Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 898
  • 7 387

Tuplahuuru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalapa
Tappara-KalPa Otteluketjussa Zorba kommentoi ottelun seurantavaihtoehtoja:

Ei sovi unohtaa Urhon Puskuroi-palvelua, josta 7 euron nimelliskorvauksella voi katsella kuvaa pelistä. Tai näkee sieltä hyvällä tuurilla enemmänkin kuin yhden kuvan.

Nauroin kippurassa tovin tuolle!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappara-KalPa Otteluketjussa Zorba kommentoi ottelun seurantavaihtoehtoja:
Urho se jaksaa kieltämättä kirvoittaa analyyttistä settiä yhdeltä jos toiselta. Vitutus on loppumaton inspiraation lähde. Meikäläinen kiehuu jo muutenkin, jos netti piiputtaa tai tiimalasi viipyy liian monta sekuntia ruudulla, joten en millään muotoa voisi testata tuota Urho-paskan hankkimista. UrhoTV esittää ilmeisesti joka kiekkoilta jännitysnäytelmän 'Buffer the Ice-hockey Slayer'.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Ei pitäisi olla kovin vaikeaa kerätä oman hauvelin jätöksiä kadulta. Itse olen ainakin pystynyt moiseen urotekoon, vaikka olenkin nuori ja Jokerifani.
Itseironia, se paras ironia.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
No johan tuossa oli selvä asia, että fastasashark koodasi miinan tahallaan ja Leonin reagointi oli sinänsä turha. Vai?

Vaikka laittaisit miinan jalkakäytävälle, eristäisit sen keltamustalla lippusiimalla ja laittaisit varoituskyltin "Vaara! Älä astu tähän!" niin aina löytyy joku, joka haluaa kokeilla, mitä tapahtuu.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Pari helmeä Petteri Sihvosen ketjusta:

Jos Saipa häviäisi Suomen mestaruuden finaalisarjan 7. ottelussa 3. jatkoajalla kun Tomppa Laaksonen vahingossa astuisi kiekon päälle ja potkaisisi sen Reijo Ringblomin naaman kautta Sputnikkien maaliin niin olisiko arvosana jotain muuta kuin 10?

ja

Otaksuisin, että Sihvonen soveltaa hermeneutiikan sijasta yksinkertaista matemaattista kaavaa arvosanoja määrittäessään: Joukkueen viivelähtöjen määrä per peli toiseen jaettuna Jukka Jalosen kuutiolla kerrottuna tekijällä, joka saadaan ottamalla neliöjuuri Urheilulehden tilaaja- ja lukijamäärien muutoksen kuukausittaisesta kulmakertoimesta lisättynä vakiolla, joka on yhtä suuri kuin vallan pelivälineen halkaisija senttimetreissä.

Pyöristetään lähimpään kokonaislukuun.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ei liene ensimmäinen kerta, kun tällä tavalla potkaistaan vastapalloon mutta kyllä tuo HemmoP:n kuitti maahanmuuttoketjussa silti nauratti:
Voisitko nyt ystävällisesti selvittää nämä Holmlundin kytkennät pakolaiskeskuksiin?
En löydä sinulle esim Wikipedia linkkiä jossa kerrottaisiin Holmlundin taloudellisista sidoksista pakolaiskeskuksiin muuta kuin hänen itsensä kertoma joka on nähtävissä yle areenassa ja mtv3:lla.
Voitko laittaa linkin tai edes jonkun viitteen mistä etsin?
 

pongo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä julle-jr:n viesti 7.4 otteluseurantaketjussa oli mielestäni ihan hyvin näsäviisasteltu.
 
Viimeksi muokattu:

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
SM-Liigan fanitapaaminen jäi tänä vuonna järjestämättä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tämä kirvoitti M10:n maalailemaan ensivuodeksi massiivista häpeningiä:

Peurunka höystettynä Hausmyllyllä ei vaan tällä kertaa vetänyt väkeä.

Ensi vuonna uudella tsempillä. Peräseinäjoki + INDX, mukaanlähtijöitä?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ei helv...

Piti lukea ennakkoasetelmia KalPa-HPK ja JYP-TPS -välieräpareista. Ensimmäinen keskeytys tuli jo topiceihin tulleista vastausmääristä. KAL-HPK tasan 0 ja JYP-TPS 59 noin puolitoista tuntia topicien avaamisen jälkeen. Noh, pikkuviesti ihmettelyketjuun ja KAL-HPK -ketju oli äkkiä luettu. Sen jälkeen JYP-TPS -ketjun kimppuun ja jo avausviestin jälkeen tuli asiaa tänne. Ketjun avaaja ei ilmeisesti pidä JYP:sta tai Risto Dufvasta... Mainittakoon vielä, että lyhentämältäni osuudelta viesti oli erittäin asiallinen.
- - -
Valmennuspuoli tasan, mutta koska Suikkanen veisi Dufvaa nakkikioskitappelussa 6-0, niin lasken tästäkin pienen edun TPS:lle.

Loppukaneettina todettakoon, että haista Dufva paska ja traktorit kesälomille. Jesjes.
Voi olla, että lasillinen viiniä vaikuttaa viestin hauskuuteen, mutta kyllä jo mielenkiinnolla odotan, mitä vielä eteen tulee! Kuuma välieräsarja ainakin on tulossa!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS ja Playoffs 2010 -ketjussa keskusteltiin kuinka Nelonen Sport Pron saa näkyviin kaapelitaloudessa antennikortilla. Ratkaisuhan on tietysti sisäantenni. Verbaalisesti ei niinkään maailman nokkelin vastaus, mutta tuon kertomuksen tuoma mielikuva perussuomalaisesta äijästä, joka ei vahingossakaan ohjekirjaa avaa!
Siinä voi tulla jännittäviä hetkiä, kun tekee kinkkupasteijoita, fetasalaattia ja tatsikia, lainaa töistä videotykin, kutsuu 12 kaveria kylään katsomaan matsia ja alkaa 20 minuuttia ennen H-hetkeä sovittamaan Bilteman DVB-T antennia kaapeliboksiin.
"Minä olen ennenkin asennellut näitä!" tai
"Antakaas pojat se antenni tänne, niin minä näytän miten se ihan oikeasti asennetaan!"
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vanha viesti ketjusta TPS:n ulkomaalaiset - parhaimmat ja huonoimmat, jossa nimimerkki Koala muistelee 2000-luvun alussa luutinutta Belarus-pakkia Sergei Jerkovitshia Tepsissä. Selailin ketjua muuten vaan ja tuli vastaan tämä viesti, sai kyllä nauraa.

Muistuu mieleen, kuinka yleisö huusi Sergeille "sun mies menee tuolla!!" samalla Yerkon katsellessa vastustajan vaihtopenkille tuiman oloisesti. Siinä sitten kaverille pärähti paskat housuun ja rullasi vastustajan maalijuhliin tönimään jengiä. Asioin muuten samaan aikaan poliisiasemalla, kun Serginaattori haki jotain aseenkantolupaa. Jumalauta vilisi elämä silmien edessä, kun ajattelin tätä miestä kivääri kädessä kännissä Varissuon kesäyössä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Selailin ketjua muuten vaan ja tuli vastaan tämä viesti, sai kyllä nauraa.

Ai jumalauta, mahtava haku. Kahvit nenästä peräreiän kautta näppikselle, tai jotain sinnepäin, nauru vaan ei tunnu loppuvan. Huhhuh.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Huomaa muuten, että TPS:lla menee hyvin. Lainataan tovereiden viestejä ja hihitellään niille, nostetaan tovereita jalustalle ja ollaan porukalla hyvänolontunteessa, kirjaimellisesti.
Jaetaan hyvin menneen kauden aikana syntynyttä henkistä hyvää, pieniä elkeitä, joilla palkitaan kavereita ja taputellaan selkään:"Hei, me tehtiin hyvin. Hyvä jätkät."
Muut eivät ehkä pidä näitä läppiä niin hauskoina, mutta Turkulaiset ovat ns. zonessa, jonkinlaisessa rakkauden tunnelissa, jossa kaikki on niin saatanan ruusuista ja kaikki ovat niin mukavia, niin mukavia, että ne heittävät jatkoajan parhaita letkautuksia, läppiä ja muita kirjoitelmia, muiden ihmetellessä mikä vittu noita turkulaisia taas vaivaa. Toivottavasti kevät loppuu Turussa lyhyeen, ei taas jaksais lukea näitä vitun hyviä läppiä täältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös