Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 304 833
  • 7 400

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Heh, kirjoitti se JHag sitten 10.000 sanan eepoksen tai one-linerin, joku sopuli jaksaa aina vedet silmissä hehkuttaa niitä. Se numero selässä tosiaan merkkaa joillekin enemmän. Ja että kuukauden jatkoaikalainen näillä näytöillä... Nattis.

Tämmösen bongasin tosta 14 pikseliä ylempää, katkera-Delter siinä avautuu parhaiden letkautusten ketjussa kun toiset tykkää enemmän naapurihiekkalaatikon pojan hiekkakakuista kuin Delterin omista.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
BOL kirjoittelee Riskmanista Mika Norjaa käsittelevässä ketjussa. Repesin.

Ei ole Juuson vika, että hänellä on selkä alvariinsa paskana ja että hänen vastustuskykynsä on samalla tasolla kuin juuri päivähoidossa aloittaneella yksivuotiaalla lapsella.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Pakko kysyä, että mitä tuolla tarkoitat? On itselleni tuttu sana lapsuudenkodista, enkä ole muualla törmännyt.
Nattis eli hyvää yötä. Lieneekö pohjana bättre folken "god natt"-ilmaisu?

Joskin Wikipedia viittaa nattiksen tarkoittavan jonkinasteista lastenhoitopaikkaa.

Jotta kellekään ei nyt jäisi viestistäni paha mieli, FASlapsia lukuunottamatta, korostan että kirjoittaja JHagia vastaan minulla ei ole mitään skismoja, mutta muutama lukija saisi puolestani rauhoittua hypensä kanssa. Puhdas mielipide, joka ties vaikka sitten alitajuntaisesta kateudesta kumpuaa. Maltillinen rispekt siis täältä tuolle palstamme ansioituneelle pakinoitsijalle.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Juuso R, selkä ja vastustuskyky

Ensin BOL:
Ei ole Juuson vika, että hänellä on selkä alvariinsa paskana ja että hänen vastustuskykynsä on samalla tasolla kuin juuri päivähoidossa aloittaneella yksivuotiaalla lapsella.

Kannattaisi sijoittaa Riksman kesäkuussa päiväkotiin, niin kauden alussa olisi vastustuskyky noussut kun olisi rokot ja flunssat sairastettu.

Pitkän päivän jälkeen mielikuva maalivahtien päiväkodista (jonne kyllä voisi sijoittaa erinäisiä tapauksia, useammasta syystä:) sai nauramaan ääneen.
Ja joo, HIFK-osion maalivahtiketjut ne ovat aina yhtä riemukkaita.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Naisasiat-ketju se vain jaksaa "viihdyttää".

Tosin - tänään ihan oikeastikin, kun sitä silmäillessäni sain nk. "kahvit näppikselle"-efektin. Törmäsin näet veli HJL:n tietämättömyydestä(?) kummunneeseen tokaisuun Dr. schollille.

Jos naisessa ei ole mitään sisältöä tai jos kuten Dieter Bohlen sanoisi, on kuin sipsipussi niin ei siinä jaksa mitään vaikutusta tehdä. ...

Sori offtopic, mutta en tiedä kuka on Dieter Bohle. Joku 70-luvun saksalainen näyttelijä, jolla on valtaisa meisseli?
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nimimerkin Keltainen Jaffa vastaus Kanadan junioriliigoja käsittelevässä aiheessa pisti naurattamaan. Yritin tuolta HCH:n viestien seasta löytää muita nimimerkkejä, (joiden ulosannista saisi ehkä jotain selvääkin) mutta ojasta allikkoon mentiin... Loistavaa!

HardCore Hooligan, tuo aikamme suurin mysteeri.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kieltämättä, Jaffan vastaus aiheeseen x oli ihan yhtä riemastuttava kuin mikä hyvänsä gongshow-raapustus HCH:n kynästä. Legen-oottakeepa-daarista!
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voiskohan muuten nuo kaksi yleistä ärsytyksen aihetta jotenkin yhdistää: siis Kärppien Pohjoiseeeen ja Jypin paukutusryhmän. Jos nuo voitaisiin rajata Jypin ja Kärppien kohtaamisiin siten, että ko.matsin aluksi ensin toinen pää aloittaisi Rantta-tantta-rantta-tantta ja sitten huudettaisiin toisesta päädystä Pohjoineeeen!

Yön pimeinä tunteina nauratti. Funny because it's true jne.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ai saakeli että tämä HJL:n kommentti McJokke:lle pisti nauramaan oikein kunnolla. Tuo McJokke:n kirjoitus oli siis vastaus nimimerkille HIFK jolla ei tunnu oikein onnistuvan mikään.

Tekstejäsi lukiessa olen huomannut, että sinulla saattaa olla ongelma. Ratkaisuksi suosittelen sinua menemään kaupunkisi korkeimman rakennuksen katolla ja kiinnittämään narun toisenpään kaulasiympärille. Narun toinen pää kannattaa sitoa vaikka jääkaappiin. Sitten heität tämän kaapin parvekkeelta alas ja koetat nopeasti masturboida ennenkuin naru kaulasi ympärillä kiristää.

Annoit liian vaikean neuvon. Luultavasti nimimerkki HIFK sitoo narun toisen pään dikkinsä ympärille ja vatkaa kaulaansa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
HardCore Hooligan, tuo aikamme suurin mysteeri.

Toistohuumori toimii tässäkin...

Tuolta kilpailevan palstan puolelta...

"Nyt sain varmuuden ikuisuuskysymykseen, eli onko HardCoreHooligan botti vaiko ihminen. Kyseessä on siis kanadalainen, Thunder Bayssa asuva, suomalaiset sukujuuret omaava junnutietäjä. Kertoi myös tietoisesta hämmentämisestään ja siitä, että aina joku tarttuu samaan koukkuun. Vaikuttaa kyllä erittäin mukavalta ja asialliselta herrasmieheltä."
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös