. välierään sitten pakko päästä!
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Onpas tyhmä kysymys, mutta ostetaanko ne liput mistäpäin Areenan peleihin? Ylhäältä, alhaalta vai ovelta? Ja onko siellä juottolapisteitä auki junnupeleissä?
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Mitähän ihmettä toi peli nyt mahtaa olla kun tulospalvelu näyttää jumittuneen. Jostain kaivoin tiedon, että peli olisi mennyt jatkoajalle ja tilanne on 2-2?


EDIT: Jaahan HPK vei sitten pelin jatkoajalla 2-3.
 
Viimeksi muokattu:

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
2-2 on peli, jatkoerä alkaa pikkuhiljaa. Hiukan väkinäistä ollut peli ja maalipaikoille pääsy on ollut todella vaikeaa, kuten nyt tietysti playoff-peliltä odottaakin. Toki HPK pelannut myös hyvin.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Nyt muutama A-junioreiden peli takana, joten pistetään joitain huomioita.

+ Joukkue pelaa todella vahvasti kummankin maalin edessä. Tässä näkyy selvästi valmennuksen kädenjälki. Joukkue pelaa muutenkin jokaisen tilanteen loppuun asti ja ainakaan yrittämisestä menestys ei tule jäämään kiinni.
+ Junioreista on tulossa muutama todella lupaava puolustaja. Erityisesti nostaisin Petteri Lindbohmin nimen esille. Lindbohm on todella vahva omassa päässä. Koko ja voima riittää kaksinkamppailuihin. Hyvän liikkeensä takia on lisäksi todella vaikea kierrettävä. Lindbohm lukee myös peliä hyvin ja avaa peliä lyhyillä helpoilla syötöillä, jolloin joukkue pääsee helposti kääntämään peliä.
- Hyökkäys on melko kädetön. Tietenkin Teräväisen siirtyminen edustukseen oli iso menetys, mutta kyllä tässä on selvästi se osa-alue mihin organisaatiossa pitää panostaa jatkossa.
- Hyökkäspelissä on samoja ongelmia kuin edustuksellakin. Hyökkäyksissä pitäisi kiekkoa vieläkin hanakammin pelata keskustan kautta. Lisäksi kun kiekko saadaan vastustajan päätyyn, niin pitäisi porrastuksen toimia paremmin. Tänäänkin muutamassa tilanteessa kaikki hyökkääjät ajoivat liian syvälle ja HPK pääsi nopeaan ylivoimahyökkäykseen.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huonoon viimeistelyyn tuossa kaaduttiin. Peli olisi pitänyt ratkaista jo ensimmäisessä erässä, mutta sen sijaan aivan suotta tehtiin -95 syntyneestä HPK:n maalivahdista Juuse Sarosista sankari.

Hyökkääjistä osa on kyllä jonkin verran kädettömiä, mutta kyllä siellä taitoa on silti riittävästi. Olisi pitänyt laukoa enemmän ja ajaa vielä röyhkeämmin ja suoraviivaisemmin maalille, kun Kerhon pelaajisto ei ole kovin iso ja fyysinen. Nyt ei vahvaa kulmapeliä pystytty oikeasti hyödyntämään.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Huonoon viimeistelyyn tuossa kaaduttiin. [...] Olisi pitänyt laukoa enemmän ja ajaa vielä röyhkeämmin ja suoraviivaisemmin maalille, kun Kerhon pelaajisto ei ole kovin iso ja fyysinen. Nyt ei vahvaa kulmapeliä pystytty oikeasti hyödyntämään.
Jep. Tosin Kerhon "ei-kovin-iso-ja-fyysinen" pelaajisto puolusti kyllä omalla alueellaan niin hyvin, että sinne maalille meneminen oli aika vaikeaa. Turhan usein ratkaisut kestivät kuitenkin liian kauan, nopeammin pitää saada kiekko irtoamaan lavasta, jos sen meinaa saada maalille asti.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Jos tuo Tomekin Dream Team nyt onnistuu töpeksimään varman mestaruuden, niin ei voi kuin myöntää todeksi sen, että Jokereissa velloo häviämisen kulttuuri.

Jotain tarttis tehrä...
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Täytyy muuten vielä sanoa, että A:n pelissä huomasi, kuinka pahasti liigajoukkue on alkuperäisestä kiekollisesta pelitavastaan luistanut. Paras indikaattori tästä oli pakkipari Kivistö-Manelius, jolle tuotti todella vaikeuksia pelata "oikein".

(...tai väärin, mikäli uskomme (äänestä päätellen, en kääntynyt katsomaan) vanhempaa herrasmiestä, joka istui takanani. Sieltä nimittäin tuli melko kovalla volyymillä täysin päinvastaisia ohjeita kuin Jokerien valmennusjohdolta. Oman pään rauhallinen kiekottelu oli hänen mielestään "pelleilyä", joka olisi pitänyt lopettaa alkuunsa, pakin olisi joka kerta maalin takaa noustuaan pitänyt avata pitkällä syötöllä keskialueelle jne. Aika tiukkaan oli tietynlainen jääkiekko kyseisen katsojan mieleen syövytetty "oikeana".)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Täytyy todeta että iso pettymyshän tuo on että Kerho käy hakemassa voiton Areenalta kun ei se onnistu Kerhon edustukseltakaan. Ei kai sitä Kerhon karmaa Areenalla nyt aleta kumoamaan, sieltä Hämeenlinnasta pitää tulla aina nöyriä kiekkoilijoita jotka tietävät paikkansa kun tulevat pelaamaan Areenalle, eli ei saa opettaa niitä voittamaan täällä. Nuo helpot pisteet kaikille kelpaa aina, ei siitä perinteestä pidä alkaa luopumaan.

Tomek nyt piiskaat ne A-junnut kaatamaan Kerhon, tällaisia tuloksia ei enää suvaita. Tana!
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Onpas tyhmä kysymys, mutta ostetaanko ne liput mistäpäin Areenan peleihin? Ylhäältä, alhaalta vai ovelta? Ja onko siellä juottolapisteitä auki junnupeleissä?

Itse itseäni lainaten, vastausta yhä odotellen. Ja normaaliin tapaan liian laiskana soittaakseni Areenalle. Anyone?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Itse itseäni lainaten, vastausta yhä odotellen. Ja normaaliin tapaan liian laiskana soittaakseni Areenalle. Anyone?

Sisään 105 katsomon edestä, "tupakkapaikan" ovesta. Siinä edessä sitten joku improttu tiski, missä vaapaaehtoiset (?) myy lippuja.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuohimaa tänään A:n maalilla, Korpisalo luukulla. Muuten taitaa olla sama kokoonpano. HPK:lta Rautiainen ja Paajanen ilmeisesti sivussa, vaikka eivät liigan mukana olekaan. Kokoonpanot ja liveseuranta liiton sivuilla(peli alkaa klo.13:30): Tulospalvelu
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Mitä helvettiä Valtonen on tehnyt tuolle jengille? Ja Ruuttu näyttää, että ei kiinnosta.

Kivistö ja Manelius ovat sekoittaneet tuon jengin. Miksi näitä pitää ottaa tässä vaiheessa enään mukaan kun ei ole edes tarvetta.

Hännikäinen tasoitti, tuntuu, että Hännikäinen on tehnyt kaikki Jokerien maalit poffeissa ja tämän jengin piti olla Dream Team.
 
Viimeksi muokattu:

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kivistö alusti juuri tasoituksen ajassa 48:28
HÄNNIKÄINEN Markus (KARJALAINEN Jere, KIVISTÖ Tommi)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Junnujen matsin seurantasivuilla osui katse ensimmäiseksi HPK pakin nimeen. Tuon on pakko olla vitsi, sillä siellä ykköskentän takana häärii pakki nimeltään Paavo Ylipaino !
 

Ralph

Jäsen
HPK:lta Rautiainen ja Paajanen ilmeisesti sivussa, vaikka eivät liigan mukana olekaan.

HPK pisti jännäksi pelin, kun mukana ei ole Rautiaisen ja Paajasen lisäksi myöskään Kärmeniemi tai Turtiainen. HPK:lla ei ole nyt liigakokemusta yhdelläkään pelaajalla, kun Jokereilla on kahdella kolmella hyökkääjällä, kahdella puolustajalla sekä maalivahdilla.

Yleisömäärä on kuitenkin kova, 2 115.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
HPK pisti jännäksi pelin, kun mukana ei ole Rautiaisen ja Paajasen lisäksi myöskään Kärmeniemi tai Turtiainen. Yleisömäärä on kuitenkin kova, 2 115.

Kärmeniemi pelanut toiseksi eniten kaikista kentällä olevista pelaajista peliaika hetki sitten oli 27:50 ,enemmän vain HPK Nikkilällä 33:16. Saa nähdä miten käy ?, näyttää, että HPK vetää peliä eteenpäin melko kapealla materiaalilla. Nyt on HPK:n momentum. Jos tämän häviää, niin varmasti katkeaa selkäranka.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
JEEEEEEEEEEEESSS!! Kauden tärkein voitto omissa silmissäni koko organisaation osalta. Kiitos Tomek ja A-junnut!!

Nyt harmittaa kyllä vietävästi, että ei ulkomaan reissun takia pääse lauantaina katsomaan 4. välierää Hämeenlinnaan. Sairasta, että tänään TIISTAINA klo 13.30 alkavaan peliin saadaa katsojia Hämeenlinnassa yli 2100. Mitenkä sitten vkl:na? Iso respect Hämeenlinnaan tuosta yleisön mielenkiinnosta ja samaa voi vaan haaveilla tänne isoille kylille. Respect!
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Esa Lindell ratkaisee!!! Hienoa pojat

Juuri näin.

76:30 1 - 2 TV LINDELL Esa (KARJALAINEN Jere)

Materiaalia ja tilastoja kun seuraan peluutus yms. niin näinhän siinä piti käydäkin. Sattoipa myös olla, että naksahti samalla selkäranka hämeen pojilta, mutta muuten ovat kyllä hienosti taistelleet koko HPK jengi.
 

Gandalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä kundit!!!

Piti jo lähteä himaan, mutta joutui jännäämään loppuun asti, kun satuin Jatkoaikaan tulemaan ja huomasin että jatkoaika käynnissä. Kannatti!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös