Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  • 2 694 626
  • 8 409

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Carolina, Colorado ja Florida
Sellainen muistikuva tuli mieleen vuosien takaa että Pulju, Laine ja joku kolmaskin (pakki?) olivat ennen nuorten mm-kisoja haastattelussa, siinä yhteydessä oli myös jonkinlainen lämäri-kisa. Pulju voitti ja Laine oli kakkonen. Pakki jäi selvemmin, mitatut vauhdit olivat nuorille ihan kohtuulliset 156 ja 155 km/h.

Ei toki sen kummemmin liity Puljun uuteen yritykseen.
Niku taisi tuossa skabailussa olla se mukana ollut pakki. Onhan Puljulla lämäri aina lujaa lähtenyt. Mutta valitettavasti helvetin epätarkasti ja niin onnettomalla tekniikalla, ettei siitä meinaa pelitilanteessa mitään tulla. Ja samat viat on myös rannelaukauksessa. Ei siellä ammattilaiskaukaloissa pääse tuollaisella laukaisutekniikalla edes kunnolla laukomaan useinkaan, kun se laukauksen virittäminen kestääkin hiton kauan. En usko, että ihan helpolla tuota tekniikkaa korjataankaan, kun nuo ongelmat ovat jo iät ja ajat olleet, eikä tähän mennessäkään olla saatu niitä korjattua.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Mikäköhän oli syynä, ettei tehty perinteistä tekoniveloperaatiota? Ei tuo "pinnoitus" nyt miltään super hyvältä vaihtoehdolta tunnu siihen verrattuna. Kun kerran Suomessakin oli huonoja kokemuksia niistä. Varsinkin urheilijalla voi irrota paljon metalli-ioneita, kun lonkat on kovemmalla rasituksella kuin jollain mummolla.

Jesse ei halunnut luovuttaa ja tekee kaikkensa saadakseen tehdä mitä parhaiten osaa. Tuohon tavoitteeseen varmaan pinnoitus paras valinta, mutta tuskin pitkäikäinen jatkoaika. Vastakkaisen ratkaisun teki esim. Markus Nutivaara, joka kärvistelee kipeän lonkkansa kanssa, jotta tulevalla keinonivel operaatiolla mahdollistetaan kivuton normaali arki. Sekään ei ole itsestäänselvyys keinoniveloperaatioissa saati sitten menestyksekäs urheilu-ura.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Puljujärvestä lyhyttä juttua AHL:n sivuilla:

“I’m doing good,” Puljujärvi told Wilkes-Barre/Scranton broadcaster Nick Hart recently. “I think this has been really good for me. I’ve been having a good time. Brand-new hips, so it’s learning how everything works. I did back-to-back (games) recently, so that was good.”

 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pulju taas vahvana viime yönä, näin pätkän jossa karvasi hyvin kiekonriiston ja syötti siitä maalin, onko nyt 13 AHL-pelissä 4+5.

Kyllähän tämä siltä alkaa tuntua jos vaan paikat kestävät ja siinä mielessä homma ja fysiikka sekä tuntuma ovat jatkuvasti menossa eteenpäin ilman takapakkia, että Pulju vielä NHL:ssä nähdään kokeilemassa.
 

Nick Neim

Jäsen
Samaa mietin tai sitten kun kaksi peräkkäistä peliä niin lepopäivä ja se taas kertoo sen ettei ole vielä täydessä tikissä.
Tässä AHL-reissulla Puljulla ehtinyt tulla jo kolmeen otteeseen peräkkäisiä pelipäiviä joissa on molemmissa pelannut, joten siinä tapauksessa toipuminen olisi ottanut takapakkia. Onhan sekin toki mahdollista, ei sillä, mutta säännöllisesti hän on noita jo pelannut. Tai sitten on jotain muuta pientä vaivaa, minkä takia oli poissa kokoonpanosta.

Tai sitten se Mängimiehen heittämä NHL-sopimus.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Onkos tuo nyt kahden suunnan diili?
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kaikenlaisen henkisten kykyjen haukkumisen jälkeen (jota löytyy tästä ketjusta ihan järjettömiä määriä, voi vaikka kokeilla erilaisilla vähemmän mairittelevilla hakusanoilla), aikamoinen sisun osoitus tämä sopimus oli. Kaksi lonkkaleikkausta, joista toinen tuplalonkkaleikkaus ja sieltä Pulju vain painaa Eurooppaa miettimättä itsensä AHL:n kautta NHL-rosteriin. Aika jäätävä suoritus, joka vaatii sitkeää ja pitkäjänteistä työtä, henkistä lujuutta ja uskoa omiin kykyihin.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Eipä ole ainakaan missään näkynyt mainintaa sellaisesta. Perusdiilillä taidetaan ihan mennä.
Okei, eli änärissä kahden suunnan diili on ns. ”erikoisuus”, joka mainitaan tiedotteessa ja sopimus on yksisuuntainen jollei toisin kerrota?
En siis oikeasti tiedä :D
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Vaikkei peliäkään Pinguissa vielä ole takana, niin pakko sanoa että saisi kaikki "ei tullut mieleistä tarjousta" Kuokkaset ja Vataset ottaa mallia Puljusta joka ottaa sen mitä saa ja sitten vaan suorittaa ja katsoo sitten minne se kantaakaan pitäen sen unelman aina tavoitteena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös