Jatkoajan kesätyttö 2015 välierät

  • 14 019
  • 108

Ken on heistä kaikkein kaunein?

  • Anni Uusivirta

    Ääniä: 51 18,0%
  • Janni Hussi

    Ääniä: 33 11,6%
  • Emilia Clarke

    Ääniä: 21 7,4%
  • Kerttu Kotakorpi

    Ääniä: 51 18,0%
  • Linda Liukas

    Ääniä: 29 10,2%
  • Sara Chafak

    Ääniä: 37 13,0%
  • Deborah Ann Woll

    Ääniä: 13 4,6%
  • Susanna Laine

    Ääniä: 23 8,1%
  • Emmanuelle Chirqui

    Ääniä: 26 9,2%

  • Äänestäjiä
    284
  • Poll closed .

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Seison asennossa, annan kaikkeni, ääneni saa sama tsubu joka ekallakin kiekalla eli Anni Uusivirta.

_
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Kisa on pirun tasainen, epäilemättä tasaisin ikinä. Pari tytsyä on kuitenkin pienesti karussa, joten äänestin Susanna Lainetta, koska tahdon nähdä hänet finaalissa. On siinä kyllä Suomikaunotar aivan parhaasta päästä.
 

Iceman88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sara Chafak. Finaaliin on ainakin tässä joukossa päästävä. Nyt muiltakin ääniä, jokainen ääni ratkaisee näin tiukassa kisassa.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kotakorpi ja Hussi kärjessä? Tässähän tulee melkein Tuomistoa ikävä, vaikka aikaisempina vuosina on joutunut finaalissa äänestämään lähinnä häntä vastaan.

Liukkaalle tekisi mieli ääni antaa, mutta annetaan tällä kertaa Annille, jolla lienee paremmat mahdollisuudet finaaliin.
 

CuChulainn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, FC Honka, Flyers, DFB-Elf
Chriquilla mennään. Niin kuuma, että avaajankin oli pakko jättää kirjain pois nimestä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Chafak, Kotakorpi ja Laine ovat ainoat, jotka tiedän näistä vaihtoehdoista. Pistetään nyt ääni Susanna Laineelle, kun kerran piristi viime vuonna työntekoani useina iltapäivinä Radio Suomipopilla.
 

BigJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ulkkareista tuo kyseinen Emmanuelle ei sano minulle yhtää mitään. Deborah ja Emilia olisivat vallan päteviä, mutta mielestäni kesätytön tulee olla suomalainen.

Jäljelle jääneistä finskitytöistä voidaan seuraavaksi heivata missit ja mallit hiuksista vit... tai ainakin vaikka jonkin helsinkiläisen yökerhon vippiin, sillä kesätytön tulee edustaa luonnollista naapurintyttöä.

Linda Liukas ei sano minulle yhtään mitään, mutta nimensä puolesta sopisi hienosti näyttelemään esim. johonkin ei-lastenelokuvaan tyyliin Risto Räplääjä ja Liukas Linda.

Jäljelle jää taistelupari Hussi vs. Kotakorpi, joista Kotakorpi pudottaa ukkosiskulla fitness-mimmin kanveesiin ja näin ollen on kesän 2015 Kesätyttö.
 
Tavaksi on tullut suosia suomalaista sen jälkeen kun oma suosikki on aina karsiutunut jatkosta. Erityisesti mikään vaihtoehdoista ei taaskaan sytytä, mutta kyllä Linda Liukas noista muista edukseen erottuu.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No voi prkl, näyttää siltä, että Deborah jää jumboksi tässä kamppailussa. Osoitus taas, että enemmistö äänestää aina väärin.

No, välieriin pääsy oli toki hieno saavutus jo sinänsä tässä kaikenlaistia kumibeibejä kuolaavien runkkareiden luvatulla sivustolla. Taistelu ei ole silti vielä ohi! Valistuneet herätkää, ääni Deborah Ann Wollille - nyt.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Kerttu Kotakorpea äänestin alun perin, enkä nyt lähde vaihtamaan. Sellainen mukavan oloinen tavallinen likka, ei ainakaan vaikuta miltään bimbolta.
 

Snagari

Jäsen
Äänestin Susanna Lainetta. Kesätytönhän tulee mielestäni olla suomalainen ja oma naismakuni kallistuu blondien suuntaan. Rahan perässä Dubaissa juokseva Uusivirta karsiutuu heti, keskaria hänelle. Jäljelle jää siis Janni Hussi ja Linda Liukas. Fitnessmimmit ei kiinnosta edes vähää alusta ja Linda Liukas nyt vaan on omaan makuuni todella keskinkertaisen näköinen. Susanna Laine jäi siis ainoaksi vaihtoehdoksi.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Deborah ann woll sai täältä äänen =).

Kerttu Kotakorpea äänestin alun perin, enkä nyt lähde vaihtamaan. Sellainen mukavan oloinen tavallinen likka, ei ainakaan vaikuta miltään bimbolta.

No ei hänkään ihan hassumman näköinen ole ja ei toi liksakaan ihan hassumpi ole n. 43400 parin vuoden takaa. veikkaan että on siitäkin noussut vielä
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Jos voitaisiin olettaa, ettei chafakit ja hussit ym. tuolta nouse, niin finaalistahan on tulossa melkoinen vastakkainasettelu.

Koko kansan lähetystyöläinen, söpön hymyn omaava blondi, likaisen arabirahan belfielutka, korkeaoktaavinen Anni vastaan koko kansan oma säätyttö, naapurista tuttu itseään lööpeissä tahraamaton tummakutrinen, matalaääninen Kerttu.

Toki tämä on vielä tässä vaiheessa melkoista spekulointia. Ei pysty menemään takuuseen omastakaan äänestä.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Heti alkuun piti haukkua jatkoaikalaisten naismaku, mutta sitten olikin Sara Chavak listattuna. Ääni sille, ja Kerttu Kotakorpi hyvänä kakkosena.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Eksotiikka on toki eksoottista, mutta en ihan kosketu mikä tuossa Chafakissa nyt niin.. Toisaalta ei oikein nuo korkeaposkipäiset mallinaiset niin innosta lähtökohtaisestikaan. Vähän tulee Sophia Loren mieleen. Ihan kiva, ja näin.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Onko tämä Kerttu Kotakorven äänestäminen nyt vähän sama, kuin äänestäisi protestina eduskuntavaaleissa Aku Ankkaa? Jatkoajan kesätyttö nyt yleensä on vähän harmaasta massasta poikkeavaa mutta näitä Kerttuja mahtuu 13 tusinaan. No makunsa kullakin sanoi Musti, kun pallejaan nuoli.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tämä Uusivirta vaikuttaa oikein gold diggerin malliesimerkiltä. Ei jatkoon!

Ja tämä Kotakorpi on juuri sellainen kuin Jussizip tuossa yllä mainitsee. Näitä näkee kaupungilla 7 tunnin sisällä.
 

Ralph

Jäsen
Ei mitkään kovin laadukkaat välierät minun makuuni, mutta enemmistö päättää jne.

Onan tällä Anni Uusivirralla kivat muodot, mutta kun ihmisillä on myös naamat ja yleensä sen perusteella vastataan kysymykseen "kuka on kaunein" ja Uusivirran naama ei kyllä kummoinen ole. Ja tuosta Kerttu Kotakorvesta on jo kaikki sanottu. Sama kuin ottaisi kadulla summanmutikassa jonkun ja äänestäisi sitä.

Mutta makuasioitahan nämä ovat.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuten tunnettua, jatkiksen naismaku on paska. Ihan äänestettäviä vaihtoehtoja toki on joukkoon sattunut, mutta haluan nyt käyttää hetkisen omaa ja tämän viestin lukijan aikaa haukkumalla kahta kärkiehdokasta. Kas näin:

Anni Uusivirta - kuten todettua, gold diggeriltä vaikuttaa, ja varsin tyhjältä päältä. Puheensa kuulostaa myös siltä kuin olisi krooninen nuha. En näe siis meillä olevan Annin kanssa yhteistä tulevaisuutta (vaikka olen tietysti rikas). Joten jos sä Anni dissaat suomalaista miestä, niin tämä suomalainen mies iskee takaisin olemalla äänestämättä sua kesätyttöäänestyksessä. Sattuuko, mitä? Älä silti lopeta persekuvien laittamista instaan.

Sara Chafak - kolkoista kolkoin eukko ja naamassakin jotain vikaa, kroppakin jotenkin tasapaksu. Neljän Tähden Illallisessako se oli, jossa hän antoi kyllä niin kalsan ja kylmän kuvan itsestään kuin voi ja tämä kuva on vain vahvistunut. Pieni + egotasticiin pääsemisestä.

Siinä ja siinä on antaisinko näille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös