Joel Armia

  • 1 509 331
  • 4 801

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Siellä on se puolet eli toiset kaks vuotta jäljellä Stanley Cup-finaalikauden jälkeisestä, 4-v. uran rahakkaimmasta sopparista. Näin sunnuntaiseuraajana olisin tarjonnut rentalina ens keväänä, mutta on siinä sitten se seuraavakin kausi.

Mikä on Montrealin suunta seuraavat 1-2 kautta? Onko Armiasta vielä olemaan uutta nousua tekevän jengin alaketjujen luotettava veteraanihyökkääjä, vai onko Montrealin tarkoitus raikastaa alaketjujen profiilia? Kuka tai ketkä olis halukkaita ottamaan Armian ja sopparinsa jos treidi tulee eteen? Auttaisko asiaa piristynyt peli-ilme ja markkina-arvon kirkastaminen tulevalla kaudella?
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Carolina, kuten moni muukaan seura, tuskin on kovin halukas ottamaan Armian sopparia tuollaisenaan. Pelillisesti Jopelle saattaisi tosiaan tehdä hyvää vaihtaa maisemaa ja Carolinan kaltainen contender voisi tuoda piristystä. Toki tämä edellyttäisi joko buyoutia tai jonkinasteista palkanpidätystä Montrealilta.

Toinen pointti on, mihin suuntaan Carolina muokkaa joukkuetta? Haetaanko alaketjuihin muutoin vähän nuorempaa verta ja esim. Staalille jatkot konkariosastolta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös