Jatkoajan NFL Keeper-liiga

  • 60 952
  • 689

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Seuraava viikko onkin paha kun kuusi pelaajaa (Rivers,Woodhead,Allen,Fleener, Johnson ja Webb) on bye-viikolla ja James Jonesin pelaaminen on vielä edelleen epävarmaa..

Ensimmäistä kertaa tällä viikolla, huolimatta isosta bye-pelaajien määrästä kierros oli täysosuma.
Miami Sharksilla pelaa vielä Seahawksin safety Earl Thomas ensi yönä, mutta melkein 70 pisteen johto riittänee.

Huikeimpana suorituksena tietysti Saintsin rookierissu Kenny Stills, joka arvioidun neljän pisteen sijaan keräsi 30 pistettä. Myös McFadden, Lacy, T.Williams(DAL) ja Kaepernick ylittivät arviot, samaten puolustuksesta Wilkerson.

Saldolla 3-5-0 on vielä pudotuspelipaikka haarukassa..seuraavalla viikolla vastassa Kaskenpolttajat, jolla on sama saldo.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Parin nihkeämmän viikon jälkeen yli 200 pinnan hurjastelu. Stafford, Thomas ja Gordon hyökkäyspäässä hyvässä vedossa, puolustus kokonaisuudessaan hoiti hommansa oikein mallikkaasti.

Harvin olisi jo pelikunnossa, Seattle tosin ottaa miestä maltilla sisään rinkiin.

Ihan hyvältä näyttää kyllä pudotuspelejä ajatellen. Ensi viikolla vastassa LiPaS, joka on vetänyt voitoitta. Tosin yön peli voi vielä ratkaista, että josko sinne ensimmäinen voitto nasahtaisi.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Tuurini QB:en kanssa alkaa olla jo aika surkuhupaisella tasolla. Pelin aikana ovat nyt loukkaantuneet Vick, Cutler, Foles ja Locker. Seuraavaksi kokeillaan Chase Keenumia, joka on aloittanut lupaavasti oman aloittavan kuupan uransa Houstonissa mutta saa nähdä monta minuuttia hän kestää sen jälkeen, kun Pubmen pistää hänet askiin... Jottei asiat menisi liian hienosti niin myös Vernon Davis jätti oman pelinsä kesken aivotärähdyksen saattelemana. LaVonte Davisin nappisuorituksella on vielä pienoinen mahdollisuus voittoon mutta käytännössä tämäkin viikko on jo hävitty...
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Näyttää St. Louisin juna olevan ihan hyvässä pudotuspeli-iskussa. Kuudes voitto tuli putkeen ja keskiarvotkin näiltä viikoilta pysyvät siinä 170 pinnan tuntumassa. Mitalisijaa lähdetään jahtaamaan, Redzin jengin näyttää niin kovalta että kannuun vaatisi vähän jo tuurejakin.

Josh Gordon pisteli sitten Steelersin Ike Tayloria köniin 46,70 pinnan arvoisesti ja samalla rymäyttänyt kyllä keeper-tilanteessa komeasti neljänneksi ohi Torrey Smithin.

Keeper-tilanne on hyvin kimurantti, sillä Stafford on ollut kolmanneksi paras fantasy-qb, Peterson aina selvä valinta, samoin Dema Thomas. Viimeisestä paikasta kyttäävät sitten Gordon, Smith ja täydellinen musta hevonen Percy Harvin. Le'Veon Bellin toivoin nousevan myös haastajaksi, mutta vaikka palloa tulee paljon käsiin ei ne käänny oikein f-pisteiksi.

Viimeisellä kiekalla Kaskenpolttajat vastassa. Näyttäisi neljän joukossa olevan paikka varma, kakkossijakin ihan otettavissa.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Näyttää St. Louisin juna olevan ihan hyvässä pudotuspeli-iskussa...

Oli hyvässä iskussa. Siihen ne ilot sitten jäivät ja heti lauluun. Peli on jo selvä, vaikka Condomsin yksi tyyppi on vielä ehtoolla vasta tulessa.

Eipä tässä muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Keeper-pelaajia valitsemaan seuraavaksi, Gordon on kyllä pelannut itsensä aika varmaksi valinnaksi jo.
 

Cube

Jäsen
Oli hyvässä iskussa. Siihen ne ilot sitten jäivät ja heti lauluun. Peli on jo selvä, vaikka Condomsin yksi tyyppi on vielä ehtoolla vasta tulessa.
Yllättävä tulos! Mun osalta vaihteeksi näin. Yleensä olen pärjännyt hyvin runkosarjassa ja tippunut sitten taas pleijareiden alkukierroksilla. Eipä sikäli, vaihtaisin kyllä tämänkin voiton tuohon sun keeper-tilanteeseen, koska tuskin mestaruuteen asti kuitenkaan on paukkuja. Se on jo hyvä tilanne, jos on varaa päästää Torrey Smith menemään. Mun jengissä olisi varmaan kakkosena AJ Greenin jälkeen. Nyt täytyy arpoa kolme pelaajaa joukosta Nick Foles, Hakeem Nicks, Doug Martin ja Randall Cobb, joista kahden viimeisen kausi meni piloille loukkaantumisen vuoksi. Jokerina sitten Vikingsin Patterson, jolla olisi kyllä huimasti potentiaalia, mutta pankki tuskin räjähtää ihan vielä ensi kaudella.
 

janóz

Jäsen
Turhan tiukaksi meni runkosarjan 1. ja 8. välinen ottelu. Kovatasoisessa väännössä Redzin 197 pistettä riitti vaivaiseen kuuden pisteen voittoon Misery's Crownista. Alshon Jeffery väänsi viimeisessä matsissa voiton kotiin komealla TD-kurotuksella. Meinasin jo kirota itseni kun uusin FA-hankinta Edelman jäi penkille 20 pisteen saldolla, siinä tuli coachilla 11 pisteen virhe, mutta korjataan jatkossa tämä hapuilu. Kieltämättä alkukauden kysymysmerkki eli WR-osasto näyttää nyt hyvältä: Antonio Brown, Jeffery ja Edelman ovat kaikki melko varmoja 15-20 pinnan miehiä. Lisäksi kun Peyton Manning on heittelemässä palloja ja Jamaal Charles juoksemassa ja ottamassa koppeja niin kovia pisteitä pitää vastustajan takoa jos meinaa Redzin pysäyttää. Seuraavaksi vastaan Botchers, joka kaatui pari viikkoa sitten runkosarjassa 80 pisteellä eli kai tässä suosikkina mennään..
 

Cube

Jäsen
Hmm, ei tunnu finaalipaikka kovin ansaitulta tämän kauden otteiden perusteella, mutta sinne asti kuitenkin etenin. Projektioiden mukaan pitäisi (taas) olla kylmää kyytiä luvassa, enkä tiedä uskallanko yllätysmenestyksen kulmakiveksi noussutta Nick Folesiakaan enää peluuttaa, koska Phillyn ja Chicagon SNF-kohtaaminen on käytännössä merkityksetön, jos Cowboys voittaa aiemmin päivällä Redskinsin, kuten sen voisi olettaa tekevän. Tosin eipä tuo kovin traagista ole, koska olin muutenkin ajatellut ehkä laittaa Daltonin starteriksi kotipelissä Minnesotan liigan huonointa heittopuolustusta vastaan. Jos Dalton ja AJ Green nakuttavat mulle yhdessä noin 60-70 pistettä tuossa matsissa, on voittoon joku mahdollisuus. Jos eivät, niin silloin tuskin on.
 

janóz

Jäsen
Redz jyrää myös finaaliin noin sadan pisteen voitolla. Viime viikkoina pisteitä on tullut paljon joka kierrokselle, joten toivotaan ettei homma hyydy nyt kalkkiviivoilla. Jamal Charles nappasi vaatimattomat 62,5 pistettä tällä kierroksella, joten iskussa ollaan!

Jos Dalton ja AJ Green nakuttavat mulle yhdessä noin 60-70 pistettä tuossa matsissa, on voittoon joku mahdollisuus.

Tuo olisi todennäköisesti ainoa skenaario, jolla voisin tappion sulattaa. Oikeasti näissä kohtaa tulee aina skitsofreeninen olo kun on "omat pojat" vastassa fantasyssä. Varsinkin nyt kun pelataan fantasyfinaalia ja tosi maailmassa playoff-sijoituksista. Toivottavasti Bengals jyrää maata pitkin Vikingsin niin tämän ottelun voi seurata normaalisti, eikä tarvitse kiinnittää huomiota fantasy-tapahtumiin.
 

janóz

Jäsen
Saan jopa yli 70 pistettä tuolta kaksikolta, mutta eihän sekään perhana tule todennäköisesti riittämään :D

Eikä se riittänytkään. Redz voitti tämän liigaan pystyyn tänä vuonna. Nyt oli vaan kasassa niin kova sakki, että edes finaali ei hirveästi jännittänyt. Manning ja Charles oli koko vuoden iskussa ja vaikka lähdin kauteen ilman yhtään WR-keeperiä niin loistavat pelimiehet silti sain kaivettua. Steelersin Brown lähti draftissa mukaan ja Bearsin Jeffery ja Patsin Edelman löytyi vapaana lojumasta. Viimeisen neljän viikon aikana kyseinen kolmikko oli WR-pisteissä sijoilla 3., 4. ja 6. Eli kaikki on mahdollista myös keeper-liigassa!
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Pari viikkoa enää harjoituspelien alkuun, joten nostetaan ketjua ylöspäin. Keeper liiga toivottavasti siis jatkuu viime vuoden malliin ja siksi kyselenkin, kuka on vielä mukana ensi kaudellakin?

Samalla voidaan alkaa pohtia draftin mahdollista ajankohtaa, sillä sekin pitää tässä lähiviikkoina päättää.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ehdottomasti mukana.

Keeperitkin on jo valmiiksi mietitty. Josh Gordon, yksi viime vuoden parhaista fantasyrissuista, päätti sitten ottaa fiksun vuoden bannit. Helpotti hirveästi omaa valintaprosessiani.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Pari viikkoa enää harjoituspelien alkuun, joten nostetaan ketjua ylöspäin. Keeper liiga toivottavasti siis jatkuu viime vuoden malliin ja siksi kyselenkin, kuka on vielä mukana ensi kaudellakin?

Samalla voidaan alkaa pohtia draftin mahdollista ajankohtaa, sillä sekin pitää tässä lähiviikkoina päättää.

Lähden tähän liigaan luonnollisesti mukaan.

Draftin ajankohdalla ei muuten ole väliä, mutta mikäli kellonaika olisi alkuilta tyyliin klo 19, elokuun viimeinen viikonloppu to-su on iltavuoroja joten sillo en pääse draftailemaan itse. Muuten onnistuu kyllä, mikäli kellonaika on tuo oletettu.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Tässä vielä viime kaudella liigaan osallistuneet, sekä boldattuna jatkavat managerit:

JLand - Rego park Brawlers
Montonen - Botchers

Fawkes - Miami Sharks
#76 - Kaskenpolttajat
Hawk #22 - LiPaS
janóz - Redz
Noose - Veronmaksajat
Köpi - Misery's Crown
Lapster - New England Patriots
Kiekko-Kolli - Kiekko-Kollin Äijät
Cube - Turku Condoms
TaoTao - St.Louis Damns
zaux - Lukonmäki Destroyers
pancor - Port Arthur Pubmen

Mikäli löytyy virheitä, niin ilmottakaa.

Muut, jotka ovat ilmaisseet halukkuutensa:

Mont-Blanc
delete
OutlawPuppet
anticatabolic
 
Viimeksi muokattu:

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Niin se aika taas rientää. Arvoisa(?) komissaarinne jatkaa tietenkin mukana. Viime kaudelta muistelisin, että ainakin JLand ei juuri muuten tainnut mukana olla, kuin draftissa. Jos hänestä ei pariin päivään kuulu mitään niin hänen tilalleen tarvittaisiin ainakin uusi manageri. Myös jos vanhasta kaartista löytyy muita, joita leikki ei enään kiinnosta niin ilmoittakaa tähän ketjuun niin voidaan laittaa joukkueita kiertoon. Uusi manageri siis ottaa joukkueen vastaan pelaajineen ja valitsee keeper pelaajat omasta joukkueestaan.

Sääntömuutoksia en ole tälle kaudelle ajatellut, ehdotuksia saa tietty pistää ketjuun. Kutsut vanhoille managereille lähetetty hetki sitten. Darftin ajankohtaa en ole vielä ehtinyt ajatella mutta 13-18. elokuuta olen Lontoossa, muuten ei sovittuja menoja ole. Draftijärjestyksen tulen myös ilmoittamaan tässä lähipäivinä. Järjestyshän on siis runkosarjan järjestys käänteisesti ja finalistit varaavat viimeisenä eli kakkonen paikalla 13. ja voittaja 14.

Lets get ready to rumble!
 

Cube

Jäsen
Kiitos kutsun lähettämisestä sähköpostiin, ilman muuta olen jälleen mukana! vahvistan osallistumisen myös virallista reittiä pikimmiten. Draftin suhteen ei muita toiveita kuin että mitä nopeammin aika saadaan päätettyä, sen varmemmin olen silloin vapaa. Milloin voi lukita pelaajiaan?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Kävin juuri vahvistamassa osallistumiseni Keeperiin, eli mukana ollaan taas. Draftin suhteen ei ole mitään erityisiä toiveita, kunhan ajoissa sovitaan niin pystyn kyllä järjestämään omat menoni sen mukaan. Viimeiset preseason matsit pelataan 28.8. ja runkosarja alkaa 4.9. Mun mielestä draft voisi olla joskus tuolla elokuun loppupuolella, jotta mahdolliset loukkaantumiset ehdittäisiin rekisteröidä ennen kuin lähdetään varaamaan pelaajia. Samoin jos training campilla nähdään jotain nousevia tähtiä, niin olisi mukavaa, että näihin pystyisi reagoimaan vielä draftissa.

Keeper pelaajat olisi hyvä lyödä lukkoon viimeistään viikkoa ennen draftia. Mun puolesta keepereita voisi alkaa julkaisemaan jokainen omassa tahdissaan heti kunhan saadaan varmistettua ketkä managerit ovat mukana.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Minäkin hyppäsin messiin.

Lisäksi yhtä sääntömuutosta ehdottaisin. Miten olisi jos tehtäisiin tästä kahden QB:n liiga? Huomannut muutaman kauden aikana että erittäin nasta formaatti, kun siellä pitää dyykata kaiken maailman sanchezit varsinkin bye viikkoina. Tuo myös ekstraväriä treidaamiseen.

Oliko off-season treidit sallittuja vai ei? Itselläni kolme selvää keeperiä, mutta neljännen voisin upgreidata paketoimalla hyviä ukkoja yhtään tähteen (Roddy, Keenan Allen, CJ Spiller, Michael Floyd... just to name a few).

Draftiajankohdaksi preferoisin melko aikaista vaihtoehtoa, sillä Bilbaon retki 28. ->

Mikäli jengi kuitenkin päättää myöhemmästä ajasta, yritän jollain tavalla saada draftin hoitoon.
 

zaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Ässät
Kiitokset kutsusta. Kävin jo verfioimassa osallistumiseni yahoon puolella. Tavoitteena on luonnollisesti lähteä kirkastamaan losers bracketin voittoa seurannutta 5. sijaa sekä toissakauden finaalipaikkaa kohti ensimmäistä liigavoittoa!

Draftiajankohtana preferoisin myös aikaista vaihtoehtoa, olen lomareissulla ranskassa 28.8 - 9.9
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös