Jere Karalahti Kärppiin

  • 264 293
  • 645
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Onnittelut Ouluun, jos todella saatte Jerelle sopparin aikaiseksi. Pelaakohan Jere heti lauantaina Kärpät-IFK pelissä?
Runkosarjassa Kärpät kohtaa IFK:n Hesassa kahdesti. Pelipäivät ovat perjantai ja lauantai. Toivottavasti Jerellä ei mene viikonloppupelit ns. pitkäksi.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Olisi kyllä hauskaa tietää sopimuksen tarkasta sisällöstä!

Sopparissa on varmaan muutamat:

- Jere ei mene sinne...
- Jos Jere tekee tätä...
- Sopimus puretaan jos...
- Jere ei voi tehdä sitä...
- Harjoituksissa on käytävä tai...

Muuten ei muuta kuin onnea mikäli sopimus syntyy.
 
Suosikkijoukkue
Ilves....Vancouver Canucks ja Liverpool
Kyl rupee Kärpillä oleen aikas kova pakisto Jeren tulon myötä,kun siihen lisätään vielä Niinimaan Janne! Taas tehdään Tarkista liigan ykköstorjujaa!(tolla pakistolla siellä vois seistä vaikka herra Junno ite).
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Onpa pettynyt fiilis kärppiä kohtaan. Jeren kunnioitus ja arvostus on kadonnut viimeisten vuosien aikana kyllä lopullisesti. Eipähän tartte norppien miettiä mistä ottaa tyhmiä jäähyjä ens kaudella.
Hah! Luulisi näiden juttujen kadonneen viime kevään Stanley Cup mestaruuden jälkeen. Chris "kyynerpäät ylhäällä päähän" Pronger teki Ankoista mestaruusjoukkueen ja Jere - puolustaja parhaassa iässä - on liioittelematta SM-Liigan Pronger pelityyliltään ja sellainen kaveri, joka kunnossa ollessaan toimii pelotteena esim. venäläisjoukkueita vastaan tulevassa Euroopanmestaruusturnauksessa. Tässä hankinnassa riskit ovat olemassa ja ne tiedostetaan, mutta hyvällä sopimuspaperilla riskien realisoitumisen aiheuttama vahinko minimoidaan ja toimiihan tiukka sopimus Jerellekin motivaattorina. Jergus on varmasti itse tajunnut sen, että hänellä on vielä ~5 vuotta huipputasolla edessä, jos pitää fysiikkansa kovana ja motivaattorina tässä toimii raha. Tärkeintä tässä on tietysti, että motivaatio kestää seuraavan 9 kk:n ajan. Nyt on mahdollisuus päästä Kärppien kautta takaisin maajoukkuekuvioihin, lisäksi alle hyvä kausi seurajoukkueessa, niin vuoden päästä kesällä markkinaarvo on tasoa 250 000 - 300 000 €/kausi, eli rahoja, joita pystyvät maksamaan vain sveitsiläiset, venäläiset ja varauksin ruotsalaiset huippuseurat. Ei Jere tyhmä ole, Jerellä on vain hiukan vikuri luonto ja onhan näitä "hankalia tapauksia" Oulusta omastakin takaa ollut ja hyvin on tyyppien kanssa pärjätty, joten... no en sano mitään. Saapa nähä, mutta toivottavasti nähdään sitä Jereä, joka Nashvillessa pelatessaan johti yhdessä vaiheessa koko NHL:n taklaustilastoa.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Totta se on... perkele sentään... saapa nähä miten äijä tänne kotiutuu..?

No tervetuloa kuitenkin..
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
KARALAHTI ON OULUN KÄRPPÄ!!!

Nyt se varmistui: Jere on Kärppien mies, lähteenä Radio Mega.

Lisäksi Jerkku osallistuu Oulussa jonkinlaiseen päihdeohjelmaan eli Junno kyykyttää kaikkia!

UPEETA !!!!!!

Ja juuri nyt kajahtaa Megasta -> Routasydän!!

Tervetuloa Ouluun, Jere Karalahti.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Odotan Jeren omia kommentteja pressitilaisuudesta mielenkiinnolla....enpä olisi tätä päivää uskonut ikinä tulevaksi..Karalahti Kärpissä?!..ei helv**

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta...
 

bull

Jäsen
Onnea vaan Kärpille. Kova pelimies jos (toivottavasti) pelaaminen maistuu.

