John Lammers Ässiin

  • 27 079
  • 95

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuolta voi lukea vähän lisää

http://hfboards.com/showthread.php?t=420816&highlight=lammers

"He is one of the most confident, almost cocky, players you will ever meet" ettei ois pojulla jo hieman noussut päähän... no itseluottamusta Ässät tarvitseekin eikä jalkoihin tuijottelua! :)

Ja toisesta tekstistä leikattua: "On the defensive end of the ice, Lammers doesn’t appear to be lost, but will never overly impress with his positioning. Although he doesn’t consider it a liability, Lammers will need to work hard to improve his two-way game."

Eli paree kaverin pitää kiekkoa hyökkäyspäässä ja tehdä NE maalit, jossei puolustaminen oikein kiinnosta! Muutenkin meillä kun tuo peräpää vuotaa ihan tarpeeksi...
 
Viimeksi muokattu:

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lammersin mieli on voinut muuttua vuoden aikana, ja eikä uudet maisemat tunnukaan enää niin pahalta.

Hiseyn kannalta ikävä juttu, sillä suurella todennäköisyydellä hän tekee tilaa Lammersille. Erään hopeakauden sankarin ura Ässissä on melko varmasti lopullisesti ohi. Sääli, sillä oikein roolitettuna ja kuntoon päästyään olisi ollut kova sana liigassa.

Kai tässä nyt on kyse roolitusten parantamisesta. Jos Lammers osoittautuu kahden ensimmäisen ketjun hyökkääjäksi ja on avuksi maalinteossa, niin siirto on onnistunut. Mutta jos kaverista ei ole tähän rooliin, niin haukattiin jälleen iso kasa paskaa.
 

mikkou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Kajo
Kohta alkaa olla jokaiseen kotipeliin uusi pelaaja esiteltävänä joten porukan mielenkiinto säilyy vaikka peli sinällään oli kuinka kauheaa tahansa. Tässähän huomaa selkeästi että Hirsi on vetänyt jo johtopäätökset eli halvat pelaajat kalliiden tilalle ja otetaan ne rahat pois mitkä voidaan (tähän iso hymiö). Katse ensikauteen vaan :)
 

Tompse

Jäsen
Tervemenoa takasin.

Ei mitään käyttöä, Hiseystä paljon enemmän iloa, kunhan vain pääsee vireeseen. Ja Hiseyn peli varmasti lähtee kulkemaan, kun saadaan Härtsy pois tuolta.

Ei tämmösillä "tusinakavereille" tehdä yhtään mitään. Selkeitä vahvistuksia, ei mitään "toivotaan toivotaan" tapauksia.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vittu tätä itkuvirttä täällä taas. Onko se oikeasti liikaa pyydetty, jos kaverille kuitenkin annettaisiin mahdollisuus ennen totaalista tyrmäystä? 3 kierroksen varaus ja 3-vuotinen paperi Dallasiin ovat asioita, joista monet hyvätkin nuoret liigapelaajat eivät voi edes haaveilla. Potentiaalia on takuuvarmasti ja jos hyvin käy, niin kaverihan puhkeaa täällä suorastaan kukkaan.

Tottakai annetaan. Kyse on vaan siitä, että jos joukkue on pahoissa ongelmissa, niin olisi fiksumpaa pyrkiä ratkaisemaan ne ongelmat kerralla isommilla ratkaisuilla sellaisiin kohtiin joilla todella voi vaikuttaa kuin tehdä tämäntyylisiä toivotaan-juttuja.

Dallasin varauksia:

B.J. Crombeen 2-kierros, 3-vuoden pahvi.
A Naurov 4-kierros, 3-vuoden pahvi.
T Wandell 5-kierros, 3-vuoden pahvi.
J Lammers 3-kierros, 3-vuoden pahvi.

Jotensakin en osaa nähdä Lammersin tuovan tähän väliin mitään merkittävää ratkaisua ja muutosta.

Jos tutkitaan miesten menneisyyttä, niin mm. Hisey teki tehokkaampaa jälkeä juniorivuosinaan kuin vaikkapa Crombeen tai Lammers. Hän ei vaan taida olla pelaajatyyppinä sitä mitä NHL-joukkueet hakevat, vaan kuuluu joukkoon Saviano, Shcwabe jne. joka tekee ammattilaisuransa Euroopassa.

Lisäksi näkisin, että kyse on enemmänkin joukkueen roolittamisesta kuin yksittäisen pelaajan hankkimisesta. Joukkue ei ole vielä toimiva kokonaisuus ja joskus yksikin siirto (esim. Hisey - Lammers) voi parantaa tätä huomattavasti.

Totta tuo. Jotensakin vain epäilen, että Lammers, jonka tulo väistämättä tarkoittaa sitä, että yksi nykyisistä neljästä ulkomaalaisesta lähtee ei ole pelaajana sen monipuolisempi roolittaa kuin vaikkapa Rob Hisey. Se että Ässät ei saa aikaan maaleja, ei ole kiinni siitä etteikö materiaalissa olisi siihen sopivia osatekijöitä. Ymmärrän hyvin, että esim. Hisey on varmasti ollut jonkinasteinen pettymys merkittävään palkkaansa nähden jos hänestä on odotettu jotain 50-pisteen tähteä. Sitähän hän ei ole.

Jatkoajassa ei useinkaan tehdä mitään muuta kuin katsellaan tilastoja ja ihmetellään, että miksi Ässiin ei nyt napattu viime kaudella 55+100 naputtanutta kaveria, vaan tällainen "paska", joka ei ole tehnyt edes 1 vaivaista pistettä/peli.

Lammersin ura Dallasin organisaatiossa on siinä pisteessä ettei hänelle ole sillä suunnalla tänä talvena yhtään mitään todellista käyttöä tai paikkaa. Toisin sanoen ei vaihtoehtoa. Toivottavasti se toimii isona motivaattorina jatkoa ajatellen, sillä sitä hän täällä tarvitsee. Varsinkin kun isoon kaukaloon totutteleminen tulee viemään oman aikansa, mutta sehän ei Ässiä haittaa, koska "ratkaisujen hakemiseen on aikaa..."

Ei todellakaan ole Lammersin vika, että häntä pusketaan nyt tähän paikkaan. Ässät olisi kaivannut hänen sijaansa jo neljättä ulkomaalaista puolustajaa, mutta sellaista ei kannata Iowasta odottaa nyt kun Khomitsky näytti Dallasille persettä.

Näyttää siltä, että Kari Takko tuottaa ja soveltaa Texasilaisten esikuviensa logiikkaa joukkueenrakentamisessa. Harmi vaan, että kassasta huolimatta Ässillä ei ole Dallasin taloudellisia resursseja hallussaan.
 
Viimeksi muokattu:

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tämän on pakko olla selkeä merkki siitä että Hiseyn lähtö on käytännössä varma. Muutoin en ymmärrä siirron järkevyyttä. Ei pelaavien ulkomaalaisten kierrättämisessä ole mitään järkeä, varsinkin kun Petre, Nickerson ja Kuiper ovat ilman muuta mukana kaikissa peleissä missä eivät ole loukkaantuneina tai pelikiellossa. Eli käytännössä ennen pelejä arvottaisiin heitettäisiinkö Hisey vai Lammers kokooonpanoon. Selvää on ettei Hiseyn liksan arvoista pelaajaa voi pyöritellä katsomossa, joten eiköhän kaveri ole lähdössä.

Tässä valossa joten kuten hankinnan ymmärtää, mutta siltikin hieman ihmettelen. Onko tällaiselle nyt oikeasti tarve? Katsotaan, ei vakuuta mutta eiköhän tuo pian nähdä.
 

M10

Jäsen
Jos olisi oikeasti haluttu etsiä ratkaisua maalintekoon niin olisi otettu Clune tai Gagnon, mutta tällä viime kaudella tulosta kieltäytyneen Lammersin hankinnalla ei kyllä ole mitään järkeä.

No siinähän se onkin, että Ässät ei vaan "ota" pelaajia Dallas-organisaatiosta. Sitä paitsi eipä olisi ainakaan Richard Clunesta ollut Ässille sen suurempaa iloa, kuin Lammersistakaan tulee olemaan. Alivoimaa olisitte päässeet sen sijaan treenaamaan oikein kunnolla, Clune kun pelaa melkoisen railakkaalla pelityylillä mikä ei kyllä SM-liigaan välttämättä sopisi. Gagnon olisi voinut olla mielenkiintoinen nimi ja laadukas pelaaja, mutta siinäpä se, ehkä liian laadukas ja lupaava annettavaksi Poriin (tuo ilman sarvia ja hampaita Ässiä ja Ässien Stars-yhteistyötä kohtaan). Ässät sai nyt hieman pessimistisesti sanottuna Bararuk ver.2:n. Toki toivon Johnin onnistuvan Ässissä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ässät sai nyt hieman pessimistisesti sanottuna Bararuk ver.2:n. Toki toivon Johnin onnistuvan Ässissä.
Dallasman(HfBoards) kirjoitti:
John Lammers is now our David Bararuk. Scored like crazy in juniors, not so much in the pro hockey.

Perkeleen huolestuttavaa... Vai vakuuttiko Bararuk jonkun. Voi Kari, tiedätkö itsekään mitä teet?
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Tuskin huonompi mitä Hisey tällä kaudella ja jos saadaan Hiseyn sopimus muualle niin mahtavaa.. Hisey on näillä näytöillä liian kallis joukkueeseen.. Hyvä näin.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuskin huonompi mitä Hisey tällä kaudella ja jos saadaan Hiseyn sopimus muualle niin mahtavaa.. Hisey on näillä näytöillä liian kallis joukkueeseen.. Hyvä näin.

Hisey on tällä hetkellä 9+17=26 tahdissa ja oletusarvoisesti parantaisi kevättä kohden. Lammersin käyrä tulee olemaan samanmoinen - siis parantanee keväällä jos täällä vielä pelaa - mutta on todella suuri yllätys jos tehot ovat likikään tuota luokkaa.

Kysy kommentteja Dallasin suunnalta jos et usko.

Toki Lammersin kustannus on varmaan murto osa Hiseysta.

Hyväksyn tämän säästön jos sillä heivataan nykyinen valmentaja hiuksista vit.... ja tekijämies tulee tilalle. Siinä on ainoa peruste, jonka hyväksyn.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Hisey on tällä hetkellä 9+17=26 tahdissa ja oletusarvoisesti parantaisi kevättä kohden. Lammersin käyrä tulee olemaan samanmoinen - siis parantanee keväällä jos täällä vielä pelaa - mutta on todella suuri yllätys jos tehot ovat likikään tuota luokkaa.

Kysy kommentteja Dallasin suunnalta jos et usko.

Toki Lammersin kustannus on varmaan murto osa Hiseysta.

Hyväksyn tämän säästön jos sillä heivataan nykyinen valmentaja hiuksista vit.... ja tekijämies tulee tilalle. Siinä on ainoa peruste, jonka hyväksyn.

Lähinnä tarkoitan tuota ettei Hisey ole ollut sitä mitä on odotettu ja kustannus on käsittääkseni melkoinen verraten Lammersiin.
Mun mielestä Hisey ei ole ollut palkkansa arvoinen, mutta tää on vaan mun mielipide. Olisin itse ollut jo hetken valmis ulostamaan, vaikkei ketään tulisi tilalle.
Ei tässä auta kuin toivoa. Härkälään en ota kantaa. Tuo on puitu jo muissa ketjuissa mun mielestäni tarpeeksi.
 

Patamusta

Jäsen
Tilanne on voinut olla sellainen, että Lammers oli otettava, jos yhteistyötä Dallasin halutaan jatkaa. Se kertonee sen, kuinka terveellä pohjalla tämä Dallas "yhteistyö" tällä hetkellä on...

Hisey saa nyt maksaa tästä, koska toki ilmainen mies rosteriin mahtuu ennemminkin, kuin sellainen jolle palkkaa pitää maksaa. Hisey ei ikävä kyllä ehtinyt tällä kaudella näyttää kynsiään oikein kunnolla, jolloin mies on helpompi vaihtaa. Johtuuko sitten miehen omasta kunnon puutteesta vai huonosta peluutuksesta, mutta eihän mies kyllä odotuksia ole täyttänyt alkukaudella. En kuitenkaan olisi ollut valmis vielä tässä vaiheessa miestä ulkoistamaan. Keväällä katsellaan, kun mies on iskussa, mutta väärä paita päällä.

Tuskinpa Hirsi nyt kuitenkaan on valmis pitämään yhtä ulkolaista paikkaamassa Nicken pelikieltoja, kuten joku täällä aiemmin heitti :)

Annetaan nyt kuitenkin Lammersille näyttöpaikka ja toivotaan ettei nähdä Bararuk2:sta tai pahempaa...
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Eikös Hisey itse ole jo pyytänytkin siirtoa ja näin ollen motivaation puolella saattaa olla ongelmia.
 

Mallikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät,Suomen maajoukkueet
Ässien hankinnoista..?

Monet ovat täällä surreet Hiseyn mahdollista kohtaloa joutua pois Ässäpakasta. Minusta hän on ollut pettymys siitä huolimatta tai johtuen, että on pelannut suurimman osan kaudesta laiturina ja puolikuntoisena. Kuulin eräältä Saksassa viime kaudella olleelta (ainakin väitti niin) muutama kuukausi ennen kauden alkua, että 26 # oli ollut surkea myös Saksassa, eikä hän toivonut tämän miehen hankkimista Poriin. Lineekö mies selvännäkijä vai mitä? Itse haluan nähdä pari Lammerssin matsi, jotta voisin varmemmin sanoa onko ihan turha pelaaja meille. Joku, jos on nähnyt voi kommentoida vapaasti mitä on odotettavissa. Ainakin yksi nuori pelaaja saa näyttöpaikan euroopassa..?
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ole mielestäni mitään järkeä hommata noin paljon tuommoisi ylemmän keskitason pelaajia , Ässille olisi paljon järkevämpää tehdä niinkuin esim. Jyp on tällä kauella tehnyt ja jättänyt keskinkertaisuudet rauhaan josta säästyneillä rahoilla olisi hommannut pari oikeata vahvistusta.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lähinnä tarkoitan tuota ettei Hisey ole ollut sitä mitä on odotettu ja kustannus on käsittääkseni melkoinen verraten Lammersiin.
Mun mielestä Hisey ei ole ollut palkkansa arvoinen, mutta tää on vaan mun mielipide. Olisin itse ollut jo hetken valmis ulostamaan, vaikkei ketään tulisi tilalle.

Kustannus on varmasti pienempi.

Hisey:hin kohdistuneisiin odotuksiin taas toteaisin, että minusta häneltä saattoi odottaa tuollaista 35-40 pisteen kautta. Hän on siitä jäljessä, mutta on tiettyjä seikkoja, jota voisivat puoltaa sitä että hän kuroo tuota eroa umpeen. Puolikuntoisuus, kanadalainen kevättä kohden painottuva suoritustaso jne.

Ymmärrän kyllä senkin, että ratkaisupelaajilta pitäisi voida odottaa tulosta heti. Ässät vaan nyt hankki täksi kaudeksi nämä avainpelaajansa joko todella myöhään (vrt. sopeutuminen) tai puolikuntoisina. Sen ei pitäisi olla seurajohdolle tai valmennukselle yllätys.

Sekin voi hyvin pitää paikkansa, että Hisey haluaa muualle, koska täällä on hommat niin sekaisin, peli ei kulje ja hyökkääjätarjokkaita riittää. Jos se vaikuttaa motivaatioon niin pihalle toki vaan. Mutta silloin saisi mielellään hankkia vähintään samaa tasoa olevan pelaajan tilalle ja sitä Lammers ei ikävä kyllä ole.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaiken paskan kruunaa että sulo joutuu raottamaan lompuukia kohtuullisen paljon tästä hankinnasta kertoo SK.

Hii-o-hoi!

Alkaa haisemaan 90-luvun puolivälin FC Jazz -meiningiltä. Kassassa on ilmeisesti liikaa rahaa.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Tilanne on voinut olla sellainen, että Lammers oli otettava, jos yhteistyötä Dallasin halutaan jatkaa. Se kertonee sen, kuinka terveellä pohjalla tämä Dallas "yhteistyö" tällä hetkellä on...

Tuolla pohjalla yhteistyön voisi lopettaa saman tien, toki viimeisenä tekona voisi lähettää muutaman henkilön organisaatiosta one-way ticketillä tutustumaan Teksasiin.

Mitä tulee taas Hiseyhin, niin en oikein ole koskaan pitänyt miestä muuna kuin lahjakkaana näpertelijänä, ja NHL-seurojen kiinnostuksen asteen perusteella en liene mielipiteessäni yksin. Lammers taas on kirjoittamaton kortti, mutta ei todellakaan mikään Messias.

Eniten tässä touhussa huolestuttaa kuitenkin pelaajahankintoihin täksi kaudeksi omaksuttu shotgun approach, elikkä räiskitään joka suuntaan ja otetaan kaikki mitä kiinni saadaan.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hisey on tällä hetkellä läski ja muutenkin huonossa hapessa. Miksi Ässien pitäisi maksaa kovaa palkkaa pelaajalle, joka on päästänyt itsensä ilman syytä noin huonoon kuntoon. Loukkaantumisilla sitä voisi selittää, mutta kun niitäkään ei ole. Eikö Hiseyn saapuminen Poriin siirtynyt loppukesälle miehen NHL-haaveiden vuoksi? Siis yrittikö Hisey Todellakin NHL:ään tuossa kunnossa, vai oliko NHL-leirit vain hyvä veruke sille, ettei tarvitse kesällä harjoitella?
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienoa. Joukkueessa jo valmiiksi hyökkäjiä lähes seitsemään hyökkäyskentälliseen joten tuodaan vaan lisää niitä. Tasokkaan AHL:ssä yli 50 pistettä tehneen hyökkääjän olisin vielä jotenkin ymmärtänyt, mutta Lammersin hankintaa en kyllä ymmärrä alkuunkaan. Eikös muuten Kuiper ole edelleen tryoutilla. Ei kai tässä nyt vain olla hankkimassa lisää hyökkääjiä puolustuksen kustannuksella. Jos vaihtoehdot lähtevistä pelaajista ovat Kuiper ja Hisey, niin ehdottomasti Hisey ulos. En usko että tästä siirrosta on Ässille minkäänlaista hyötyä, mutta olen mielelläni väärässä.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kohtuullinen vuokra = kohtuullisen paljon? Nyt vedetään kyllä aika nopeita johtopäätöksiä. Itselle jää tuosta kyllä kuva, että ylläpito plus suolarahat on lähinnä kyseessä.

Samaa mieltä, tuskin Ässät maksaa edes sitä 50-60tE, mitä Dallas maksaa näille kavereille. ehkä puolet, ehkä vähemmän.

Hiseyn tämän kauden esitykset pesee silti luultavasti satanolla. Potentiaalia ei ole näkynyt edes pilkahduksina Robin tämän kauden pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös