Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 427
  • 7 387
Vuoden 2004 World Cupin USA-Venäjä pelissä oli sellainen tilanne, että veikkauksen ja jonkun ulkomaalaisen toimiston kertoimilla jäi pakosti voitolla. Tuossa toisessa ei vain voinut lyödä vetoa kuin tietyllä summalla, joten jäi iso pankkilaina ottamatta.

Muistan myös tilanteen jalkapallon em-karsinnoissa kun Saksa ja San Marino kohtasivat Saksassa. Yksi vedonlyöntitoimisto antoi Saksalle kolme eteen ja kertoimen 1,2 tms. Muutaman tunnin ehdittiin pelata ennen kuin tasoitus siirtyi San Marinon puolelle. Tämähän nyt ei ollut tietenkään 100% varmaa rahaa mutta melko varmaa kuitenkin...
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutaman kerran olen huomannut eri vedonlyöntifirmalla olleen korisliigan otteluun kertoimet sopivasti ristissä (esim. toisella kotijoukkueelle 2,05 ja toisella vierasjoukkueelle 2,10). Jäähän tuossakin tasuripelko, mutta koripallossa tasapelin todennäköisyys on kuitenkin aika pieni. Mutta eikös vielä varmemmat voitot saa sopupelillä.

Tenniksessä tuollaisia tilanteita näkee aina joskus, vaikka harvinaisia ne ovat sielläkin. Tenniksessä on myös se hyvä puoli, ettei tasapeli edes ole mahdollinen.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Jeihkin oivaltava kysymys sinänsä keljun tilanteen tarkentamiseksi Vitutusketjussa viehätti minua:

Jos pääsette vetään baarin jälkeen 2on1 niin pitäkää huolta, että menette sen kotiin kuka niistä ei ole varattu.

Vittu.

Kävikö pahasti vai tuliko 2-1 tilanteesta viimemetreillä tasuri ja meni vedot vituiksi?
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Tälle tuli hieman naureskeltua. Katkeran tampperelaisen kirjoitelma otteluketjussa:

AxeMan73 kirjoitti:
Kerroppas turkulainen Sihvonen millä vehkeillä töpselit ois sen kolme pistettä voinut saavuttaa? Ymmärrän että teillä turkulaisilla on ne jethrot ja muut aineiden käyttäjät, mutta mistä näitä sekakäyttäjiä oikein löytyy? Pitäiskö huumepoliisin perustaa oma alaosasto turkuun - sen verran sekaisin tuntuu nää kaverit olevat joka päivä!

Edit. Tuolta löytyy vihjenumerot kun löydät sekopäisen turkulaisen yhden säälivoiton huumassa: Ilmoita aineiden vaikutuksen alainen turkulainan
 

Heinolan Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Acemanin viestin viimeinen lause aiheutti jostain syystä naurureaktion. Tuo siis postattuna Torino 2006: YLEn toimitus-ketjuun:
Näinpä. Hyvä pointti tuossa alhaalla. Nyt se Mertaranta vittuun sieltä! Suomen lähihistorian ylivoimaisesti suurimmat tappiot on tulleet aina miehen selostamana. Viiksistä vittuun tollanen pahaa ilmaa noituva harakka!
Sellanen luonnollinen nauru kyllä onkin parasta. Ei mitään mukahauskalle jutulle hymähtämistä. Se vaan tulee vaikkei naurunaihe itsessään olisikaan mikään huumorin kaunein kukka.
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Missä on sanottu, että JYPiin tulisi uusi sentteri tänään?

Keskisuomalainenkin vahvistaa, että ainoa asia mitä on luvattu JYPin puolelta on se että JYPin tiedotustilaisuudessa on paikalla joku Makkonen. Täällä vaan päätellään että kyseessä olisi entinen maalikunkku.

Ja miksi? Siksi, että Jatkoajan kaikkitietävät syväkurkut olivat päättäneet (ilman kenenkään JYPin henkilön halaistua sanaa asiasta), että ko. tiedotustilaisuudessa julkaistaan Jussi Makkosen sopimus JYPin kanssa tai että tiedostustilaisuudessa oleva Makkonen edes olisi tämä EHT-peleissäkin esiintynyt entinen TPS/HPK-sentteri. Fonectan haulla Suomesta löytyy 22 jussimakkosta.

Sanoisin, että meillä pikkuseuran kannattajilla on noussut ekan pytyn jälkeen kusi huolella päähän kun kuvitellaan että jotain liigan maalikuninkaita täällä vaan signataan eikä keskustella Jussi-Mikko Makkosen pelillistä ominaisuuksista joka tuli voi ihan hyvin olla.

Oikea ketju tälle olisi D-Team ketju, mutta menköön tässä. Jussi-Mikko Makkonen on kuulemma Mestiksen Kai Nurminen. Onkohan parempi kuin Virpiö?

Classic.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vanha kunnon Pete2004 kertoo tarinaa sekalaisten kysymysten ketjussa. Parisuhteessa pitää sopia tietyistä asioista, se on selvää.
Muijan kanssa tilattiin kotiin kaksi pizzaa, jotka maksoivat yhteensä 15.50e. Muija sitten kävi hakemassa ja maksamassa ne pizzat mun 20 eurosella, ja antoi mulle samalla omasta kukkarostaan kympin setelin. Noh, syötyämme sitten tuli pieni kina niistä vaihtorahoista. Eihän se nyt niin euron päälle ole, mutta huvitti vaan kun toinen pokkana väittää montakin kertaa, että sille kuuluu vielä rahaa. Noin yleensä ottaen ollaan kyllä sovittu, että jos jostakin tollaisesta ollaan eri mieltä, niin mä miehenä olen oikeassa.
 

Tumbi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Red Wings (Oilers), Liverpool, La Selección
Jokerit-osion Pelaajaliikenne kaudella 09/10 -ketjusta bongattua. Pitkästä aikaa paras heitto.

Jokerit tiedottaa tänään kello 14.00 pelaaja-asioista Helsingin Jokerit facebook -sivustolla ja Jokereiden kotisivuilla ositteessa jokerit.com

H & V siirtynyt 2000-luvulle oikein isosti. Töölöntori vaihtunut facebookkiin!!! Eikös se ole intterrnettissä?

Matti has bought more foreign players
Hjallis likes this

Matti has left the group "sellaista tilannetta ei tällä kaudella tule, että joutuisimme turvautumaan ulkomaalaisiin pelaajiin"
 

d2uce

Jäsen
Pave Maijanen joined group "Jokereiden Massiivinen tiedotustilaisuus"
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Narrifani Bozik avautuu Kimmo Kuhta - Comeback -ketjussa:

No huh huh, paljonkohan tuohon taas paloi rahaa. Nyt nähdään voiko mestaruuden ostaa, Hifk:lla on paperilla aivan mielettömän kova jengi. On kyllä todella väärin, että jotkut jengit käyttävät hyvin paljon rahaa ja ostavat pelaajia kesken kauden. Samalla kun Hifk palkkasi Killen se pyllisti omille junioreilleen, taas meni yksi näytönpaikka lupaavalta juniorilta. Noh, vaikka tuhlaattee kuinka paljon (olisi muuten kiva nähdä tilinpäätös) niin ette te mestaruutta kuitenkaan voita. Koko muu Suomi pääsee sitten nauramaan, kun megakallis joukkue megaluokan hankintoineen putoaa pleijareissa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
bozikin kirjoituksessa on erittäin selvästi huomattava määrä sarkasmia. Vaikka kyseinen laji on erittäin vaikea, niin mielestäni suoritus on erittäin onnistunut (tosin taisi olla hieman lainaa murmelilta). Jostain syystä vain epäilen ettei se kaikille avautunut.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Näin juuri, Bozikin kirjoituksia vähänkään seuranneet tietävät että tuo viesti oli syvää sarkasmia/parodiaa Jokerien omasta tilanteesta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Todellakin bozik heitti mainion kommentin mainioon saumaan ja paras vastaus siihen oli tämä:

Sorry huutelu vieraisiin pöytiin, mutta ko. lainauksen täytyy olla jokin perverssi joke - eli meninkö miinaan silmät ummessa??????????
Siis - joku narri-janari katkerana kitisee jonkin toisen joukkueen rahankäytöstä, hankinnoista ja junioreille pyllistelyistä tällä kaudella!!!!!!!!!!!!

Noh - se parhaiten nauraa, joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei - och pissar på...
Sentään kaveri varovasti aavisteli mahdollista miinaan menoa, mutta meni kuitenkin. 'Narri-janari' sekä kohtuullinen määrä kysymys- ja huutomerkkejä kruunaavat koko komeuden.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Näin juuri, Bozikin kirjoituksia vähänkään seuranneet tietävät että tuo viesti oli syvää sarkasmia/parodiaa Jokerien omasta tilanteesta.

Kyllä kyllä. Ja juuri siksihän se kuuluukin tähän ketjuun.
 

CaGe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sentään kaveri varovasti aavisteli mahdollista miinaan menoa, mutta meni kuitenkin. 'Narri-janari' sekä kohtuullinen määrä kysymys- ja huutomerkkejä kruunaavat koko komeuden.

Vaikka sarkasmin ymmärtäminen ei välttämättä ole sidottuna älykkyyteen, niin kyllä kyseisen henkilön allekirjoitus räjäytti potin.

Surukuku:n allekirjoitus kirjoitti:
"Kaksi asiaa ovat loputtomia: avaruus ja ihmisten tyhmyys. Enkä ole varma siitä avaruudesta."
- Albert Einstein -
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koirapoika iskee turkulaisia vyön alle:

Minulle avautui, että turkulaisia paleltaa. Kaukolämpöputken rikkoutuminen katkaisi lämmöt 150 000 turkulaiselta, ja Turussa on n. 176 000 asukasta.

Suomi voittanut Euroviisut, pitkänmatkanjolkotuksessa tullut arvokisavoitto pitkästä aikaa ja nyt se helvetti on jäätymässä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Tälle putosin kyllä täysin:

Eiköhän nää juhlat ollut tässä. Hauskinta tässä oli ehkä se, että Lukko oli Pillun perässä mutta jäi ilman. Tämän jälkeen Lukko vaihtoi kohdetta ja kävi persreikää metsästämään, mutta jäi ilman sitäkin.

Eli kunnia kuuluu siis Pakkiparille tästä. Aivan huikea tulkinta!
 

Snagari

Jäsen
Menee ehkäpä ohi aiheen, mutta mitäs jengi on ajatellut ostaa/hankkia tyttöystäville/vaimokkeille ja vaimoille ystävänpäivälahjaksi? Vai muistetaanko ollenkaan?

Toki muistetaan. Täällä Jatkoajassa on tyttöystäville/vaimoille perinteisesti hankittu kahvimuki omalla kuvalla, Ankka-taulu, kukkia ja päälle päätteeksi vielä laitettu 20€ kirjekuoreen rakkausrunon kera.

Terveisin koo
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Minä ymmärsin: KJT A muuttaa nimekseen HCK Tuuski. Joukkue pelaa Järvenpäässä naisten mestaruussarjaa nimellä KJT Kerava. Try-outille on kutsuttu Korson minipojat, Antti Kaikkonen sun muita kylänmiehiä.

KJT A, B tai C ottaa nimekseen Mika Myllylä ja hiihtelee lämpimikseen Keinukalliossa. Yhteislähtö Hyrylän hallilta, jossa ampumismahdollisuus.
Liiton varmistukseksi tehdään ´verivala´.

Fanit tapaavat puoli kolme Belgiassa. Varustuksena sukkahousut, näkkileipä ja paaliheinää. Sateen sattuessa kahvitarjoilu.
Spekulointia KJT:n A-juniorijoukkueiden tulevaisuudesta, taisi ELÄKELÄINEN kyllästyä ko. ketjussa esitettyihin arvauksiin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös