Jatkoajan kesätyttö 2024

  • 14 016
  • 136
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Vielä ei olla edes kesäkuussa, mutta sää ulkona muistuttaa jo sen verran etäisesti kesää ja naisetkin alkaa näillä keleillä pukeutumaan, kuten eräs lempääläinen parvekefilosofi sen kerran totesi; seksikkäästi. Sehän tarkoittaa sitä, että on korkea aika startata vuoden 2024 versio perinteisestä, ellei jopa legendaarisesta Jatkoajan kesätyttö-skabasta!

Kuten tapoihini kuuluu, niin kerratkaamme aluksi hiukan miten viime vuoden finaalissa kävi. Finaaliin ylsi 11 eniten ääniä kerännyttä naista, joista top 4 erottui selvästi muusta joukosta. Niukasti mitalisijojen ulkopuolelle jäi pesisnainen Emilia Itävalo 28 äänellä. Pronssille ylsi tällä kertaa ihana laulaja ja samalla oma "hevoseni" Rita Behm 35 äänellä. Voittotaistelu käytiin kuitenkin kahden yleisurheilijanaisen välillä, kun hopealle nousi valloittava seiväshyppääjä Wilma Murto 44 äänellä. Voittajasta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä, kun vuoden 2023 kesätytöksi kruunattiin aituri Viivi Lehikoinen 55 äänen saaliilla.

Seuraavaksi on aika kerrata se tärkein eli kisan säännöt. Alkusarja kestää tänäkin vuonna sen neljä viikkoa eli äänestysaikaa on 19.6. klo 12 asti ja tämän jälkeen seuraa vielä kolme viikkoa kestävä finaaliäänestys. Finaaliin päässeiden naisten määrällä on hieman tapana elää vuoden ja äänestysmäärän mukaan, mutta lähtökohtana on, että finaaliin päästäkseen vaaditaan vähintään kolme ääntä.

Naapurikaupan kassatyttöjä tms. ei edelleenkään hyväksytä, sillä ehdokkaasta pitää olla internetin välityksellä näytettävissä kuva ja nimi pitää löytyä. Lisäksi ilmoitetaan jo tässä vaiheessa seuraavaa: jos tuomari katsoo äänen olevan ns. protestiääni tai "läppä", niin se hylätään automaattisesti. Ehdokkaan on myös oltava elossa. Muistutetaan myös, että kesätyttöehdokkaan on lähtökohtaisesti oltava vähintään täysi-ikäinen ja alle 40v. Yli neljäkymppisille naisille on tuo oma kesäpuuma-kisansa, jonka hätähousu @Czescku käynnisti näköjään jo 8.4. vaikka pari viikkoa tuon jälkeen oli vielä lumikelit!

Edellisvuosien voittajia ei voi äänestää eikä kerran annettua ääntä voi vaihtaa!

Edellisvuosien voittajat:

2001 Jaana Pelkonen
2002 Madeleine Bernadotte
2003 Girlzilla
2004 Elisha Cuthbert
2005 Eva Wahlström
2006 Kiira Korpi
2007 Allison Stokke
2008 Jenni Vartiainen
2009 Sanni Leinonen
2010 Zooey Deschanel
2011 Kate Upton
2012 Iina Kuustonen
2013 Nooralotta Neziri
2014 Sara Sieppi
2015 Anni Uusivirta
2016 Susanna Laine
2017 Sanna Savikko
2018 Kerttu Rissanen
2019 Nelli Matula
2020 Alina Voronkova
2021 Maria Huntington
2022 Sanna Marin
2023 Viivi Lehikoinen

Näiden saatesanojen myötä, let the voting begin!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Abreu.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Vaihtoehtoja kyllä riittää vaikka muille jakaa, mutta koska suon tuon tittelin mieluummin suomalaiselle, niin se rajaa sopivia ehdokkaita. Tällä hetkellä mielessäni pyörivät Lotta Kemppinen, Katriina Wright, Ella Junnila, Rita Behm sekä tietyin varauksin Shirly Karvinen. Hetken aikaa pohdin myös Katariina Juseliuksen nimeämistä, mutta hirveät musiikkivideot höystettynä mitäänsanomattomalla äänellä rajasivat hänet nopeasti pois listaltani.
 
Viimeksi muokattu:

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Viime vuoden titteli pitäis repiä pois Ruotsiottelun perseilyn takia!!
Nyt se parempi yleisurheilija eli:
Wilma Murto!!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Valtaisaa ryöpytystä sanois Mertsi! Rita Behm on ainoana naisena kerännyt kisan avausiltana useamman äänen, eikä vain kaksi vaan kolme! Jos sama meno jatkuu niin ei ehkä itse edes tarvi äänestää Behmiä vielä alkukarsinnassa, vaan voisi tukea jotain altavastaajaa :hmm:
 

Jannecky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun nyt lätkäpalstalla ollaan, (ja miks ei muutenkin), niin Emma Nuutinen.
 

Liitteet

  • Emma Nuutinen.png
    Emma Nuutinen.png
    373,6 KB · kertaa luettu: 340

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Susanna Tapani tai Ronja Savolainen. No laitetaan sitten Tapani.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Behm on kyllä raikas tuulahdus sellaista klassista naisellisuutta ja tyylikkyyttä. Ainakin artisti-imagonsa kautta.

Erilainen kuin nämä monet muut suomalaiset kaunottaret, jotka haluaa olla "hyviä jätkiä".

Eli Behm.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös