Mainos

Jatkoajan Fantasy Pool @ MM-kisat 2019

  • 10 251
  • 130

Knap

Jäsen
  1. @Salming - 67 pistettä
  2. @Dragunov - 64 pistettä
  3. @Mängimies - 59 pistettä
  4. @Zigmund - 58 pistettä
  5. @Tornados - 58 pistettä
  6. @Roo - 57 pistettä
  7. @Peteliuz - 56 pistettä
  8. @Zohan - 51 pistettä
  9. @Isaskar - 50 pistettä
  10. @Lico - 50 pistettä
  11. @Knap - 49 pistettä
  12. @FutureHockey - 48 pistettä
  13. @Uniquewn - 47 pistettä
  14. @stemme - 46 pistettä
  15. @Filari - 44 pistettä
  16. @Mazaa - 43 pistettä
Erittäin tasainen Fantasy Pool saatu pakettiin näiden kisojen osalta. Itselläni ei taaskaan riittänyt, ja jäin jopa TOP-10 ulkopuolella. Kokemuksella ei näitä siis ainakaan voiteta, vaan hyvällä draftauksella.

Kiitos kaikille osallistuneille ja onnittelut @Salmingille ja erityismaininta @Dragunoville hienosta kamppailusta ilman ykkösvaraustaan. Pitäis joku palkinto tälle ruotsalaispakille antaa, kun tuntuu voittavan joka helvetin draftin :D Laitahan tilitietoja tulemaan, niin laitetaan rahat tulemaan.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights, Silver Knights
Odotukset:

Mark Stone: 10p
- Ykkösylivoimassa ja ykkösketjussa, joten vastuuta ja tehoja on tulossa. NHL-kausi päättyi todella katkerasti, joten se sisuunnuttaa Stonen jatkamaan pudotuspeleissä löytynyttä huimaa virettään hänen tehtyä kuusi maalia Sharksin verkkoon ja oltua pistepörssin kärjessä hetken aikaa. Brittejä vastaan on tehtävä kolme pistettä ja muutoin pinna per peli keskimäärin.

Oliver Ekman-Larsson: 7p
- Jakaa namia ylivoimalla Petterssonille oikeaan siipeen, joten syöttöpisteitä tulee siten automaattisesti. Viime vuoden kisoissa seitsemän pinnaa ja samaa odotan tänäkin vuonna. Chabot oli listallani ykkösvaihtoehto puolustajista, mutta Knap otti hänet.

Filip Hronek: 6p
- Tarkoitus oli ottaa Theodore, mutta hän olikin haluttua tavaraa, joten päätin sitten paniikissa ottaa Tsekin ykköspuolustajan. Jakaa namia Voracekille oikeaan siipeen ylivoimalla ja laukoo tarvittaessa itse painavalla lyöntilaukauksella. Viime kisoissa kolme pistettä ja nyt isommalla vastuulla ja vuotta kokeneempana puolet enemmän.

Quinn Hughes: 5p
- Kakkosylivoiman pelinrakentaja ainakin eilisessä harjoituspelissä. Jakaa namia veljelleen ja Gaudreaulle oikealle ja vasemmalle. Brittejä vastaan purjehtii itse kentän läpi maalintekoon.

Veini Vehviläinen: 8p
- Uskon ykkösmaalivahtiuteen. Pitää ainakin yhdet nollat. Varovainen odottama olkoot kahdeksan pistettä, mutta voi kerryttää yli kymmenenkin pistettä.

Markus Eisenschmid: 7p
- Draisaitlin laidalla operoiva rightin maalintekijä, joka on myös ykkösylivoimassa. Brittejä vastaan avauspelissä vähintään kaksi pistettä ja siitä kisat lähtevät hyrräämään hyvin eteenpäin.

Jan Kovar: 4p
- Paperilla kolmossentteri, mutta voi saada YV-aikaa jopa ykkösviisikossa rightin pelaajana kuten viimeisessä harjoitusottelussa. Toiveissa piste joka toisesta ottelusta.

Gaetan Haas: 5p
- Sveitsin kakkossentteri, joka teki viimeksi viisi pistettä. Sen toistaminen on tavoitteena nytkin. Rightin samettikäsi.

Lino Martschini: 5p
- Vikkelä ja pienikokoinen rightin laituri, joka on kaiketi YV-spesialisti. Jossain väläyteltiin, että voi pelata Josin kanssa samassa takakolmiossa ja laukauskaan ei ole pöllömpi. Seurajoukkueessa pelasi tehokkaan kauden ja toivottavasti tehot siirtyvät kv-tasolle myös. Olisin mieluummin silti valinnut Jaskinin, joka meni juuri nenän edestä.

Philipp Kurashev: 4p
- Riskikokeilu, kun muuta en keksinyt. Norjan Lindström oli toinen ehdokas. Lähtökohtaisesti kolmossentteri, mutta toivottavasti saa YV-aikaa, koska osaa laittaa limpun verkkoon, josta kertovat U20-kisojen 6+1 tehot. Sveitsin oma Kaapo Kakko.

Yhteensä pisteitä pitäisi tulla 63.
Pisteodottama oli tosiaan 63 pistettä, mutta lopulta keräsi 67 pistettä. Kokonaisarvio osui siis melko nappiin, vaikka yksilöistä osa petti ja osa ylisuoritti.

Ykkösvaraus Stonen tavoitteena oli kerätä 10 pistettä. Hän keräsi lopulta 14 pistettä ja vieläpä siten, että Iso-Britanniaa vastaan hän ei tehnyt pistettäkään. Tuossa vaiheessa en todellakaan enää uskonut tämän kilpailun voittoon. MVP-palkinto lähti myös Vegasin supertähden palkintokaappiin hopeamitalin lisäksi. Toinen varaus oli Ekman-Larsson, joka jäi puolestaan kiikareille Italiaa vastaan, mutta keräsi silti kahdeksan pistettä. Tavoite oli uusia viime kisojen seitsemän pistettä, joten olen häneenkin erittäin tyytyväinen.

Kolmas varaus oli Hronek. Alkuperäinen ehdokas oli oma poika Theodore, mutta koska hän kelpasi muille ennen vuoroani, otin Tsekin ykkösylivoimapuolustajan ja se osoittautui lottovoitoksi, sillä Hronek voitti puolustajien pistepörssin tehden huimat 11 pistettä. Neljännellä varausvuorolla halusin ottaa vielä kolmannen ylivoimalla pelaavan puolustajan ennen niiden loppumista. Valinta kohdistui Hughesiin, joka oli pettymys tehden vain kolme pistettä. Toki Werenskin mukaantulo söi myös peliaikaa.

Viides nimi oli Vehviläinen. Tämä varaus ei mennyt lähellekään maalia, sillä Vehviläinen jäi nollille. Näköjään kuitenkin kilpailu oli mahdollista voittaa ilman maalivahtiakin. Hauska sattuma on se, että aiemmin voittamassani NHL Poolissa varasin Luongon viidennellä kierroksella ja sekään varaus ei ollut mikään onnistunut, joten tästä lähtien kiellän itseäni varaamasta maalivahtia viidennellä kierroksella, vaikka se onkin tuonut onnea jo kahdesti. Eisenschmid kuudentena nimenä teki juuri tavoitteena olleet seitsemän pistettä Saksan kärkikentissä. Seitsemäs varaus Kovar oli Hronekin ohella suurin onnistuja, sillä hän ylitti odotukseni kuudellä pisteellä tekemällä tasan 10 pistettä, kun pronssiottelussa lätty toimistosta napsahti Kubalikin lapaan. Kahdeksas varaus Haas oli Hughesin ohella kenttäpelaajista surkein tehden vain kolme pistettä. Odotin muutamaa pistettä enemmän Sveitsin keskiketjujen sentterinä.

Kaksi viimeistäkin varausta olivat Sveitsistä. Martschini ylitti viiden pisteen tavoitteen kahdella pisteellä, hyvä. Kurashev puolestaan latoi vaaditut neljä pistettä eikä yhtään enempää saati vähempää, mutta ei tarvinnutkaan, kun kyseessä oli viimeisen kierroksen varaus.

Yhteenvetona onnistujia olivat Hronek, Kovar, Stone, Martschini, Ekman-Larsson, Eisenschmid ja Kurashev. Vehviläinen, Hughes ja Haas olivat epäonnistujia.

Kiitoksia @Knap järjestämisestä. Stanley Cup ja Skoda Cup ovat nyt meikäläisen palkintokaapissa ja enää pitäisi voittaa puuttuva U20-kulta tulevana jouluna.
 

Tornados

Jäsen
Joukkueeni oli hyvin Suomi-voittoinen, mutta se ei nyt valitettavasti riittänyt ihan voittoon asti. Ilomäen hyllytys oli paha takaisku kun kuitenkin oli siihen asti päässyt kohtuutehoille. Valopilkkuja joukkueessa olivat Manninen, Hischier ja Vasilevski.

Mielenkiintoinen tapaus oli Tshekin joukkueen Jakub Vrana, joka pelaa siis NHL:n Washingtonissa. Hän aloitti kisat mukavilla tehoilla, mutta parin heikomman pelin jälkeen kyseenalaistettiin pelimoraali ja pelaaja jopa hyllytettiin ainakin yhden pelin ajaksi. Tämä oli aika yllättävää kun ymmärtääkseni pelaajaa pidetään kuitenkin aika tunnollisena harjoittelijana, mutta ehkä ei sitten oikein sopeutunut tähän joukkueeseen.

Onnittelut Salmingille voitosta ja mielelläni annankin hänelle 10 euroa Vegasin joukkueeseen käytetystä ajasta ja vaivasta! NHL- kauden aikana huomio kiinnittyi enemmän Dahliniin ja Heiskaseen, mutta aika huima puolustaja tuo Hronekin vaikuttaa olevan.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
En parempaa ketjua keksi, mutta ehditäänkö tälle vuodelle enää kisojen fantasy poolia järjestämään? @Knap tai joku kuka on edellisinä vuosina nyt vetovastuuta pitänyt.
 

Knap

Jäsen
En parempaa ketjua keksi, mutta ehditäänkö tälle vuodelle enää kisojen fantasy poolia järjestämään? @Knap tai joku kuka on edellisinä vuosina nyt vetovastuuta pitänyt.
Aika kiire tulee, kun perjantaina alkaa kisat. Mää en nyt kyllä ehdi järjestämään, mutta jos joku haluaa ottaa vetovastuun niin go ahead. Mukana todenäköisesti silloin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös