John Madden

  • 199 303
  • 867

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Kärpät#18
Pudotuspelejä silmällä pitäen vituttaa jo valmiiksi seuraava ketju:

Vopat-Madden-Ruutu.


Ei enää syytä moiseen, sillä näyttää siltä että tuo ketju ei tule toteutumaan. Se on mitä todennäköisimmin liikahtanut muotoon:

Ruutu-Madden-Ruutu

Ja nyt ei vituta yhtään!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kaikki kertomukset kiinnostavat, hyvä Q.

Jos Pentti on käynyt skouttausmatkoilla kuussa, niin siitäkin reissusta lukisin kertomuksen erittäin mielelläni.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Kuvernööri
Sanoi olevansa joku-heijduk-jotain. Kuuntelin kaverin juttua hetken aikaa, ja totesin että "no use my man, menee ulkomaalaispaikka". Tämän jälkeen totesin sylissäni keinuvalle rintavalle naisihmiselle, "ei oo enää käyttöä sun tapaisellesi gimulille".

The sir Pena! Kiitti. Nyt on sponssijuomat pitkin syliä ja monitoria. Jos taiot tuosta vielä videoa, niin tarjoan sponssijuomat. Firma maksaa ;)

Tässähän saa jänskätä taas kerran oikein toden teolla. H-Hetki Hodarilla lähestyy, ja paineet kasvaa. Saako Harri piiskattua makkaran Mad Dogin vyötäröltä pois ennen lauantaita? Pelaako Jere? Kuka syö katsomossa poppareita? Kuka seuraavaksi saa lämmintä rolex-kättä The sir Penalta? Pääseekö spåralla Tampereelle? Näyttääkö teksti-tv seuraavan HIFK:n pelin?

Ai niin, yks juttu vielä:
Madden tulee olemaan melko tutkalla ainakin alussa, ja jäähyboksikin tullee tutuksi. Kunhan vain kaveri on sanansa mittainen, ja jakaa makuupaikkoja maalin suulla. Veikkaan yhtä syöttöbojoo avauspelissään s/m-liigassa.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Viestin lähetti Johannes
Kaikki kertomukset kiinnostavat, hyvä Q.

Jos Pentti on käynyt skouttausmatkoilla kuussa, niin siitäkin reissusta lukisin kertomuksen erittäin mielelläni.


Kävihän toi. Viime kuussa. Tässä kuussa ei oo vielä ehtiny.


Uskoo Snadi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Johannes
Jos Pentti on käynyt skouttausmatkoilla kuussa, niin siitäkin reissusta lukisin kertomuksen erittäin mielelläni.

Miten niin jos? Missäs The Pena ei olisi käynyt? Kuussa ei kuitenkaan ollut pelaajia, joille meillä olisi ollut käyttöä just nyt. Ihan paska paikka muutenkin, ainoastaan Juhan af Grann oli siellä kaverina ja blondattua takatukkaa ei kyllä kestä erkkikään. Pentin matka jatkuu, Mad Dogille alkaa löytyä sopivan oloisia ketjukavereita ihan maastakin.
 

Cougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings
Viestin lähetti JHag
Miten niin jos? Missäs The Pena ei olisi käynyt? Kuussa ei kuitenkaan ollut pelaajia, joille meillä olisi ollut käyttöä just nyt. Ihan paska paikka muutenkin, ainoastaan Juhan af Grann oli siellä kaverina ja blondattua takatukkaa ei kyllä kestä erkkikään. Pentin matka jatkuu, Mad Dogille alkaa löytyä sopivan oloisia ketjukavereita ihan maastakin.
Mutta mitäs jos jätkät takana lätäkön pääsevät sopuun. Silloin paska osuu tuulettimeen aika rajusti. Toivon, että Laddy ei ole ehtinyt lähteä maille tietämättämille. On todella tyhjä olo nyt syynä se, että voi olla, että Jengin Tähdet ovat lähdössä alta aikayksikön.

No aika näyttää mitä tapahtuu ja mitä syön tulevina päivinä. Piruja maalailevat nuo rapakon takaiset säätäjät - en minä.

Cougar.
 

Carlos

Jäsen
Näin mainiota juttua ei oikeastaan saisi kommentoida mitenkään, sama kuin menisi kertomaan V. Kamppurille että vittu ei toi oja noin kuulu olla oikeassa peltomaisemassa, maalaa se näin. Mutta ei voi mitään, pakko heittää muutama kuitti, pirullinen kun olen.


Viestin lähetti Q
Esimerkiksi Maddenin sopimuskuviot eivät ratkenneet ollenkaan niin kuin useimmat täälläkin savumerkkejä lähetelleet uskoivat vielä viime viikolla.

Juu, eivät taatusti ratkenneet. Muistan mm. että eräs Q:lla alkava nimimerkki (nimi muutettu) kertoi paljon mitä tulee ja ei tule tapahtumaan, joka ei sitten ihan pitänytkään paikkaansa. Niin meitä huijataan, kyllä se The sir Pena on kova jannu.

Viestin lähetti Q
Itseasiassa Maddenin taustat puolustusvoittoisena pelaajana eivät tukeneet signaamista tilanteessa, jossa maalintekovoimaa kaivataan, mutta kaiffarin hintalappu ja uskomaton tähänastinen peliura toivat sopimuksen. Vasta perusteellisen selvityksen jälkeen.

Tämä on helppo uskoa. Eihän varmasti jääkiekon parissa vuoden ympäri elävä TJ tiedä etukäteen mitään tyypistä nimeltään J. Madden, perusteellisestihan siinä täytyy selvittää että mitä se on tehny ja milloin. Ja erittäin hyvä että selvitetään, vähän aikaa sitten Peter Bondra kävi kyselemässä työpaikkaa meiltä, mutta sillä ei oikeen ollut mitään näyttöjä ja nettiyhteyskin oli silloin poikki, niin sanottiin että lähe menee, et sä mitään osaa. Ei ollu ees Curriculum Vitaeta (CV) mukana kaverilla.

Viestin lähetti Q

Aivan samoin kuvioin hoidetaan normaaleja liikesuhteita. Helsinki-Vantaan Lounge tiloihin hakeudutaan hyvissäajoin, 3-4 tuntia, ennen lentoa ja erityisesti kotoisessa Hki-Vantaan Loungessa voidaan viipyä viimetippaan ennen lennon boardingia, kiitos hyvän kuulutusjärjestelmän. Loungessa on erinomainen tilaisuus hioa neuvottelu strategia rennosti puvuntakki riisuttuna ja solmio löysättynä esim Ton Ginigin tai punaviinilasillisen, tai useammankin, siivittämänä.

Tähän semmoinen pointti, että liikemiehet eivät todellakaan mene lentokentän business-loungeen 3-4 tuntia ennen lentoa, ellei ole ihan täysin pakko (esim. yhteiskyyti kollegan kanssa jolla on aikaisempi lento). Itse asiassa suurin osa liikemiehistä pyrkii tulemaan kentälle sopivasti siten että voi kävellä lähes suoraan koneeseen sisään. Tämä kiitos tietoliikenneyhteyksien. Lentokenttien luuttuaminen on niin perseestä että vain ilmaisen (huonolaatuisenkin) viinan himossa joku suomalainen nappiverkkarityyppi saattaa mennä loungeen ajoissa ryyppäämään. Ja toisekseen liikemiehet eivät yleensä juo alkoholia kun he ovat menossa neuvotteluun. Ei tee kamalan hyvää vaikutusta jos löyhkää tuoreelle viinalle.

Viestin lähetti Q

Koneessa business luokan viehättävien lentoemojen palvelu takaa, että tragedioita voidaan hioa asianmukaisen kosteassa ilmapiirissä.

Milloin olet nähnyt business-luokassa viehättäviä lentoemoja? Ne on aina nämä vanhat ja "kokeneet" tapaukset jotka siellä verhon etupuolella heiluvat. Muutenkin syyskuun 2001 jälkeen lentoemokanta on vanhentunut selkeästi, ja nämä "vittu kun ton kanssa pääsis" tapaukset on hyvin harvassa.

Miten muuten tragedioita voi hioa? Onko se sitä että esim. ensin suunnittelee tappavansa 5-vuotiaan Liisan vanhemmat, mutta sitten hiookin sen mehukkammaksi tappamalle ne Liisan silmien edessä?

Viestin lähetti Q

Koneen laskeutuessa Keski-Euroopan kentälle ollaan jos puolillapäivin ja hotellihuoneet buukataan ja levätään hetkinen ennen ensimmäistä neuvottelua loppuiltapäivästä. Ennen neuvottelua on hyvää aikaa tutustua hotellibaarin tarjontaan niin juomapuolella kuin katsastaa paikallista naistarjontaakin.

Aika heikosti menee jos vasta koneen laskeuduttua alkaa buukkaamaan hotellihuoneita. Yleensä sihteeri on hoitanut sen jo samalla kun varasi lennot. Neuvottelut alkavat myöskin yleenä 1-2 tuntia koneen laskeutumisen jälkeen, ja siinä välissä ei katsastella juomia ja naisiakin vain taksin ikkunasta.

Viestin lähetti Q
Pelin jälkeen on aika pitää lyhyt ½ tunnin briefing pelaaja-asioista ja mahdollisesti jo Letter of Intendent (LOI) kaupoista.

Se on Letter of Intent. Tämän sopimuksen perusteella toinen osapuoli voi hakea korvausta "haaskatusta ajasta", jos toinen perääntyy aiotusta kaupanteosta. Jotenkin en osaa kuvitella että olisi kovin suosittu paperi lätkäpiireissä.

Viestin lähetti Q
Kentälle saavuttaessa on usein tilanne se, että joku saa päähänsä ottaa lento Helsinkiin välilaskun kautta : kuka haluaa poiketa hakemassa suosikkiviiniään Italiasta tai käydä pelaamassa Monacon tai Estorilin Casinoissa. Nykyajan nopeat lentoyhteydet antavat entistä paremman mahdollisuuden välilaskuihin.

Juu, tämä on ihan arkipäivää. Kalenterit pullistelee kokouksia, tapaamisia ja muuten vaan tehtäviä juttuja, niin sitten joku saa päähänsä lentokentällä että "enpäs lennäkään Suomeen, vaan Portugaliin!" Lentojakin saa ostettua aina kohtuuhintaa noin 2h ennen lähtöä, ja koneet eivät ole ikinä edes täynnä. Finnair myöskin tarjoaa näitä edullisia "meidän kone laskeutuu minne sinä haluat, kerro vaan kapteenille ovella mihin tehdään välilasku" -lentoja. Ne on tosi jees.

Itse asiassa Finnairin harrastaman "illaksi kotiin" -politiikan takia luontevia Eeuroopan reittilentoja on vähän helvetin hankala löytää. Ja toisekseen nämä nopeat välilaskut ovat yleensä sitä että odottelua on tuntikaupalla siellä jossain, ja menee hermot kun milloin mikäkin kone on myöhässä ja missaat jatkolennon sen takia.

Tokihan nykyään on pirun helppo ja mukava lennellä ympäri eurooppaa, kun kaikilla lentoyhtiöillä on nämä Concorde 2 -lentokoneet, jotka lentävät asutusten päälläkin kuusinkertaista äänennopeutta, eivät välitä sääoloista tai ruuhkista tuon taivaallista, ja penkeissäkin on vielä tämä mukava "ota suihin" -toiminto.

Viestin lähetti Q

Keski-Euroopan(kin) kiertueen jälkeen on aina hyvä palata koti-Suomeen. Uskon, että tälläinen reissuelämä on jotain, jonka kanssa usein jatkoaikalaisista ei haluaisi missään tekemisissä. Jääkiekko asioista on turvallisempaa seurata esim. lukemalla Saukkosen kiitosta saaneita kolumneja.

Juu, ei varmasti haluaisi, ja ainakin tiedän yhden Q:lla alkavan nimimerkin (nimi muutettu) joka ei ole ikinä moista kokeillut. Ja ainakaan sillä ei ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa.


Viestin lähetti Q
Viimeisimmät uutiset olisivat kyseenalaistamassa Harkinsin jatkon joukkueessa.

Juu, ja mä kuulin että eräs isokokoinen ja ilkeämielinen kanukkipakki on käynyt Hifkin harkoissa viimeiset 5 vuotta, mutta ei ole vieläkään tehnyt sopparia koska hänen taidot halutaan tutkia ensin tosi perusteellisesti.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Q
OK. Sitä saa mitä tilaa. Ison veden takana on matkustanut varmasti Matikainen mutta myös allekirjoittanut useita kertoja. Pitänee laittaa matkakertomusta viikonloppuna.

Kyllä me kaikki ihailemme sinua Q. Että olet ihan matkustanut ison veden takana, oho. Kävitkös Suomenlinnassa, vai ihan Tallinnassa asti? Varmasti hurjia tarinoita riittää vaikka muille (saiteille) jakaa.

Mun naapuri muuten kävi joskus aikoinaan Kuusamossa, oli kuulemma mahtava kokemus. Sekään ei ole tosin mitään sen rinnalla että mun naapurin sisko on käynyt etelässä. Ja mulla on ihan hillitön meisseli.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Carlos
Ja mulla on ihan hillitön meisseli.

Onneksi heität huumoria, koska ei siltä tosiaan vaikuta kun katsoo miten Q:nkin juttuihin reagoit. Mitä reissaamisella keulimiseen tulee, eipä omaankaan allekirjoitukseesi riittänyt pelkkä Member of ÄTPPOMK.

Ei ole tarkoitus herättää pahaa verta, en vain tajua tuollaista vittuilua tällaisessa ympäristössä. Olen itse käynyt yhden (1) kerran Ameriikassa ja rakastan siitä puhumista. Anna meidän olla pieniä Carlos, ole sinä suuri.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitäisikö Carlos meidän itkeä vai nauraa sinun vastineellesi Q:lle?


Hyvä että Q jutuillaan tuo vähän huumoria välillä vähän kuivaksi käyneeseen keskusteluun.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Clocks
Ei ole tarkoitus herättää pahaa verta, en vain tajua tuollaista vittuilua tällaisessa ympäristössä. Olen itse käynyt yhden (1) kerran Ameriikassa ja rakastan siitä puhumista. Anna meidän olla pieniä Carlos, ole sinä suuri.

On eri asia puhua asioista joista tietää / joita on tehnyt. Jos sinä olet käynyt Ameriikassa niin hieno homma, voidaan joskus vaikka tuopposen ääressä vaihtaa kuulumisia. Kokemuksien ja mielipiteiden vaihtaminen on aina antoisaa, varmastikin myös tämän palstan tarkoitus.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Pitäisikö Carlos meidän itkeä vai nauraa sinun vastineellesi Q:lle?
Hyvä että Q jutuillaan tuo vähän huumoria välillä vähän kuivaksi käyneeseen keskusteluun.

Joo, hyvä on heittää huumoria, mut ketä kiinnostaa lukea tollasta shittiä, missä ei oo mitään todellisuudenpohjaa eikä mitään muutenkaan asiaa, kuten Carloskin asiasta mainitsi (kiitos siitä Carlos). Hyvä että joku vastine tuli.
Kyseessä on kuitenkin jääkiekkofoorumi ja haluan mielummin lukea edes jokseenkin asiantuntevia kirjotuksia tai huhuja, eikä tuollaista Q:n omaa "keksinpä tänä iltana jotain BS:ää Jatkikseen" kirjoituksia, joissa ei oo ollu totuudenpohjaa varmaan koskaan!! Ja nyt varmaan joku sanoo, että ei tarvii lukea niitä... Tätä palstaa kuitenkin lukee aika aktiivisesti ja uskon että moni muukin lukee kaikki uudet viestit, joten aika vaikea noita on silloin välttää.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Mister Q

Mister Q varmasti jakaa kansan mielipiteet aika lailla kahtia. Itse olen sitä mieltä että ne ovat todella kivoja piristyksiä tässä muuten niin totisessa touhussa. Toki jollain uusilla faneilla menee aikansa ennen kuin tajuavat että ei kannata ottaa yhtään juttua liian tosissaan. Mutta kun sen lopulta sisäistää, on noi jutut tosi hauskoja.

Arvoitukseksi jää se, onko Q itse tosissaan vai onko jokin lääke jäänyt ottamatta (kuten eräs ahkera ja:n kirjoittaja asian hyvin totesi).
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Carlos, toivoinkin että et turhaan provosoidu vastauksestani. Voin siis hyvässä hengessä toivottaa antoisaa itsenäisyyspäivän viikonloppua alppimaahan. Samoin kaikille muille - muistakaa että ilman sotiemme veteraaneja maanantai olisi tavallinen työpäivä.

Viimeistään sunnuntaina päästään sitten ihmettelemään, miksi Madden ei kerännyt tehoja 3+2 ekassa vaihdossaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Mister Q

Viestin lähetti Owen
Mister Q varmasti jakaa kansan mielipiteet aika lailla kahtia. Itse olen sitä mieltä että ne ovat todella kivoja piristyksiä tässä muuten niin totisessa touhussa.

Näin on, Q on osa HIFK-perhettä. Ja jos haluaa lukea tylsempää kamaa, niin käynti HPK-osiossa toimii aina.
 
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Re: Mister Q

Viestin lähetti Owen
Mister Q varmasti jakaa kansan mielipiteet aika lailla kahtia. Itse olen sitä mieltä että ne ovat todella kivoja piristyksiä tässä muuten niin totisessa touhussa.

Arvoitukseksi jää se, onko Q itse tosissaan vai onko jokin lääke jäänyt ottamatta (kuten eräs ahkera ja:n kirjoittaja asian hyvin totesi).

Totta. Mutta jos on aikaa/kiinnostusta, niin suosittelen perehtymään täyskuun kirjoitushistoriaan ja käyttämään mielikuvitusta ennen kuin vetämään herneet nokkaan hemmon jutuista; kyseessähän on selkeästi pelaaja-agentti xxx, joka lämpimikseen vie jutuillaan milloin minkäkin (useimmiten suosikkijenginsä) kannattajia mennen tullen. Lisää näitä stooreja!

ps.12.12 on täysiQ; silloin täällä aidan harmaammalla puolella puhutaan taas asiaa?:)
 
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka näin naapuripöytään tulee huudeltua niin täytyy myöntää että Q:n kirjoitus oli aivan mahtava. Eikä Kuvernöörin vastaus ollut yhtään huonompi. Harvoin Jatkoajassa tulee naurettua niin paljoa. Niin paitsi silloin kun lukee otteluketjuja.

En osaisi kuvitella Q:n kirjoitusta muualla kuin HIFK-osiossa. Jotenkin se vaan passaa brändiin kuin Kipru Tepsiin.

Kiitos ja lisää näitä.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Digwiid
Kaverissa on selkeää Paasilinnaa, anna palaa Q.
No mikä ettei. Nasta kirjoitus sinällään. Kirjoitustyyli toi mieleen jotain..no antaa olla. Tahalliset virheetkin ihan humoristisia. Ja tiedot ovat aina kohdallaan. Kyllä näillekin paikkansa on, ilimammuuta.

Ei muuta kun sormet ristiin, että Maddenin suhteen menee kaikki hyvin niin pelilisellä puolella kuin muutenkin. Ja ettei NHL nyt vaan saa päähänsä alkaa.
Vaikka New Jerseytä jollain tasolla diggailenkin, aika vähän on heidän matsejaan viime aikoina tullut nähtyä, kun ei ole mitään maksullisia kanavia tällä erää. Pitäisi olla ammattimies parhaasta päästä, vaikken tuoreeltaan ole pelejään nähtytkään. No, huomenna saamme jo jotain osviittaa. Luottavainen olen kyllä.



edit. lisäsin lauseen
 
Viimeksi muokattu:

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Mister Q

Viestin lähetti Owen
Arvoitukseksi jää se, onko Q itse tosissaan vai onko jokin lääke jäänyt ottamatta (kuten eräs ahkera ja:n kirjoittaja asian hyvin totesi).

Ei Q voi tosissaan olla. Virheet tyyliin tragedioiden hiominen ja Letter of Intendent eivät ole vahingossa tulleet; Q haluaa antaa itsestään vähän yksinkertaisen kuvan, mutta todellisuus on muuta. Vähän samanlainen tapaus kuin Verbal Kint/Keyser Soze Epäillyissä.

Q on instituutio, eikä instituutioita pidä kyseenalaistaa.

Carlosilta silti loistava vastine Q:lle.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
John Madden polkee tänään ykkösen toisena laitana, eli näin:

Madden-Harkins-Kuhta

lähde: www.koff.net

Toivottavasti saa homman rullaamaan, vaikka itse mielelläni näkisinkin sentterin paikalla. Ehkä jatkossa, jahka kunto&pelituntuma paranee.

Aihetta sivuten, Eetu Holma on ilmeisesti kaikessa hiljaisuudessa passitettu Kirkkonummelle jokunen päivä sitten.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Viestin lähetti Pärde
John Madden polkee tänään ykkösen toisena laitana, eli näin:

Madden-Harkins-Kuhta

lähde: www.koff.net

Toivottavasti saa homman rullaamaan, vaikka itse mielelläni näkisinkin sentterin paikalla. Ehkä jatkossa, jahka kunto&pelituntuma paranee.

Aihetta sivuten, Eetu Holma on ilmeisesti kaikessa hiljaisuudessa passitettu Kirkkonummelle jokunen päivä sitten.

Olisivat pistäneet äijän keskelle. Mutta ehkä pääsee tempoon paremmin kiinni laidassa. Eetuhan pelasi jo viime salamoiden pelissä ja teki maalin ja syötön. Huono homma Eeun kannalta. Mutta pelituntumaa täytyy Eetunkin hakea. Tulevaisuuden senttereitämme.
 
Viimeksi muokattu:

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Viestin lähetti Pärde
[B

Aihetta sivuten, Eetu Holma on ilmeisesti kaikessa hiljaisuudessa passitettu Kirkkonummelle jokunen päivä sitten. [/B]

Holma pelasi Haukkoja vastaan ja oliko niin että tuli yksi syöttöpiste.
Tuo ykkönen kuulostaa lupaavalta. Taitaa olla ylämummolla vaaran paikat.
Tehot Madden tänään 1+3.
 

rjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: VITTU!

Viestin lähetti psychodad
Onnea vaan kovasti. Hyvän pelimiehen nappasitte. Mutta tuo hypetys on kyllä aivan järjetöntä, jotain rajaa.

MAD DOG!!!! Hypetystä ei ole koskaan liikkaa ja todella aiheesta.Kaksinkertainen Stanley-cup mestari,huippualoittaja,karvaaja,maalintekijä,valioluokan puolustava hyökkääjä.Eiko riitä?.7.12. nähdään ganaalinpoijjaat mm. Gill co.Hypettäkää sitä, kun se on niin iso ja hyvä.
 

rjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Onko Mad Dogista tullut Hot Dog? Kaverihan on selvästi ollut ns. massakuurilla (mitään en oo ottanut) ja kylmä totuus kiekosta sellaisena kuin minä sen haluan on se, että pelaajalla voi olla liian vähän massaa, mutta ei koskaan liian paljon massaa! Gomoljenkon ottaisin myöskin mielelläni. Noh, luotan siihen, että pro-luokan kaveri saa homman kuosiin.

Joo ja Vladimir Krutov kehin kans.Täyttäis paidanhelmat jenkkakahvoilla ym.pehmusteilla mukavasti.Ja kynäilis ihan kivasti Kiben kanssa klap,klap..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös