Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 289 528
  • 7 387

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"Ketju omistuksesta"

Viestin lähetti wilco
Niin, ja yleisesti ottaen asiahan on niin, että kutsun vaimoani, ämmääni, muijaani, akkaani, millä nimikkeellä tahansa, niin se ei kuulu kenellekkään muulle yhtään mitään. Se on aivan oma ja hänen asiansa millä nimikkeellä tuota omistamaani kävelevää tiskikonetta kutsun.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
IFK-Blues -matsiketjussa

Johannes
Minä ehdotan, että vietetään "ei kiusata Bluesia"-päivä tässä ketjussa, kun Jussi Salonoja lahjoitti EUR1m tsunami-keräykseen. Jätetään normaalit mauttomuudet Bluesista väliin sen kunniaksi.

johon

OldTimeHockey
Eli tänään Blues on vain hajuton ja väritön?
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Kiekoton
Täydennä tähän, niin saat Bluesin kaikkien aikojeen vahvistuksen:
_o_ Sa_ic_

Olisikohan nyt käynyt kämmi. Joku on kenties kuullut väärin. Ei siis Sakic vaan Sarich, Rod. Miehethän ovat lisäksi kuin kaksi marjaa. Vaikka mailat eivät ole vielä saapuneet maahan, voinee hän hätätilassa käyttää Areenalla jo pitkään olleita Lehtisen ja Jokisen mailoja tai vaikka Laukkasen.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vertala ulostettu?

Viestin lähetti Rontti
Itse en ole ulosteessani havainnut ikinä verta, mutta jos sellaista havaitsisin niin ottaisin välittömästi yhteyttä lääkäriin. Samaa suosittelen kaikille muillekin.

edit: ahaa, kyseessä olikin joku jääkiekkoilija. Itsellänikin on ko. pelailijasta pieni ja kaukainen muistikuva Tapparan riveistä, mutta tämä ketjuhan on Jokeri -osiossa, joten kai se siellä sitten pelailee. Onnea vaan Jortsun kanssa.

Aikas nasevasti otsikon ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Daespoo
Ilveksellä aivan järkyttävän väriset kypärät, tohon vielä Kärppien paita ja Anna-Kaisa Hermusen naama niin Marko Kiprusofilla olisi kilpailija.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kausi vastasi Jarkko Ruutu ketjussa heitettyyn kysymykseen. (Mitä sanoisit, jos Ruutu tekisi kolmen vuoden sopimuksen TPS:n kanssa?).

Viestin lähetti kausi
Tämä on kysymyksenä täysin irrelevantti, koska Jarkko ei ole Koivujen kanssa perhetuttuja, nukkunut samassa huoneessa pelimatkalla tms. Meillähän rekrytoinnista vastaa varamiespalvelu Koivu&poika. Toimitusjohtajamme ei todennäköisesti tiedä kuka on Ruutu.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Ismo Kuoppalan taklattua Pasi Nielikäisen sairastuvalle alkukauden harjoitusottelussa, niin jotenkin seuraavan tyylinen teksti oli jonkun Ilves-kannattajan allekirjoituksessa:

Joukkueet, järjestäkää gooninne riviin, Ismo K kouluttaa!

Loistavaa komiikkaa.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti Twite
Viestin lähetti scholl
Viestin lähetti Noose
Omia suosikkejani on myös Myllymäen loppusuoran hehkutuksen joidenkin 5000 esteiden loppuhuipennuksessa.
Varmastikin. Täytyy olla aika guru, että pystyy eläytymään kuuntelemaan mielessään selostusta täysin keksitylle juoksumatkalle. Millainenkohan loppusuora silloin on käsillä. Ehkäpä kierroskin on jotain muuta kuin 400m.
Arvoisa guruttelija. Estejuoksussa kierros todellakin on jotain muuta kuin 400 metriä.

Vaikka pajatson periaatteessa tyhjensikin Twite, pääansio tästä päivän pelastuksesta kuuluu schollille, joka teki sen ihan itse. Kertakaikkiaan fantastista, tästä on vaikea enää parantaa.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Eppis
Miehillekin tiedoksi, että se on tamponi eikä mikään tamppooni.
Viestin lähetti Shayne
Mervin tapauksessa olkoon vaikka zamboni - ei tehne tiukkaa.
Nimimerkki Shayne ketjussa "Jos olisit tamppooni, kenen tamppooni olisit". Ja puheena oleva Mervi siis M Tapola.
 

Herra47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Etusivun jutusta "Andrew Raycroft tilkitsemään Tapparan maalia":

Mika Lehto ei ole pystynyt selvänä ykkösmaalivahtina venymään parhaimpaansa. Nyt samalle paikalle on tarjolla toinen nuori ja nälkäinen pelaaja.

Vai kenties janoinen?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kilpailut, visailut ja veikkaukset- puolen ketjusta "Vieläkö muunnat eurohintoja markoiksi?"

Viestin lähetti Marcus
Pari tuttua vanhempaa ihmistä kääntää ensin eurot markoiksi ja sitten vielä markat vanhan ajan markoiksi.

Mikäs siinä, kaikki tyylillään. Jermu kuitenkin lyttäsi moiset puheet astetta tiukemmalla vastauksellaan.

Viestin lähetti Jermu
Niin varmasti. Yksi tuttuni kääntää vanhat markat vielä oravannahkoiksi, kun ei oikein oppinut vanhaa markkaakaan käsittelemään.
Loistavaa.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Vilttiketju#90 vitutusketjussa:

Noniin, tässä just säädän Äidinkielen kirjotelmaa ---> huomenna äikän koe kaikenmaailman kielioppihommista--->kirjotelma huomiseks tehtynä --->Tänään vittumainen "lääkäri" uutinen ---> Perjantaina Englannin koe ---> Matematiikan geometrian läksyt tekemättä ----> Historian 2.Maailmansodan moniste

että VITTU. kaikki huomiseks vaan..

...johon Twite:

Älä masennu lisää, mutta ennustan että et saa kymppiä.

edit: Köh köh... juu, hyvä tarkennus Blackielta;)
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti sopuli

...johon Twite:

Twite ilmeisesti tarkoitti, että Äikän kieliopista ei tule kymppiä. Oli lainannut ainakin ainoastaan sen kohdan.
 

#99#

Jäsen
Tämä kyrvänmittainen perskärpänen voi jatkaa surramistaan Turun NHL-pelaajien peräaukkojen ympärillä ja raportoida mitä siellä näkyy.

Näin SergeiK kommentoi toimittaja Timo Kunnaria Jody Shelley ketjussa.
Loistavaa ja aplodit
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Viestin lähetti #99#
Tämä kyrvänmittainen perskärpänen voi jatkaa surramistaan Turun NHL-pelaajien peräaukkojen ympärillä ja raportoida mitä siellä näkyy.

Näin SergeiK kommentoi toimittaja Timo Kunnaria Jody Shelley ketjussa.
Loistavaa ja aplodit

Sergein letkautuksille voisi jo melkein perustaa oman ketjun :P
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ketju lähti liikkeelle Aki Heinon lantion liikeellä ja hänestä tänne ilmestyvien kirjoitusten varjolla hänestä on hyvää vauhtia tulossa suosikkipelaajani. Näitä ei voi lukea yksinkertaisesti vakavalla naamalla:

Viestin lähetti Master God
Nyt voidaan lopettaa spekuloinnit Brian Rafalskeilla, Brian Leetcheillä ynnä muilla humpuukijannuilla. Kyllä siinä on Amerikan agentit ihmeissään, kun puhelimet rapakon taakse Suomesta hiljenevät ja kaikki liigaseurat keskittyvät olennaiseen, eli siihen kuka Amberla Heinon saa kiinnitettyä rosteriinsa.

Tuolla maanpäällisellä puolijumalalla on vielä 12 päivää aikaa päättää, kenen haaviin tarttuu. Tuo lukema on muuten enteellisesti paitsi Jeesuksen opetuslasten lukumäärä, myös liigaseurojen määrä Ässiä lukuunottamatta.

Nyt vain yksi mielenkiinnon kohde noissa runsaissa Kärpät-Ässät peleissä valitettavsti poissa. Yhdessä tämän talven kohtaamisessa olin revetä kesken pelin Akihiton syöttäessä kolme kertaa samassa vaihdossa Kärppäpelaajan lapaan omalla alueella. Siinä oli penkissä kipristelemistä miettiessä mitähän Jatkoaikaan tästä suorituksesta raportoidaan.

Ja Aki" Akihito Ausfart" Heino jatkaalinjaansa.

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, Ausfart Heinon pelinumerohan oli enteellisesti juuri tuo 12 Hänen pelatessaan Kerhossa, elikkäs Kertsissä.

Huomauttaisin lisäksi, että luku 12 viittaa myös erästä ruskeaa nektaria sisältäviin monipakkauksiin. Tämä siitä syystä, että ko. monipakkauksen nauttimisen jälkeen asiat tuntuvat luistavan kuin öljytyin lantein.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti SergeiK
Kyllä saavat nämä Jortikan kommentit minutkin yskimään. Se ei ole mikään selitys, että "Jortsu on Jortsu". Paitsi jos Jortikka onkin tunnettu Touretten syndroomasta kärsivä julkkispotilas. Tuo vaihtoehto alkaa tuntua päivä päivältä todennäköisemmältä.

Maalivahdit epäonnistuvat, valmentajat haukkuvat pelaajiaan julkisuudessa. Siinä ei ole mitään ihmeelistä auringon alla. Mutta tämä kiekkonero ei ole peluttanut maalivahtiaan KERTAAKAAN tällä kaudella ja heittää hänet tolppien väliin 10.1.2005 ja inisee pelin jälkeen, ettei "molarilla oikein ollut tuntumaa".

No, toisaalta ei kai tämä täysin Jortikan vika ole. En tiedä kuka mitättömyys Jokereissa toimii mv-valmentajana, mutta luulisi, että sieltäkin taholta tulisi toivetta, että se kakkonenkin pelaisi edes joka toinen kuukausi.

Miksi hankkia edes nimellisesti pätevä maalivahti, jos tarkoituksena ei ole peluuttaa häntä ollenkaan? Eikö Korkeasaaresta saisi jonkun apinan tai orangin availemaan tuota luukkua. Miksi siihen hommaan täytyy hankkia palkollinen jostain hevonvitun Kajaanista? Banaaneita saa LIDLista halvalla, mutta Häkkiselle täytyy vissiin maksaa vaivanpalkka vaihtoaition saranoiden vinguttamisesta euroina.

Häkkistä ei sinänsä käy sääliksi. Tuo pisamanaamainen ja siansilmäinen tyyppi näyttää sen verran idiootilta, että sietäisi saada pahempaakin löylytystä.

...tähän väliin yleistä paheksuntaa sian silmistä ym...

Viestin lähetti SergeiK
Ei tuossa ollut mitään uutta Sergeiltä. Samanlainen Sergei on ollut iät ja ajat. Helsinkiin näköjään tuo tuli vain yllätyksenä. Ihmeellistä, että aina nämä Sergein lausunnot saavat jotkut yskimään. Eikö nyt jo tähän päivään mennessä ole käynyt tämä Sergein tyyli selväksi? Ketään ei kumarrella.

Pakko rakastaa tätä kaveria vähän tämän lausunnon ansiosta. Sergei ei ole mikään HMV-kirjoittaja.

T:Sergei

Aivan loistavaa!

edit: Lisäksi tuossa on viitattu hauskasti ketjun aikaisempiin viesteihin, joita ei tässä ole mukana.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti sopuli

edit: Lisäksi tuossa on viitattu hauskasti ketjun aikaisempiin viesteihin, joita ei tässä ole mukana.

Niin, ton Sergein toisen viestin otsikko on "Sergei on Sergei", heh.
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Kyseinen ei ole suoranainen letkautus, mutta Q:n viesti on yksi Jatkoajan historian parhaimpia, enkä löytänyt tähän hätään parempaakaan ketjua sille.

Nauttikaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Banhammer
Kyseinen ei ole suoranainen letkautus, mutta Q:n viesti on yksi Jatkoajan historian parhaimpia,

Vielä parempi on mielestäni tuuskin vastaus. Tuuski tosin leikkii hengellään (=kirjoitusoikeuksillaan) liittäessään nimimerkin henkilöön.

Viestin lähetti tuuski
Q = Pentti himself. Viikkojen uurastuksen jälkeen tänne kertomaan uroteoistaan. Vaatimattomana miehenä kekseliään nickin takaa, mutta vittu, se alistaa meitä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Samaa mieltä, Pena on ainoa oikea Bond. Lentokoneestakin kun hyppää ei tarvi aina siitä laskuvarjosta taistella, puhaltaa vaan ison purkkapallon ja laskeutuu tyylikkäästi minivogiue tuulessa aistikkaasti hulmuten.
Nimimerkki krobben viesti "Seuraavaa James Bond näyttelijää" käsittelevässä ketjussa. Sai kyllä minut repeämään täysin. Pelkkä ajatus Sir.Penasta lentämässä jenkkipurkkapallolla saa meikäläisen hymyilemään.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sergei kirjoittelee Goon ja Enforcer nimitysten käytöstä otsakkeella Suomikuva kriisissä.

Viestin lähetti SergeiK
Perkele. Nyt täytyy nopeasti peruuttaa helmikuinen Miamin matkani. Eihän tässä enää kehtaa mennä edes Ruotsin laivalle. Tästä lähtien suomalaisia ei tunneta Sibeliuksesta, sisusta tai saunasta, vaan kansakuntana joka ei tiedä sanojen "goon" ja "enforcer" nyanssien eroja, eikä sitä miten näiden sanojen sekoittaminen sattuu nyrkkisankareita sieluun. Ihmisiä ne hampaattomat tappelijatkin ovat. He kenties kestävät tuhansia ja tuhansia nyrkiniskuja, mutta heidän sieluunsa sattuu, jos heitä solvataan "gooniksi". Voi tätä häpeän päivää!

Ilmeisesti Erkki Tuomioja esikuntineen on ollut hätäistunnossa eilisestä klo 23:sta asti ja ulkoministeriölle on perustettu useita (=enemmän kuin kolme) puhelinlinjoja, joihin huolestuneet kansalaiset voivat soittaa ja avautua tästä kansallisesta tragediasta.

Sinne meni NATO-jäsenyys ja kaikki transatlanttinen yhteistyö. Miten yksi sana voikaan muuttaa tämän kaiken?!?

Damn you, Kärki, damn you!
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noose vastaa allekirjoituksellaan Eddien kysymykseen Sihvosesta:


Viestin lähetti Eddie
Miksi tällä kaverilla on automaatio paikka kärppien kokoonpanoon?


Viestin lähetti Noose
No siksi tietysti, koska:


__________________
"Sihvonen ja Ujcik molemmat oli huippuhankintoja. Sihvonen kuitenkin Euroopan top puolustavia hyökkääjiä."

- Nim. Black Adder
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös