Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 861
  • 7 387

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
scholl on paluunsa jälkeen ollut aika ilmiliekeissä. Saanut nauraa useammallekin viestille, mutta tämä kaikessa huikentelevaisessa surrealistisuudessaan, sisältäen toki annoksen inhorealismia, iski kyllä kuin se kuuluisa miljoona volttia:

Harvoin aamutelkkaria katson, mutta kyllähän se niin on, että Late saa latistettua minkä tahansa asian. Jos voittaisin lotossa vaikkapa 100 miljoonaa ja jos sen tiedon kertoisi minulle Late, niin se voittaminenkin alkaisi tuntua surkealta asialta.

Ja ketju on "Naisia jotka saa sinulta jalat alta". Aihe ei nyt sinänsä ole ketjun mukainen, mutta silti.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
scholl on paluunsa jälkeen ollut aika ilmiliekeissä. Saanut nauraa useammallekin viestille, mutta tämä kaikessa huikentelevaisessa surrealistisuudessaan, sisältäen toki annoksen inhorealismia, iski kyllä kuin se kuuluisa miljoona volttia:

Sanoisin mieluummin, että scholl alkaa löytämään tasoaan pikku hiljaa alun yliyrittämisen jälkeen.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Eino_Mieheltä erittäin hauskaa settiä Himasgate-ketjussa. Kaikki mahdolliset yleistykset muutamaan lauseeseen. Repesin.

Eino_Mies kirjoitti:
Kaikkihan sen tiesivät jo ennen Himasta, että häpeän kulttuurissa täällä on lapset kasvettu kautta aikojen. Sanotaanhan, että kyllä suomalainen mies kivun kestää, mutta ei häpeää. Kateus vie kalatkin vedestä, kuuluu myös ikiaikainen sananlasku jostain Savon sydämestä.

Muutama satatonnia sinne tänne, ei tämä "tutkimus" maatamme mihinkään suuntaan käännä. Viina virtaa ja vaimoja hakataan ihan kuin ennenkin. Rasismi kukkii suvaitsevaisuuspuheista huolimatta, keskiluokkainen paskiainen kahdehtii naapurin uutta autoa, ja euroviisuissa hävetään Suomen edustajaa ihan kuin tähänkin asti.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ja tapahtui niinä päiviänä, että sierramies otti ja karautti paikalle Vain elämää -sarjan sanakirjamääritelmä mukanaan:
Nyt alkaa päässä porisemaan. Vituttaa aikas raskaasti tuo viimeaikoinen (tai vuosientakainen) koko kansan itkuautomaatti, vain elämää riena. Voi jeesus, anna minulle morfiiniruisku tai edes tulikivenpala niskaan, mutta anna tämän oksettavan rienan loppua. Pää räjähtää. Iltapaskan otsikkona oli pari päivää sitten: "Itkuvaroitus!, Anne tuhersi!"" Voi jeesus, vetäkää nyt pönttö tyhjäksi. Limaiset, juustoiset hyväveliartistit taputtavat toistensa selkään, kehuvat toisiaan ja hymyilevät omien kakkabiisien covereille. Taas syödään katkarapuja ja tiristetään seuraavalle honottajalle. Ja sitten pyöritään käsi kädessä ympäri maastoa, itkua vääntäen ja juhannustaikoja hönöttäen. Taas lauletaan, läspäporukka itkee ja halitaan naapuria. Ei jeesus mitä paskaa.

Sitten vituttaa kun Iltapulu avautuuettä viime vuoden artistirainojen tulot kasvoi 500%. Pistetään joulushow pystyyn, itketään, tihrustetaan, kehutaan, kätellään ja hyväillään naapuriartistia. Tehdään naapurikakan biisistä imelä itkuveresio, että katkarapupöydässä voidaan vetistellä. VITUTTAAA!! Kattooko tätä rienaa ja paskaa kukaan? Ei jumalauta...
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Joukkueenjohtaja Timo Jutila -ketjusta.
Polttareissa Jutila voisi olla ihan mainio ohjelmanumero. Juti olisi se tyyppi, joka viedään metsään, annetaan käteen pari pulloa viinaa ja toiseen viltti, ja pyydetään olemaan kuolematta.

Ehkä olen väsynyt, mutta tälle tuli naurettua.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Nimimerkillä radwar meni vähän kuppi nurin Bluesin talousseuranta -ketjussa:

Sinäkö vitun rillipää olet analysoinut peliä kellon tarkasti ja Bluesin fanikatsomosta pullaa syödessä nähnyt jokaisen pelaajan aina oikealla tavalla? En vaivaudu käymään läpi sinun kirjoituksiasi koska käytät Black Horsen alushousuja!

Viittaus Black Horsen alushousuihin hihitytti hetken. Aika paha.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Herra Perkele sivaltaa osuvasti Ässien fanitoiminta ja -matkat -ketjussa:

Nyt kun Etulinja saa kuulla kunniansa, niin kysynkin että mitäs tykkäsitte Takalinjan toiminnasta? Takalinja on siis tämä meidän uusi vittuiluun, negailuun ja väärinkannattamiseen keskittynyt ryhmä. Emme olleet näkyvästi esillä, itse asiassa suurin osa taisi katsoa matsin radiosta. Itse tosin pidin kyllä radion päällä, mutta en kuullut sitä viereiseen huoneeseen asti, tilastot katsoin tekstiteeveestä. Txt-tv:n mukaan joukkue oli paska ja se uusi pakki erityisesti (nimeä en osaa kirjoittaa enkä jaksa tarkastaa mistään). Mitäs muuta? Voiton Kivi oli ruma, Vellu on gloryhuntteri, Toivolalle käpyjä, Virralle kenkää, esittelyvideo liian tunnelmallinen. Isoin plussa meneekin makkaranmyyjille, paitsi että niitten sinappi on pahaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
flintstone kirjoitti:
Ja oletat että olisin jotenkin painanut mieleeni Ruudun taklauksen alle jääneen Hämäläisen etunimen? Kuten sanoin niin Hämäläinen kuin Hämäläinen, aika harvoin joukkueissa edes pelaa monia saman sukunimen omaavia pelaajia. ...

Väsyneet kädet kirjoitti:
Niinpä.

T: Tyrväinen ja Tyrväinen

SM-liigan kurinpitoketjussa jengi pyyhkii vuorotellen flintstonella lattiaa, nimimerkki Väsyneet Kädet tässä suorittaa viimeisimmän maton alta vetämisen.

On kyllä vienyt flintstone viimeisillä vauhkoamisillaan viimeisetkin uskottavuuden rippeet itseltään. Täysin pihalla asioista, faktat menee järjestään vituiksi ja silti mesoaa kuin mikäkin oraakkeli. Melkeinhän tässä jo herää epäilys että P.Sihvosella on kakkosnicki. Toki sillä erotuksella että tuota flintstonen oman hautansa kaivamista on ihan viihdyttävä seurata, P.Sihvosen tekstejä ei edes jaksa lukea.
 
K

kiwipilot

Kisapuistolta hauska ja aika osuva kuvaus Tosifanin kirjoitustyylistä:

Mutta silti TosiFani on kaikista ärsyttävin. Ei sen kanssa voi keskustella mitenkään, kun yleensä keskusteluissa pitäisi olla joku selkeä jatkumo. Eli kun joku esittää vaikkapa jonkun näkökannan johonkin asiaan, ja joku toinen komppaa tai on eri mieltä, niin TosiFani ratsastaa paikalle ja ilmoittaa että asia on näin ja perustelut nämä. Eikä siinä mitään, mutta kun ne perustelut eivät liity mitenkään käytävään keskusteluun eikä se itse asiakaan liity siihen, mistä keskustellaan. Jos joku sanoo ketjussa "Kaunein puu" vaikkapa että mänty on kaunein koska se on niin korkea ja havupuut on muutenkin kauniita ja toinen sanoo että koivu on kauniimpi koska sillä on valkoinen runko ja lehtipuut ovat muutenkin nätimpiä, niin TosiFani tulee paikalle ja sanoo että kumpikaan ei pidä paikkaansa, sillä puolukka on kaunein marja koska taivas on sininen. Yritä siinä sitten saada jotain tolkkua, että mitä vittua taas tapahtuu. Sitten kun yrittää kysyä että mites tuo nyt liittyi mihinkään, kun täällä puhutaan puista eikä marjoista ja miten taivaan sininen väri edes liittyy puolukan kauneuteen, niin vastaus on että no liittyy se, koska orvokillakin on juuret.
 
Nimimerkki Colisee Pepsi analysoi Nelosen lätkästudiota:

Pahoin pelkään, että pohjaa ei ole vielä edes saavutettu. Vai miten on Godfather, olisiko mahdollista esittää seuraavassa studiossanne edes yksi peliä koskeva katsojakysymys: "Mitä tarkoittaa stay-at-home pakki?" Oikein vastanneelle (=niin selitettynä, että studioisäntäkin sen ymmärtää) palkinnoksi "Bisonsin kaulaliinaan kiedottu Don Tamin My Story-pokkari, Tikin ja Cheekin omistuskirjoituksilla varustettuna", voiton voi toki lunastaa vain asettamalla 100 EUR panoksen NordicBetin sivustolle... Jätkät hei, CAMA!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Minusta juuri tuollaiset keskusteluun kuulumattomat sivallukset ovat todella tyhmiä. Tullaan ratsastamaan paikalle antamaan oneliner ja sitten häivytään keskustelusta.

Etenkin kun kyseinen lainaus oli osin irroittettu alkuperäisestä asiayhteydestään.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Minusta juuri tuollaiset keskusteluun kuulumattomat sivallukset ovat todella tyhmiä. Tullaan ratsastamaan paikalle antamaan oneliner ja sitten häivytään keskustelusta.
Itseasiassa tämä onelineri kuului keskusteluun ja ihan hyvä näpäytys tälle narsistiselle jankkaajalle. Itse naurahdin kyllä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nimimerkki Unkka purkaa riipaisevasti miehistä tuskaa tuolla Virtsankarkailuketjussa:

Se on siinä ja siinä, kun tarkemmin aattelee. Vituttaa aivan suunnattomasti, että kun vaikka kuinka yrittää kusta huolella ja tyhjentää koko rakon, niin ei vain onnistu. Vaikka housut laskee puolireiteen ja lopuksi ravistaa heppiä oikein kunnolla, niin eiköhän pisuaarilta poistuessa parin askeleen jälkeen suorastaan kuulu dillinlillinlillin, ja muutama tippa lirahtaa housuihin. On se niin väärin.
Hakkaisin heppiä vielä lopuksi pisuaarin reunaan, mutta kun on niin lyhyt. Evoluutio on tehnyt valkoiselle miehelle oikein röhlömit. Kun lähdimme joskus 100 000 vuotta sitten Afrikan kieppeiltä tänne päin, niin heppi se vain lyheni matkalla. Afrikassa kustaan lannevaatteen alta pitkällä mulkulla. Täällä kun pilkkireissulla yrittää kalua kaivaa kaksien pitkien kalsarien, välhousujen ja turkishaalarin kätköistä, löytyy vain mitätön rusina. Kuse sillä sitten. Varmasti housut kastuvat. On sekin niin väärin.

Nauratti, vaikka ei kai saisi! Vakava asia...
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nimimerkki Unkka purkaa riipaisevasti miehistä tuskaa tuolla Virtsankarkailuketjussa:
Nauratti, vaikka ei kai saisi! Vakava asia...

Tää oli loistava, ja sikälikin hyvä että sisälsi myös sivistävän osion: Valkoisella miehellä olisi pieni pippeli samasta syystä kuin lappalaisella on pieni korvanipukka. En ole tullutkaan ajatelleeksi tätä.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Minusta juuri tuollaiset keskusteluun kuulumattomat sivallukset ovat todella tyhmiä. Tullaan ratsastamaan paikalle antamaan oneliner ja sitten häivytään keskustelusta.

Etenkin kun kyseinen lainaus oli osin irroittettu alkuperäisestä asiayhteydestään.

Olisin muuten samaa mieltä, mutta juuri tässä nimenomaisessa tapauksessa asiayhteydestä irroittaminen ja "keskusteluun kuulumaton sivallus" toimivat.

Sanoisin, että tarkoitus pyhitti keinot.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mondie SM-liigan kannattajatoiminta 2013-14 -ketjussa on ilmeisen vittuuntunut ottelun aikana heiluviin kannatuslippuihin:
Seuraavaksi varmaan kehotat katsomaan ottelut kotona telkkarista? Saako siitä scene-pisteitä jos pyydän emäntää löyhyttelemään lakanoita siinä ruudun edessä ottelun ajan?
Mielikuva tästä...
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Toisten vahingoille ei saisi nauraa, varsinkin kun puhutaan ruoanlaittoon liittyvistä pyhistä asioista, mutta tämä episodi oli sen verran mielenkiintoisesti kuvailtu, että meinasin ääneen nauraa
Muistaakseni kyseinen keittäjämestarihäiskä tippui taannoin noin 4-5 metristä parvekkeelta ja joutui sen vuoksi pitkälle paikkausreissulle. En kyllä tuon jätkän kanssa mielelläni olisi samoissa lähitiloissa. Onnettomuusaltis riskitekijä. Tsemppiä kuitenkin, ihan vilpittömästi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös