JHT Kalajoki 2020–2021

  • 14 660
  • 34

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden A-nuorissa pelannut Eduard Slessarevski siirtyy teille ensi kaudelle. Lähtökohtaisesti seiskapakin roolissa menneellä kaudella, eikä mitään pistetehtailua, mutta varmaan mahdollisuudet vielä kehittyä.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Mitenkäs Hannes Häkkilä... jatkaako vielä JHT:ssa vai suuntaako jo muualle?

Ei ole vielä kantautunut mitään huhuja Hanneksesta ja jatkamisesta JHT-paidassa. Oli miten päin hyvänsä niin uskon, että pelimies siitä tulee. Kovasti punttia vain liikkuvuutta unohtamatta, niin hyvä tulee!

Näyttäisi siltä, että JHT kasaa nuorta ja motivoitunutta joukkuetta, jolla jalkaa ja halua näyttää sekä voittaa löytyy! Sellainen kutina, että tuleva kausi tulee olemaan kova Jalosen luotsaamana. Tämä Eduard Slessarevski on myös mielenkiintoinen haku.
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Slessarevski on hyvä ja lupaava pakki. Ville Haapalainen pelasi Jokipoikien nuorissa paljon keskushyökkääjänä. Onko Jere Erkkilä ja maalivahti Ville Ruokonen jatkamassa?
 

Glove

Jäsen
Siirtyi Kärppien A:han. Minkälainen pelaaja on kyseessä?

En ole nähnyt muutamaan kauteen livenä ja Ruudustahan ei kaikkea näe. Hyvä liikkumaan, taitava kiekollisena ja pärjäsihän tuo ihan hyvin viime kaudella miesten Suomi-sarjassa. Taidollaan pärjää, ei ole ainakaan aikaisemmin ollut mitenkään fyysinen pelaaja.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Ai että sitä odottaa tänään ensimmäistä harjoituspeliä Muikkia vastaan. JHT on kasannut mielestäni erinomaisen joukkueen. Viimeisempien tietojen mukaan vielä pari pakkia ja yksi hyökkääjä hakusessa.

Halille on tehty myös uudistuksia uusien VIP-tilojen myötä. Lisäksi hankintalistoilla on uusi mediataulu ja huhujen mukaan vielä kahviosta tehtäisiin lämmin. Samaan tapaan kuin toisessa päädyssä oleva Bar Ylämummo!

Nyt tekeminen vaikuttaa todellakin hyvälle! Vieläkö Korona sallisi kauden läpipeluun niin awot!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Zeic

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
3 harjoitus ottelua takana ja yhtämonta voittoa! Joukkue vaikuttaa erittäin motivoituneelta ja nälkäseltä.

Huomenna sitten pärähtää ku tämän alkukauden timanttisin peli tähän astisista luvassa. Vastaan luistelee nimittäin rakas Kokkolan ylpeys Hermes! Ottelu käydään Kokkolassa ja sinnehän on mentävä. Henk. koht. odotan tasaista vääntöä ja tietenki vierasjoukkueen voittoa! Camaan HT!
 

Robetsu93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes / Oulun Kärpät
Kyllä huomenna pitää hallille mennä! Hermeksellä ensimmäinen peli kaudelle joten varmasti vielä enemmän intoa kun järkeä touhussa. Mutta ei malta oottaa että pääsee pitkästä aikaa katsomaan livekiekkoa. Mitenköhän tuo ensiviikon 60-vuotisjuhlaottelu saakohan siihen etukäteen ostettua lippuja?
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Tästäpä vähän nostatusta tulevalle kaudelle. Ai että tämä tunnelma oli minttiä hallilla kun poikaa nosteltiin ilmaan. JHT- joukkue mestaruus vuonna oli täyttä timanttia!!!!

Huima selostaja, 10 pistettä! :)
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Pikkupäivitys tännekin JHT:n alkukaudesta. Kankeaa on hitusen ollut. Peli näyttää sinänsä hyvältä näin pääsääntöisesti, mutta:

– Pelin sisällä on aivan liikaa vaihtelua.
– Puolustuspeli viisikkona hukassa.
– Sairastupa.
– Liikaa vauhtia välillä.
– Johtavien pelaajien näytettävä esimerkkiä.

Näitä voisi hiukan avata, eli peli näyttää parhaimmillaan todella lennokkaalta, mutta sitten alkaa viisikko hajoilla. Loistavaa esimerkkiä tästä ei tarvi kaukaa hakea. Pyry-pelin raikas alku vaihtui haahuilevaan viisikkoon. Jokainen teki vähän niin kuin sinnepäin ja tällöin ei hyvä heilu.

Sairastuvalla on keskimäärin 3-4 ukkoa ja varsinkin kun puolustus on sarjan ohuin, niin ei voi olla vaikuttamatta. Innolla odotan Silvennoisen paluuta pelaavaan kokoonpanoon, nimittäin uskon hänen olevan se puuttuva palanen tuohon pakistoon. Pulkkinen ei ole vielä päässyt pelaamaan HT-paidassa peliäkään, mitä myös odotan innolla.

Liialla vauhdilla tarkoitan erittäin nuoren joukkueen turhaa höntyilyä. Miksi ei välillä pudoteta hiukan vauhtia ja keskityttäisi luovempaan peliin? Vähän toista aaltoa yms. Rakennetta kuntoon suomeksi siis. Mistä päästäänkin siihen, että kokeneemmat Espo, Ojala, Klemetit ja Ahtonen voisi vaikuttaa esimerkillä juuri näihin asioihin.

Lupaavia asioita on myös paljon, kuten yritteliäisyys, uskallus pelata, Davidek (loistava värväys toimistolta). Paljon on hyvää, mutta itse odottaisin ehyempiä pelejä ja voittoja tiukempaan tahtiin.

Wamos HT!
 

The Rock

Jäsen
Jumal*uta, Sami'46 "Jagr" Markkanen Junkkareihin!

Tämä on kyllä kova uutinen ja ihan sen takia jo pitää yrittää jokunen JHT:n peli Ruudun välityksellä väijyä. Seuraava tehopistehän on Markkaselle juhlan paikka, sillä kyseessä on 1000. pinna kalajokisjoukkueen sotisovassa.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Enää puuttuu Jan Jasko!

Kyllä! Ai että niitä päiviä ku Jasko ja Pukalovic dominoihti divarissa.

Vieläkö Buugi one more time!

En tiiä, mutta ompa mukava ku huomenna pyörähtää sarja käyntiin. Ei oikein edes malta oottaa missä mennään. Silvennoinen palaa kokoonpanoon pitkän loukkaantumisen jälkeen + Sipe ja Palle! Eiköhän tuo Ruutu aukea iltapäivällä hyvissä ajoin!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Zeic
Suosikkijoukkue
Hermes
Mikäli Eliteprospectsia on uskominen, niin Sami Markkasen tänään tekemä maali on miehen tuhannes (1000) tehopiste JHT:n paidassa. Aika huikea suoritus!
 

The Rock

Jäsen
Mikäli Eliteprospectsia on uskominen, niin Sami Markkasen tänään tekemä maali on miehen tuhannes (1000) tehopiste JHT:n paidassa. Aika huikea suoritus!

Ei ole. Siihen lasketaan vain runkosarjapeleissä (527. 368+631= 999p) tehdyt pisteet. Jos mukaan laskettaisiin myös karsinta- ja pudotuspelit, niin Markkasen yhteenlasketut tilastot tämänpäiväinen peli mukaan lukien JHT-paidassa ovat: 569. 378+669= 1047p.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Jep, se menee juurikin näin mitä @The Rock yllä sanoo.

Sitten tähän päivään: The Day luvassa ja varmasti todella hekumallinen ottelu. JHT aloitti eilen loistavasti Karhuja vastaan, mutta sitten alettiin sortumaan niihin kriittisiin virheisiin, mitä näissä peleissä ei saisi tulla. Tuli harhasyöttöjä, merkkausvirheitä ja viisikko alkoi hajoilemaan.

Tänään odotan ehjää ja kaiken peliin laittavaa JHT-joukkuetta. Se on varma, että Karhuilla painaa luistin, sen verran monta raskastekoista jätkää siellä luutii. Luistelua ja Karhut on pakotettuja rikkomaan. Camaan JHT!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös