Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 285
  • 7 390
Kaikkea hyvää phakille. Kuukausi on pitkä aika, mutta sinut muistetaan kyllä.

Arvostus nousi juuri isosti. :)

Joo, pakko todeta että Phakin taso on noussut kovasti viime keväästä. Peukku tuolle jutulle sekä valmiudelle uhrautua bannattavaksi.

Tuo otteluketju oli kokonaisuudessaankin mielenkiintoinen. Ketjun otsikon mukainen peli oli ajat sitten päättynyt ja TOJ raportoi aivan toisen pelin etenemistä.
 
Viimeksi muokattu:

Lohipoika

Jäsen
Eipä tämä ole niinkään hauska, vaan menee ennemminkin sille kuuluisalle osuneet ennustukset -osastolle. Kirjoituspäivämäärä on 30.5.2010.

Vai Suomi semin 11. sijalla? Noh, eiköhän se tullut vähintään neljällä pisteellä, joten J.Hotti vaikenee vuodeksi, lupaus pidetään : ) I'll be back 30.5.2011, mikäli olen jo toipunut HIFK:n SM-juhlista ja Leijonien torijuhlista ; )

Syvä kumarrus profeetoista parhaimmalle. Saisi tuo Hotti vierailla hieman useammin tuolla Vedonlyönti-ketjussa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi muuta kuin hattua nostaa allaolevalle verbaaliselle tykitykselle, jonka suorittaa nimimerkki HardCoreHooligan tuolta ulkomaisten sarjojen puolelta löytyvästä What's Going on-ketjussa. Pahoittelut, en osannut linkittää polkua sinne.

" Pitää tulla ovet paukkuen ja lähteä ikkunasta ulos, mutta O:ssa Ben Thomson tehnyt tuota sisääntuloaan hissukseen ja 13 lähtöä O:ssa 17-vuotiaana heittää kuitenkin odotusarvoa hahmoon.

Lähtöpotentiaalia on ja sai Show´n Islandersin kutsut, mutta onko aika pakottanut äärilaidan maastokartoittajan laskemaan rimaa ja hyväksymään hiippailun?

Kaikki paskaksi ja palamaan, mutta ei varmasti ole Thomson suorittajana sanonut viimeistä sanaansa O:n lähtövirrassa ja kuinka paljon on sitten kuulijoita?

Toki säväyttäminen johtaa yleiseen pahoinvointiin ja aika on harmaiden, mutta siellä suhdanteiden seassa tarpoo hanskattomana myös Rangersin Thomson ja kaukana Manhattanin valoista tekee sitoutumisellaan kunniaa paidalle.

Onkimaan isoja sekä järjestämään sirkushuveja kansalle, mutta oikeutetusti "good luck, man" ennen kiekon sekä kintaiden putoamista ja Thomson olkoon lähtökartan hiljainen vaikuttaja"
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
Vituttaa tänään alkanut sorsastus. Taas on rannat täynnä enemmän tai vähemmän kännisiä isäntiä ym. juntteja kiimaisina aseiden kanssa. Toivottavasti osuvat toisiinsa.

Tuus tänne rantaan vaan tutustumaan touhuun, niin nussitaan sinusta homo pois.

Vituttaa urpot, jotka mussuttaa asioista joista heillä ei ole mitään kokemusta.

Onk polvet kunnossa?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Itse koin tuossa lähinnä myötähäpeää. Ala-asteella nämä.

Oli kyllä kieltämättä aika surullisen huono yritys edes.

Toki varmasti joidenkin mielestä hauskaa, who am I to judge?
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kun katselee sinun viestihistoriaasi Kalpa ketjuissa, samalla tasolla mennään.

Miten sua voi vieläkin harmittaa se kun JWC:n alkulämmittelyissä painoin kaarien välistä lämmittelykudin päähän? Aika hyvä kuti siis jos vieläkin lämmittää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miten sua voi vieläkin harmittaa se kun JWC:n alkulämmittelyissä painoin kaarien välistä lämmittelykudin päähän? Aika hyvä kuti siis jos vieläkin lämmittää.

Alkulämmittelyn onnistuneella(?) suorituksella makusteleminen alkaa jo osoittaa edellämainittua tasoa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täällähän tulee letkauksia ihan peräkanaa. Älkää ihmeessä lopettako pojat! Meikä tosin menee nukkumaan, luen sitten aamulla lisää.
 

d2uce

Jäsen
Tämä nimimerkin Padis ajan hermolla oleva letkautus kyllä hymähdytti:

Aamu TV:n haastattelussa Oulun yliopiston tutkijaprofessori kertoi tutkineensa hirvikärpäsiä niin, että on liimannut langan kärpäseen ja näin lennättänyt sitä. Naurettavaa oli se, että "lanka saatiin irti käpäsestä sitä vahingoittamatta".

Mietin kiivaasti pitäisikö vielä vanhoilla päivillä palata aikoinaan aloitetun väitöskirjaprojektin pariin. Väikkäri valmiiksi ja sitten sutena suoltamaan julkaisuja ja tekemään tiedettä. Jos joku myöntää rahoituksen, niin tästä voisi avautua oiva tilaisuus kävelyttää, uittaa ja kuntopyöräilyttää hirvikärpäsiä. Olisi hekumallista tehdä tutkijana johtopäätöksiä siitä, kuinka iisisti lanka lähtee kärpäsestä irti kunkin kuntoiluharjoituksen jälkeen.

Tee sinä tuo, minä lähden puolestani politiikkaan ja runnon läpi lain joka vaatii että kaikkien Suomen hirvikärpästen, hyttysten ja paarmojen tulee olla kytkettyinä. Siitä vaan työttömille liimapurkit ja lankarullat reppuun ja metsiin askartelemaan.

Ja jos joku siltikin joutuu paarman puremaksi on muistettava, että 99% tapauksissa vika on langan toisessa päässä, ei paarmassa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Sinnerin ja Arvidin kaunis tarina. Tai no, lähinnä kaverin kekseliäisyydelle naureskelen. Hieno läppä!

Tuoko julmaa? Lainasin kerran kaverille kämppääni kahdeksi viikoksi, kun lähdin lomalle. Jossain painofirmassa silloin työskennellyt kaveri oli ajankulukseen askarrellut minulle pienen yllätyksen. Ilmeisesti jostain Kallesta oli ottanut kuvan ja sitten sopivasti suurennellut sen minulle hienoksi tauluksi. Oli oikein kehystetty.

Kuinka ollakkaan en palannutkaan suoraan lentokentältä kotiin, koska koneesta löytyi vallan mahtava mimmi, joka pyysi minua kanssaan baariin suoraan lentokentältä. No ei muuta, kuin kamat auton takaluukkuun ja taxilla baanalle. Sain tytön suostuteltua vielä kotiinikin yöksi. Olohuoneen seinällä odotti A3:sen kokoinen taulu, jossa alaston äijä on kyykyssä perse kameraan päin. Hän katsoo kujeilevasti olkansa yli kameraan ja painaa sojottavaa munaansa niin, että se näkyy hyvin sieltä perseen alta. Alla oli teksi: "Haluatko kanssani kuumaan leikkiin? t: Arvid."

Poltettiin sitten ne tupakat.

Nooh, kyllä sitä onneksi muutakin sitten lopulta. Tyttöä asia huvitti kovin. Minua ei silloin niinkään.
 
Salatut elämät ketjusta löytyi tällainen viesti, joka ansaitsee erityismaininnan:

Hupaisinta tämän(kin) tv-sarjan kohdalla ovat mainoskatkot - siellä sitä kovaa kamaa vasta esitetäänkin - on kutiavia persereikiä, sientä pukkaavia pilluja ja stondiksensa menettäneitä kulleja. Riittääpä ainakin vanhemmilla selittämistä pikku pilteille ...

On se Salkkarit vaan raju sarja!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös