Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Johtaako suomalaisessa jääkiekkoseurassa harrastelija ammattilaisia?

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Redrose, 30.07.2017 klo 18.23.

 1. Redrose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Tämän keskustelunavauksen pohjalle löysin erinomaisen artikkelin faneille.com -sivustolta.
  Lätkäseurat tarvitsevat vapaaehtoisia, mutta eivät johtopaikoille | Lätkä | Faneille.com

  Artikkelissa mainitaan erityisesti jääkiekkojuniorien vanhempien innokkuus ja oma-aloitteisuus, joiden avulla noustaan seurojen johtopaikoille. Kuitenkaan näillä henkilöillä ei ole sellaista osaamista / ammattitaitoa, joita seuran menestymiseen edellytetään.

  Seurojen johdossa on myös liikemiehiä, jotka ovat rikastuneet muussa bisneksessä kuin jääkiekossa. Tällaisilta henkilöiltä löytyy kyllä ammattitaitoa johtamiseen, mutta riittääkö heidän osaaminen nimenomaan jääkiekkoon liittyvissä asioissa.
   
 2. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Niin vapaaehtoistoimintahan tuolla kaiken pohjalla usein on. Urheilubisnes on vaikea laji, jonka ammattimainen hallinta on aika harvan huvia. Itse asiassa edes akateemisesti koulutetut eivät tahdo ymmärtää, kuinka toimintaa käytännössä pitäisi pyörittää. Mutta pidetään kuitenkin mielessä, että seuroilla raha tuppaa pyörimään siellä edustuksessa ja kaikki muu on oikeastaan monessa paikassa aika sekundaarista.

  Vapaaehtoistöillä kasvatetut ja isolla rahalla maksetut pelaajat eivät välttämättä aina edes halua siirtyä mihinkään ammattilaiskiekon maailmaan. Ihmisten intressit muuttuvat ajan kuluessa ja on väistämätöntä, että joku prosentti rahasta ja effortista hukataan matkalla täysin riippumattomista syistä. Kuitenkin seurojen olisi ehkä syytä miettiä, miten raha jakautuu. Tällä hetkellä seurat keskittyvät siihen pääbisnekseen eli sarjatason pelaamiseen ja raha pysyy siellä ja sekään ei tahdo oikein riittää. Ei siitä ole jakaa kuin murusia muille, valitettavasti.
   
 3. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Olikohan se Alpo vai kuka, joka sanoi jo 40 v. sitten, ettei homma mene oikein kun pelaajat ovat ammattilaisia, valmentajat puoliammattilaisia ja seurajohto täysiä amatöörejä.