Jatkoajan Fantasy Pool NHL-edition 2023–2024

  • 13 129
  • 204

Lisätäänkö 12. pelaaja?

  • Kyllä, pelipaikaltaan puolustaja

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    32

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Sijoitus tällä hetkellä 11.

Kahdeksan nappiin tai suht nappiin osunutta valintaa, joista Matthews, Thomas, Mittelstadt, Farabee ja Gostisbehere ovat muutamia esimerkkejä. Epäonnistuneita valintoja ovat olleet Burakovsky, Kylington, Schmid ja Kulich, joista varausvuoroon peilattuna Burakovsky on ollut isoin floppi. Ei pitäisi varata loukkaantumisherkkiä ukkeleita.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Sanonpahan vaan, että se oli juuri näitä maaliskuun alkupäiviä viime kaudella, kun allekirjoittaneella oli samaan tapaan turvallisen tuntuinen johto tässä kisassa. Sen jälkeen menikin paljon asioita päin prinkkalaa, kun Kaprizov ja Svechnikov loukkaantuivat ja etumatka suli hyvin nopeasti. Josko tällä kertaa sitten kunnialla loppuun asti...
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jaaha, kun ketju oli sopivasti nostettu ylös niin otetaas se 3/4 kautta päivitys omalle jengille tähän kohtaan.

442 pistettä näyttää saldo tällä hetkellä ja sillä heilutaan viimeisen palkintosijan ja bubblen välillä. Ihan kiva et vielä saa vähän jännitellä sijoituksia, mutta en kovin luottavainen ole edelleenkään et pysytään kärjen mukana. Ja se Taison siellä jo aika kaukana ihan piikissä onkin kuten Mängimieskin kakkosena omilla luvuillaan, niin aika ihmeitä pitäisi tapahtua et täsä ponnistettaisiin vielä niin pitkälle ainakaan.

DG% - tilastot pelaajittain parhaasta huonoimpaan;

Brock Boeser 63GP 35+27=62 --- +25 (tavoite 56 p / pace 81 p / adj. tavoite 75 p)

Boeserin alkukauden supermiestahti on sentään vähän hyytynyt, mutta edelleen pinna per peli on erittäin mukava yllätys keskikierroksilta. Uusiksi säädetty tavoite pidetään kohtuullisesti vähän alta pinna per pelin, koska loppu koska Vancouverin tuntuva etumatka divarissaan mahdollistanee joukkueen pienen "löysäilyn" loppuohjelmasta. YV pysynee kuitenkin nähdyn tehokkaana joten eiköhän niitä pisteitä sieltä jatkossakin tipu.

Brock Faber 62GP 4+30=34 --- +19 (tavoite 27 p / pace 45 p / adj. tavoite 39 p)

Olis vissiin kannattanut varata pelkkiä Brock-nimisiä tähän draftiin. Faberin rookie kausi on ollut kaikilla mittareilla jopa optimistimpiakin odotuksia kovempi. Myös pisteissä. 45 pinnan tavoite pakille olis oikein mainio jo itsessään, mut rookie-pakille oikein ihana. Kerran rookie-valinta osui itellä. Nyt ihan viime aikoina Faberille on sattunut hiukan kuivempi jakso, mut kyllä mä uskon että ainakin lähelle tän hetken pacea päästäneen, sen verran korkeita minuutteja siellä tahitaan edelleen.

Mark Stone 56GP 16+37=53 --- +16 (tavoite 55 p / pace 71 p / adj. tavoite 60 p)

Tässä kohtaa DG% lukema on mukava +16, mutta se ei tule jäämään lopulliseksi. Mentäneen aika lähelle odotuksia. Meinaaten, tulihan se Stonen loukkaantuminen sieltä. Vihdoin ja viimein. Yllättävän kauan sitä saatiinkin odotella, ja kivempi silti näin päin että tehoja on etupeltoon nyt aikalailla sen tavoitteen verran kuitenkin kasassa. Toiveissa olis josko vielä viimeisille kierroksille ehtis mukaan ja sieltä jokusen pinnan vielä napsis, mut sekin riippunee siitä aikooko Vegas viikonlopun TDL:llä pistää Stonen LTIR-edun käyttöönsä uusien vahvistusten kautta, jolloin Stone saattaa jo siksikin huilata suosiolla runkkarin loppuun asti.

Jonas Brodin 44GP 6+14=20 --- +2 (tavoite 24 p / pace 26 p / adj. tavoite 24)

Brodin suorittanut täsmälleen omien odotusten/toiveiden mukaan. 18 peliä loukkeja mitä osas odotella, mutta melkein 0,5 ppg tehoja Faberin rinnalla pitää tavoitteet ja odotukset ja pacenkin ihan siinä linjalla. Kun nyt ei sitten montaa peliä enää tällä kaudella menis ohi, niin ihan kelpo valintojen joukkoon pääsee sieltä viimeisiltä kierroksilta.

Connor McDavid 57GP 23+74=97 --- +1 (tavoite 133 p / pace 134 p / adj. tavoite 133 p)

1st overall on se 'uhka vai mahdollisuus' - tilanne kun siinä jäädään aika paljon sen yhden pelaajan varaan, ja sen loukkaantuminen tai alisuorittaminen on sitten bye bye. Alkukausi näyttikin jo murheelliselta, mut sieltä se McDavid on sitten vaan kivunnut jo tuonne toiveeksi asettamaani 133 pinnan vauhtiin ja ties vaikka vielä löytyisi lisävaihdekin. On se kova. Vieläkö pelit riittää jaakaamaan Kucherov pistepörssin kärjessä kiinni?

Cole Perfetti 59GP 14+17=31 --- -7 (tavoite 49 p / pace 42 p / adj. tavoite 37 p)

Perfettin kohdalla kauden eka puolikas näytti erinomaiselta, aloin jo haaveilemaan jostain isommistakin. Mut sitten kävi nuoren pelaajan kohdalla perinteiset. Jets hankki Monahanin joka otti hänen paikkansa yyveellä, ja sen jälkeen katosi itseluottamus ja tehot ilmeisesti. Viimeinen kuukausi on ollut käsittämättömän kuiva Perfettille. Tavoitetta pitää säätää jo selvästi alaspäin, niin kylmää on nyt ollut. Toki siellä se potentiaali on taas saada parempaa vaihdetta päälle, etenkin jos pääsis sinne yyveelle taas jossain kohtaa koittamaan..

John Carlson 60GP 5+30=35 --- -14 (tavoite 62 p / pace 48 p / adj. tavoite 48 p)

Carlsonin kohdalla toive oli että pysyis ehjänä, ja sitä kautta odotukset jos näin tapahtuu siellä 60 pinnan tuntumissa. Näyttäis vielä siltä että ehjänä pysyy, mutta Capitalsin ylivoima on kyykännyt niin pahasti että 60 pinnaa jää sittenkin haaveeksi. Tän hetken pace 48 pinnaa on hyvin kuvaava siihen mitä vikaltakin neljännekseltä voi odottaa. On edelleen se Capitalsin ykkösheppa kiekollisen pelin osalta pakeista, mutta maalinteko koko joukkueelle on sellaista myrkynjuontia että tehoja tulee tasaisesti muttei paljoa.

Nate Schmidt 52GP 1+9=10 --- -15 (tavoite 28 p / pace 13 p / adj. tavoite 11 p)

Ei tullut tästä Schmidtin rebound-kautta, mihin vankasti uskottiin. Toista kautta putkeen Nate petti mut odotuksissa ja ens vuonna ei sitä kolmatta mahdollisuutta tule. Alkuun näytti jo pyöreän nollan pisteen mahdollisuudelta, mut sentäs on kymppi raavittu kasaan kakkossyötöillä. Loppukauden osalta ei enää jaksa odottaa Schmidtiltä yhtään mitään. Olis kiva jos saisi yhden pisteen vielä aikaseen.

Frederick Gaudreau 49GP 4+8=12 --- -22 (tavoite 37 p / pace 15 p / adj. tavoite 20 p)

Gaudreaun -22 lukemaan vaikuttaa edelleen paljon alkukauden hankala loukkaantuminen, missatut 13 peliä ja selkeästi hidas kuntoutuminen pelikuntoon. Vieläkään Gaudreau ei näytä samalta pelaajalta mitä viime vuonna, mut on nyt jotain toiveita kuitenkin että pistetahti vielä loppukautta kohden hiukan paranee. Nyt oli päässyt hiukan yyveellekin pyörimään, niin toivotaan trendin jatkuvan.

Reilly Smith 53GP 10+16=26 --- -22 (tavoite 58 p / pace 36 p / adj. tavoite 35 p)

Tämä on ehkä numeroiden takaa jopa isoin pettymys omista valinnoista. Koska Smithin piti olla ns. varma valinta. Melkoisen iso tasonlasku Vegasin versioon Smithista, eikä pääse edes loukkaantumisten tai peluutusten taa piiloon. Kaikki mahdollisuudet oli ottaa paikka Crosbyn tai Malkinin rinnalta ja lyödä isompaakin tehoa tauluun, mut kaikinpuolin erittäin vaisu esitys ollut Smithiltä tämä kausi.

Ilya Samsonov 34 P --- -20 (tavoite 66 p / pace 46 p / adj. tavoite 42 p)

Samsonovin kausi oli viime updaten kohdalla tuhoon tuomittu. Ilya oli passitettu umpisurkeiden esitysten jälkeen farmiin, kukaan ei häntä waivereista halunnut ja odotusarvo oli että miestä ei enää (ainkaan tällä kaudella) NHL:ssä nähdä. Sai kuitenkin lopulta sen uuden mahdollisuuden, ja käyttipä sen vielä hyväkseen. Otti hetkeksi paikkansa Leafsin ykkösenä jopa takaisin ja pisteitä alkoi vihdoin tipahdella exceliin. Wollin paluu tiputtaa Samsonovin kakkoseksi, tai hyvässä tapauksessa 1B-vaihtoehdoksi, mut sentään katastrofi vältettiin. Loppukaudelta odottelen Sammylle about 8 peliä ja niistä pari kolme voittoa.

Tyler Bertuzzi 59GP 12+16=28 --- -29 (tavoite 67 p / pace 38 p / adj. tavoite 36)

Välillä riskit osuu välillä ei. Bertuzzi ei osunut. Aiemmissa updateissa jo tarinoin miksi otin "riskin" ja asetin riman korkealle Bertuzzilla, ja miksi se ei sitten mennyt niinku elokuvissa. Viime peleissä on itseasiassa tullutkin vähän paremmalla tahdilla pinnoja ja yv-aikaakin saanut pikkasen. Ehkä voi loppukaudelta vielä parantaa pacea, mutta ei tässä enää odotukset korkeallakaan ole.

Kokonaisuuten tulos tällä hetkellä DG% -67. Ja uskoisin että niissä kohtiin se tässä viimeisen 20 pelin jälkeenkin heiluu. Se ei ole katastrofi kun tavoitteet lyötiin vähän optimistisin lasein alkujaan. Ei ihan älyttömiä huteja, mut ei ihan älyttömiä osumiakaan, omaa draftia vois tässä kohtaa pitää varsin tasapaksuna suorituksena. Nyt näyttääkin siltä et tuolla tavoitelukemalla taisteltaisiin siitä ykkössijasta ja nykytahdilla tosiaan heilutaan siinä mitalisijojen tuntumassa, tavoitetta on tässä kohtaa laskettu 102 pistettä alkuperäisestä utopiasta. Suht realistiset odotukset kutenkin noin yleisarvolta siitä millaisia pisteitä draftissa tarttis saada :)

Vertailuksi olen muodostanut itelleni botti-joukkueen, sen perusteella millainen jengi mulla olisi jos olisin varannut puhtaasti TheAthleticin tilastoniilojen luoman odottaman perusteella, eli puhtaasti pelipaikat ja muut unohtaen ja korkein "arvo" edellä. Tuo jengi olisi tällä hetkellä kyllä parempi mitä omani, ja tappelisi siitä kärkipaikasta. Toki ihan absoluuttisesti ei voi sanoa että jengi olisi sen näköinen mitä siitä tuli, koska ehkä pickit siinä välissä olisi jonkin verran muuttunut myös. Mut tässäpä sitten pähkinä pohdittavaksi ensi kauden draftia ajatellen, ulkoistaako homman botti-armeijaksi?!? Spoilerin alle vielä tuo jengi;

Connor McDavid (97p)
Pavel Buchnevich (48p)
Jake Guentzel (52p)
Brandon Hagel (60p)
David Perron (31p)
Brock Boeser (62p)
Olen Zellweger (1p)
Pavel Mintyukov (24p)
Adam Pelech (9p)
Jacob Markström (53p)
Nicolas Roy (34p)
Kevin Korchinski (10p)

Yht. 481 p
Oman jengin pisteet 442 p
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Tiukka otatus kolmospaikasta menossa, kun @Parker27 ja @Tombe76 tasapisteissä viime yön pelien jälkeen. Kärjessä tilanne ollut aika staattinen jo pidemmän aikaa. Allekirjoittanut on onnistunut pitämään n. 25-30 pisteen kaulaa Mängimieheen, jolla sitten samanmoinen etumatka perässä tuleviin. Edes loukkaantumiset eivät varsinaisesti ole onnistuneet heilauttamaan tuota kahden kärjen asetelmaa, kun Mängimiehen Demkon loukkaantuessa minulta putosi "sopivasti" Markström telakalle heti perään.

Ei tässä vielä kuitenkaan uskalla voittoa alkaa tuulettelemaan, kun muistaa mitä viime kaudella tapahtui...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tulee kyllä jännä lopputaistelu. Stankovenin nousu ylös farmista vähän auttanut itseä tässä viime aikoina. Vaikkakin viime peleissä onkin näyttänyt vähän hyytymisen merkkejä. Tsemppiä kaikille viimeisiin matseihin.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Näköjään loppukiri menossa ja kevättä rinnassa, kun sijoitus on jo seitsemäs. Parhaimmillaan sijoitus voi nousta viidenneksi, tai sitten pudota kympin toiselle puolelle.

Sitä kun olisi tajunnut ottaa Burakovskyn (12 p) tilalle jonkun joka olisi tuonut +40 pinnaa enemmän, niin tässä saisi tapella vielä mitaleista. No, paremmin tämä on silti mennyt kuin viime vuonna.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kun kausi lähestyy loppua, päätin jo hieman keulia ja tehdä oman top pick joka kierrokselta.

#1 kierros
24. Artemi Panarin, Dragunov, pönkitän omaa heppaa.

#2 kierros
Monta hyvää valintaa, mutta 73. Victor Hedman Mängimiehelle on mun valinta.

#3 kierros
106. Noah Dobson Uniquewn

#4 kierros
117. Filip Forsberg ja Uniquewn

#5 kierros
172. Vincent Trochek ja Dragunov

#6 kierros
210. Casey Mittelstadt ja Toby Dammit

#7 kierros
223. Brock Boeser ja TylerDG

#8 kierros
294. Quinton Byfield ja Taison

#9 kierros
331. Travis Sanheim ja Noppa10

#10 kierros
Tämä oli vaikeempi mutta otetaan 349. Logan Thompson ja Naamavelli

#11 kierros
374. Ukko-Pekka Luukkonen ja Tombe76

#12 kierros
443. Blake Coleman ja Mängimies
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Loppusuoralla ollaan. Taisonin voitto näyttää jo vääjäämättömältä ja lähes yhtä varman oloinen on Mängimiehen kakkossija. Ite hetkellisesti ollaan palkintokorokkeella vielä mukana, mut kolmossijasta käydään kyllä verinen taistelu. 3-6 sijojen välissä vaivaiset 7 pinnaa, joten sieltä on tarjolla joko pientä voittoa, omat pois tai eimitään.

Ynnäilin vähän jäljellä olevia pelimääriä!

Taison 596p (89 peliä jäljellä) --> nyk piste ka:n perusteella lopullinen pistemäärä 665p
Mängimies 564p (89 peliä jäljellä) --> 627p

TylerDG 545p (92) --> 610p
Tombe76 543p (84) --> 599p
Parker27 540p (86) --> 600p
Dragunov 538p (83) --> 594p

Aubamato 519p (84) --> 573p
Kuhta#9 514p (88) --> 572p
Toby Dammit 512p (85) --> 574p
Abdel 511p (89) --> 574p
Nelone 509p (89) --> 575p

Erot kun on pieniä, niin tommoset parin pelin heitotkin voi tehä paljon. Näissä pelimäärissä ei oo huomioitu kuitenkaan loukkaantumisia/vilttejä, esimerkiks omaa pelimäärää supistaa jo huomattavasti Stonen varma poissaolo runkkarin loppuun asti ja todellinen lukema sitä myöden 85, ja lopullinen pistemäärä 603. Molarit pelaa minkä pelaa ja heittelee paria pinnaa sinne tänne, ja tietty tähtipelaajien pelimäärät on oleellisimpia. Vai ratkeaako tässä vielä kymmenet, jopa sadat eurot vaikkapa Nate Schmidtin tulevan 7 pelin pisteputkeen, tai Ukko-Pekka Luukkosen nollapeli-kimaraan!?

Tän hetken omista päävastustajista pikavilauksella ihan Stonen tason pelimiehiä ei ole sivussa. Tombe76:sella Lauko ei taida tällä hetkellä mahtua Bostonin rosteriin, ja Jarnkokin kohdalla on ainakin pientä loukkia? Parker27:lla taasen Hartman kärsii pari peliä vielä sikailujaan (yleinen sattumus tämän draftaajan sika-joukkueessa), mutta muuten rosteri näyttäis vaihteeks olevan pelikielloton. Dragunovilla Kent Johnson on valahtanut farmin puolelle, mutta liekkö sekin sieltä vielä loppukaudeksi tulossa ylöspäin?

Kärjessä Taisonilla taitaa olla hyvän pelimäärän lisäksi vain Ristolainen sivussa, kun taas Mängimieheltä Demkon poissaolo rokottaa kiriä jo ikävästi. Lisäks Guttmanilla tiukkaa sopia Chicagon laadukkaaseen hyökkäykseen.

Kyllähän tässä kohtaa näyttää myös siltä, että arvalla on kuitenkin aika iso merkitys draft-sijoituksille. Nimittäin tän hetken top4 oli myös arvoilla top4sessa. ;

Taison - 3rd overall
Mängimies - 2nd overall
TylerDG - 1st overall
Tombe76 - 4th overall

Ainoastaan Dragunov (24 overall) ja @Parker27 on tän hetken tiedoilla noussut tuolta pahnan pohjilta taistelemaan rahasijoista (26 overall), ja sekin Parkerilla lähinnä siksi kun varasi Tom Wilsonin. Pitäiskö nimimerkki vaihtaa Parker26seksi jos tästä vielä kolmanneksi ponnistetaan?

Eniveis, taistelu kolmannesta sijasta käy kuumana kuin idän pleijariskaba!!! Hyytyykö kaikki ja vähiten huonoin voittaa? Tuleeko taustalta vielä rytinällä vaikka Aubamato (jolla ehjä rosteri) kiusaamaan?? Kaikki tämä ja paljon muuta mainoksien jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Hyvää pohdintaa veli @TylerDG ltä.

Kyllä itsellä on sellainen kutina että oma nippu tippuu valitettavasti kyydistä lopputaistelussa. Melkoista tervanjuontia ollut meno viime ajat kun poissa olleet Trouba, Pietrangelo, Wilson ja nyt Hartman. Tähän päälle Floridan pieni yskiminen ja Bobi ei saa taas mitään kiinni.

Ja ehkä ei pitäisi draftata liikaa sikailijoita omaan porukkaan ensi vuonna koska näin se kostautuu. Tai sitten pitää ottaa jäähyminuutit laskuihin mukaan. Vaikkakaan en hyväksy Hartmanin saamaa pelikieltoa jostain hiton mailanheitosta!

Mutta mahtava kausi ollut ja onhan se hienoa että palkintosijoista käydään taistelua loppuun saakka. Ensi vuonna uudella taktiikalla (ehkä) liikenteeseen. Tai sitten lisää lihapäitä joukkueeseen.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kent Johnsonin kausi on ollut ohi jo tovin aikaa niin sieltä ei ole apuja tulossa, vahvasti pitää mun kärkipelaajien suorittaa jos kolmossijalle vielä tahtoo kiriä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Sieltä se Parker27 on ratsastanut maaliviivan näkyessä jo mun ohi ja haastamaan vielä Tombeakin. Tommonen Josin 4 pinnan ilta teki aika hyvää Team Parkerille ja nimimerkin vaihto on jo lähellä. Edes Pietrangelon poissaolo ei ole hidastanut tahtia, kun Parkerin goonit on löytänyt vireen parhaaseen mahdolliseen paikkaan.

Tässä kohtaa viimeistään voi nyt jo onnitella sitten @Taison ia turnauksen voitosta. Eikä ees mennyt tiukalle, murskavoitto ja 43 pinnaa kakkoseen. Vaikea uskoa myöskään @Mängimies hen tuosta 17 pinnan kaulaa enää näillä pelimäärillä menettävän, joten uskalletaan sinnekin heittää virtuaalifemmat.

Battle of bastards (3 sija) nyt;

Tombe76 - 584 pistettä (19 peliä jäljellä, ei merkittäviä poissaoloja. Vain Järncock.)
Parker27 - 581 pistettä (19 peliä jäljellä. Sivussa Pietrangelo, day-to-day?.)
------------------------------------
TylerDG - 578 pistettä (25 peliä jäljellä. Sivussa Stone. Sivussa McDavid, day-to-day?, ja rotaatiossa useampia.)
Dragunov - 570 pistettä (16 peliä jäljellä. Sivussa Kent Johson. Pari pelaajaa pyörinyt rotaatiossa.)

Omalta osalta kaikki toivo lepää herra McDavidin varassa. Kolme peliä poissa putkeen ja pienet epäilyt et mahtaako se sieltä tulla runkkariin enää ollenkaan takasin. Jos ei tule, niin game over. Myös muutama muu on tippunut rosterista.. Gaudreau vaihteeksi sivussa, Perfetti ja Schmidt molemmat rotaatiossa väh joka toisen pois ja Stone luonnollisesti jatkaa palkkakaton kiert.. sairastelua. Boeserkin hiipunut niin "ei tää nyt hyvältä näytä". Bubbleksi jäätäneen.

Dragunovilta vaatis jo melkoista taikatemppua nousta rahoille.
 
Joo kyllä jo uskaltaa onnitella @Taison koko paskan voitosta. Ei tuota eroa oteta kiinni kun Taisonin ukot olleet huippuvireessä koko kauden. Oma taistelu voitosta kuoli siinä vaiheessa kun Demko loukkaantui. Ollut jo viikkoja sivussa eikä tuolta nyt enää kiritä millään. Toki loukkaantumisia tulee (lähes) kaikille ja se kuuluu lajiin. Hieno kausi kuitenkin ja aikalailla omien ennusteiden mukainen. Niin no ennusteissa ratsastin tietysti helppoon voittoon, mutta noh…
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pari viikkoa tässä seuraillut tarkemmin, kun TOP3-taistelussa mukana. Käyttänyt tuota seurantalinkkiä, joka toiminut hyvin. Tänään (kun runkosarjaa 6 peliä jäljellä) joutui suorittamaan omaa tarkastuslaskentaa sijoista 3-6, kun näyttää siltä, että tiukaksi menee. Ja paikkaansa näyttää taulukko pitävän. Kiitos siitä. Unohtanut jo kuka sen on koodannut.

Hetken joutui miettimään, miten maalivahtien syötöt menikään, mutta avausviestissä olikin todettu, että piste tulee jokaiselle pelipaikalle. Pätee siis myös maalivahteihin? Sijoilla 3-6 niitä löytyy kolmelta. Minun Luukkonen saalistanut yhden. PPG vissiin ratkaiseva tekijä tasapisteissä. Niissä häviän kaikille.

Tilanne ennen viimeistä yötä:

Taison vie voiton ja Mängimies on kakkonen, onnittelut !!!

Sen jälkeen
1. @Taison
2. @Mängimies
3. Tombe76 589
4. @Parker27 587
5. @TylerDG 583
6. @Dragunov 582

Itselläni viimeisenä yönä kehissä Rantasen Mikko (jos pelaa), häneen suuri toive. Sääli ettei MacKinnon ole enää niin kovassa pistepörssivoitossa kiinni. Tai joku tasaraja saavutettavana. Varmasti silloin Mikkokin pelaisi. Nyt voi olla, että molemmat huilaavat. Toisaalta vastassa on Edmonton, jolle ei varasti haluta hävitä, ihan pudotuspelejäkin ajatellen. Toinen pelaava ukkeli itselläni on Vegasin Noah Hanifin, jos siis pelaa.

Parkerilla on periaatteessa kolme ukkoa pelaavien jengien rosterissa, mutta Vegasin Pietrangelo vissiin OUT ja nyt tullut uutinen, että Lowrykin olisi poppareilla. Siispä ainoa pelaava mies Parkerilla on Minnesotan Ryan Hartman, jolle huutaa 2 pistettä, jotta menee allekirjoittaneen ohi. Jos itse jään nollille.

TylerDG on 6 pistettä jäljessä, mutta pelaavia ukkoja on sitten enemmänkin, jos pelaavat. Ja McDavid yksistään voi tehdä yhdessä illassa 6, mutta pelaako?

Muut sällit McDavidin lisäksi: Faber MIN, Brodin MIN, Perfetti WIN, Schmidt WIN. Stone löytyisi Vegasin rosterista ja Boeser Vancouverin, mutta kumpikaan ei pelaa ensi yönä. Mutta kyllä tuosta hyvin voi pisteitä tulla, jos Minnesota kotonaan kauden päätöksessä alistaa Krakenia. Silloin voisin ehkä jopa tippua sijalle 5, koska varmaan se Hartmankin tuossa samalla tehoilisi. Jää nähtäväksi.

Dragunovilla näyttäisi olevan kehissä vain Chicagon Taylor Raddysh, joka tuskin painaa yöllä Los Angelesissa 4+3, joten ei tod.näk kerkeä TOP3-taistoon.

Näillä eteenpäin. Mainittakoon vielä, että mulla itsellä on HockeyGM:n kimpassa myös McDavid ja siinäkin ratkaisu jäi viimeiseen yöhön. Koko ajan tässä toivonut, että voisi se tehdä pisteitä (ja olla kokoonpanossa), mutta ei liian paljon, jotta molemmat skabat päätyisi parhaaseen lopputulokseen. Jännä nähdä pelaako ensi yönä. Viime yönä olisivat voineet ratkaista sen HockeyGM:n itselle (kun Draisaitl minulla myös) mutta ei kiinnostanut Arizonan läpsyttelyssä.

Hieno kisa ollut, kiitos @Lico lle komissaarin hommista, ja ensi yönä nähdään kuinka lopulta kävi. Jälkipyykit vähän myöhemmin, mutta kyllä Luukkonen (11.kier) on syy miksi ollaan tässä. Pitäisikö tässä kiittää myös kaikkien rakastamaa Antti Mäkistä, kun jossain kimanttiassa ennen kautta totesi Luukkosen nappaavan Buffalon 1.veskan paikan ja se jäi takaraivoon. No ei nyt sentään, mutta maininnan arvoinen juttu.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Pari viikkoa tässä seuraillut tarkemmin, kun TOP3-taistelussa mukana. Käyttänyt tuota seurantalinkkiä, joka toiminut hyvin. Tänään (kun runkosarjaa 6 peliä jäljellä) joutui suorittamaan omaa tarkastuslaskentaa sijoista 3-6, kun näyttää siltä, että tiukaksi menee. Ja paikkaansa näyttää taulukko pitävän. Kiitos siitä. Unohtanut jo kuka sen on koodannut.

Hetken joutui miettimään, miten maalivahtien syötöt menikään, mutta avausviestissä olikin todettu, että piste tulee jokaiselle pelipaikalle. Pätee siis myös maalivahteihin? Sijoilla 3-6 niitä löytyy kolmelta. Minun Luukkonen saalistanut yhden. PPG vissiin ratkaiseva tekijä tasapisteissä. Niissä häviän kaikille.

Tilanne ennen viimeistä yötä:

Taison vie voiton ja Mängimies on kakkonen, onnittelut !!!

Sen jälkeen
1. @Taison
2. @Mängimies
3. Tombe76 589
4. @Parker27 587
5. @TylerDG 583
6. @Dragunov 582

Itselläni viimeisenä yönä kehissä Rantasen Mikko (jos pelaa), häneen suuri toive. Sääli ettei MacKinnon ole enää niin kovassa pistepörssivoitossa kiinni. Tai joku tasaraja saavutettavana. Varmasti silloin Mikkokin pelaisi. Nyt voi olla, että molemmat huilaavat. Toisaalta vastassa on Edmonton, jolle ei varasti haluta hävitä, ihan pudotuspelejäkin ajatellen. Toinen pelaava ukkeli itselläni on Vegasin Noah Hanifin, jos siis pelaa.

Parkerilla on periaatteessa kolme ukkoa pelaavien jengien rosterissa, mutta Vegasin Pietrangelo vissiin OUT ja nyt tullut uutinen, että Lowrykin olisi poppareilla. Siispä ainoa pelaava mies Parkerilla on Minnesotan Ryan Hartman, jolle huutaa 2 pistettä, jotta menee allekirjoittaneen ohi. Jos itse jään nollille.

TylerDG on 6 pistettä jäljessä, mutta pelaavia ukkoja on sitten enemmänkin, jos pelaavat. Ja McDavid yksistään voi tehdä yhdessä illassa 6, mutta pelaako?

Muut sällit McDavidin lisäksi: Faber MIN, Brodin MIN, Perfetti WIN, Schmidt WIN. Stone löytyisi Vegasin rosterista ja Boeser Vancouverin, mutta kumpikaan ei pelaa ensi yönä. Mutta kyllä tuosta hyvin voi pisteitä tulla, jos Minnesota kotonaan kauden päätöksessä alistaa Krakenia. Silloin voisin ehkä jopa tippua sijalle 5, koska varmaan se Hartmankin tuossa samalla tehoilisi. Jää nähtäväksi.

Dragunovilla näyttäisi olevan kehissä vain Chicagon Taylor Raddysh, joka tuskin painaa yöllä Los Angelesissa 4+3, joten ei tod.näk kerkeä TOP3-taistoon.

Näillä eteenpäin. Mainittakoon vielä, että mulla itsellä on HockeyGM:n kimpassa myös McDavid ja siinäkin ratkaisu jäi viimeiseen yöhön. Koko ajan tässä toivonut, että voisi se tehdä pisteitä (ja olla kokoonpanossa), mutta ei liian paljon, jotta molemmat skabat päätyisi parhaaseen lopputulokseen. Jännä nähdä pelaako ensi yönä. Viime yönä olisivat voineet ratkaista sen HockeyGM:n itselle (kun Draisaitl minulla myös) mutta ei kiinnostanut Arizonan läpsyttelyssä.

Hieno kisa ollut, kiitos @Lico lle komissaarin hommista, ja ensi yönä nähdään kuinka lopulta kävi. Jälkipyykit vähän myöhemmin, mutta kyllä Luukkonen (11.kier) on syy miksi ollaan tässä. Pitäisikö tässä kiittää myös kaikkien rakastamaa Antti Mäkistä, kun jossain kimanttiassa ennen kautta totesi Luukkosen nappaavan Buffalon 1.veskan paikan ja se jäi takaraivoon. No ei nyt sentään, mutta maininnan arvoinen juttu.

Omista tosiaan Perfetti ja Schmidt pääsee parin pelin popparien jälkeen vikaan heilumaan. Toivottavasti näyttöhaluja pleijareihin löytyy, että se 4-6 pinnan kaula kiristyis ees hiukan. Minnesotassa multa löytyy vielä Faberin ja Brodinin lisäks Gaudreau, mut se nyt on kyllä melko se ja sama kun ei se pistettä oo taas viikkoihin tehnyt.

Kyllä täs sen varassa roikutaan et pelaako McDavid vai ei, ja vähän pelkään et ei. Ja vaik pelaiskin niin melkonen savotta on sen harteilla. Toivotaan ny kuitenki et sulla HockeyGM heittää tänä yönä hullut nousut :)
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mä oon ollut erilaisten kuvioiden takia palstalla erittäin epäaktiivinen koko kauden aikana ja jättänyt seuraamatta oman joukkueen otteita.

Tässä vaiheessa kiitän kisaan osallistujia ja onnittelen tulevia voittajia! Mulle voi laittaa privaa palkinnoista niin jakelen niitä sitten!

Ensi kaudella uudestaan ja yritän olla aktiivisempi itse.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Omista tosiaan Perfetti ja Schmidt pääsee parin pelin popparien jälkeen vikaan heilumaan. Toivottavasti näyttöhaluja pleijareihin löytyy, että se 4-6 pinnan kaula kiristyis ees hiukan. Minnesotassa multa löytyy vielä Faberin ja Brodinin lisäks Gaudreau, mut se nyt on kyllä melko se ja sama kun ei se pistettä oo taas viikkoihin tehnyt.

Kyllä täs sen varassa roikutaan et pelaako McDavid vai ei, ja vähän pelkään et ei. Ja vaik pelaiskin niin melkonen savotta on sen harteilla. Toivotaan ny kuitenki et sulla HockeyGM heittää tänä yönä hullut nousut :)

Eihän se McDavid askiin tullut eikä moni muukaan, kun Colorado taas pelaa täydellä 1-miehityksellä. 10min 4-0, aika karua katseltavaa. Näköjään riitti Skinnerillekin yksi erä.

Perfetti iski 2 maalia, Faber ja Schmidt myös pisteille ja kun Hartmankin jäi vain yhteen, taisi 3.sija tulla mulle.

ps. vielä ollaan HGM-kimppavoitossakin kiinni kun kaverin Pettersson otti miinuksia. Niin myös oma viimeinen heppa Nurse, joka Denverissa kerää myös miinuksia. -5 kestäisi vielä (jos ei isoja rankkuja ota). Tää voi päättyä vaikka 12-1, joten vielä jäädään seuraamaan.

Edit: Lueskelin ketjun läpi ja jossain viestissä ennen kauden alkua oli laskettu kaikkien joukkueiden pisteet, Athleticin perusteella (pistearviot?). Sen mukaan olisin saanut 590 pistettä. (sija 12.)

Tällä hetkellä minulla on 590 pistettä, kun Rantanen osunut kerran ja Team Tombe76 fantasy Teamin kautta 23min jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Niin siinä tais käydä et rahasijat jäi multa pisteen päähän! :)

jumalauta mcdaavi!! Eikä edes se Gaudreau sitten tuonkaan manailun jälkeen tehnyt sitä pistettä.

Ootetaan nyt tarkistuslaskenta vielä mut tässä oman tulkiinan mukainen järjestys rahoille;

1. @Taison
2. @Mängimies
3. @Tombe76 - 589 P
4. @Parker27 - 588 P
----------------------------------------
5. TylerDG - 587 P
6. Dragunov - 582 P

Omaksi kohtaloksi jäi ROTAATIO! Moni ukko huilaili viimeisiä pelejä (McDavid, Boeser, Samsonov) tai oli muuten vaan heikossa vireessä poppareilla (Pefetti, Schmidt). Parker27 taas vissiin painotti kovasti omilleen et loppukaudella ei enää sikailla ja pelikielloilta vältyttiin.

Pureudutaan jossain kohtaa vielä tarkemmin missä meni vikaan, nyt vähän kiirus :)

Onnea voittajille!
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ootetaan nyt tarkistuslaskenta vielä mut tässä oman tulkiinan mukainen järjestys rahoille;

1. @Taison
2. @Mängimies
3. @Tombe76 - 589 P
4. @Parker27 - 588 P
----------------------------------------
5. TylerDG - 587 P
6. Dragunov - 582 P

Samat pisteet sain minäkin sillä erolla, että Rantasen Mikon maalilla omat pisteet 590. Mutta muuten noin kun katselee omia laskelmia.

Mietin myös sitä, että varasin numerolla 4. Rantasen ja sitten Ralph otti heti perään vitosena Kucherovin. Onneksi siihen ei pelanut voitto, kun Taison oli niin ylivoimainen. 40pist oli kuitenkin eroa Kuch vs. Rane. Ehkä ensi vuonna Kucherov menee aikaisemmin kuin vitosena?

Samaa jossittelua toki voi käyttää muutkin, mutta kyllähän McDavid, Draisaitl ja MacKinnon olivat selkeät top3-ukkoa jo varaustilaisuudessa. Ainakin omissa papereissa. Nelonen oli sitten jo haastavampi, mutta tuli sieltä kuitenkin ne tilatut +100 pistettä. Kova ukko, Rantanen.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Onnittelut rahasijoilla oleville, aika ihme että olin loppuun saakka noinkin lähellä kun puolet hyökkääjistä floppasi. Kiitos Licolle taas järjestämisestä ja eiköhän ensi kaudella taas jatketa.
 

Filari

Jäsen
Puretaas nopeasti läpi.
Sijoitus 13, ihan ok suoritus. Pelejä kertyi aika vähän suhteessa muihin ympärillä oleviin.

567p oli arvio, nyt päädyttiin 552.





# 16 Kirill Kaprizov
Kun Hughes ja Auston meni vähän ennen, niin valinta oli joko Kaprizov tai Robertson. Jotenkin hyvä kutina Minnesotasta tällä kaudella joten Kirill.
90p (+6p)

Minnesotan kutina ei onnistunut, mutta Kaprizov veti loistavasti. 96p.

# 59 Kevin Fiala
Myös Losista on hyvä kutina tälle kaudelle, helppo valinta kun valahti mulle. En odottanut saavani.
80p (-7p)

Losilla tosi ailahtelevainen kausi, kuten myös Fialalla. Los Angeles ei oikein tahtonut löytää toista kovin toimivaa kenttää Kopitarin taakse ja paljon oli variaatiota. 73p

# 90 Devon Toews
Vaikka ei olekkaan ykkös yv pakkin, niin tuossa kentässä pelatessa tulee kyllä pisteitä. Odotan että palaa lähemmäs kauden 21-22 ppg. Mielessä oli myös Burns ja Letang, mutta DeAngelo/Karlsson tulevat varmaan syömään sitä yv aikaa.
61p(-11p)

Pettymys oli tämä, mutta verrokit Burns 43 ja Letang 51. Toki alempaa draftistä taisi löytyä parempiakin pisteentekijä pakkeja. 50p


# 133 Cole Caufield
Vähän on lasinen kaveri, potentiaalia on kyllä nakutella se 40 maalia.
65p(0p)

Ei paukutellut 40 maalia ja täysi kausikin vielä 82peliä. Veikkaus osui pisteelleen oikein, mutta vähän pettynyt kun tuohon oli 65p laskettu pari poissaoloa. 65p

#164 Gabriel Vilardi
Vähän edeltä meni isolla piirretty Lucas Raymond. Ois ollut mahdollisuus varmempaankin pickiin esim Hertl tai Kreider. Pohdin myös varata tässä ykkösmaalivahti, mutta otin riskin kun jälkeen olevilla oli sellainen jo aika monella.
Kuitenkin tykkäsin tosi paljon viime kaudella Vilardista. Uusi alku Winnipegissä, Scheifelen mahdollinen treidi(saikku) avaa lisää peliaikaa. Lähtökohtaisesti kakkos sentteri ja ykkös yv.
60p (-24p)


Lasista oli kaveri tehty, silti ihan ok tehot pelattuihin peleihin(47gp 36p). Kreiderhan(75p) sieltä ois pitänyt varata näin jälkiviisaana. 36p


# 207 Torey Krug
Punakynällä oli merkitty Binnington, Elvis ja Addison. Kaikki meni. Paniikki ja ykkösyv pakki, joka antaa kenties näyttöjä muille. Loukkaantui jo, ei hajuakaan laadusta.
30p(+9)


Suht nopeasti pääsi takaisin. Tuo Bluesin ylivoima varsinkin alkukaudesta oli täysin surkuhupaisaa. 39p

# 238 Jeremy Swayman
Nyt oli aika ottaa se 1B maalivahti. Yllättävän kauas mielestäni valahti, kerran Ullmarkin treidiäkin on vähän väläytelty. Pelannee sen +30 peliä. Pohdin myös Copleytä tai Talbottia.
36p (+21)


Bostonin kaksikko sitten veti sitten taas aivan jäätävän kauden. Tai oikeastaan koko Boston. 57p

# 281 Gustav Nyquist
Tykkäsin tosi paljon miltä näyttä Minnesotassa, joten aattelin kaiketi uuden aikakauden alkua uran loppumetreillä. Lasinen kaveri on hänkin. Ois siellä varmaan ollut parempiakin pelaajia jäljellä, mutta upsideä mielestäni on, jos pelaa Forsbergin kanssa.
45p (+30)


En tiiä oliko paras poiminta tällä kierroksella tai edes lähellä, mutta oman draftin paras poiminta. Lähes täyden kauden sai alle ja muodosti hyvän ketjun Forsbergin ja O'Reillyn kanssa. 75p

# 321 Arthur Kaliyev
Meinasin jo varata viime kiekalla, Losi symppaus jatkuu.. Päässee pelamaan Fialan ja Duboiksen kanssa, jos onnistuu niin mielestäni voi tehdä isotkin tehot. Täydet mahdollisuudet nousta myös 1 yv.
45p (-30)


Alkukaudesta näytti hyvältä, mutta loppupeleissä kaveri oli ihan housut. En ees oikeen tiedä tuleeko tästä pelaajasta enään mitään. Kulutti poppariosastoa huolella. 15p

# 355 Nick Leddy
Krug paniikki, ei kommentia.
20p (+8)


Ihan solidi. 28p

# 386 Daniil Gushchin
Pohjalla vain ajatus, että San Jose myy kaikki irtoavat palaset ja loppukaudesta pääsee hyvilläkin minuuteilla kokeilemaan. En tajua miten mulla meni huti Arvid Söderblom.
15p(-13)


En ihan tajua miksei enempi saanut mahdollisuuksia ylhäällä. Ihan hyvät tehot AHL:ssä. 2p

# 429 Dan Vladar
Ihan täysi jokerikortti kuten kuuluukin. Ois siellä varmempiaki ollu.
Markström sulaa ja Wolfia ei haluta heittää vielä _susille_.
Vaikea arvioida, vaikka 10 voittoa.
20p(-4)


Noh semi lähellä, Wolf sai kuitenkin yllättän monta starttia. Sieltä ne muutama voitto jäi saldosta saamatta. 16p


Onnittelut voittajille ja kiitos kaudesta. Sekä kiitos Licolle!
Ensi vuonna uudestaan.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Kiitos onnitteluista, ja täältä myös onnittelut kakkos- ja kolmospaikat napanneille Mängimiehelle ja Tombe 76:lle! Iso kiitos myös järjestäjälle @Lico sekä tulospalvelun tarjoavalle @F#21 :lle.

Tällaisilla odotuksilla kauteen lähdettiin:
Näillä varauksilla lähdetään kirkastamaan viimevuotista hopeaa. Ei mennyt drafti aivan kuten suunnittelin, pakkien varaus jäi turhan myöhäiseksi ja siten sieltä osastolta ei hirveästi pinnoja ole luvassa. Hyökkääjiin olen tyytyväinen, kuten myös siihen, että sain aidon ykkösmaalivahdin varattua. Kolmas varausvuoro ei juurikaan strategiaani vaikuttanut, sillä hyökkääjän olisin todennäköisesti joka tapauksessa ensimmäisellä kierroksella varannut.

Sattumalta tuli peräti kolme Calgaryn pelaajaa varattua, eri pelipaikoille toki, joten täytyy toivoa Flamesille hyvää kautta.

1. Kierros, 3. Varaus: Nathan MacKinnon (22-23: 42+69=111, 71 ott.)
Yksi harvoista, ellei ainoa pelaaja, jonka voi nähdä realistisesti haastavan Oilers-kaksikkoa pistepörssin voittokamppailussa. Potentiaalia 120-130 pisteeseen, jos vain pysyisi koko kauden terveenä. Colorado joukkueena vahvistunut viimekaudesta ja pitkä kesäloma on antanut pelaajille aikaa palautua. Odotan Avalanchelta joukkueena paljon tulevalla kaudella.
Ennuste: 110 p

2. Kierros, 72. Varaus: Mark Scheifele (22-23: 42+26=68, 81 ott.)
Toista vuotta putkeen varasin Scheifelen kakkoskierroksella, nyt 12 vuoroa myöhemmin. Viime vuonna pieni notkahdus piste per peli tahdista, mutta silti äärimmäisen luotettava pisteidentekijä. Rooli ja peliaika kasvanee Duboisin ja Wheelerin poistumisten myötä. Jordan Kyroun odotin tippuvan vuorolleni, mutta @Tombe76 vei juuri edeltä. Scheifele kuitenkin mielestäni hyvä varaus tässä kohtaa.
Ennuste: 75 p

3. Kierros, 77. Varaus: Jesper Bratt (22-23: 32+41= 73, 82 ott.)
Pavel Buchnevich ja viime vuoden kolmosvaraukseni Andrei Svechnikov olivat harkinnassa tässä kohtaa, mutta valintani kohdistui kaksi peräkkäistä 73 pisteen kautta pelanneeseen Jesper Brattiin. New Jerseyn uudet laiturihankinnat luovat pienen uhkakuvan peliajan suhteen, mutta todennäköisin pelipaikka löytyy kuitenkin Hughesin laidalta. En ihmettelisi, mikäli laittaisi piste-ennätyksen uusiksi.
Ennute: 75 p

4. Kierros, 146. Varaus: Mats Zuccarello (22-23: 22+45=67, 78 ott.)
Toivotaan 36-vuotiaalle norjalaiselle vielä yhtä huippukautta. Ikä ja riippuvuus ketjukavereista (Kaprizov) ovat tietenkin uhkatekijöitä, mutten näe syytä miksi Wild lähtisi rikkomaan hyvin toiminutta parivaljakkoa. Ajattelin varaavani tässä kohtaa pakin, mutta mielenkiintoisimmat nimet (Werenski, Andersson) oli jo viety edeltä, joten strategia vaihtui lennosta.
Ennuste: 65 p

5. Kierros, 151. Varaus: Jakob Markström (22-23: 23 W + 1 SO, 59 ott)
Vuosi sitten varasin samaisella 151. vuorolla Erik Karlssonin, nyt toivottavasti toinen alisuorittanut ruotsalainen toistaa Karlssonin tempun ja nousee takaisin huipputasolle. Uskon Calgaryn joukkueena parantavan, viime kauden 30 yhden maalin tappiota tuskin tulee toistumaan. Markström on edelleen selkeä ykkösvahti ja pelannee noin 60 ottelua, vaikka lupaava Dustin Wolf peliaikaa kärkkyykin.
Ennuste: 30 W + 2 SO = 64 p

6. Kierros, 220. Varaus: Andrew Mangiapane (22-23: 17+26= 43, 82 ott.)
Tämä varaus perustuu ihan mututuntumaan. Mangiapane tehnyt jo pidempään hyvää tulosta peliaikaan suhteutettuna. Uusi valmentaja ja Toffolin poistuminen edeltä laiturihierarkiassa voivat avata mahdollisuuden läpimurtoon vähän vanhemmalla iällä. En yllättyisi 60 pinnan kaudesta, mutta ehkä 50 p on sopivan konservatiivinen odotusarvo.
Ennuste: 50 p

7. Kierros, 225. Varaus: MacKenzie Weegar (22-23: 4+27=31, 81 ott.)
Tässä kohtaa oli pakko varata ensimmäinen puolustaja. Kun tavoittelemani Sean Durzi napattiin @Pakastin toimesta edellisellä kierroksella, valintani kohdistui jälleen yhteen Flames pelaajaan. Sama logiikka kuin Markströmin ja Mangiapanen kohdalla, viimekausi oli joukkueelta sen verran heikko, että parantamisen varaa pitäisi olla. Pistetahti kiihtyi kauden loppua kohden, toivottavasti trendi jatkuu tulevalla kaudella.
Ennuste: 35 p

8. Kierros, 294. Varaus: Quinton Byfield (22-23: 3+19=22, 53 ott.)
Harkitsin Byfieldiä tosissaan jo 6. kierroksella, mutta potentiaalista huolimatta en tuolloin vielä uskaltanut häntä napata. Uskon vahvasti läpimurtoon tällä kaudella, ainoa huoli kohdistuu siihen, että pysyykö terveenä. Jatkanee Kopitarin ja Kempen rinnalla laiturina tälläkin kaudella, kun keskikaista Kingsillä sen verran hyvässä kuosissa. Myös paikka ykkösylivoimassa otettavissa, muttei ole mikään itsestäänselvyys. Ennuste 45 pistettä, mutta kaiken onnistuessa yli 60 p on saavutettavissa. Lundell ja Perfetti olivat myös vaihtoehtoja tälle vuorolle, olikin hauska nähdä molempien menevän lähes heti perään TylerDG:lle ja Mängimiehelle.
Ennuste: 45 p

9. Kierros, 299. Varaus: Thomas Harley (22-23: 0+2=2, 6 ott.)
Toinen läpimurtokandidaatti Byfieldin jälkeen. Esiintyi edukseen pudotuspeleissä, joissa teki 9 tehopistettä 19 ottelussa. Odotan top-4 minuutteja tasakentällisin ja ylivoima-aikaa kakkosylivoimassa. 30 pinnaa hyvä tavoite.
Ennuste: 30 p

10. Kierros, 368. Varaus: Scott Perunovich (22-23: ei NHL otteluita)
"Ikuinen lupaus" pelasi viime kaudella AHL:aa lähes piste per peli tahdilla. Sama meno jatkui MM-kisoissa, joissa 10 peliin 8 tehopistettä. Loukkaantumiset rajoittaneet urakehitystä ja lasisuus edelleen iso riski, mutta tässä kohtaa draftia tulokkaita ilman yhtään punaista lipua ei enää ollut. Krugin loukkaantuminen voi johtaa yllättävänkin hyvään näytönpaikkaan alkukaudesta. Olin laskenut sen varaan, että saan Kotchekovin tulokkaaksi, mutta @LostHorizon oli hereillä ja nappasi muutamaa vuoroa aikaisemmin.
Ennuste: 25 p

11. Kierros, 373. Varaus: Rasmus Ristolainen (22-23: 3+17=20, 74 ott.)
Ristolainen oli hyvässä pistetahdissa viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla ja sai ihan hyvin yv-aikaakin. Jos Cam York ei pysty lunastamaan paikkaa ykkösylivoiman viivamiehenä, Ristolainen lienee seuraavana jonossa siihen rooliin. Ylivoima-ajasta riippuen 30 pistettä voi ylittyä ensimmäistä kertaa vuosiin.
Ennuste: 25 p

12. Kierros, 442. Varaus: Pierre Engvall (22-23: 17+13=30, 76 ott.)
Suunnittelin varaavani maalivahdin jokeripelaajaksi, mutta kun 37 joukkuetta varaavat yhden ja osa vielä toisen tulokkaaksi tai jokeriksi, ei kierroksen loppupäähän enää varteenotettavia veskareita jäljellä ollut. Top-6 hyökkääjätkin olivat kiven alla, mutta Engvallilla sellaiseksi voisi mahdollisuudet olla. Pelasi treidin jälkeen Islandersissa 0,5 pistettä per peli tahdissa joko Brock Nelsonin tai Bo Horvatin laidalla. Pitkä sopimus osoittaa, että joukkueella riittää luottoa isokokoiseen ruotsalaiseen.
Ennuste: 40 p

Näillä arvioilla tulokseksi tulisi 639 pistettä. Tyypillisesti 600 pisteellä ollaan oltu aivan kärkikamppailussa mukana, ja jokeripelaajien mukaantulon jälkeen tuohon voi laskea ihan maksimissaan 40-50 pistettä päälle. Ei tule kakkossijan kirkastaminen helppoa olemaan, muttei mahdotontakaan. Suurimmat edellytykset ylittää piste-ennusteet näen olevan Byfieldillä ja Markströmillä, miksei myös MacKinnonilla jos vain pysyy terveenä. Zuccarello, Mangiapane ja Harley toisaalta isoimpia kysymysmerkkejä joukkueessa.
Ennen kauden alkua asetettu tavoite täyttyi, ja kausien 20-21 ja 22-23 kakkossijat kirkastuivat viimeinkin voitoksi. Samalla katkesi Esgon kahden vuoden "dynastia" voittojen suhteen. Alla vielä katsaus mestarijoukkueen suoriutumiseen.
1. Kierros, 3. Varaus: Nathan MacKinnon
Ennuste: 110 pistettä
Toteutunut: 140 pistettä
Ennen kauden alkua suurin kysymysmerkki kohdistui siihen, että pystyykö MacKinnon pelaamaan ehjän kauden. Kyllä pystyi, ja tulos oli jopa parempi kuin toivoa saattoi. 110 pisteen ennusteeseen olin laskenut sisään MacKinnonin tyypillisesti missaamat noin 10 peliä ja täyden 82 ottelun kauden pistetahdin ennakoin olevan noin 125-130 pinnan hujakoilla.


2. Kierros, 72. Varaus: Mark Scheifele
Ennuste: 75 p
Toteutunut: 72 p
Toistamiseen joukkueeseeni kakkoskierroksella päätynyt Scheifele teki oikeastaan juuri sen mitä odotinkin. Oli sivussa 8 ottelusta, ilman poissaoloja olisi voinut jopa ylittää ennusteen. Turvallinen varaus tässä formaatissa, tietää aina mitä häneltä saa.

3. Kierros, 77. Varaus: Jesper Bratt
Ennuste: 75 p
Toteutunut: 83 p
Bratt onnistui painamaan piste-ennätyksensä varsin odotetusti uusiksi ja oli yli piste per peli pelaaja loppukauden pienestä hidastumisesta huolimatta. Erinomainen varaus kolmoskierrokselle.

4. Kierros, 146. Varaus: Mats Zuccarello
Ennuste: 65 p
Toteutunut: 63 p
Zuccarello pääsi hyvin lähelle tavotetta, vaikka 13 peliä jäikin välistä. Onneksi ei konkari vielä tällä kaudella hyytynyt, vaikka välillä erossa Kaprizovista pelasikin.

5. Kierros, 151. Varaus: Jacob Markström
Ennuste: 66 p
Toteutunut: 55 p
Pelimäärä jäi odotettu pienemmäksi (48 peliä) eikä voittojakaan ihan toivottuun tahtiin irronnut. Kaksi nollapeliä ja peräti viisi syöttöpistettä nostivat kokonaistuloksen kuitenkin kohtuulliselle tasolle.

6. Kierros, 220. Varaus: Andrew Mangiapane
Ennuste: 50 p
Toteutunut: 40 p
Vähän alakanttiin jäi Mangiapanen pistesaalis, joskin hyvin pitkälti linjassa oltiin viime kauden tahtiin verrattuna. Odotin kuitenkin hieman paremapaa.

7. Kierros, 225. Varaus: MacKenzie Weegar
Ennuste: 35 p
Toteutunut: 52 p
Loistovaraus 7. kierrokselle. Täytti mainiosti "ykköspakin" saappaat ja oli kolmesta Flames-varauksestani selvästi positiivisin suorittaja. Peräti 20 maalia pakin paikalta on kova suoritus.

8. Kierros, 294. Varaus: Quinton Byfield
Ennuste: 45 p
Toteutunut: 55 p
Byfield menee ehdottomasti onnistujien joukkoon. Ihan ei 60 pisteen "nappionnistumista" tullut, muttei kauaksikaan jäänyt. Näin jälkikäteen voi todeta, että selkeästi parempi varaus kuin samalla vuorolla miettimäni Lundell tai Perfetti olisi ollut.

9. Kierros, 299. Varaus: Thomas Harley
Ennuste: 30 p
Toteutunut: 47 p
Toinen loistovaraus pakin tontille Weegarin jälkeen. Hetken aikaa pääsi nauttimaan Heiskasen poissaollessa vastuusta ykkösylivoimassa, mutta onnistui pisteidenteossa myös tasakentällisin. Kuten Weegarin kohdalla, myös Harleyn pistesaldoa lihotti kova maalimäärä (15 kpl). Osasin odottaa Harleyn läpimurtoa top-4 rooliin, mutta tehojen määrä yllätti itsenikin.

10. Kierros, 368. Varaus: Scott Perunovich
Ennuste: 25 p
Toteutunut: 17 p
Ennusteeni oli varsin optimistinen, muttei Perunovich siitä kauksi jäänyt. Pelasi vain 54 peliä, eli täysi kausi jäi taaskin haaveeksi. Ajattelin alkukaudesta olevan Perunovichin paikka iskeä, mutta vauhti kiihtyikin loppukautta kohden. Ok varaus tulokkaaksi. Dylan Guenther taisi olla yksi harvoista myöhemmin varatuista tulokkaista, joka olisi ollut parempi haku tähän paikkaan.

11. Kierros, 373. Varaus: Rasmus Ristolainen
Ennuste: 25 p
Toteutunut: 4 p
Loukkaantuminen vesitti tämän varauksen, eikä pistetahti muutenkaan ollut ihan odotetulla tasolla. Joukkueen selkein "hutivaraus" sekä ainoa pahemmista loukkaantumisista kärsinyt pelaaja. Kertoo paljon siitä, miten hyvä tuuri joukkueellani kävi, kun 11. kierroksen varaus on ainoa pidemmän aikaa pelejä missannut pelaaja.

12. Kierros, 442. Varaus: Pierre Engvall
Ennuste: 40 p
Toteutunut: 28 p
Ei aivan toteutunut ennusteeni, vaikka ison osan kaudesta viettikin ihan hyvässä kentällisessä Brock Nelsonin ja Kyle Palmierin rinnalla. Vastapainoksi löysi välillä itsensä poppareilta, mutta 74 peliä kuitenkin tuli tilastoihin.
656 pistettä siis lopputulos ja määrä jopa ylitti ennakkoimani 639 pisteen tuloksen. Hauska sattuma, että ilman jokeripelaajan pisteitä tulos (628) olisi ollut täsmälleen sama, kuin viimekauden ykkösen Esgon voittotulos.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Käydään joukkue vielä läpi pelaaja pelaajalta ja annetaan arvosanat odotuksiin nähden. Täytyy selata tuolta varausketjusta mitä sinne runoillut ko. pelaajan osalta. Tavoitehan oli selkeä. Aluksi 6 hyökkääjää ja varmoja pisteitä, sitten 3 pakkia, vähän vähemmän pisteitä ja sitten raavitaan mitä saadaan ja vedetään hatusta tulokas, josta ei ole ikinä edes kuullut. Ja mv joka saattaisi päästä pelaamaankin.

1.kierros, 4, Mikko Rantanen (104 pistettä) 9+
En ollut niin innoissani nelospickistä, mutta Rantanen otettiin ja yli satasta toivottiin. Se myös saatiin. Parempiakin olisi ollut tarjolla, siksi ei ihan kympin suoritus, mutta kiitettävä ehdottomasti

2.kierros, 71, Jordan Kyrou (67pist) 7+
67 pistettä on ihan ok, mutta ei tällä vuorolla. 75-80 vähimtään oli toiveissa, ei saatu. Positiivista silti tuo +65 ja se että pysyi ehjänä. Siksi keskinkertainen arvosana.

3.kierros, 78, Alex DeBrincat (67pist) 8-
Vähän samat sanat kuin edellä, vähän enemmän odotettiin. Mutta ei tuo huono ollut. Nousee kasin puolelle siitä, että otti hyvin pisteitä nyt tässä viime viikkoina kun oli tiukka kisa tuosta kolmosesta.

4.kierros, 145, Bo Horvat (68pist) 9-
Uran paras kausi, 68 pistettä ja numerolla 145. Eihän siihen tyytymätön voi olla. Miinus siitä, että päinvastoin kuin DeBrincat, ei tuntunut saavan viimeisissä peleissä pisteitä ei sitten millään. Mutta kiitettävä ehdottomasti tämäkin.

5.kierros, 152, Brandon Hagel (75pist) 10-
Tykkäsin, täydet 82 peliä ja selkeä ennätyskausi ja numerolla 152. Hyvin antoi tukea Tampan isommille (ainakin vielä) tähdille. Ehkä siksi tuli itsellekin noin hyvät pisteet, kun siellä oli vieressä muitakin.

6.kierros, 219, Kevin Hayes, (29pist) 5+
Sitten tuleekin jengin pettymys. Tästä kyselin Blues-kaverita mielipidettä ja sanoi että tekee 26+36. Ei tehnyt. Lähellekään. Plussa siitä, että oli kuitenkin parempi kuin Ryan Johansen, jonka olisin ottanut, jos Ralph ei olisi edeltä napannut. Johansen teki 23 pistettä. Sillä olisi tullut 0e.

7.kierros, 226, Noah Hanifin, (47 pist) 9-
Tämä oli sillälailla hauska valinta, että Taison vei edeltä Weegarin ja Hanifin olisi ollut kuulema seuraava. Hyvä ratkaisu, Weegar otti 52pist. Mutta molemmat olivat kyllä hyviä. Toivottavasti lento jatkuu hyvänä eteenpäin. Sellainen kutina, että Vegas nousee jälleen Stanley Cupiin ja sitä kaveriskabassa veikkasin voittajksi.

8.kierros, 293, Jeff Petry, (24pist) 7+
Ei tuolla hirveästi ollut kovia pakkeja enää jäljellä, mutta otettiin veteraani Petry. Ehkä +30 oli toiveissa ja 24 saatiin. Keskinkertaista

9.kierros, 300, Brett Pesce, (13pist) 7-
Puolustava luuta, +20 pistettä kaivattiin, ei saatu. Olisi luullut, että Carolinan rosterissa olisi sinne päästy, edelliset 3 kautta kuitenkin 25-30pist väliin. Mutta taisi olla vähän loukkaantuneenakin, joten ei tuomita täysin.

10.kierros, 337, Jakub Lauko (10pist) 7+
Ikinä kuullutkaan ja googlen avulla löydettiin tulokas. Kaikki yli nollan oli plussaa, mutta olisi silti voinut enemmänkin tehdä. Kuitenkin pelasi 60 peliä. Mutta 10 pist on ihan ok. Jos olisi jäänyt nollaan, ei oltaisi oltu podiumilla.

11.kierros, 374, Ukko-Pekka Luukkonen (65 pist) 10+
Jos 11.kierroksella saa kaverin, joka saa lähes samat pisteet kuin 2.kierroksella niin se on 10+. Ei siellä montaa veskaa ollut enää jäljellä mutta muistin Antti Mäkisen ennustuksen, jossa uskoi Luukkosen ottavat 1.veskan paikan (kun Timonen sitä kysyi) Buffalon maalillla. Ja näin kävi.

Jännä nähdä mitä Buffalo tarjotaa Luukkoselle kun vajaan miljoonan taalan diili loppuu ja on RFA. Oikeaan paikkaan pelasi suht tykkikauden. Kuitenkin kaikista kassareista 12.eniten voittoja (27) ja edeltä olevista vain Binnington pelasi kauden joukkueessa mikä ei päässyt pudotuspeleihin. 0-pelejä 5, kun eniten pelaavilla oli 6. Kova kausi ja suurin syy että tässä kisassa podiumille.

12.kierros, 441, Calle Jarnkrok (21 pist) 7
Bonuskierroksella paperissa oli 4 nimeä (Vatrano, Pageau, Jarnkrok ja Coleman). 2 ekaa meni edeltä ja saalistivat 60 ja 33 pistettä. Coleman olisi ollut otettavissa ja 54 pistettä, mutta ei kelvannut managerille. Otin sitten Jarnkrokin, jolle tilasin Matin, Marnerin ja kumppanien vierestä 50+ pistettä. Ihan ok alkukaudesta pelasikin, mutta sitten iski "miesflunssa" ja päätyi IR-listalle.

Siinä runoilut, syksyllä jatketaan. Kiitos vielä skabasta kaikille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös