Jatkoajan ensisijainen käyttötarkoitus?

  • 842
  • 8

Miksi tulen Jatkoaikaan?

  • Vain ja ainoastaan keskustelun takia. Ilman sitä JA on turha sivusto.

    Ääniä: 8 10,0%
  • Lähinnä keskustelun takia, mutta myös itse JA:n juttusisältökin kiinnostaa.

    Ääniä: 64 80,0%
  • Ensisijaisesti Jatkoajan juttusisällön takia, mutta keskustelukin kiinnostaa.

    Ääniä: 8 10,0%
  • Vain ja ainoastaan JA:n juttusisällön takia.

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    80

Ferris

Jäsen
On aina kiinnostanut, että kumpi jengiä ajaa tänne sivustolle enemmän; keskustelupalsta vaiko JA:n uutiset, kolumnit sun muu sisältö? Vai ovatko kummatkin yhtä tärkeitä meille käyttäjille?

Ferris
 
Viimeksi muokattu:

April

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Sekä keskustelu että uutiset, kolumnit, ennakot, raportit jne. ovat kiinnostavia, mutta keskustelu tekee JA:sta erityisen kiinnostavan. Ja on hienoa, että samasta paikasta löytää tietoa niin kotimaisista kuin ulkomaisista sarjoistakin, mikä on lisännyt kiekkotietouttani mukavasti.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Uutiset, kolumnit, raportit ym. ovat kylläkin kiinnostavia, mutta enimmäkseen tulee kirjoitettua ja luettua keskustelupalstaa.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Jatkoaajan uutiset ja jutut kiinnostavat, sillä ne ovat sisällöltään mielenkiintoisia ja hyvin tehtyjä. Niitä tulee tosin sen verran harvakseen että käynnit ovat keskittyneet lähinnä keskustelupalstalle.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Uutiset ja raportit vievät suurimman mielenkiinnon muun kuin keskustelun osalta. Tilastoja tulee syynättyä erittäin tarkasti myös. Etenkin NHL-puolelta. Muuten tämä keskustelu on se tärkein osa minulle Jatkoajasta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Koko homma kiinnostaa. Luen (lähes) kaikki uutiset, kolumnit sekä peliraportit, mutta keskustelussa tulee vietettyä eniten aikaa.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Ensin tulee keskustelu, mutta uutissivunakin jatkoaika.com varmaan ihan hyvin pärjäisi. Varsinkin NHL:n osalta täällä on eniten tietoa suomalaisista sivuista ja pienetkin kaupat uutisoidaan, kuten pitääkin. YLEt ja Maikkarit häviävät kevyesti jatkoajalle.
 

Demon Allbran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No, kirjanmerkki osoittaa suoraan foorumiin, etusivulla tulee vierailtua ehkä joka toinen päivä. Kiinnostavathan uutisetkin minua, mutta kun niille kuitenkin avataan uusi otsikko hyvin äkkiä, niin pelkällä keskustelupalstan lukemisellakin pärjää hyvin. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös