Jokereiden U20-nuoret

  • 927 277
  • 2 557

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Peli jo 12.30, onkohan enemmän haittaa kuin hyötyä. Ei mitenkään selkeästi ole mielestäni näkynyt edustuksen jätkien peluutus parempana tekemisenä.

Näinpä. Siellä on äijät himassa nukkumassa huonolla tuurilla joskus aamuneljältä tai viideltä. Ja joskus ysin jälkeen pitäisi olla jo hallilla täysillä energioilla. Ja eiköhän tuossa pari bisseä maistu itse kullekin kauden päättymisen myötä paluumatkalla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kohta alkaa U20 ratkaisumatsi.
Jos tämän matsin kairaavat ja jatkavat, niin liittyiskö mestisjoukkueesta vahvistuksia seuraavaan matsiin?
Kaikki tsemppi ja tuki junnuille. Jokereilla vaan voitettavaa.
Huom. Lukas Selin avaamassa luukkua suht lyhyin yöunin?
 

säiliö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja paikanpäällemenijöille tarjolla Jokerikiekkoa pidemmällä kaavalla. U20-pelin jälkeen U18-jengin matsi Lukkoa vastaan (alkamisaika 16.30). Siellä sarja tasan 1-1 Jokereiden eilisen vierasjatkoaikavoiton jälkeen.
 

säiliö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja näin tuli myös U20:n kausi päätökseen. Vaikean kauden jälkeen jäi kuitenkin positiivinen fiilis. Alemmasta jatkosarjasta tiukan taiston jälkeen villi kortti -kierrokselle ja siitä jatkoon. Ylikylän KooKookin haastettin kunniakkaasti.

Yleisfiilis saman kaltainen kuin edustuksen kauden jälkeenkin. Kiekossa ollaan ja pyöritään, mutta maalipaikoille pääsy on vaikeaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ensimmäinen kohtaaminen Pirkkolassa oli todella tasainen ja Jokerit parempi joukkue. Tänään sitten KooKoo oli selvästi parempi joukkue, mutta kova vastus sarjassa Jokerit oli kaikkiaan. Meille tämä on täysin harvinaista herkkua, Jokereiden osalta taas juniorityö on tasaisen vahvaa - onnea ensi kauteen.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Harmillisesti päättyi myös U20-kausi. Ensi kaudelle tulee kuitenkin taas uusia nimiä rosteriin nuoremmista junnuista ja lähtijöitä Liigan junnuihin ei varmasti ole samalla tavalla kuin aikaisempina vuosina, koska pelaajapolku on kunnossa ja tie edustukseen auki. En ole junnukiekon asiantuntija ja en tarkkaan tiedä montako nimeä ollaan menetetty vuosien saatossa, mutta ainakin palstalla usein mainittu Noiva pelasi Ässien U20-jengin mukana kun edustuksen kausi oli ohi. Jatkossa kun nämä Noivat ja muut saadaan pidettyä paremmin, niin varmasti näkyy vahvempana U20-joukkueena jatkossa.
 

Tiki30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Riemu
Oli aikamoinen matsi U18-jengillä. Jos edustuksella oli vaikeuksia saada maaleja tai paikkoja, niin tässä matsissa tehtiin maaleja, vaikkei ollut edes paikkoja. Hienoja suorituksia ja upeita maaleja etenkin Jokereilta. Mieleen jäi nro 22 Veeti Räsänen, joka painanut näköjään pinna per peli-tahdilla tällä kaudella ja tänään 3+2.
 

töfting

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
Ja tietenkin vahditaan noita myös Leijonat tv:sä, 7€/peli.
Ai kun saisi vielä jonkun (pelaajat tuntevan) selostajan, niin tulisi nuoret narritkin tutummaksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

säiliö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jeremy Mänd on kyllä mukavaa seurattavaa, siinä meille kasvamassa uusi Kungen. Pelaa rohkeasti ylöspäin, mutta tänäänkin pelasti pari melkolailla tyhjää maalia olemalla oikeaan aikaan edessä. Vähän taisi tehdä kipeääkin ainakin toinen kuti, kun jalkaterään osui.

550 päätä on Pirkkolan virallinen maksimi, eli ahdasta voi tulla. 8 euroa liput, myydään näemmä ovelta. Pelkkä muoviraha käy.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Bongasiko joku jo maanantain 2. pelin lipunmyynnistä jotain? Lauantaina ei pääse pääsiäismenojen takia, mutta maanantaina pitää kyllä päästä hallille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös