Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 471
  • 7 390

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko se kivaa seistä SHEddenin kaltaisen maailman huonoimman häviäjän kommenttien takana?
Tämä Tex Willerin Shedden-läppä lennätti aamukahvit näppikselle.
 

d2uce

Jäsen
Poro24:n vastine flintstonen Kadi-ihastukselle.

Farbod on Piian jälkeen seuraava jonka toivon poistuvan talosta.

Farbodin ruskeista suklaasilmistä huokuu sateenkaaria ja tuoreiden ruusujen silkkisen raikas tuoksu. Ruusujen, jota kesän viimeiset tuulet keinuttavat. Farbodin aurinko paistaa läpi tummien pilvien ja valaisee minunkin aamuni. Farbodin puhe on kuin kuun varjo, tai perhosen siipi. Faben hellä nauru on kuin kesäinen puiden tuulahdus, pehmeä kosketus. Aito, luonnonlapsi.

****/*****
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Dick Slasher kirjoitti:
Odottelen tässä laitokselle lähtöä, viides kerta on kyseessä. Alkaa tuntua vähän rutiinilta. Toivottavasti tämäkin on poika, naaraat on niin hankalia, ainakin vanhemmiten. Niin ja onnea kaikille uusille isille.

Jotenki huutonauratti tuo nimimerkin ja tekstin sisältö...
 
Viimeksi muokattu:

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Harvemmin osallistun näihin ketjuihin, mutta tämä Kettumaisen lohkaisu Jere Karalahti Kärppiin ketjussa sai minut nauramaan:

Jos Perusjätkä Peralle olisi muutama vuosi sitten ennustajaeukko sanonut, että syystalvella 2007 Karalahti pelaa Kärpissä ja on Espoon poliisilla talteenotettuna kytköksistä kokaiinisotkuihin, niin Pera olisi todennäköisesti vastannut:

Mitä vittua!?!? Kärpissä?!?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ei jumalauta! Mahaan koskee. Paras viesti kyl tällä foorumilla pitkään aikaan. Go jupster!
Pahus oli jäänyt moinen helmi jäänyt lukematta. Onneksi täältä löytyi linkki siihen. On kyllä ehdoton helmi kyllä tämä.
 

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haha. Kyllä, kyllä.. 'lenkkikaverini Jere juo vain vettä'-finnishninja voisi varmaan toimia vaikka Jeren puolustusasianajajana. Ninjan legendaariseen listaan löytyisi helposti jatkoa..

"Se ei välttämättä ollut huumetta vaan esim perunajauhoa? Kokeilitko itse ainetta? Oliko raha aitoa vai leikkirahaa? Voitko todistaa? Ehkä Jere pelasi vain monopoolia prätkäjengiläisten kanssa? Näitkö useampia seteleitä? Onko asiasta faktoja? Lähde?"

Kakkonen muistelee finnishninjan kesän leikkaa&liimaa-puolustuspuheenvuoroja HIFK:n Karalahti-ketjussa.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Elton määrittelee uudelleen scouttauksen. Eihän tämä sinänsä hyvä läppä ole, mutta ainakin huvittava.
Elton kirjoitti:
Niin meidän scouttauksesta nyt tulee viimeajoilta mieleen Leinon Ville, Stapletonin Timi, Hirschovitsin Kimi, Omat pojat Rita, Santala ja Helge takaisin kotiin harharetkiltään ym ym. Ihan jees miehiä. Kyllä sitä Jokeritkin osaavat petrata scouttaustaan.
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
bozik Jokereiden pakkimurheita käsittelevässä ketjussa:
Kyllä on kaiken aikaansaava pelikirja. Paitsi että sillä sotkee pelin, sillä voi tehdä pakeista kädettömiä ja varmaan paistaa lettujakin.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, itse olin nauraa ääneen nimimerkki sopulin katsaukselle Kerhon viimeaikaisista skouttauksista:

Ensin kuorittiin kermat päältä tsekkien osalta. Sitten tyhjennettiin Mestiksen pajatso hentusista ja pärssisistä. Nyt ollaan siirretty rekrytointi vahvasti suljetulle osastolle, eli seurajohto ei ainakaan lepää laakereillaan.

Aivan huisaa!

Täältä tähän
 

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nimimerkki "punasydän" vitutusketjussa:

"Joukkue täynnä munattomia lampaita, johto täynnä aivottomia munattomia lampaita, koko vitun organisaatio täynnä ruotsalaisia homoja. Musta tulee Jookkerifani, pääsenpähän hajoittamaan rinkelinmäen ritarihallin tuoleja ja sikailemaan ympäriinsä."

Ei saatana, liian hauskaa. Tuossa on todella tavoittelemisen arvoinen päämäärä!
 
Ihmettelen, että jotkut miehet pitävät naisiaan parempina puoliskoina. Itse en ainakaan suostuisi olemaan mikään huonompi puolisko. Itseasiassa voisin väittää olevani kenen naisen kanssa tahansa useimmissa asioissa se parempi puolisko. Olen aika kilpailuhenkinen kuitenkin silloin, jos aletaan 1vs1 tilanteisiin ja naisia älykkäämpi. Ei tulisi kuuloonkaan olla mikään huonompi puolisko.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämä kausi menee vielä KooKoon kannatuksessa, mutta sitten on siirryttävä ehkä Sportin kannattajaksi ja silloin ei Vaasan veri tule vapisemaan kuten kävi viime keskiviikkona.

Irtoaisikohan Vaasasta joku vaihdossa? Mieluiten esim. Mendieta, Rocco tai fastasashark, mutta jos ei oo fair deal, niin voi tarjota muitakin.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Irtoaisikohan Vaasasta joku vaihdossa? Mieluiten esim. Mendieta, Rocco tai fastasashark, mutta jos ei oo fair deal, niin voi tarjota muitakin.
Saatte Tammisfani Julle51:n, muut ei irtoa rahallakaan!
 

Gentleman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Insidehockey, Lasten suusta ketjussa.

InSideHockey; kirjoitti:
Olen tietysti nämä kaksi omaa vakiota tässä ketjussa jo aiemmin varmaan sanonut mutta sanotaan varmuuden vuoksi uudestaan.

1. Haistelet mimmin kaulaa ja sanot korvaan että sä tuoksut tosi hyvälle. Ihan sama mille se haisee niin toimii hemmetin hyvin.

2. Jos huomaat että mimmi on jo muutenkin hyvin messissä niin hankit erektion ja tanssilattialla hivutat mimmin käden sinne ja katsot suoraan silmiin ja isket itsevarmasti silmää.

Nää toimii ja näillä irtoo.


Ei tämä muuten, mutta tuossa ketjussa aika karu.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK-osiossa väännetään koutsin vapaa-ajan toiminnoista ja uskonasioista. Tälle putosin:
Kyllähän mäkin olisin voinut erehtyä luulemaan Penaa jumalaksi, Jyrisevä ääni joka soitti Baxterille:"sä tuut meille valmentamaan! Lähe tuleen vielä kun kerkeet!" ei ollut jumala vaan Frankfurtin Leijona Matikaisen Pena.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Ifk-osiossa samasta ketjusta kuin edellinen:

Väkisin tulee mieleen että Baxter vetäisee jätkien kanssa kopissa rukoukset ennen matsia, tyyliin anna meille tänä iltana meidän jokailtainen nollapelimme.

Parhautta!!
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
IFK-osiossa väännetään koutsin vapaa-ajan toiminnoista ja uskonasioista. Tälle putosin:

Sama! Jotenkin vaan kun tuota lukee niin alkaa välittömästi kuulua korvissa tuo korostamasi lause Pentin matalalla bassolla lausuttuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös