Jokereiden liveseuranta kaudella 2024–2025

  • 38 596
  • 877
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse en paikalle päässyt, viime hetken este, vaan annoin muutamia lippuja suvun junioreille.
Myönnän, ettei heistä ole vielä aktiivisiksi ja äänekkäiksi kannustajaksi.
Toki heiluttavat huiviaan ja ponnahtavat ylös kun Jokerit tekee maalin,
He vasta opettelevat, tapailevat olemistaan, oppivat varmaan, kun annetaan aikaa ja hyvää esimerkkiä.
Katsomon välityksellä kannustaus kuulosti ihan hyvältä, oikein hyvältä ja Hesarikin kirjoitti myönteisen jutun.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Hohhoijjaa. Tai sitten ihan kaikki tiistaiset hermes pelit eivät vaan saa hallia täyteen liekkiin. Tv:stä katsottuna tunnelma vaikutti varsin hyvältä.

Ei tässä olla ensimmäistä kertaa otsikoissa. Aina tullaan takaisin.

Eteläpääty veti taas hyvin, joskin oli kyllä pienempi ja epäilemättä siksi ainakin jossain määrin myös hiljaisempi kuin aiemmissa peleissä. Mutta en muista, että esim. ”vastaus” vain yksi jengi Stadista -huudolle olisi aiemmin ollut hiljaisuus ja kiusallista naureskelua, vaikka oltaisiin millaisessa tiistaisessa lumimyrskyssä skulattu Hokkeja vastaan. Mutta joo, eteenpäin ja seuraavassa pelissä toivon mukaan taas parempi tunnelma.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eteläpääty veti taas hyvin, joskin oli kyllä pienempi ja epäilemättä siksi ainakin jossain määrin myös hiljaisempi kuin aiemmissa peleissä.
Tästä tulikin mieleen, että vaikka monella on jo alkukauden aikana varmasti ehtinyt muodostua oma vakiomesta päädyssä, silloin kun jengiä on vähemmän, voisimme ihan rohkeasti tiivistää, mikä vääjäämättä nostaisi tunnelmaa ja desipelejä. Ihan suotta EP:ssäkin turvavälejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös