pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Totta, eli Jokerit tekee hyvää duunia suomalaiselle jääkiekolle
Minusta se on todella huolestuttavaa, että omat junnut eivät pääse näyttämään kykyjään edustusjoukkueessa.
Nyt tuohon muukalaislegioonaan joka käyttää Jokerien logoa ja nimeä tie on tukossa.
 
Minä, Me, Jokerit

Turisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Naisten lentopallomaajoukkue
Minusta se on todella huolestuttavaa, että omat junnut eivät pääse näyttämään kykyjään edustusjoukkueessa.
Nyt tuohon muukalaislegioonaan joka käyttää Jokerien logoa ja nimeä tie on tukossa.
Niin, olisiko sillä mitään merkitystä, että sarjojen tasoja pitäisi myös tutkia.
Pystyykö pelaaja x, sanotaan vaikka 03 syntynyt ja 170 cm / 65 kg pelaamaan "karvaperseiden" KHL-liigaa ? (mun mielestä Lauri Marjamäen vertaus KHL-liigasta).

ASM taso on aika kaukana KHL-liigasta, nyt realistisuutta peliin. KHL-pelaajat ovat lähestulkoon kaikki pelaajia, jotka ovat tasoltaan lähellä maajoukkuetasoa. Ei sinne voi laittaa pelaajia pelaamaan suoraan junioreista.

ASM - (Mestis) - Liiga - KHL - NHL siinä porras portaalta etenemistä.
 
"Wir lieben autos, Opel"

Stadin kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei kait siihen mitään estettä ole ettei pääsisi näyttämään kykyjään edustusjoukkueeseen kunhan on vaan tarpeeksi hyvä siihen. Hölmöähän se olisi heikentää tahallisesti edustusjoukkuettakaan junnu(i)lla kun kuitenkin KHL on ammattilaisliiga ja vieläpä kovatasoinen sellainen. Loikka sinne on liian iso. Jos junnukauden jälkeen viettää vuosi tai pari esim liigassa muussa joukkueessa kehittymässä ja sit matkaa KHL:ään niin ei se pelaajan jokerisydäntä tuhoa jos kerran sellaisen on junnukautenaan saanut itselleen kasvatettua.
 
"Alamme edistyä - asiat menevät huonommaksi hitaammin."
Koutsien kanssa taas juteltiin hieman koronavitutuksen lannistamina, että miten saatanan vaikea on saada junnuista pelaajia edariin ilman Liiga-tason farmia, koska edarin kolmos- ja nelosketjuissakin pelaa käytännössä vain EHT-tason mj-pelaajia. Joku täällä väläyttelikin, että nyt Pelsusta voisi saada farmiseuran.. köh.. yhteistyöseuran.. köhköh.. sille kuitenkin multa iso peukku!

A-junnuista ei voi siis kukaan mennä suoraan edariin, koska Liigastakaan harva mahtuisi edes rotaatiopelaajaksi KHL-Jokereihin. Tarvitaan se Liiga-tason välisteppi.. ja sittenkin on tulevaisuudessa huippujunnuilla (Jurmo, Helenius, Mäenpää) kaksisuuntainen NHL-sopimus tai joku P-Amerikan junnusarja huomattavasti lähempänä todellisuutta kuin paikka Jokereiden KHL-joukkueen tuloskentällisissä. Helvetin helppoa siis saada omia huipputalentteja edariin.

KHL-Jokereissa pelaa MM- ja EHT-tason pelaajia eri maista, jotka eivät ole kuitenkaan ihan niin hyviä, että pystyisivät pelaamaan omassa roolissaan NHL:ssä (poislukien Lehtonen), mutta ovat kuitenkin maailman kakkosliigassa niin hyviä, että sinne ei ole junnuilla mitään asiaa.. ei todellakaan siis mitään asiaa!

Silti tiedän, että meille Jokereihin on junnuissa kova imu päällä joka ikäluokkaan, koska meidän myllystä tulee kuitenkin paljon eri ikäluokkien mj-pelaajia, ja siten ainakin jonkun tason ammattipelaajia, vaikkapa sitten edes Ranskan tai Puolan sarjoihin, tyyliin liukuhihnalta. Cman äijät, cmon hei, päivääkään en junnuissa vaihtaisi pois!
Näin kirjoittelin puolisen vuotta sitten ja samaa mieltä olen asioista edelleen. KHL-Jokereissa ei pelaa tyyliin 18-27 vuotiaita (tulostatekeviä ja yv:llä pelaavia) pelaajia, koska he pelaavat NHL:ssä.

Tällä hetkellä homma menee usein niin, että Jokereissa A:ssa (U20) pelaava todella lupaava B-ikäinen (U18) mj-pelaaja siirtyy kauden päätteeksi Liiga-sopimuksella muualle Suomeen pelaamaan ikänsä puolesta ensimmäistä A-junnukauttaan. Kauden aikana saattaa tulla myös varaus NHL:ään ja jos Liiga-joukkueessa ei vielä tule isommin vastuuta niin hakee sitä sitten Nuorten liigasta joukkueensa kärkipelaajana. Siitä sitten kausi kerrallaan kohti NHL-unelmaa, jossa KHL-Jokerit on sillä polulla harvoin vaihtoehtona lähitulevaisuudessa (pl. Tolvanen)

En usko lähivuosinakaan tähän tulevan hirveästi muutosta, koska KHL, mutta hyvin meillä menee junnuissa silti ja imua riittää. Paljon on tulevaisuuden pelimiehiä taas kasvamassa kaikista ikäluokista
 
Ne, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen.. eilistä viisaampana
Tulin joskus illalla hallilta himaan ja koko perheen riemuksi sitten mietin kotiuduttuani joukkueeni tulevia tapahtumia tänään ja huomenna, ja samalla tietenkin myös muidenkin Jokeri-joukkueiden edesottamuksia. Tää on mulle intohimo, josta nautin, mutta perhe kuitenkin kärsii väkisinkin. En tiedä onko tää sen arvoista. Yksinäisen miehen hommaa loppupeleissä.

Ja sitten asiaan: A-junnut (U20) Nuorten liigan kärjessä, 11 peliä ja 27 pinnaa. 2,45 pinnaa per peli. Ihan ok suoritus joukkueelta, josta kukaan ei tule mahtumaan tällä eikä ensi kaudellakaan edustusjoukkueeseen.

B-junnuilla (U18) 9 peliä ja 14 pistettä. 1,56 pinnaa per peli. Sarjasijoitus 10. Alkukausi selkeä pettymys, mutta olen satavarma, että joukkue on iskussa viimeistään keväällä.

C:ssä (U16) Jokereilla SM-alkusarjassa nyt 9 peliä ja 26 pistettä eli 2,89 pinnaa per peli. Viime su KJT-Haukat onnistui nipistämään pisteen Jokereilta, joten sijoitus sarjassa vasta toinen, koska Kalpa on kylvettänyt Saipaa, Jukureita, Jokipoikia ja Pelsua alkukauden saldolla 10-0-0 korona-rajoitusten rajaamassa alkusarjassa.

Vähintään nyt kolmatta vuotta Jokereiden junnutyö on Suomen kärkeä Kärppien ohella, vaikka aina joku tulee jotain muuta väittämään. Eli KHL ei ole tuhonnut meidän junnutyötä. Se on tuhonnut ainoastaan yhteyden A-junnujen ja edarin välillä.

Näillä mennään vielä nyt. Kaikki siis kuitenkin helvetin hyvin meillä junnuissa KHL:stä huolimatta. Cma
 
Ne, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen.. eilistä viisaampana

Glove

Jäsen
B-junnuilla (U18) 9 peliä ja 14 pistettä. 1,56 pinnaa per peli. Sarjasijoitus 10. Alkukausi selkeä pettymys, mutta olen satavarma, että joukkue on iskussa viimeistään keväällä.
Kyllä U18 täytyy petrata. Jokerit on juuri viivan päällä lukemalla 1.56 pistettä per peli, viivan alla hengittää niskaan vain kuusi peliä pelannut pelicans lukemalla 1.50. Mutta tämähän se on urheilun suola, tiukka tilanne viivan tuntumassa.
 
Fair play and respect

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Liigassa
Vähintään nyt kolmatta vuotta Jokereiden junnutyö on Suomen kärkeä Kärppien ohella, vaikka aina joku tulee jotain muuta väittämään.
En vähättele lainkaan Jokereiden juniorityötä, arvokasta työtä ja tiedän tuttuni pojan kautta hyvin tarkasti että homma toimii, pojat saavat laadukasta treeniä ja toiminta on erinomaisesti organisoitua. Pääkaupunkiseudun laadukkain junioriorganisaatio ilman muuta. Jos junioritoimintaa tarkastelee kokonaisuutena käsittäen kaikki ikäluokat niin ostan väittämäsi siitä että Jokereiden juniorityö on Suomen kärkeä.

Kuitenkin...

Jos verrataan Kärppien ja Jokereiden U20 joukkueita yksilönkehityksen kannalta, joka joukkueena menestymisen ohella kiistatta mittaa juniorityön onnistumista (Ruotsissa juniorivalmentajia arvostetaan jopa Suomea korkeammalle sen mukaan kuinka yksilöt kehittyvät, kun Suomessa joukkueena menestyminen on painoasteikossa korkeammalla) niin vuodesta 2017 on Kärpistä saanut NHL-varauksen 10 pelaajaa kun Jokereissa sama lukema on 5. Eli tuplasti enemmän. Ainakin tuossa Kärpät on onnistunut Jokereita paremmin. En tiedä onko Jokereista siirtynyt juuri ennen varausikää sellaisia pelaajia toisiin seuroihin jotka sittemmin ovat saaneet NHL varauksen.

Koko Jokereiden KHL ajanjakson aikana Kärppien junioripolun käyneistä pelaajista on lähtenyt NHL:ään 3 pelaaja, Jokereista ei yhtään. Jokereiden KHL historian aikana on samana aikana Kärppien junioripolun käyneitä pelaajia on pelannut (yli 10 peliä) KHL-Jokereissa 2 pelaajaa (Sakari Manninen, Saku Mäenalanen) ja Jokereiden junioripolun pelaajia ei yhtään (Santeri Saarella, Eric Embrichillä, Atte ja Miro Mäkisellä, Saku Salmisella ja Frank Gymerilla kaikilla 10 peliä tai alle) Juho Rautanen toki kävi vetämässä kauden U20 joukkueessa ennen siirtymistä edustukseen, mutta enemmän kaverin kehitykseen kiistatta vaikutti kaikki aikaisemmat juniorivuotensa HIFK:ssa. Alleviivavaa kuitenkin on se, että kaikki Jokereiden junioripolun käyneet ja edustuksessa paikkansa saaneet pelasivat korkeintaan marginaaliroolissa, enemmistön rooli oli aivan puhdasta kosmetiikka.

Ylipäätään Kärpissä juniorikasvatuksensa saaneita pelaajia on pelannut KHL-Jokereissa sen kaikkina kausina yhteensä 7 pelaajaa kun taas Jokereiden junioripolun käyneitä pelaajia on ollut yhteensä 5. Tuonkin vertailun Kärpät siis hämmästyttävää kyllä voittaa. Siis KHL Jokereissa on pelannut enemmän Kärpistä lähtöisin olevia pelaajia kuin Jokereissa juniorikasvatuksensa saaneita pelaajia.

Mutta ilman sapeleiden kalistelua, hyvää ja arvokasta työtä teette ja paljosta joutuu luopumaan oman intohimonsa vuoksi. Niin pelaajat, valmentajat, huoltajat kuin vanhemmatkin.
 
Noin!

London

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Loistava ja rehellinen kirjoitus C. Orr. Tarkkaa analysointia ja eksaktia tietämystä juniori-pelaajien / kasvattien urapoluista. Edelleen olen sitä mieltä, että SM-liiga joukkueet panostaa enemmän omiin breikkaaviin junnuhin, KHL-Jokerit ei. Kaikki juniori-pelaajat tavoittelevat kai absoluuttista huippua? Liiga-seurat mahdollistaa, KHL- Jokerit ei?
Viisaammat vastaa! Ollen vain fani!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt olisi jollekin tarjolla kunnon shokkivau-otsikko: Jan Lasak Jokereihin

Mutta kyse on poika-Lasakista joka on tulossa Jokereiden junnuihin. Siirto on jo merkittynä liiton pelaajasiirtolistaan.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

London

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Pistetään nyt tähän ketjuun kun junnumatsissa kävin. Eilen kaveri (IFK-mies) soitti ja pyysi mukaan B-junnujen derbyyn ala-Nordikselle. 90-luvulla ja 2000-luvun alussa käytiin Liiga-derbyjä katsomassa, vuoroin Hartwallilla, vuoroin Nordiksella. Kaava oli aina sama. Pientä vinoilua ja psykologista sodankäyntiä muutama päivä ennen peliä, pelipäivänä otteet kovenee ja jutut paisuu, matsiin, pieni kekinäinen veto ja jännittämään. Ottelun päätyttyä armotonta kuittia ja joskus voitetun vedon jälkeisen bissen nauttimista, joskus masentuneena ostamassa hävittyä tuoppia. Niin tehtiin sitten eilenkin.
Itse pelissä IFK oli parempi, Jokereilta hyvä punnerrus vielä lopussa tasoihin, mutta jatko-ajalla oikosulku ja IFK:lta näyttävä ratkaisu. Pelissä oli ajoittain tunnetta ja vauhtia. Itsellä jäi Jokereiden pelistä sekava tunne. Kaveri kehui IFK:n valmentaja Joni Töykkälää, kertoen valmennuksen tehneen hyvää työtä varsin nimettömien poikien kanssa. Ai niin, hävityn vedon kuittasin Töölön Fellowsissa!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsaus junnuihin:

16 matsia pelattu, Jokerit kolmantena sarjassa.

NHL:n ykköskierrokselle povatut Samu Salminen ja Jimi Suomi johtaa u18 pistepörssiä hyökkäyksen ja puolustuksen osalta.

Salmisella 14 ottelua 8+14=22

Suomella 13 ottelua 1+10=11

Jatkakaa poijjaat samaan malliin.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Onko tietoa miksei -02 syntynyt Joel Määttä ole ollut Jokereiden A:n mukana peleissä vaikka taitanut olla koronan takia reeniringissä ainakin aikaisempien puheiden mukaan jo jostain kesästä asti? Estääkö sopimus USHL - jengin kanssa pelaamisen Suomessa nyt?
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Laitan tän nyt tänne ku se kuitenki A-nuoria koskee.

Palstalla vähänväliä käydään keskustelua Jokereiden junnuputkesta ja joko tietyt käyttäjät on joko täysin todellisuudesta vieraantuneita tai sitten vaan tyhmiä. Niinkauan kun Jokerit KHL:ässä on niin junnuputki ei yksinkertaisesti VOI toimia.

Miksi?

Koska NHL. KHL on senverran kovatasosempi että junnut jotka Liigassa pystyisivät pelaamaan vakioroolissa, ei vaan pysy menossa mukana. Junnua jonka vahvuudet on top6/top4-kategoriassa on turha roikottaa alaketjuissa pienillä minuuteilla. Eikä se oo junnun oman uran edun mukaistakaan.

Ja sitten ne junnut jotka pystyis tarvittaessa pelaamaan top6/top4 roolissa... Noh, ne katoo ison veden taakse heti draftin jälkeen, jotkut jopa ennen. Miksi? Koska ei yksikään jääkiekkoilija, venäläisiä lukuunottamatta, unelmoi olevansa KHL-stara. Kyllä jokasella junnulla tässä maassa siintää taalajäät silmissä. Sinne lähtee jokainen kynnellekykenevä.

Eli kiteytettynä: Ne junnut joista voi kehittyä potentiaalisia KHL-staroja lähtee Liigaan isomman vastuun perässä. Eikä tää ole Laten tai muunkaan valkun peluutuksen syytä. Ei siinä vaan ole mitään järkeä peluuttaa tulospotentiaalia omaavaa hajaminuuteilla. Eikä roikottaa tulosketjuissa jotakuta joka EHKÄ jossainkohtaa siinä pärjää.

Ja ne Junnut jotka pystyis samantien pärjäämään tulosroolissa lähtee atlantin taakse heti tilanteen tarjoutuessa koska NHL on kiekkoilijan luvattu maa.

Esim yllämainitut Salminen&Suomi? EI tuu pelaa peliäkään Jokereissa ennenku NHL-kortti on katottu. Tai enintään yhden kauden a la Tolvanen.

Täällä voi vanhat jäärät jauhaa muukalaislegioonista ja jengiuskollisuudesta hamaan tappiin asti mutta todellisuus on tämä ja siitä jatkuva kyynelehtiminen on naurettavaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Niijoo. Lisätään vielä ylläolevaan se ettei KHL:ällä ole NHL-release clauseja sopimuksissa mikä myös nostaa kynnystä signata soppari Jokereihin niille joilla NHL on tavoite, koska sopimuksesta ei pääse irti ilmoitusluontoisesti.
Eikä Jokerit myöskään kasvattajakorvauksia saa.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse en osta yhtään tuota, etteikö se putki voisi toimia. Se nyt on selvää, että ei niitä pelaajia määrällisesti voi kaudessa tulla yhtä
/kahta enempää, joten pakostakin lahjakkaita junnuja lähtee muualle.

A) KiVasta pitäisi tehdä laadukas "akatemia". Huippuvalmentajat kehiin. Nuorille hyvä toimeentulo, kämpät ja muut. KiVan pitäisi oikeasti hyötyä Jokereista. Hyötyykö nyt? Ei ainakaan tulosten muodossa. Jokerit ja KiVa fuusioituu, ja K % V hankkii pelaajat myös Vantaalle. Palkkataso reilusti yli Mestiksen, mielellään jotain Jukurien tasoa, että Vantaalla pystyttäisiin kilpailemaan hyvistä pelaajista.

B) Kun Vantaa olisi täysipäiväinen farmi, Jokerit voisi hankkia pelaajia sinne ajatellen omaa tulevaisuuttaan, eikä vaan täytemiehiä, että KiVan johto pysyy tyytyväisenä "yhteistyöstä".

Rehellisesti sanottuna, en ymmärrä tällä hetkellä alkuunkaan koko yhteistyökuviota. Jokerit hankkii 4-5 pelaajaa omakustanteisesti Vantaalle, joita saa tarpeen tullen kutsua istumaan penkillä? Ymmärtäisin jos nämä pelaajat olisivat staroja edes Mestis-tasolla, mutta ei.

No, kohta joku sanoo, että ei Mestis kehitä ja kelpaa lupaaville junnuille, jos Liigassa on paikkoja auki. Maan huippu valmennus, fysiikkavalmentajista luisteluvalmentajiin, nuorisoläheisestä päävalmentajasta hyvään maalivahtivalmentajaan. Siihen yhdistetään se, että Jokerit antaa näille mahdollisuuksia ja joku saa vakipaikan isoissa valoissa ala Halme, niin kyllä se sana kirii nuorten ja nuorten vanhempien keskuudessa, että tuolla on maan paras valmennus, siellä saa poika karkkirahaa, kämpän ja pelata vakituisesti miesten pelejä.

Enkä nyt tarkoita mitään Laineita tai Barkoveita, jotka häviää NHL:ään heti draft-vuotenaan, mut just näitä potentiaalisia KHL-pelaajia ala Ruotsalainen, Helenius etc. Ja nämä pitäisi juurikin saada siinä 16-18 vuoden iässä tuonne. Sitten katsoa, olisiko käyttöä edustuksessa asti.

Esimerkiksi nyt Samuel Helenius, joka karkasi Jyväskylään. Parhaassa valmennustiimissä muiden lahjakkaiden nuorien keskellä ja konkareiden keskellä, en nyt tiedä olisiko se "akatemia" huonompi vaihtoehto, kuin JYP. Mestis on vauhdikkaampi ja fyysisempi sarja, kuin Liiga. Mestiksessä mm taklataan 20-30% enemmän kuin Liigassa. Liigassa peli taas on taktisempaa ja pelaajat on taitavempia.

On totta, että Mestiksen dominointi ei ole tae edes Liigassa pärjäämisestä, mutta edelleen painotan valmennuksen ja kehityksen vastuuta.

Jollakin Jokerien pitäisi erottua ja tarjota enemmän, kuin Liiga tarjoaa. Tuo akatemia voisi olla yksi tapa. Enkä tarkoita pelkästään junnuja, vaan ihan muitakin potentiaalisia pelaajia. Hyvä kilpailukykyinen palkka kouraan ja nostamaan KiVaa Mestiksen ylivoimasesti parhaaksi joukkueeksi vuosi toisensa jälkeen. KiVasta pitäisi tehdä kilpailija Liiga-joukkueille. Ei se elämä Liigassa ole mitään gloriaa, vaan samalla tavalla siellä bussilla vedetään ja ABC:llä syödään, kuin Mestiksessäkin. Tuohon verraten 100k palkka Liigasta ja kolmosketjun tontti vs 100k palkka KiVasta ja ykkösketjun tontti + mahdollisuus nousta Jokereihin, niin en jaksa uskoa, että 100/100 valitsee sen Liigan, vaan KiVaankin saatais hyviä pelaajia.

Kustannuksia tulisi varmasti paljon enemmän, mutta jos on vara maksaa Pihlströmille yli 400k vuodessa, niin olisi vara myös laittaa se triplaten Vantaalle.

Nykymuodossa polku ei toimi, eikä se voi toimia jotain suurta ihmettä lukuunottamatta, mutta erilaisilla toimilla ja sijoituksilla se voisi toimia, myös ilman Liiga-farmia.

Toki tuo kaikki on puhdasta toiveajattelua ja fantasiaa, mutta vaihtoehtoja olisi. Mitään ei kuitenkaan tehdä, ei edes yritetä, miksi?
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Toki tuo kaikki on puhdasta toiveajattelua ja fantasiaa, mutta vaihtoehtoja olisi. Mitään ei kuitenkaan tehdä, ei edes yritetä, miksi?
Koska se ei kuulu päärahoittajan intresseihin.
Kyseiset intressit alkavat ja loppuvat Hartwall Arenassa pelaavan joukkueeseen ja sen runkomiehistöön.
Voisit sinäkin sämpylä jo herätä tuosta päiväunestasi ja tunnustaa tosiasiat.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Nykymuodossa polku ei toimi, eikä se voi toimia jotain suurta ihmettä lukuunottamatta, mutta erilaisilla toimilla ja sijoituksilla se voisi toimia, myös ilman Liiga-farmia.

Toki tuo kaikki on puhdasta toiveajattelua ja fantasiaa, mutta vaihtoehtoja olisi. Mitään ei kuitenkaan tehdä, ei edes yritetä, miksi?
Mainitsemasi Jukurien budjetti on noin 4.7 miljoonaa euroa. Jos Liigan heikoimpien ja köyhien kanssa kilpailisi, pitäisi palkkojen lisäksi asumiset yms hoitaa ja taata ammattilaisuus. Jokereilla ei ole rahaa tähän KiVan osalta.

Ja mitä itse olen ymmärtänyt, kyllä Jokereissa tehdään paljon resurssien mukaan. Junnupaikka on edullinen, pientä liksaakin voi osa saada ja lisäksi erityistaitoja - kuten luistelua - ohjaa huippuammattilainen. Sen enempään ei taida rahkeita olla niin kauan kun rahaa ei tule lisää. Ja kuten eilen kirjoitin, ei taida olla tulossa.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Sitä emme tiedä, olisiko Hartwall Arenalla pelaavan joukkueen budjetista mahdollisuus ottaa 2 milliä veks ja sijoittaa se Vantaalle.
Sä lähet siitä olettamuksesta että Jokerit saa päättää mihin sisääntulevan rahan käyttää. Niinku sanoin. Herää päiväunestas.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Otan toki vastaan faktaa vastaväitteestä? Tuohan tekisi itse KHL-joukkueen huonommaksi, joten luulisi sen sopivan.
Sitä faktaa ei ole kuin Kurrilla, kumpaakaan suuntaan. Joten jossei sulla satu Jaria olee pikavalinnassa niin joudutaan kumpikin tyytymään siihen mitä jengin toiminnasta nähdään. Ja tähänmennessä kaikki merkit viittaa siihen että ne rahat on korvamerkitty aika tarkasti siihen ettei niitä voi heitellä miten huvittaa.
Jokerit on tällähetkellä juuri siinä balanssissa joka on Kremlin etujen mukaista: Haastaa venäläisjoukkueet muttei ole liian hyvä. Joukkueen huonontaminen on rahoittajien etujen vastaista, ei kukaan ota Riikan kaltaista heittopussia tosissaan ja rahan lisäämien ei myöskään ole etujen mukaista koska silloin Jokerit voisi haastaa SKA:ta, CSKA:ta jne tosissaan.

Mutta jatka toki omaa vänkäämistäsi.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy