John Madden

  • 199 310
  • 867

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Pegu
Penan taktiikkana taisi tosin olla fanien totaalinen Täystyrmäys, kun JHag:kin veikkaili tämän marraskuisen maanantain tuovan lähinnä neppistason uutisia.

Kyllä, nöyrryin itsekin The Sir Penan edessä, joka antoi ymmärtää korkeuksistaan, että korkeintaan viikon puolivälissä on jotain isompaa tiedotettavaa. Mutta äijällä oli käsikranusta jo sokka irti ja se sihisi koko ajan taustalla, sitä ei vain tajunnut! Tai sitten -gulp- Hillokuningas todellakin palaa asiaan keskiviikkona, jolloin hänellä on "jotain isompaa" tiedotettavaa, näitä Maddeneitahan nyt tulee alvariinsa...
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti JHag
Tai sitten -gulp- Hillokuningas todellakin palaa asiaan keskiviikkona, jolloin hänellä on "jotain isompaa" tiedotettavaa, näitä Maddeneitahan nyt tulee alvariinsa...

Brian Rafalski???!!
Ei se Pena mitään osaa kun tollasen puolustavan sentterin hankki. Olis ottanut halvemman, esim. Soosin. :-)

Asiaan: On se hienoa, että Pena jatkaa IFK:n perinteitä ja hankki meille jälleen kokeneen vahvistuksen. Jerry Sullivan, Danny Malone, Carl Brewer, Darren Boyko, Gary Wilson, Bob Halkidis, Brian Rafalski... ja moni muu ovat käyneet IFK:ssa jättäen jälkensä IFK:n jääkiekkohistoriaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetuloa John. Eli velkam tu tö letsenderi Eits Ai Ef Kei, jos satut itse tätä ketjua lukemaan, turjake.

Olikohan aikanaan NHL 2000 vai 2001, jossa hankin John Maddenin joukkueeseeni NY Rangersiin. Kaverilla oli siinä ainakin niin tajuton pyssy, että lukeutui luonnollisesti joukkueeni ykköstykkeihin. Samaa odotan nyt myös oikeassa elämässä, joten odotukset ovat katossa Maddenin suhteen. Aika innostunut olo tämänkin hankinnan johdosta.

Miten on oikeassa elämässä, lähteekö se lämäri poikkeuksellisen kovaa?
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Likaisen Harrin mukaan Madden pelaa lauantaina Tampereella, eli ei vielä keskiviikkona. Kovasti olisi kuulemma herralla ollut haluja jäälle jo keskiviikkona Jyväskylässä, mutta valmentajat haluavat Maddenin saavan parit yhteiset treenit joukkueen kanssa alle ennen tositoimiin ryhtymistä.
 

sbart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK HIFK HIFK HIFK HIFK HJK HJK HJK HJK HJK HJK
Jopas pena yllätti :)
itse odottelin tiedotusta loppuviikosta mutta sehän pommi pamahti jo heti maanantain aamuna :D
Thanks Pena :P

näillä sitä mennään..Paitsi että enää puuttuu vaan se ykkösvahti..
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Sinällään metkaa, ettei kukaan aiempi kirjoittaja ole huomannut mainita tätä asiaa (no jaa, ehkä onkin... muttei näin suoraan ilmaistuna): IFK sai joukkueeseen juuri sellaisen periksiantamattoman työmoraalin omaavan KANADAlaisen kiekkoilijan, jollainen IFKn imagoon sopii ja jota fanit ovat jokusia vuosia joukkueeseen halunnutkin. Eli kerrankin asiat ovat menneet juuri niin kuin olisi moniaita vuosia jo pitänytkin sujua.

On ilmeisesti odotettavissa, että haukkuminen tulee hallilla lisääntymään. Mad Dog:in nimellä se lie oletettavaa. Kunhan vain Micke ei ota hallin biisivalikoimaan "Who let the dogs out?"-biisiä. Pelko lienee turha, sillä kyseinen rallatus ei istu hallilla soitettavan musiikin sekaan.

Mainio suomalainen lempinimi on jo näköjään hänelle keksitty: Hullu-Jussi. Aika hyvä, sanoisin.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
bozik: Tuosta ulkomaalaiskiintiöjutusta ovat jo useammat seurajohtajat myöntäneet sen, että kuka tahansa voisi pokkana rikkoa sitä ilman seuraumuksia. Kuka siitä jutun nostaisi, paitsi Jortikka? Tämä liittymättä Jortikan Jokerit-pestiin, samaa hän mesosi TPS:ssäkin; halusi liigan jossa pelataan harvoin ja jossa ei olisi ulkomaalaisia. Oisko bandyliiga kiva?(typo)

Hmm.. odotapas jiihaagi vielä noin viikko ja katsellaan sitten. Pikkulinnut kertovat että Penan kilpavarustelu on tarttunut bandynkin puolelle ja sielläkin rysähtää pikapuoliin melkoisia uutisia ;)

Ja ettei menisi ihan ohi aiheesta, niin sanotaan että huippuvahvistus.. vaikken ole koskaan kehissä nähnytkään :)
 

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Hienoa että mun lempitiimistäni toiseen lempitiimiin siirretään pelaaja. Vielä kun sieltä tulis jompi kumpi mokke. Täytyy sanoa että mun NHL96-05 peleissä tämä on ainakin ollut aikamoinen maalin sylkiä. NJ Devilssin Playoff pelejä on tullut katsottua, mutta siitä joukkueesta ei yleensä erotu ketään(paitsi Brodeur) koska NJD pelaa aika kovaa puolustus peliä, johon Madden sopii hyvin. Tämän kovan puolustus pelin takia Maddenilla ei mitään järjettömiä tehoja ole!

Kova kannustus vaan kaverille, niin eiköhän se suosittele HIFK:ta Brodeur:ille ;-)
 
Viimeksi muokattu:

WakaWanha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Ottawa Senators
Viestin lähetti Apassi
Mistäköhän löytyisi tarpeeksi iso/laadukas kuva Maddenistä, joka sopisi Windowsin taustakuvaks. Mielellään se kuva, jossa miehellä on varsin miehinen parran jötkäle leukaa komistamassa ja toinen jötkäle, eli Stanley Cup siinä pään yläpuolella keikkumassa.

No täältä ei löydy ihan toivomaasi, mutta hienoja kuvia kuitenkin:

http://www.mccanner.com/TeamPages/NewJerseyDevils.htm

Ja muutenkin kyseinen mccanner.com pitää sisällään mielenkiintoisia ja hyvin tehtyjä kuvia. Vintage-osastossa on pari kunnon helmeä. Ja linkkisivulta pääsee muille laadukkaille taustakuvasivuille.
 
Viimeksi muokattu:

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetuloa Madden

Hieno hankinta! Kiitos Pena!

Joku totesi jotain sm-liigan kalleimmasta rosterista. En usko.
Tässä käy nyt niin kuin uumoilin alkusyksystä. Kun NHL-lockout näyttää venyyvän, alkaa kaverit liikkua. Raha ei niinkään liiku. Ei näillä suomalaisilla seuroilla ole mitään ylimääräisiä hillopurkki-varastoja joista nostetaan kaivinkoneella fyffeä.

Nämä Maddenit pelaavat lähes nälkäpalkalla. He haluavat tulla tänne ylläpitämään pelituntumaa, ja samalla kehittämään omia taitojaan. Maddenille voi olla ihan hyvää tässä sm-liigassa esim. harjoitella hyökkäävän sentterin roolia. Tänne tulee vielä lisää kovia pelimiehiä talven aikana, joita pelit kiinnostaa enemmän kuin sohvalla makaaminen. NHL:ssä on riittävästi pelimiehiä kaikkiin euroopan joukkueisiin.

Madden on epäilemättä kovan luokan mies, mutta veikkaan, että myös muut sm-liigan joukkueet tulevat saamaan kovan luokan vahvistuksia viimeistään tammikuussa. Ainoa ongelma on päästä eroon muista ulkolaisista.....

Veikkaan, että Madden saa aika kovia pelimiehiä vierelleen, ehkä esim. Kuhta ja Jakke.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kuninkaan paluu ja SC Sormusten herrat

Panokset kovenee! Aikuisten oikeat onnittelut täältäkin. Näitä kavereita lisää niin alkavat nämä rahastusvälisarjamatsitkin maistumaan. Kunhan vaan mekin saadaan..

Viestin lähetti lintu
Recchi on pisteiden valossa Koivuakin huomattavasti kovempi vahvistus, mutta mikä on merkitys joukkueelle? Olihan Nylanderkin pisteiden valossa Ville Niemistä kovempi vahvistus, mutta kumman merkitys joukkueelle on ollut suurempi?

No, kohta voidaan pelaajia sitten liigassa verrata.

Erittäin hyvä huomio koska asenne ratkaisee, viimeistään pleiereissä jos ja kun sinne päästään ja lukitukset jatkuvat bla bla. Mutta meidän skenaariossamme Merkityksen Joukkueelle hoitaakin se viereinen kaveri siinä keskellä.

BTW Recchillä on karvan verran yli 1200 pinnaa, joku taisi sanoa ali. Anyways se on just ne ekat 1200 pojoa mitkä on niitä vaikeimpia.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Viestin lähetti Shejbal
Onnittelut IFK:lle hienosta hankinnasta. Madden tulee varmasti olemaan todella kova luu liigassa.

Suosittelen kuitenkin miehelle ympärivuorokautista valvontaa. Ettei pääse karkaamaan.

Aivan:) Averynhan Rudy sai peloteltua jo liigasta pois,mutta eiköhän Dogin (ei se Turunen) kanssa Jakke viihdy aivan mainiosti.

SUURET KIITOKSET PENTTI "KUVERNÖÖRI,HILLOKUNINGAS" MATIKAISELLE.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti BigRedBob
Käsittääkseni aika pitkä, mutta jos Mad Dog-paitoja tulee samaan tahtiin, kuin esim. Z:n, niin eiköhän niitä riitä ainakin lähes kaikille (maksukykyisille) haluaville.

No niillä törkeillä hinnoilla luulisi kyllä riittävän. Vaan ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa, kuten noiden ns. aitojen pelipaitojen hinnoilla on jo aiemminkin todistettu.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Tai sitten -gulp- Hillokuningas todellakin palaa asiaan keskiviikkona, jolloin hänellä on "jotain isompaa" tiedotettavaa, näitä Maddeneitahan nyt tulee alvariinsa...

Brodeur? ILKKA PIKKARAINEN??
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti kamraterna
Hmm.. odotapas jiihaagi vielä noin viikko ja katsellaan sitten. Pikkulinnut kertovat että Penan kilpavarustelu on tarttunut bandynkin puolelle ja sielläkin rysähtää pikapuoliin melkoisia uutisia ;)

Ville Vahalahti? Markku Paukkunen??

Ai, jos jotain muita turkulaisia tai Niedermayeria tarkoitat, niin nehän ovat ehkä vain niitä tyhmiä roolipelaajia, joilla ei ole jalkoja :)
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Loistava hankinta!

Nyt meni kyllä kokenutkin kiekkomies aika herkäksi, koska kyseessä on sellainen laatupelaaja mitä Suomessa ei ole miltei koskaan näkynyt ja varsinkaan pelannut.

Nille, jotka puhuvat rivimiehestä, "Sakic on parempi" ja että kyseessä on erittäin puolustava pelaaja voin vaan sanoa, että vaikka Madden on puolustuspelin erikois-osaaja niin kyllä hän on käsistään&jaloistaankin todella kovaa luokkaa. Pelinlukutaito ja kädet ovat täysin eri luokkaa jos esim verrataan taitavaan suomalaisliigapelaajaan.

On ollut ilo seurata näitä ns "paskakanukkeja" jotka ovat kaikki "huonompia kuin Sakic" täällä Elitserienissä. Horcoff, Cleary, Morrisson, Knuble ovat pelaajia jotka eivät ole sitä kirkkainta tähtiainesta (ja blaa blaa, eivät olleet mukana WC:ssä jne), mutta silti he ovat tehneet lähes mitä haluavat pelillisesti.

Eli yritän vaan sanoa, että vaikkaikin Madden on aina ollut puolustukseen panostava pelaaja, niin hänellä on hirmuisen hyvät kädet ja tekisi erilaisessa roolissa ja hyvässä ketjussa kovia tehoja NHL:ssä..ja näin ollen myös Suomessa.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Loistava hankinta!

Viestin lähetti Renegade

Nille, jotka puhuvat rivimiehestä, "Sakic on parempi" ja että kyseessä on erittäin puolustava pelaaja voin vaan sanoa, että vaikka Madden on puolustuspelin erikois-osaaja niin kyllä hän on käsistään&jaloistaankin todella kovaa luokkaa. Pelinlukutaito ja kädet ovat täysin eri luokkaa jos esim verrataan taitavaan suomalaisliigapelaajaan.

Samaa mieltä minäkin. Madden on puolustuspään ekspertti, mutta se ei välttämättä tarkoita, että silloin se on hyökkäyspään osaamisesta pois. Voi ottaa hieman aikaa, kun ei ole pitkään aikaan pelannut ja silloin kun pelasi, niin paljon puolustavammassa roolissa mitä tulee IFK:ssa pelaamaan. Kuitenkin Mad Dogilla on liigatasolle erinomaiset kädet ja erittäin kova laukaus. Tähän kun lisätään vielä Maddenin ehkä kaikkein paras ominaisuus eli luistelunopeus ja peräänantamattomuus, niin voi jo nyt sanoa, että jos/kun NHL-kautta ei pelata, niin Madden tulee järjestämään paljon iloisia hetkiä HIFK-faneille.

Aivan mahtava hankinta Penalta, pakko tässä on hattua nostaa. IFK:n näköinen ja poikkeuksellisen monipuolinen pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Maddenin tulosta iso käsi myöskin (Penan lisäksi) Rafulle, joka on kaiketi käyttänyt kohtalaisen imartelevia superlatiiveja IFK:sta puhuessaan, jolloin hullu hurtta on päättänyt suoranaisesti tyrkyttää itteään IFK-nuttuun. Periaatteessahan Rafalski olis voinu halutessaan ylistää vaikkapa HPK:ta, mutta luonnollisesti Rafun IFK-kaudet ovat tietenkin jääneet kaverille parhaiten mieleen...

Luonnollinen jatkumo on juurikin se kuvio, mitä täällä on jo hieman pyöriteltykin, eli seuraavaksi NJD:n organisaatiosta olis tulossa sitten joko vähintään A. Ahonen tai - Pentin tuntien - joku vitun Brodeur. Mun puolesta Pena voi tehä diilit saman tien vaikka 10 ulkolaisen kanssa, niitä voi aina halutessaan istuttaa vaikka 'parhailla paikoilla' Vilman hellässä huomassa, jos ei kenttäkokoonpanoon ole asiaa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan Renegade, täällä on ikäänkuin sellainen käsitys, että puolustavat hyökkääjät ovat sitä koska ovat muuten huonoja.

SM-liigassa puolustavat hyökkääjät ovat yleensä joukkueen muuten huonoimpia pelaaja jotka istutetaan siihen rooliin, NHL:ssä asiat ovat aivan toisin. Maddenilla riittäisi käsiä miltei minkä tahansa NHL-seuran kakkoskenttään, mutta koska hänen puolustpelaamisensa on NHL:än aivan huippua pelaa hän siinä roolissa.

Ja jos uskotte, ettei Maddenin NHL-tehoilla pitkälle pötkitä niin katsokaa esim. Jani Ritan, Esa Pirneksen, Ville Niemisen, Sean Averyn tehoja SM-liigassa.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Simon
Luonnollinen jatkumo on juurikin se kuvio, mitä täällä on jo hieman pyöriteltykin, eli seuraavaksi NJD:n organisaatiosta olis tulossa sitten joko vähintään A. Ahonen tai - Pentin tuntien - joku vitun Brodeur.

Tämä saattaa olla itsestäänselvyys, mutta jos Madden on kysynyt Rafulta että "well dude, as it seems we're not gonna play here this season, do you know any 2nd best place to play in?", ja Rafu on tähän vastannut että IFK Helsinki, niin mitä luulette, minneköhän Rafalski itse haluaisi mahdollisesti mennä lakon ajaksi? ;-)))))

Ja jos kerran Jeren kanssa on tulossa ongelmia, niin meillähän olisi 1. parin paikka auki. Voi W***U, miettikää huviksenne mitä nykytason liigaveskari tekee siinä vaiheessa kun viivapeliä pyörittää Rafalski-Zidlicky? Aivan oikein, arvaa mihin kiekko on menossa, muuhun ei sitten pystykään. :-)
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Re: Loistava hankinta!

Viestin lähetti Renegade
Nille, jotka puhuvat rivimiehestä, "Sakic on parempi" ja että kyseessä on erittäin puolustava pelaaja voin vaan sanoa, että vaikka Madden on puolustuspelin erikois-osaaja niin kyllä hän on käsistään&jaloistaankin todella kovaa luokkaa. Pelinlukutaito ja kädet ovat täysin eri luokkaa jos esim verrataan taitavaan suomalaisliigapelaajaan.

Kyllä ainoastaan Jumala on parempi. Jumalan rannelaukaus on piirun verran kovempi vaikka saattaa ollakin vähän laiskempi mies puolustuspäässä - etenkin runkosarjan peleissä. Mutta Jumalan jälkeen tulee kyllä Madden ja sitten on pitkästi tyhjää ja tulee Jarkko Ruutu.
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Re: Re: Loistava hankinta!

Viestin lähetti mjr
Kyllä ainoastaan Jumala on parempi. Jumalan rannelaukaus on piirun verran kovempi vaikka saattaa ollakin vähän laiskempi mies puolustuspäässä - etenkin runkosarjan peleissä. Mutta Jumalan jälkeen tulee kyllä Madden ja sitten on pitkästi tyhjää ja tulee Jarkko Ruutu.


Jep, ja tämäkös janareita sapettaa.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Onnittelut täältäkin Mad Dogin tulosta. Kohta täytyy alkaa käymään jo Hifk:n kotipeleissä ;).
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut hyvästä hankinnasta! Veikkaanpa, että näitä alkaa nyt tipahteleen, kun lakko jatkuu. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Taitaa olla melkoinen kiekkokevät tulossa.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Viestin lähetti Apassi
Mistäköhän löytyisi tarpeeksi iso/laadukas kuva Maddenistä, joka sopisi Windowsin taustakuvaks. Mielellään se kuva, jossa miehellä on varsin miehinen parran jötkäle leukaa komistamassa ja toinen jötkäle, eli Stanley Cup siinä pään yläpuolella keikkumassa.

Täältä löytyy yksi taustakuva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös