Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan virallinen varoitusketju

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Visiiri, 14.05.2016 klo 01.14.

 1. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  En löytänyt täältä ketjua, jossa kirjoittajat voisivat varoittaa toisiaan elämässä koetuista huijauksista ja kusetuksista siksi, ettei kukaan muu palstatoveri enää joutuisi saman kusetuksen kohteeksi.

  Pääluokkia on kaksi:

  Paljastuneet kusetukset, eli kaikki kiinnijääneet huijaukset eri aloilla mutta joista ei kaikki vielä tiedä ja siksi on paikallaan ilmottaa niistä julkisesti ja,

  Päätellyt oletettavat kusetukset, joissa eri asiat kytkeytyvät toisiinsa omituisen sattuvan sopivasti ja jotakuta huijataan. Näissä eri tekijät kytkeytyvät toisiinsa siten, ettei mitään ole vielä paljastunut julkisesti, mutta joku on jo menettänyt selvän kuvion takia jotakin.

  Avaan ketjun seuraavalla päätellyllä kusetuksella: Numerotiedustelupalvelu-kusetus

  Minulle soitetaan lähes joka päivä lankapuhelinnumerosta 09-31583183 ja kun vastaan, luuri lyödään heti kiinni korvaan. Sama toistuu joka päivä. Kun yritän soittaa takaisin, vastaa automaattinen puhelinääni (miehen ääni) että "teitä on yritetty tavoittaa toimeksiantajamme puolesta, soitamme teille taas uudestaan" Nauhoite ei kerro mitään yhtiön tai yhteisön nimeä, eikä siihen voi jättää viestiä.
  Lopulta kyllästyn ja otan numeropalveluun yhteyttä ja kysyn, kuka minulle yrittää soittaa ja mikä yhtiö on?
  Minkä tahansa numeropalvelun, 002, 118 tai mikä tahansa , ei mukamas löydä tälle julkiselle lankanumerolle minkäänlaista nimeä tai haltijaa, ja lopuksi aina todetaan " Meiltä on moni muukin kysynyt tätä samaa numeroa, ilmeisesti joku liikemies" Kallis puhelu venyy mukavasti , kun ensiksi numero mukamas tarkistetaan luetteloista ja sitten vielä avataan netti ja haetaan asiakkaan odottaessa sieltä.

  Faktaa:

  Kaikki lankanumerot jotka näkyvät kännykän näytössä, ovat rekisteröity jollekin nimelle, vain matkapuhelimien prepaid- numerot voivat näkyä ilman nimeä. Miksi numeropalvelu " ei tiedä " siis kenen soittajanumero on?

  Looginen pääätelmä:

  Numeropalvelut ovat erittäin kalliita, ja niiden käyttö on voimakkaasti supistunut viime aikoina ei- välttämättöminä tarvikkeina. Alan kannattavuus on romahtanut lyhyessä ajassa, koska ihmiset käyttävät rahansa muuhun tarpeellisempaan.

  Tämän on pakko olla numerotiedusteluyhtiöitten sopima trollaussoittaja- operaatio, jossa yhtiöitten puolesta ja niiden palveluksessa oleva henkilö/ henkilöt soittelee nimettömänä jatkuvasti tuhansiin matkapuhelimiin herätyssoittoja julkisesti näkyvällä numerolla siten että lankanumero 0931583183 jää jokaisen puhelimeen, ja tätä jatketaan jokaisen kohdalla niin kauan kunnes uteliaisuus voittaa ja asiaa kysytään numerotiedustelusta. Kun kymmenet tuhannet soittajat kysyvät olematonta soittajaa, kertyy rahaa mukavasti kokoon, joku saattaa uteliaana kokeilla useammastakin numeropalvelusta.

  Täytynee siis tehdä asiassa rikosilmoitus kotirauhan häirinnästä, kun poliisi alkaa selvittää tätä mystistä soittelijaa paljastuu tuo lankanumerokin vääjäämättä?

  Tässä kunnon salaliittoteoria, eikä rahastuksen huomioiden mahdotonkaan?
  ÄLKÄÄ SOITTAKO NUMEROTIEDUSTELUIHIN TÄLLÄISISTÄ TEITÄ TAVOITELLEISTA SOITTAJISTA.


  Kertokaahan lisää kunnon kusetuksia, tai päätelmistä sellaisen olemassaolosta!
  Sana on vapaa!
   
 2. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Tämä väittää että olisi joku kuljetusfirma?
   
 3. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Aika kujalla olet koko arvailussasi. Tai sitten uskot (liian) vahvasti kaiken maailman salaliittoihin. Oletko tarkistanut foliohattusi kireyden tasoa viime aikoina.

  Sen verran tuubaa viestissäsi on, että en ala kaikkia hölmöyksiä auki purkamaan, mutta tartun lainaamaani kohtaan, jossa ei taida olla faktaa nimeksikään. Kuka tahansa voi valita esim. matkapuhelinnumeronsa osalta sen, että löytyykö tieto numeropalveluista vai ei. Ja sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miten numero näkyy puhelun vastaanottajan puhelimessa.

  Tiedän jotain puhelinnumeroista ja myös numeropalvelutyöstä. Ei kaikkia "lankanumeroita" ole listattu numeropalveluihin. Jos esim. Yrityksen vaihteen numero on vaikkapa 09 3158300, niin ei sen taakse kätkeytyviä alanumeroita yleensä listata mihinkään numeropalveluihin. Etsi vaikka jonkun isomman firman sivuilta työntekijän yhteystiedot ja katso sieltä se suora numero. Ja kysy numeropalvelusta, mitä tietoja ko. numerolla löytyy. Aika monessa tapauksessa ei mitään, joissain tapauksissa yritys on maksanut numeron näkymisestä ja tieto löytyy. Tämä siis, jos et usko minua tässä asiassa.

  En sano, että tuo mainitsemasi numero on jokin alanumero, voi olla ihan muutakin. Mutta yhtä lailla, ei kaikkia muitakaan "lankanumeroita" ole listattu numeropalveluiden käyttöön.
   
 4. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Salaliittohölmöyshän piili juuri siinä, ettei numeropalvelu anna koskaan mitään tietoja edes mainitun lankanumeron päänumeroista tai yhtiön nimestä, sieltä ei saa mitään irti vaikka täysijärkiset yhtiöthän mainostavat solkenaan nimenomaan itseään ja nimeään, nekin jotka yrittävät saada epärehellisesti rahaa. Vähääkään oikeasti tekevä yhtiö antaa edes nimensä tai jonkin vihjeen asiassa, mutta tää numero on pelkkä trolli.
  Sillä että jos numeroitten listaussysteemi on nykyään toinen kun mitä minun tiedossa on, ei muuta itse asiaa eli asiakkaan selvännäköistä vedättämistä, ja ainoa hyötyjä voi olla vain numeropalveluyhtiöt.
  Yleensä matkapuhelimen omistaja sitäpaitsi listaa julkisesti numeronsa, ellei ole jotain kummallista syytä salata sitä.
  Ei kukaan soita silleen että antaa vastaanottajan puhelimen pari kertaa soida, ja sitten lyö luurin korvaan kun vastataan, eikä koskaan soita takaisin eikä edes viestiä voi jättää soittajalle . Foliokuuppa tuumaa, että tarkoitus on vain houkutella ihminen tarkistamaan numero, koska sama kuvio toistuu päivästä toiseen.
  Ainoa joka turhista tiedustelusoitoista hyötyy, on yleensä varsin verkaisesti numeroa etsivä langan päässä löhöilevä numeropalvelun toimitsija joka venyttää puhelua niin pitkälle kuin vähänkin ja rahaa sataa.
  Foliopipo tuumaa että konstit ne on monet rahan keräämisessä toisena esimerkkinä muinainen "Aromipesä" tekstarikampanja televisiossa muka ihmisten lähettämien vitsien muodossa, eli tuotteen tekijä ja omistaja itse lähetti vitsejä telekkariin kun sai halpaa mainosta.
  Kun joku huomautti ääneen asiasta. testailu loppui siihen kuin seinään..

  Ah, löytyi salainen desantti- nimi: Foliohattukostaja! : D
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2016 klo 07.02
 5. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Myös minulle on soiteltu noista numeroista, joista lyödään luuri korvaan heti vastattua. No, politiikkahan on se, etten koskaan soita niihin takaisin. Aika pitkälle selviää, kun googlaa soittajan, sillä usein nuo häiriköt löytyy numeroineen jo netistä, jonka jälkeen ne voi laittaa sitten estoon.
   
 6. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jännä jos ihmiset todella soittavat vielä nykyisin maksullisiin numeropalvelunumeroihin kun netistä saa hakea numeroita ihan ilmaiseksi... (esim. Fonecta). Outoahan tuollainen soittelu on, ehkäpä niiden taustalla on ihan yksinkertaisesti mieleltään epävakaa henkilö.
   
 7. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Jos ihminen on niin utelias ja tyhmä, että pakko on soittaja saada selville, niin eihän siitä muita voi syyttää kuin itseään, jos selvitystyössä rahaa palaa.

  Saamasi soitot ovat todennäköisesti jostain puhelinmyyntifirmasta, jossa työntekijän motivaatiotaso ei ole kovin korkealla. Noissahan tapahtuu sitä, että tietokone soittaa seuraavan puhelun automaattisesti eikä myyjä voi itse siihen vaikuttaa, jos haluaa edes sen peruspalkkanasa saada. Yhteyden auettua se sitten katkaisee puhelun ja logeissa näkyy taas yksi soitettu puhelu.

  Ei ne numeropalvelut pysty alanumeron perusteella kertomaan, mihin firmaan numero kuuluu.

  Lainaus:
  Aika paljon on ihmisiä, jotka eivät halua listata matkanumeroaan numeropalveluista saatavaksi. Ilman mitään syytä. Ajatuksesi on perinpohjaisen hölmö. Tai siis, samalla lailla olettaisi, että ihmiset vastaa puhelimeen jos siihen joku soittaa. Mutta tälläkin palstalla on tosi paljon ihmisiä, jotka eivät vastaa puhelimeen, jos tulevasta puhelusta ei näy numeroa tai numero on entuudestaan heille tuntematon.

  Vedä nyt foliohattu päähäsi tiukemmalle ja lopeta salaliittoilu, tuo aloittamasi spekulointi on perinpohjaisen hölmö ajatuskulku vailla mitään faktaa tai ajatusta.
   
 8. Kiekkosihteeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa /naisjoukkue
  Lainaus:
  Tämä asia ei muuten sattuisi sivulliselle silmään, mutta onko tällä nimimerkki visiirin vapaata ajattelua vastaan suunnatulla , välittömästi henkilökohtaisuuksiin menevällä ja mielipiteen vapaan esittämisen jyrkällä kieltämisellä, ikäänkuin asiasta ei saisi puhua mitään, ehkä jotakin tekemistä asianomaisen kommentoijan omalla ammatilla tai ammattikollegoilla? Paljastuiko vaikka soittelija vahingossa hauskasti?

  Tämä topichan on otsikon myötä nimenomaan vapaata spekulaatiota varten ja yhteiskunta on läpeensä niin sekaisin nykyään että kauppamiehetkin koettavat jos minkälaista kikkaa tulojen lisäämiseksi. Olemmeko tosiaan saaneet v+++tun puhelinmyyjien jälkeen jatko-osan, nimittäin v+++tun numeropalvelut?

  No, suurin osa liikemiehistä yrittää tienata toki rehellisesti leipänsä. Sillehän ei voi mitään että pieni osa tekee naurunalaiseksi jonkin ryhmän.
  Itse avattu topikki on mukava ja tänne voi laittaa kaikkea mikä on mieltä askarruttanut, muinainen aromipesä-piilomainoskampanja oli toki hauska tavallaan, tosin sillä tukittiin tavallisten chattaajien tila kun joku halusi mainostaa halvalla pesäänsä.

  Jatkakaa.
   
 9. Tuamas Jäsen

  Tämä olisi voinut olla ihan hyvä ketju, mutta olihan melkoistä hölynpölyä avausviesti.

  A) kaikki "lankanumerot" eivät todellakaan näy numeropalveluissa
  B) on paljonkin yrityksiä, jotka eivät missään nimessä halua puhelinnumerostaan löytyvän mitään tietoja, nämä ovat pääasiassa puhelinmyyntifirmoja.
  C) kuka uuno enää käyttää maksullisia numeropalveluita? Sama data on saatavissa ilmaiseksi (Fonecta caller).
  D) KVG, jos sinulle soittaa "häirikkösoittaja", ensimmäisenä kannattaa googlettaa ko. numero, tuosta annetusta numerosta löytyy satoja negatiivisia kommentteja.

  Sinänsä toki käsittämätön "looginen päätelmä" tässä jutussa.
   
 10. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toiselta planeetalta
  Minulle on soiteltu jo pari viikkoa briteistä asti, suunnilleen aina samoista numeroista että vaikka vaihtuisi välissä niin ne tunnistaa jo pituudesta ja suuntanumerosta. Ekalla kertaa vastasin vahingossa sellaiseen ja sieltä alkoi tulla lontoota. Jotenkin samointein heräsi epäilykset ja löin luurin kiinni. Mutta ne vain jatkaa sitä, ja vaikka hylkään ensimmäisen puhelun niin soittavat jopa 4 kertaa putkeen. Googlailin tuota numeroa ja kai se jotain puhelinmyyntiä on, mutta miksi vitussa niiden pitää soittaa jo noin kaukaa. Ei voi olla muuta kuin jotain kusetusta.

  Josta tulikin mieleeni nämä sähkösopimuskusetukset, joissa veemäiset paskanpuhujamyyjät käyttävät/käyttivät jopa vanhuksia sun muita heikommalla tolalla olevia hyväkseen tekemällä luurissa tarjouksen ja lähettämällä sitten postissa laput, joihin tutustua. Todellisuudessa sopimus on tehty jo luurissa, jolloin sinulla ei ole kuin kaksi viikkoa aikaa perua sopimus, mutta noiden lappujen tulo postissa voi kestää juuri sen kaksi viikkoa, jolloin et ehdi niihin tutustuttuasi perua enää epämääräistä sähkönsiirtoa. Näistä oli aikanaan uutisissakin polemiikkia, että tuollainen toimintatapa on arveluttava ja kuluttaja-asiamieskin taisi tehdä valituksia markkinaoikeuteen.

  Jos Suomen Energiayhtiöstä soitetaan, kannattaa olla todella tarkka sanoistaan - Talouselämä
   
 11. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Voin tehdä paljastuksen - en ole tuo soittelija eikä minulla ole mitään tekemistä moisen soittelun kanssa. Tai minulla ei ole mitään kytköstä moiseen soitteluun eikä myöskään numeropalveluihin.

  Ehkä neuvo/käsky/pyyntö lopettaa salaliittoilu oli jyrkästi ilmaistu. Salaliittoilkoon kukin niin paljon kuin haluaa, mutta viesteissä ja väitteissä olisi hyvä olla myös faktaa edes jonkin verran.
   
 12. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Parahin tuamas, minähän totesin jo edellä että omat teletietoni on vanhentuneita ja se on jo korjattu käsitys,
  muutoin tästä yleensäkin: Kun joku tekee täysin älyttömän tuntuista soitto-operaatiota joka tuo tuloja toiselle taholle heränneen uteliaisuuden kautta, näiden yhdistäminen toisiinsa päätelmänä on ihan sairaan luonnollista.

  Tämähän on spekulointi- salaliitto- ja epäluuloketju jossa saa porskuttaa mitä hulluimmilla visioilla ja vieläpä varoittaa naapureita omilla vitun keksinnöillään jos sattuu munkki, esittää olettamuksia ja hahmotella selvästi tai tuntemuksella olevia yhteyksissä olevia kytkyjä vaikkei suoria todisteita nyt olisikaan just tässä olemassa. Joskus sieltä pullahtaa sattumalta jotain totuuttakin esille jos oikein sattuu. Onhan tuo esilletuotu mystinen soittelija joka kiusaa isoa ihmisryhmää ja aiheuttaa jopa meille yksinkertaisimmille turhia kuluja,ollut ihan oikea tyhjänpäiväinen riesa. Saa siitä kai puhua ilman että on tilivelvollinen joka ikisestä mietteestä?
  Itseasiassa asiaan tulee lisää valaistusta nyt kuten mösjöö McReff on osallaan kertoillut, tuli asioita joita ei ollut aiemmin kaikkien parissa puhuttu tai tiedetty. Tämän ajatustevaihdon jälkeen puntaroin, kuinka sairaana epäluuloina ja salaliittoina asiaa pidän. Ketju on tehnyt jo tässä avauksessa tehtävänsä, mitä takaa ajoin.

  Ja mikäs vika itse ketjussa ideana on? Laita parempaa tekstiä meikäläisen tilalle, ei tässä tarvitse kaikkien penaalin terävimpiä porkkanoita olla : D
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2016 klo 13.45
 13. Tuamas Jäsen

  No, siis ideana hyvä, jopa loistava.

  Itse vain saan näppyjä jos ei jakseta selvittää asioita itse edes vähää alusta ja aletaan rakentamaan salaliittoja ilman edes perusteiden ymmärtämistä.

  Tuossakin numerossa on kyse yhdestä lukemattomista pienistä puhelinmyyntipuljuista, jotka myyvät vitamiinipillereiden, bambusukkien, partaterien ym. tuotteiden kuukausitilauksia. Eli sinänsä siellä harmaalla alueella ja soittotaktiikka asiakkaalle vittumainen.

  Nähdäkseni tänne kuuluisi keskustelua ja varoitukset mm. seuraavista yrityksistä Zinzino, Directa, Hedman Partners, Suomen Numerokeskus, Suomen Yritystietopankki SYTP Oy, Ultimatemarket, Onecoin, Suomen Energiayhtiö ym.
   
 14. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ensin auot päätä ketjun aloittajalle ja sitten itse laitat tuollaisen viestin yrityksistä, jotka ilmeisesti sinun mielestäsi kusettavat ihmisiä. Ilman mitään perusteluja, kunhan heittelet nimiä ilmoille. Tapa tietysti sekin. Mikähän noissa firmoissa mahtaa olla vikana vai oletko sinä vaan saanut mielestäsi niiltä huonoa palvelua?
   
 15. kiwipilot Jäsen

  Joko löytyi Jatkoajan ensimmäinen Zinzino-tunkki?
   
 16. Kisapuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kun minuun ilmeisesti viittaat, niin en edes tiedä että mikä yritys tuo on. Mutta jos joku on sitä mieltä, että joku yritys kusettaa ihmisiä, niin syytä olisi sitten kertoa että miten ne sen tekee.
   
 17. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Tällaista tietoa kyseisestä numerosta löysi Google:

  31583183 – Arvioiden lukumäärä: 17× Häiritsevä …

  Ei ole Visiiri ainoa, jota tuo numero vaivaa.
   
 18. Tuamas Jäsen

  Kah. Uunolle voisi todeta, että kvg, mutta otetaan nyt lyhyesti mainitut

  Zinzino, verkostomarkkinointikusetus, ylihintaista kahvia ja vitamiineja.

  Directa, nettipuhelinluettelohuijaus, itsekin käynyt oikeuden välityksellä kirjeenvaihtoa heidän kanssaan, todettakoon että "voitin".

  Hedman Partners, Uhkailee köykäisin perustein vahingonkorvausvaatimuksin "tekijänoikeusrikoksista".

  Suomen Numerokeskus, nettiluettelohuijaus, mm. tehnyt satoja sopimuksia asiakkaiden kanssa jotka ovat kieltäytyneet ostamassa puhelimessa, tähän liittyen mm. väärentänyt nauhoituksia "kaupoista".
  Pyörittää "puhelinluetteloja" eli nettisivustoja jotka nimetty esim. "Porin puhelinluettelo", "Tampereen puhelinluettelo" jne.

  Suomen Yritystietopankki SYTP Oy, lähettänyt yrittäjille perusteettomia huijauslaskuja, parhaimmillaan ilman kontaktointia.

  Ultimatemarket, kolmannen kerran konkurssiin mennyt firma joka myy mm. ilmalämpöpumppuja ja hirsikehikoita, kerää ennakkomaksuja asiakkailta ja joka konkurssissa jäänyt asiakkaiden rahoja hukkaan, 2015 loppupuolella viimeisimmässä konkurssissa 1,5 miljoonaa euroa, sitä edeltäneessä 1,8 miljoonaa euroa ja sitä edeltäneessä puhutaan samasta suuruusluokasta. Nyt yhtiö toimii jälleen, uuden taustayhtiön turvin.

  Onecoin, verkostohuijaus ja todennäköisesti myös puhdas ponzi, Bitcoinin siivellä kehitetty puhdas skämmi.

  Suomen Energiayhtiö, epäselvää ja epärehellistä sähkösopimusten puhelinmyyntiä, epäselvät ehdot, hintojen raju nousu sopimuskauden päätyttyä, ehtojen ja sopimuspapereiden toimitus vasta kun peruutusaika juuri umpeutumassa/umpeutunut...

  Kaikista näistä löytyy kasoittain infoa netistä.

  Ps, uuno, @Kisapuisto , koska saisin vastauksen rattijuoppokeissiin?
  Olen nyt puolitoista kuukautta odottanut, muistutin sinua asiasta viimeksi eilen.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2016 klo 08.47
 19. kiwipilot Jäsen

  Lainaus:
  Mutta kun ei löydy Magneetti- sekä Verkkomediasta. Tuus nyt @Kisapuisto kiittämään kun sait asiallisen infon Tuamakselta; ei tarvii sinunkaan vähiä rahojasi paskaan hassata.
   
 20. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Paljastuneet kusetukset, eli kaikki kiinnijääneet huijaukset eri aloilla mutta joista ei kaikki vielä tiedä ja siksi on paikallaan ilmottaa niistä julkisesti: aliupseerikurssi.
   
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ulkomailla, esimerkiksi Lontoossa, on paljon call centereita minne palkataan suomenkielistä henkilökuntaa mitkä sitten soittavat Suomeen tutkimushaastatteluita. Ei siinä mitään kusetusta ole ja opiskeluaikana tuli noita tehtyä. Hyvä liksa ja ihan rentoa hommaa (ei tarvinnut selvinpäin tehdä), sitä en tiedä mitä vastaajan luurissa näkyi soittajana.

  Tietokoneeltahan ne numerot tosiaan pääsääntöisesti tulee eikä niihin pysty itse vaikuttamaan.
   
 22. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toiselta planeetalta
  Lainaus:
  Ehkä näinkin, mutta ne jotka minua pommittavat syystä tai toisesta, eivät ole suomalaisia kuten jo kirjoitin.
   
 23. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Lainaus:
  Todella yksikkökohtaista. Itse katson saaneeni varsin hyvää viesti- sekä lääkintäaliupseerin koulutusta chocobatterystä ja hokista.

  Riippuu varmaan ainakin kouluttajista ja heidän (sekä omasta) motivaatiosta.
   
 24. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Lainaus:
  Juu, kunhan avauduin.