Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 965
  • 7 387

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Uleåborgir
Jos JA:han lisätään chat, niin se on tuolia, köyttä ja Floraa.

Sakari Pietilä
Oululainen yleisö provosoi paljon, siellä keskarit viuhuu. Luultavasti Patelan poikia
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Daespoo sivaltaa Band of Brothers -ketjussa:

Olen pahoillani jos käytin väärää kieltä joka hermostutti sinut. Minulle 2.maailmansodan saksalainen sotilas on nimeltään natsi, vaikka tiedän etteivät kaikki olleet aatteen miehiä. Tuskin tämä sinullekaan mikään uutinen on.

Noh, se on vähän sama kun kutsuisi kaikkia Tamperelaisia lätkäfaneja kehitysvammaisiksi homoiksi.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
"Ne muut joukkueet" -ketjusta löytyi aikamoinen helmi. Aivan loistavaa vittuilua :D

HIFK: Ei enää herätä kiinnostusta kuten takavuosina. Brändiä ei ole päivitetty ja perinteet taitaa olla ainut mistä seura on ylpeä.
Fanit takatukkaisia punaniska-julleja, jotka eivät KOFF-päissään tunnistaita suomenkielisestä karttakirjasta yhtään paikkaa Keravan pohjoispuolella.


Jokerit: Isolla rahalla ryöstökalastetaan maakuntajoukkeiden parhaat pelaajat kun omiin junnuihin ei luoteta.
Kannattajakunta muuttunut valkokaulus-firmalippulaisista sämpylöitä puolittaviin liimanhaistelijoihin. Jos ei muuten vituttaisi tarpeeksi niin näyttäkää Hjalliksen naamaa.


Blues: Stadin viljapeltojen keskeltä ponnistava perinteetön ostojoukkue, joka on kultalusikka suussa syntyneen makkaraperijän pikku harrastus.
Kannattajat Jokerileiristä siirtyneitä diplomi-insinöörejä ja ekonomi isien 7-vuotiaita esikoisia. Molemmat ymmärtävät lajista yhtä paljon.


Pelicans: Inhokki nummer uno. Autovarkaiden ja tinnerin imppaajien kaupungin ylpeys. Raha-asioita osataan hoitaa yhtä hyvin kuin mustalainen työnhakuilmoituksen. Sitten liigan pitää olla vippaamassa että saadaan sovitut pelit pelattua. Fanit on väkivaltaisia vittu-markoja, jotka huutaa vittua ja tappelee vaikka puhelinpylvään kanssa parkkipaikalla järjestysmiesten poistettua heidät katsomosta.


Ilves: Ollaan niin perkeleen virtuooseja ja vekkuleita velikultia, sitä samaa ollaan oltu jo 1800-luvulta asti jolloin Raipe pelasi a-junioreissa. Menestys ajalta jolloin ukki tappoi ryssiä raatteenteillä. Faneissa muutama jääkiekosta ymmärtäväkin poikkeus mutta pääasiassa s-vikaisia lapsia ja lapsenmielisiä Tesomalta.

Tappara: Timo Jutila meni treenien jälkeen jäähoviin kaljalle. Kalja maksoi 19 markkaa. Viimeisen tuopin juti osti markan kolikoilla. Jotenkin sympaattisempi
Tamperelaisjoukkue.

HPK: Noussut oksetusasteikon kärkipäähän. Jos kommentoi väärään sävyyn HPK:n joukkuetta, huomaa yksityisviestilaatikossa viestin nimimerkki Moderaattoreilta. Ollaan muka mukava pikkujengi ja samalla kusetetaan verottajaa ja liigaa minkä ehditään. Suurin osa faneista heittelee kiviä vierasjoukkueen kannattajia, huutavat tuomarille "heiiii" kun oma rusettiluistelija kompastuu siniviivaan ja yrittävät vittuilla kaikelle mahdollisille kohteille vaikka oma älyllinen kehitys on jäänyt apinan alapuolelle.

Kalpa: Puh-huu sav-voo, luis-telloo kov-voo. Ei suuria antipatioita. Se ainut fanikin on ihan sympaattisen oloinen reppana.

Ässät: Entisaikojen HIFK lisäksi toinen liigan sikajoukkueista. Joka asiaan etsitään Pori vs. muu Suomi asetelma. Kannatajista vain 10% käynyt Porin ainoan lukion eikä ole telakalla duunissa. Ässien neanderilaiset kannattajat voisivat ottaa ottelun Lahden vatipäiden kanssa ja maailma olisi taas paljon parempi paikka elää.

Lukko: Pitäähän siivoojillakin olla oma jääkiekkojoukkue. Vuodesta toiseen pölypalleroilla tienatut tonnit tungetaan floppeihin. Ainut joukkue liigasta joka maksaa palkkaa yli 100 k€ 0+3 tehohyökkääjälle. Vieläkö Maukka Kuusisto on jengissä mukana, Eepi ainakin on? Kannattaako tätä joukketta oikeasti joku? Niitä muutamaa ässä-alueelle kirjoittavaa trollia ei lasketa.


TPS: Hunajata, hunajata. Seuraa taitaa johtaa Nalle Puh. Entisaikojen dynastiasta on onnistuttu tössimään surkuhupaisa HMV-joukkue. Kannattajat uskovat varmaan joulupukkiinkin kun toimitusjohtajan kusetukset menevät kerta toisensa jälkeen läpi. Ei silti, sehän on niille omahyväisille turkkulaisille aivan oikein!

Jyp: PYH.

Kärpät. Puolen suolen joukkue. Junnon naama alkaa vituttamaan. Menestystä on tullut jo liikaa. Toivottavasti nyt haukkaavat paskaa, ettei lestat ylpisty liikaa.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Daespoo sivaltaa Band of Brothers -ketjussa:
Juu, tuota olin tänne itsekkin tulossa postaamaan. Tipautti kyllä vaikka kuulunkin kohderyhmään!
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Helsingissä yksi metrolinja ollut ilmeisesti hetken seisoksissa.

...luulisi nyt jo vaikkapa tekstiTV:ssä juttua olevan jos junat tuohon suuntaan edelleen seisoisivat.

Kyllä. Ja televisiostakin pitäisi olla jo jonkinlainen erikoislähetys. Odotellaan nyt, jos vaikka Tasavallan presidentti Tarja Halonen ottaisi jotain kantaa tällaiseen hätätilaan.

Tampereella on nähty hirvi.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Major Julli heitti oman vastineensa raumalaisten huolestuneisuudelle Ässien kesätreenauksesta:

Oon nyt käynyt seuraamassa päivittäin Lukon kesätreenausta heinäkuulta saakka, ja ihmetyttää kyllä meininki. Luulisin Lukolla olevan sen verran varoja, että olisi varaa palkata ammattimainen punttitreenari. Saarelakin veteli kiukkupenkkiä apinaotteella, vaikka siinä pitää ehdottomasti olla lukko-ote. Tosin Saarela kun veteli pelkällä tangolla, niin hiukan epäilyttää koko jengin harjoitusmoraali. Eepi oli treeneissä vaan siviilit päällä ja näytti kovasti lihonneelta, miten voi pystyä vetämään ensi kauden kunnolla jos harjoitusmoraali on tuollainen?

Kävin sitten ihan uteliaisuuttani penkomassa vielä Vehasen roskiksen, ja aika kammottavaa oli sisältö, rasva oli Oivariinia ja suklaatakin oli näköjään syöty. Olutkorkeista en suoraan tunnistanut oliko kyseessä ykkönen vaiko kolmonen, ohi kulkeneelta herrasmieheltä kysyin, mutta tämä mulkoili vihaisesti takaisin eikä vastannut mitään. Ihme asenne, luulisi raumalaista nyt sen verran Lukon ensikauden menestys kiinnostavan, että auttaisi ottamaan selvää maalivahdin ruokavaliosta. Muutenkin olisi raumalaisena todella huolissan tästä menosta.

Serkultani vielä kuulin, että Ardelaan on käynyt sen kaverin mutsin ompelimossa suurentamassa housujaan jo kahdesti, vaikka on ollut Raumalla vasta muutamia viikkoja. Kuulemma syö koti-ikäväänsä laastia seinästä ja tuolinjalkoja.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Major Julli heitti oman vastineensa raumalaisten huolestuneisuudelle Ässien kesätreenauksesta:

Tuo oli kyllä aika hauska. Tuotahan se parhaimmillaan ja pahimmillaan on pikkukaupungissa, jossa jääkiekko on elämää suurempi asia.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Kalja on kuitenkin vastaava elintarvike kuin vaikka riisi, jota tulee olla aina saatavilla

Jotenkin tämä fraasi vaan iski! ..Poimittu "Vitutusketjusta", jossa keskutellaan henkeviä oluesta ja sen hinnasta.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Assa Ulterin työpaikkahakemukselle Hockey Night -ketjussa sai aikaan mukavat naurut:

Nyt Maikkarin väki kuulolla! Täällä ois yks entinen opettaja vailla töitä. Puheeni on aika sössötystä, nauran omille jutuille, tiedän mikä on paitsio, luen aina Porttilan kolumnin, tarvittaessa voin myös lihottaa itseäni. Pistäkää viestiä privana!
 
Viimeksi muokattu:

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Enpä ole hetkeen nauranut yhtä makeasti lukiessani Ässä-osiota. Nimim. "Kaljurotta" vaikuttaa lievästi tuohtuneelta nimim. Cottonmouth:in vertailuihin:

Cottonmouth kirjoitti:
Eipä näissä mitään kovin kummoista pointtia ole, mutta meneehän se työpäivä näinkin. Hieman vain ihmettelin allaolevankaltaisia kommentteja, koska miesten taustat ovat melko samanlaisia.

Lainaus:
Mutta eivät nuo kyseiset Mestis-kaverit nyt sentään ihan samaa tasoa näytä olevan.

Eli voimme olettaa Damonin olevan pelimies, toisin kuin jotkut täällä jotka ottaisivat mieluummin nuo Mestikseen hakeutuneet ulkomaalaisvahvistukset.

Nyt sä vitun kampela yhdistelet kahden eri kirjoittajan tekstejä ja saat ne kuulostamaan siltä kuin ne olisi esittänyt yksi ja sama henkilö peräkkäisissä lauseissa. Kerää ny vittu ne tilastokirjas ja kiskase perse pääs yli.

Vitun Kampela??? Huikeaa.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Viimeöisestä kk-ketjun keskusteluistä pätkä. Aiheena siis naisen puute...


Komiteamme laskee myös käden tyttöystäväksi jos sille on piirretty asianmukaisesti silmät.

Hitto vie. Yli viikkoon ei ole jaksanut kättäkään, mutta nyt kun annoit oivan vinkin, niin eiköhän se ala taas kiinnostamaan. Mutta mä kyllä piirrän siihen naisen perseen, ettei tartte silmiin tuijotella. se kun tuppaa orkku tilanteessa nolostuttamaan.

Olipa taas hauskaa viimeyönä, kiitos kaikille osallistuneille.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Nimimerkki Jepen kirjotuksille Ässien osiossa:

Yhteen viestiin turhanpäiväisesti vastanneena tuli mieleen otsakkeen mukainen ketju: Ässät MOI 2009. Tällaista ei vielä liene avattu, joten otan tästä sitten keväällä kunnian itselleni.

Näin alkuun voitaisiin keskustella siitä, mikä on ns. "Normifanin" MOI? Onko se sija 10 runkosarjassa, vai vielä jotain parempaa? Heitän omat alkukriteerini tiskiin ja siitä voi sitten parantaa. Ja huom! Toivon sellaisten palstaveljien, jotka todella tietävät Ässien asioista jotain rivikannattajaa paremmin osallistuvan aktiivisesti keskusteluun ja tuovan näkökulmia asiaan.

Henkilökohtaisesti Ässien "MOI-09" tarkottais kai lähtökohtaisesti sitä, että kaikki onnistuis kaudella nappiin. Sillon oltaisiin mielestäni +/- 6 pisteen sisällä sijasta 9. runkosarjassa läpi kauden. Ääripäässä sitten ollaan kauden alusta saakka siellä sijalla 14, johon ainakin kaikki liigapaikkakuntien ja mestiksen ykkösseurojen palstalle kirjoittavat fanit ovat meitä kovin ahkerasti pukkaamassa.

Pahimmat kilpailijat kai ovat TPS, SaiPa, Kalpa ja Lukko. Tästä jengistä taitaa valitettavasti Lukko olla juuri tällä hetkellä huimasti meitä edellä. TPS:n kanssa taistellaan tasaveroisesti jo senkin puolesta, että heillä on yhtä huonot molari kuin meillä ja lisänä Konttinen. Saipan puolustús ei vakuuta, hyökkäys piirun verran parempi ehkä kuin meillä. Kalpa sai meiltä Häppölän. Kuinka paljon hyödyttää toista joukkuetta, jos sm-liigan 14. joukkue antaa sm-liigan 13. joukkueelle 1. sentterinsä? En uskoisi Ässien tuosta kärsivän. Kalpa sai Bellisimon, me saimme Damonin. Puntit edelleen 1-1. Kalpalla on Kapanen, Sahlsted ja J.Timonen. Nyt kyllä aletaan hävitä. Kalpan maalivahdit ovat kuitenkin samaa luokkaa oletusarvoisesti, kuin Ässienkin, joten kotona ainakin pitäis Kalpa voittaa.

Joten: Millä sijalla uskot Ässien olevan runkosarjan päättyessä? Sija ja pienet perustelut, niin tää 1 1/2 kk menee vähän mukavammin. Kauden alkua odotellessa Jeppe.

Varsinkin nuo selitykset tasoissa olemisesta ovat varsin kovia..
Derek Damon yhtä hyvä kuin Vince Bellissimo lähtökohtaisesti?
TPS taistelee tasoissa koska meillä on Konttinen?
Mistä näitä sieniä saa?
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Major Julli uusista Ässä-hankinnoista.

Omien lähteiden mukaan Plusenko ja Riitsev olivat jo saaneet monoa UFAsta ja lopettaneet kiekon ja siirtyneet raksa-alalle. Olivat sitten Luvian saaristoon rakentamassa mökkiä eräällä suomen venäläiselle, kun käydessään Starkissa huopakaton paikkoja hakemassa eksyivät väärästä ovesta erääseen parakkiin:

"Onjko pjaikkoja?"
"Onhan meillä aika lailla, mitäs paikkaa pelaatte?"
"Kjattoa pjaikkaamme"
"Katsotaan paikkaanne? No, kyllä meille try-outkin sopii"
"Mjinä eij jymmärrä ..."
"No ei varmaan ymmärrä Suhonenkaan kun teidät näkee. Tosta ovesta vasemmalle, saatte sihteeriltä sopimuspaperit ... Niin ja se säkkituoli, älkää istuko sen päälle, se ei oikeasti ole säkkituoli vaan Ahola päiväunilla"
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
^ No niin, KP oli nopeempi. Nauroin ääneen, ja putosin sohvalta. Samalla kun tässä ääneen poraa tuota Ässien tilannetta, niin naapurikin löi jo seinään, jos olisin vähän hiljempaa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kyllä, tuo KP:n lainaama kirjoitus aiheutti hallitsemattoman repeämisen täälläkin. :)
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Sama juttu kuin ylläkirjoittaneilla. Muutenkin ässä-osio on ollut tänään taas totaalista rautaa ja monet naurut on saatu. Välillä kyllä meinaa itkettääkin perinteikkään seuran puolesta, mutta kyllä tuo fanien totaalinen luovuttaminen ja siihen liittyvä sarkastisuus naurattaa silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös