Samaa mieltä. Lisäksi sitä majoneesia on aivan liikaa niissä hampurilaisissa.
Mä sanoisin, että majoneesina ja Hesen "hampparin" välissä tuo on maistuvaa kamaa. Eri asia on, onko hyvää hampurilaista mahdollista valmistaa hesen, mäkkärin ym paikkojen tyyliin pikaruokana. Sanoisin, että kyseisenlaiset pikaruokaravintolat suorastaan halventavat kunnollisia purilaisia.
Hyvä hampurilainen pitää sisällään tuhdin leivän, (myös amerikkalaistyylinen "patonki" toimii hienosti) salaatinlehden, raa'an sipulirenkaan, öljypohjaisen kastikkeen, KYPSÄÄ tomaattia sekä ISON pihvin. Maun mukaan joukkoon myös amerikkalaistyylistä sinappia.
Lisukkeena tarjoillaan joko kuorrutettuja sipulirenkaita tai paksuja, kuorimattomista perunoista valmistettuja ranskiksia.
Parhaat purilaiset löytyvät ympäri USA:a sijaitsevista punaniskabensa-asemoiden rafloista, joissa liian vähän rasvan ja lihan käyttö ei ole pilannut burgerin ominta olemusta.
Parhaan burgerini tähän mennessä olen syönyt Half Moon Bayn rannalla sijaitsevan motellin ravintolassa, Hwy 1:n kupeessa, hiukan San Fransiscosta etelään päin. Paikan nimi ei valitettavasti ole muistissa.