Muistelen että olis IFK:ssakin ollut jossain ohjelmissa mukana mut ei ne paljoa painanut kun jäi välistä joukkueen tapahtumia... Toivotaan et saisi elämänsä oikeille raiteille siellä karussa pohjolassa! :)
 
Tositoimiin entistä joukkuettaan vastaan Karalahti pääsee jo ensi lauantaina, 18. elokuuta, kun Kärpät pelaa Nordic Trophyn ottelun HIFK:ta vastaan Oulun Energia Areenalla kello 17 alkaen.

Lähde kärppien kotisivu.
Voi olla lauantai-illan huumaa tiedossa.
 

Nipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, Canadiens
Onneksi tämäkin saatin nyt sitten selväksi. Tsemiä Jerelle. Ja joukkueethan kohtaavat sitten heti ensi lauantaina...
 

Avangardisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Till Lindemann
Saas nähä, miten Jere sopeutuu Kärppien pelityyliin ja sekoittaako pakkaa Mestaruuden arvoisesti, katellaan........

Mutta 'piskuinen Kärpät' teki tosiaan hyvän sainauksen nyky Liigaan. Onnittelut.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onneksi olkoon. Mukavaa että Kärpissäkin on vihdoin pelaaja jota todella moni Jokerikannattaja vihaa, tämän myötä tulee paljon enemmän kipinää näihin runkosarjapeleihin. En usko että tullaan näkemään mitään viime kautista Karalahtea, vaan kyseessä on kahden kauppa; huippukuntoinen Jere joka tekee paluun maajoukkuseen tai sopimuksen purku vuodenvaihteessa ja siirto Saksaan.

KARALAHTI JERE 2min + 10min automaattinen käytösrangaistus, syy Päähänkohdistunut taklaus
 
http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/uutiset.shtml/arkistot/hockeynight/2007/08/551661


Olisiko kyseessä siis pitkän diilin pohjustaminen.. jonnekin muualle ja isolla rahalla? Jos tämä kausi sujuu ongelmitta, helpottuu seuraavan diilin tekeminen varmasti paljon. En usko, että Jere on suunnitellut täällä oleskelevansa pitempään kuin tarvitsee, mutta täältä on toisaalta hyvä ponnistaa ja hän saa aloittaa puhtaalta pöydältä (kuten olisi varmasti monessa muussakin paikassa saanut aloittaa). En edelleenkään harmittele tätä siirtoa yhtään, vaikka luonnollisesti vähän ristiriitaiset ajatukset ovatkin. Mielenkiintoista tulee olla seurata tätä kaveria pitkin kautta ja kanssa ihmisten reaktioita. Tervetuloa kuitenkin.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
http://www.oulunkarpat.fi/uutiset.php?uutisid=607&arkistosivu=

Aika huikeaa, asiaa ei tämän paremmin olisi voinut hoitaa. Junno kyykyttää, on se näätä, näätien näätä.

Kaveri sitoutuu päihteettömyys-ohjelmaan ja testaukseen. Aika uskomatonta sen jälkeen mitä IFK:ssa on tapahtunut. Ei voi mennä käteen, sattui mitä vaan.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On se jumalauta kumma juttu, että Jere Oulussa haluaa treenata ja ''tulla takaisin kartalle'', mutta kun HIFKissä pitäisi treenata niin Jere haistattaa tuttuun tyyliinsä paskat koko seuralle ja faneillensa.

Jere sanoi, ''Nyt pannaan kaikki miehen kohdalla uusiksi, aina ruokavaliosta treeniohjelmaan ja toteutetaan suunnitelmaa, jonka myötä tämä mies pääsee taas toteuttamaan itseään kaukalossa.''

Mikset voinut HIFKissä laittaa kaikkea uusiksi?!?!!? Hylkään Jeren ensimmäistä kertaa elämässäni, nyt vituttaa aivan jumalattomasti, vittu mitä paskaa...
 

Luz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Red Wings, Manchester United, Nettan
Nyt on nimikin alla, saa hehkuttaa! JEREE KARALAHTII!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös