John Madden

  • 199 015
  • 867

Kelju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SaiPa, JM Aaltonen
Re: Onnea HIFK

Kummallista vikinää taas joiltain potunviljelijöiltä. Totta kai on makeeta että tällaisia pelureita rantautuu tänne lumen keskelle. Liigan kannalta äärimmäisen hyvä asia, vaikka sitten tulisivatkin paikallisvastustajan rosteriin. Onnea HIFK! Varsinkin, jos ulostatte Vopatin tämän tieltä pois, niin nyrkkiosastollakin tulee vähän tasoitusta. ;)

Toivottavasti Virmas-Mattikin alkaa pikkuhiljaa heräillä ja vähintään ne jäljellä olevat "omat pojat" saataisiin sieltä joulun jälkeen Pasilaan pelailemaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Hienoa saada väriä liigaan. Todella kova kaveri, ei toki samaa luokkaa kuin esim. Recchi saati sitten Venäjällä&Ruotsissa pelaavat NHL-kaverit, mutta Suomen mittakaavassa todella kova tekijä. Hienoa saada tämmöisiä, jos vielä muutkin joukkueet saisivat hankittua saman tason(tai mielummin toki parempiakin) kavereita, niin sitähän voisi oikeasti innostua liigasta. Niin toisaalta Helkovaarahan tietää että "ei tavallista katsojaa NHL-pelaajat kiinnosta".
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hifk lähti kauteen erittäin suppealla hyökkääjä materiaalilla ja vaikka Rudy ja Pirjetä tuli niin loukkaantumisien ja pelikieltojen takia voidaan sanoa että kaikki ovat saaneet pelata ja antaa näyttöjä.
Muutenkin Hifk on viime vuosina antanut nuorille erittäin paljon pelipaikkoja ja tähänkin kauteen lähdettiin ilman pelaajahankintoja.

Mitä Maddeniin tulee niin kannattaa huomioida että hän on pelannut koko Nhl-uransa puolustusvoittoista kiekkoa ja on mielenkiintoista nähdä kuinka hän onnistuu kun saa pelata ykkösen sentterinä.
Madden on niin monipuolinen kaveri että täytyy olla todella tyytyväinen sillä hän on jokaisella pelinalueella hyvä.
 
Viimeksi muokattu:

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Pena on selvästi koiraihmisiä. Rankentuva piskilinja siis jatkuu - ensin tuli Spanieli, sitten Hurtta, nyt jo Hullu Koira. Kolmas faksi toden sanoo! Maddenin todellinen arvo tullee esiin viimeistään keväällä, sikälimikäli hän vielä silloin täällä Härmässä pelaa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Juu onnittelut vaan Hifk:lle! Verkkoon tarttui jälleen yksi huippu pelaaja. Tappara puolestaan ei näköjään aio hommata ketään loukkaantuneen Niemisen tilalle! Samoilla paskoilla mennään ja turpaan tulee aina! Kohta vaan on liian myöhäistä, mutta eipä ole ensimmäinen kerta kun näin käy.
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta käsittääkseni Hifk:nulkomaalaiskiintiö on täynnä. Kenetköhän heivaavat ulos?
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Nyt saatiin sen tason tappelija, ettei mitään rajaa. Kukaan ei ole - Mike Fisherin lisäksi - uskaltanut lähteä nyrkkihippasille tämän mister Mad Dogin kanssa. Fisherille kävi vitun kylmästi kun joutui junttaheiton seurauksena keräämään itseään kentän pinnasta.

Ja tämähän on totisinta totta eikä mitään leikkiä. Ketä kiinnostaa osaako Madden syöttää, ketä kiinnostaa osaako Madden puolustaa tai aloittaa.

Lasse laitaan, Harks hoitoon ja Madden messiin. Hirso? Kimi kentälle!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
KIITOS PENTTI!
Loistava uutinen heti maanantaille.
Olen antanut itseni ymmärtää, että Madden on hyvä kahdensuunnan pelaaja ja olisi mille tahansa s/m-liigajoukkueelle vahvistus.

Ja onhan siitä oltava imarreltu, että vaikka tilanne on mikä on, niin Madden ilmaisi kiinnostuksensa pelata IFK:ssa.
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti vilpertti
Ja aivan varmasti kovempi hankinta kuin esimerkiksi jotkut tuntemattomat Geoff Sandersonit ja Theo Fleuryt, eiväthän nuo edes ole ikinä voittaneet mitään.

Kuka juniori tai nelosketjulainen menetti pelipaikkansa?

Paitsi ehkä olympiakullan.

Paskaakos tässä jauhamaan, Madden on kaikilla mittapuilla kovin sentteri tällä hetkellä liigassa, tosin aivan Koivun tasoa Madden ei taida olla. Mutta aivan sattumaakaan ei voi olla, että äijä on voittanut kaksi (2) Stanley Cupia ja Frank J. Selke Trophyn.

Aivan varmasti onnistuu, toivottavasti vaan viihtyy.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti Tinke-80
Paras hankinta ikinä mitä kukaan on minnekään ikinä hankkinut, pena sä olet kuningas.

- Tinke-80
Caloun, Rafalski ... onhan noita nyt sentään jokunen muukin. Toivottavasti heppu saa nopeasti pelituntumasta kiinni. Ja työsulku jatkuu ...
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
PERKELE!

Pena on äijä! Madden on paras pelaaja, kuka on koskaan jäällä liikkunut! Helsingin jäähalli on valtakunnan modernein rakennus! Hifkin fanikatsomo voittaisi Feyenoordin ja Ajaxin fanit tappelussa! Meidän isi on kova jätkä!

Varataan se Hesperia tai hesari, tai kaikki stadin baarit keväälle! Sakke maaliin ja Pepe takaisin puolustukseen! Simppa Saarinen ylivoimalle! IFK:n peliasuksi mustat nahkatakit, joista tietysti napit AUKI!

...

Ja NHL-lakko loppuu kuukauden päästä...kaikki on Penan syytä!
 

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut jäähallin suunnalle. Loistokaappaus kertakaikkiaan.

Löytyisiköhän IFK:n ehtymättömistä riveistä pakkia Lappeenrantaan?
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Jep, onnitellut myös hienosta hankinnasta.

Montakohan alivoima maalia ukko iskee? Siinäpä kysymys.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Madden lienee kovin hankinta, mitä tähän mennessä on tehty. Kyllä, Nylander jää kakkoseksi. Samoin Niinimaa ja Zidi.

Tää jätkä on se, joka huhtikuun alkupuolella voittaa kaikki oman pään aloitukset, tappaa 95% jäähyistä ja varjostaa vastustajan syömähampaan yöhön. Tilaisuuden tullen heittää jatkoajalla matsin voittomaalin. Toisin sanoen, voittamisen kulttuuri tuli kaupunkiin. Vilpittömät onnittelut!

Mutta, mutta. Mitä vittua se Pentti nyt touhuaa? Noh, särkymävaraahan on hyvä olla, mutta että oikein kuusi ulkomaalaista? Kaikki kun on vähintään 100k jetron miehiä. Nyt pelaa hillokuningas venäläistä rulettia. Tulokset nähdään keväällä. Jos menestystä ei tule, on Pentin aika kaivaa esille puutarhasakset ja ruveta uudelleen hortonomin hommiin.

Nyt, kun Stathos lienee toinen Taffelin tuotteista loppukauden ajan nauttivista tulee eteen se, että the sir joutuu hommaamaan vielä maalivahdin. Lundellilla epäonnistumisen riski on aivan liian suuri, eikä kreikkalainen mahdu rosteriin.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti Kärpät#18
Nyt, kun Stathos lienee toinen Taffelin tuotteista loppukauden ajan nauttivista tulee eteen se, että the sir joutuu hommaamaan vielä maalivahdin.
Tai sitten ei. Tässä on semmoinenkin mahdollisuus, että Lundell pysyy ykkösmolarina loppukauden ja the Pena tästä syystä rekrytoi rosteriin vain pro-tason puolustustaitoisia pelaajia, jotta Jannen paineet saadaan minimiin. Tätä olettamusta vastaan en yhtään pitäisi mahdottomana, että hillopurkin pohjat kaavitaan sen hemmon leivän päälle, joka Maddenia meille suositteli ...
 

Carlos

Jäsen
Ouuuuu JEAH!

Siis onhan selvää että Micce Nylander on miljoona kertaa kovempi jätkä kun tää Madden. Nylanderhan pelas sillon aikoinaan Jyskälässäkin ihan hemmetin kovilla tehoilla, tämmösestä Mäddönistä kukaan ole edes kuullut! Milloin tää Mäddön on esimerkiksi sijoittunut TOP 10:een SM-liigan pistepörssissä? Hä? Ei ole tainnut koskaan onnistua! Eli se on ihan sukka rivipelaaja, jos kaikki natsaa 100% kohdalleen niin mennee siinä 3-4 kenttään, ja varmaan ihan jees pelaaja. Muuten ihan jees vahvistus, mutta kuten tosiaan jo todettiin, se vie ulkomaalaispaikan, ja pelipaikan joltain lupaavalta omalta junnulta. Sen lisäksi tajuaaks kukaan miten paljon maksaa lentoliput Montrealista Stadiin? Ei meill oo tämmöseen kaveriin ees varaa, Penalle kenkää.

Ja sitten hiukan asiaa.

On totta että Madden ei ole mikään pistehirmu. Ok, NHL:ssä tommoisia 0.3-0.5 pistettä/peli kausia, joten liigassakaan ei sitten varmaan mikään maalitykki. Jos nyt vaikka vertaillaan, niin Nylander on mättänyt tommoisia 0.6-0.8 pistettä kausia aika paljon, ja nyt liigassa piste/peli tahtia. Eli Maddenista ei tosiaan voi odottaa mitään pistehirmua, eihän? Näin ainakin päättelee kaikkia iltalehdistön jääkiekkoasiantuntijat.

Sitten jos katsellaan noita statseja lisää. Madden on mättänyt kaikkina kausina NHL:ssä todella tasaisen varmasti sen 20-40 pisteen kauden, ja pelannut joka kausi n. 80 peliä. Mielestäni tämä on se mitä kannattaa erityisesti seurata. Hänellä on asenne ja fysiikka enemmän kuin kunnossa, tasaisen varmaa suorittamista kaudesta toiseen, tinkimätöntä työtä kaukalossa jokaiseen suuntaan, hyvä pelisilmä joka suhteessa.

Sitten voidaan katsella näitä nylanderselänteitä, jotka hyvänä kautena kaiken natsatessa takovat lähelle tai ylikin piste/peli, pelaavat seuraavalla kaudella vain 10 peliä loukkaantumisen takia, sitten on väärät pelikaverit, sitten muuten vaan valmentajan kanssa ongelmia, sitten joukkueen järjestämä kämppä ei ole tarpeeksi hieno, auto liian pieni, luistimet hiertää, palkkakin on naurettava, ja vielä katsojat haukkuvat homoiksi. Sitten vielä kun vastustaja on koko ajan kahva kainalossa ja pelikaverit on huonoja, ei pisteitä synny ja sitten tulee itku. Mälähenhimaan.

Oikeasti, jos saa valita joko Maddenin tai sitten jonkun ailahtelevan "supertähden", en mieti kauaa kenet valitsisin. Kaiken lisäksi uskon Maddenin sopeutuvan todella hienosti SM-liigaan. Hän on erittäin hyvä ja liigan mittapuulla nopea luistelija, erittäin hyvä pelisilmä, osaa fyysisen pelin, osaa puolustuspelin, on myöskin opetellut laukomaan jossain vaiheessa uransa aikana, ja tietää tasan mitä sillä kiekolla voi tehdä. Hän taistelee joka kiekosta täysillä, jonka uskon nimenomaan sopivan S&M liigaan, jossa edelleen on aika paljon liimakontaktia.

Madden ei ole supertähti, tämä on ihan totta. Hän on 100% jääkiekon huippuammattilainen. Pomminvarma hankinta joka ei tuhoa joukkuehenkeä, joka vahvistaa joukkuetta jokaisella osa-alueella, ja jonka jokainen vaihto on taattua laatua. Hänellä on aina hyvä päivä kaukalossa, silloinkin kun vaimolla on mensut, tyttären vastaavat myöhässä, Ferrarin kylki signeerattu ohikulkijan avaimella, ja aamukahvin joutui juomaan ilman sokeria.

Ja sitten vielä pieni varoituksen sana. Pelaamattomuus näkyy varmasti muutamassa ensimmäisessä pelissä, joten en odottaisi kaverilta ihan mahdottomia. Taas kerran kun näin Dany Heatleyn ensimmäistä kertaa täällä Sveitsissä, ajattelin että miten toi jätkä voi olla joku superstara, eihän se osaa edes luistella. Veto on juu kova, mutta meno kuin V-P. Hoordilla. Ensimmäiset pelit menivät jopa ilman pisteitä. Sitten kun 10 peliä on pelattu, tehoja on jo 7+8 ja kaveri kiitää kaukalossa tuulispäänä. Eli malttia meidänkin täytyy hiukan pitää mukana, ja samalla voidaan lohduttautua sillä että Maddenin kaltainen pelaaja hoitaa itsensä varmasti huippukuntoon kevääseen mennessä.

Ugh.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Kärpät#18
Madden lienee kovin hankinta, mitä tähän mennessä on tehty. Kyllä, Nylander jää kakkoseksi. Samoin Niinimaa ja Zidi.

Tää jätkä on se, joka huhtikuun alkupuolella voittaa kaikki oman pään aloitukset, tappaa 95% jäähyistä ja varjostaa vastustajan syömähampaan yöhön. Tilaisuuden tullen heittää jatkoajalla matsin voittomaalin. Toisin sanoen, voittamisen kulttuuri tuli kaupunkiin. Vilpittömät onnittelut!

Loistavaa Kärpät#18!!! Sä oot äijä! Sä arvostat juuri samoja asioita kuin minäkin pelaajassa. En enää väittele muiden kanssa että onko Madden maailman paras pelaaja, sillä nämähän ovat täysin arvostuskysymyksiä. Toiset arvostaa maalintekijöitä, toiset taistelijoita. Minä arvostan näitä playoff pelaajia, jotka taistelevat aina sata lasisssa. Miehiä jotka vihaavat häviötä eivätkä ikinä ajattele omia tehojaan.

Kaikki mitä Kärpät#18 äsken sanoi on totisinta totta. Se mikä tosta MadDogin ansiolistasta vielä puuttuu on se, että tämä kaveri laittaa vielä ketjukaverinsakin tekemään yhtä kovasti duunia. Siinä ei kukaan voi laiskotella herran vierellä.

"We all want to win," said Devils left winger Jeff Friesen. "But he's (Mad Dog) got an edge to his game that puts him over the top."
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kiitoksia Sir. Penalle loistavasta hankinnasta!!!!!!!
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti lintu
Itse olen kummastellut Aran aloittajavalintoja. Vopat on liigan parhaita aloittajia ja vaikka on kentällä, niin ei aina aloita. Miksi?

Off-topic:
Ylihypetetyt?:
27. Petri Pakaslahti 47.78%
31. Joni Lius 46.70%
47. Toni Sihvonen 44.89%

Onneksi olkoon hienosta pelaajasta. HIFK kyllä vienyt 100-0 noiden vahvistusten tasossa muita seuroja. En vähättele kyllä Nylanderiakaan, mutta eipä miehestä paljon iloa ole ollut, jos lähtee Joululta pois. Toisaalta olen kyllä varma että lakon jatkuessa tänne tulee 2 miestä lisää, joista toinen on puolustaja ja toinen hyökkääjä. Madden on kuitenkin ylivoimaisesti kovin pelaaja liigassa, ainakin nimeltään ja tasoltaa. Recchi on toki myös kova, mutta itse ainakin arvostan Maddenia parempana joukkuepelaajana.

Noista aloituksista. Parhaat aloittajat ottavat aloituksia käytännössä vaikeimpia vastustajia vastaan. Eli kun Pakaslahti tai Sihvonen aloittaa, vastassa on järkiään vastustajan paras aloittaja. Jos niistä aloituksista voitat yli puolet, voidaan sanoa että olet hyvä aloittaja. Se, että Vopat voittaa enemmän aloituksia prosenttien mukaan, ei kerro kuinka hyvä aloittaja hän todellisuudessa on.

Noilla liigan prosenteilla voi pyyhkiä jotain ruskeaa. Kun tasapelialoitukset (jotka yleensä jää puolustavalle joukkueelle) sekä puolueettoman alueen aloitukset jätetään pois, saadaan paljon todellisempi tieto pelaajan aloittamisesta. Niistä kun kaapii yli puolet, niin on keskimäärin vastustajaa parempi aloittaja ;)
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti aika epeli
hillopurkin pohjat kaavitaan sen hemmon leivän päälle, joka Maddenia meille suositteli ...

Suositteli meitä Maddenille. No, reilu kolme tuntia riitti Madden, nyt on Rafalski hakusessa. Tee jotain Pentti. Todennäköisesti HIFK julkistaa huomenna sekä Brianin että John Kerryn sopimukset, minkä jälkeen tarvitaan enää Tuomo ja OJ. Näillä vois jo mennä pitkälle:

Ruutu - Madden - Kerry
Rafalski - Pronger

Sakic - Kovalchuk - Uusikartano
Ruoska - Simppa

Deivid - Pimppa - Hurme
Hedberg - Lidström

Pärä - Harks - Kipe
Jutila - Zidlicky

13. hyökkääjä Tom Laaksonen

Brodeur
Tammi

Valmentaa Scotty Bowman, Harri Rindell

Kiitos, tack tack.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti #15
Onnittelut jäähallin suunnalle. Loistokaappaus kertakaikkiaan.

Löytyisiköhän IFK:n ehtymättömistä riveistä pakkia Lappeenrantaan?

Löytyisi, mutta ihanilmaiseksi ei sentään maailmanmestareita jaella, pikkusen pitää olla omassa taskussakin kolikoita.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Höh! Taas Pena mokasi. Äijähän vie arvokkaan ulkomaalaispaikan, joka pitää tietenkin säästää tammikuulle jollekin nimihirviölle Slovakian vuorilta. Tämän lisäksi Madden vie nyt arvokasta peliaikaa meidän junnuilta. Miettikää nyt, Vihkon peliaika voi pienentyä! Ei tästä taaskaan tuu mitään. En osallistu patsashankeeseen, enkä takuulla tule nordikselle enää koskaan ennen seuraavaa kotimatsia...
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnittelut HIFK:lle kovasta hankinnasta. Madden tulee varmastikin olemaan varsinkin pudotuspeleissä todella kovan luokan vahvistus. Nyt jäädään sitten odottelemaan miten muut joukkueet meinaavat vastata tähän hankintaan, jotenkin on sellainen kutina että liigaan tulee NHL:n työsulun jatkuessa vielä Maddeniakin kovempia nimiä. Jäädään innolla odottelemaan tulevaa ja nautitaan siitä, että saadaan Maddenin tasoisia pelaajia sm-liigaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös