John Persson

  • 6 511
  • 18

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Jos ajattelimme, että Tuomenoksan terä on tylsymässä (ja näinhän me ajattelimme!), niin on tässä taas näyttö siitä, että SaiPalla toi ulkkarirekordi on vain kova - kaudesta toiseen. Kuningas Ruotsista on saapunut Kisapuistoon.
 
Viimeksi muokattu:

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jossain päin Ruotsia on joku ruotsalainen versio Hakalista. Pakko olla, koska eihän tämä mikään perussvedu ole. Voittaa kaikki kaksinkamppailut ja kulmaväännöt. Tänään siinä toisessa maalissaan väänsi kiekon itselleen, käytti kulmassa ja pam!
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kohta voisi alkaa suunnittelemaan Johnille patsasta vaikka Marian aukiolle. Hieno pelaaja kertakaikkiaan. Uskomattoman hyvä löytö. Persson pelasi muutama vuosi sitten A-maaotteluita Ruotsin paidassa ja en ihmettele sitä kyllä yhtään. Onhan miehellä myös NHL-pelejä ja maalikin tehtynä siellä. Tuo tausta kyllä näkyy.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
On kova kaveri. Kyllä mieltä lämmitti tuo toinen maali kun otti tikkarin pois, käyttö kaverilla ja liikkuvat taakse. Ei voi kun nauttia.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Fantastinen pelaaja. Illan toinen maali oli varsinainen nöyryytys: laukauksessa oli niin paljon voimaa ettei sitä vetoa olisi pysäyttänyt edes kaksi Tuohimaata.

Iskekää nyt tälle kaverille kunnon pinkka käteen, että tätä nähdään ensi kaudellakin!
 

redpecka

Jäsen
Perssonin viikate siis kurinpidon käsittelyyn, oikeutetusti. Perssonin tilanne etenee kurinpitoon

Kaudella on nähty muutamiakin sponttaneja nahisteluja matseissa (ei SaiPan peleissä) kun pelaajat ovat sotkeutuneet toisiinsa ja siitä siitten eskaloitunut jonkinlainen nyhjäys ja pukarit pihalle eikä mitään jatkoseuraamuksia.

Tämä Perssonin tilanne on juuri tuollainen, että "normaalisti" tuossa hanskat tippuu tai sitten irrottaudutaan ja valutaan eri suuntiin. Eikä tässä nyt minulla kyse ole mistään lätkätappelujen ihannoinnista kuten 15 vuotta sitten vaan ihan peruspelistä ja olisi luullut Perssonin olevan juuri sellainen ukko joka tarpeentullen hoitaa hommat. Olisi saanut ehkä kaverinkin mukaan suihkuun.

Mutta ei! Sen sijaan tulee rottamainen viikate ja eiku banaanisaarille. Iso kolhu tämä kyllä Perssonin ceeveehen. Tuosta kun olisi tuupannut tepsin mikkihiiren jäähän niin tää olisi jo elävä legenda tän kauden joukkueessa.

Nyt pitää jäädä vielä vähän valitettavasti tarkkailuasemiin että mikäs kaveri se tää nyt onkaan... #*X#*!!!
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Uusi Hannes Hyvönen! Eli kaveri, jolla on aivan huikea laukaus ja myös "kiimaa" maalintekoon. Sitten on myös tilanteita, että nuppi pimenee hetkessä ja tulee aivan älyttömiä tekoja. No toki vielä yhden tapahtuman takia mitä Turussa tuli ei nyt vielä voi enempää johtopäätöksiä. Mutta eihän siitä mitään hyötyä SaiPalle olisi, jos kova maalintekijä olisi useammassa pelikiellossa kauden aikana..
 

redpecka

Jäsen
Uusi Hannes Hyvönen! Eli kaveri, jolla on aivan huikea laukaus ja myös "kiimaa" maalintekoon. Sitten on myös tilanteita, että nuppi pimenee hetkessä ja tulee aivan älyttömiä tekoja. No toki vielä yhden tapahtuman takia mitä Turussa tuli ei nyt vielä voi enempää johtopäätöksiä. Mutta eihän siitä mitään hyötyä SaiPalle olisi, jos kova maalintekijä olisi useammassa pelikiellossa kauden aikana..
Niin, saa nähdä sitten lopuksi mikä setä se tämä oli. McTavishin manttelinperijänä häntä on pidetty ja tuossa tepsiottelussa olisi ollut juuri sopiva paikka lunastaa toinenkin saapas.

Minulla luonnollisesti ei ole mitään hajua jengin mahdollisista sisäisistä koodeista ja ohjeistuksista mutta tää tilanne meni joka tapauksessa niin vituiksi kun mennä voi.
 

redpecka

Jäsen
En lähtisi vielä yhden "napautuksen" jälkeen miestä tuomitsemaan, niitä on vuosien saatossa tapahtunut kelle hyvänsä. Siis sanon sen vielä kerran, että mielummin vaikka viikate, kun mennä oma nokka veressä vaihtoon. Tuossakin tilanteessa tapahtui jotain sellaista minkä takia viikate heilahti, se siitä ja pulinat pois. Ei sota yhtä miestä kaipaa ja jos siitä on homma kiinni, niin silloin pitää niitä ostaa lisää. Täydennysmiehiä sanon minä...... Jos joukkue on kasattu lasista ja niitäkin liian vähän, niin silloin syy on johtoportaassa.
Pulinat joo pois, ollaan kuin mitään ei olis tapahtunutkaan.

Uskon myös, että suhtautuminen olisi aivan sama vaikka joku jarkkoruutu vetäisi kostoviikatteen villekohon ranteille. Joku syyhän siinäkin varmaan olisi ollut.
---------

No niin. Yritän nyt itsekin päästä tästä eteenpäin. Inhottava kase, mielipiteeni olen ilmaissut, mutta en aio toitottaa tätä jatkossa koko ajan. Toivon, kuten varmaan kaikki, ruottalaiselta edelleen ennakkoluulotonta maalille survoutumista ja karoja sisään. Saa laukoa myös kauempaa kun kuti on mikä on.

Peace!
 

redpecka

Jäsen
Persson, kaksi maalia HIFKin reppuun 23.10. Seuraavassa TPS-pelissä rottaili ja huitoi ittensä ulos.

Kahden maalin illan ja pelikieltojen jälkeen 8 peliä 0+2. Olis tapellut silloin kun oli paikka prkl.

Ei Mora olekaan vissiin Ruotsin Hakali.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Kyllähän se Kiiskinen auttoi joo...mutta kyllä Johnin pitää ihan itsekin tasoa nostaa. Surkeaa tekemistä ollut jo monta peliä. Eihän kaveri enää aja kunnolla edes maalille, mikä mättää??
 

redpecka

Jäsen
Harmi ettei sitten loppuun asti natsannut tämä. Kaikki ainekset oli olla pienen/lyhyen mittakaavan legenda.

1. Ryminällä jengiin: 5 ott 3+1 (muunmuassa nimimerkki @redpecka tykkäs)
2. Kisuttelut: 11 ott 7+0 (vikassa pelissä kaivettiin viikate)
3. Epilogi: 23 ott 0+4 (...)

Tykkäsin tosi paljon hankinnasta: tämän profiilin kiekkoilijoita jos jatkossakin sainataan (ei tarvii erikseen scoutata mitenkään, jopa minä osaisin) niin oikeilla jäljillä ollaan. Tämä kusi, mutta kun jengikin on Lehterän kipparoimana niin sekaisin niin ei hirveesti pysty sanoo mikä tässä mätti. Tilastot Ruotsista, alkukausi Lprassa ja soppari pariksi vuodeksi SHL:ään kertoo kumminkin tarvittavan tästä kapteenin virkaakin toimittaneesta ex-NHL-pelaajasta.

Lycka till. Mutta ei ole Mora mikään Ruotsin Hakali. No, mikä edes voisi olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös