Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Jatkoajan toimituksen mittava NHL-ennakkopaketti - lue, kommentoi ja anna palautetta

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Ylläpito, 04.10.2018 klo 12.34.

 1. Ylläpito Administrator

  Kausi lähti käyntiin viime yönä neljällä pelillä, ensi yönä luvassa lisää. Jatkoajan NHL-kausiennakon viimeisimmätkin joukkuekohtaiset ennakot tulivat julki eilen.

  Kauden mielenkiintoisin suomalaistulokas on Dallas Starsin puolustaja Miro Heiskanen. Sulava luistelija on esiintynyt harjoituskaudella loistavasta. Hänen tilanteensa perataan ennakon laajassa artikkelissa. Emmekä tietenkään unohda Suomen suosituinta urheilijaa Patrik Lainetta, jolle maalikuninkuus on jälleen realistinen mahdollisuus. Miten hän siihen yltäisi, sen kerromme kattavassa tilastoanalyysissämme.

  Lisäksi kausiennakko listaa muun muassa tulevat onnistujat ja epäonnistujat, ennustaa Calderin, Vezinan, Norrisin ja Hartin voittajaehdokkaat sekä kertoo NHL:n jokaisen suomalaispelaajan uratilanteen. Luonnollisesti ruodimme myös kesällä tapahtuneen, vuosikymmenen merkittävimpiin pelaajasiirtoihin lukeutuvan Erik Karlssonin lähdön Ottawa Senatorsista San Jose Sharksiin.

  Yleisjutut:
  Suomalaishyökkääjät NHL:ssä 2018-19
  Suomalaispuolustajat NHL:ssä 2018-19
  Suomalaismaalivahdit NHL:ssä 2018-19
  Calder Trophy -ennustus
  Vezina Trophy -ennustus
  Norris Trophy -ennustus
  Hart Trophy -ennustus
  NHL:n parhaat ja heikoimmat hyökkäysmiehistöt
  NHL:n parhaat ja heikoimmat seurajohdot
  NHL:n parhaat ja heikoimmat puolustuskuusikot

  Joukkuekohtaiset ennakot:

  Tyynenmeren Divisioona

  Anaheim
  Arizona
  Calgary
  Edmonton
  Los Angeles
  San Jose
  Vancouver
  Vegas

  Keskinen Divisioona
  Chicago
  Colorado
  Dallas
  Minnesota
  Nashville
  St. Louis
  Winnipeg

  Atlantin Divisioona
  Boston
  Buffalo
  Detroit
  Florida
  Montreal
  Ottawa
  Tampa Bay
  Toronto

  Metropolien Divisioona
  Carolina
  Columbus
  New Jersey
  NY Islanders
  NY Rangers
  Philadelphia
  Pittsburgh
  Washington
   
 2. Largo Jäsen

  Kysymys Wennströmille:

  Miten Ducksin puolustus ei mahtunut edes tyrkylle NHL:n parhaimpiin puolustuksiin? Nelikko Fowler, Lindholm, Montour, Manson on nuori TOP-4, joka vetää vertoja aika monellekin tyrkyllä olleelle puolustukselle. Siihen päälle Pettersson, Larsson ja Mahura tulopuolella. Jos siellä on kuitenkin Kingsin puolustus tyrkyllä, niin ihmettelen miten Ducks ei mahdu. Ducksin TOP-4 on mielestäni viiden parhaan joukossa, minkä vuoksi ihmettelen asiaa.

  Kriteereinä olivat ikärakenne, sopimustilanne ja kiekollinen osaaminen.

  Fowler, 26, sopimus jatkuu vuoteen 22-23.
  Lindholm, 24, sopimus 21-22 asti.
  Manson, 26, sopimus 21-22 asti.
  Montour, 24, sopimus 19-20 asti, jonka jälkeen vielä RFA.

  Kiekollista osaamista löytyy kaikilta, ei tosin San Josen tai Nashvillen verran, mutta heti vanavedessä. Jetsin puolustus esimerkiksi Trouban sopimuksen vuoksi on tuolla listalla hyvin kyseenalainen. Siihen Buffin ikä, niin vaikea allekirjoittaa.

  Sori vaan, lista oli muuten hyvä, mutta unohdit Anaheimin. Jos yhdeksän parempaa puolustusta löytää noilla kriteereillä, niin pakko ihmetellä.
   
 3. Toimitus Jäsen

  Lainaus:
  Moi,

  En ole unohtanut, mutta kun on pakko tiivistää, jäävät pudotukset perustelematta.

  Ducksin puolustus siis oli tyrkyllä, ja pitääkin olla. Eri perusteita puntaroidessani Ducksia vastaan puhui "selkeästi" ainoastaan pärjääminen maalipaikkatilastoissa (seitsemänneksi huonoin) ja vaarallisissa maalipaikkatilastoissa (seitsemänneksi huonoin), ja Gibsonin huomattavan kova kausi siinä takana, mikä omalta osaltaan sai joukkueen näyttämään vähän paremmalta kuin on - joskin näihin tietysti vaikuttaa paljon myös joukkueen pelitapa.

  Itse asiassa runkosarjassa listalle päässeistä Capitalsin maalipaikkatilastot olivat heikompia, mutta siinä taas Stanley Cup painoi puntarissa.

  Ikärakenne, sopimusrakenne ja p-amerikkalaisten asiantuntijoiden näkemykset puoltavat Ducksia tuonne. Kings taas oli kärkipakin/pakkien vetämänä sekä normitilastojen valossa jopa top 5 -materiaalia, mutta rokotin syvyyden puuttumisesta. Perustelit hyvin, miksi Ducks voisi olla siellä. Tällä kertaa näillä perusteilla ei mahtunut, ja mieluumin tekisinkin listauksen, jossa kaikki olisivat mukana, että perustelutkin näkyisivät.

  Huom! Listan muotoon nähden sanoisin, että viisi parempaa löytyi, ja muutamalle (Kings jne.) tiiviit perusteet, miksi tyrkyllä.

  Terv.
  Antti Wennström,
  Jatkoajan toimitus
  antti.wennstrom@jatkoaika.com
   
 4. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. Ihan varmaa on, että Gibson torjunnoillaan sai tilastoja näyttämään vähän paremmalta, mutta Ducksin puolustuksen kannalta oleellinen seikka on myöskin edessä pelannut hyökkäys. Alkukaudesta varsinkin ykköskentän keskellä hääräsi Derek Grant, kakkosessa Chris Wagner jne. Getzlaf, 56 ottelua, Kesler, 44 ottelua, Eaves, 2 ottelua. Näkisin myös puolustuksen olevan ensi kaudella vielä parempi, kun ajattelee Montourin aloittavan vasta toisen täyden kautensa ja TOP-4 osaston vanhin on Cam Fowler, joka on puolustajaksi edelleen nuori, 26-vuotias.

  Onhan se vaikeaa noita paremmuusjärjestykseen laittaa, ja siinäkin arvioijan oma henkilökohtainen näkemys vaikuttaa järjestykseen. Itsekin helposti laitan nuo 3 ensimmäistä Anaheimin edelle.