Jatkoaika Hockey League JHL (NHL20 PS4) – kausi 2

  • 35 774
  • 605

miskosafd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuosta toisesta JHL ketjusta löytyy tarkemmat säännöt ja Excelit @Frykke. Laitetaan nyt tähänkin kertauksena säännöt. Varmaan jotain muutoksia karsintajärjestelmään tullaan tekemään toiselle kaudelle. Jos saadaan riittävästi pelaajia kolmelle tasolle, täytyy aluksi karsia uusista pelaajista ne jotka aloittavat Divarista (2.ylin taso), sillä sinne paikkoja tulee vapautumaan. Tässä ekan kauden säännöt:

Sarjajärjestelmä

Sekä Liiga(JHL) että Divari pelaavat kaksinkertaisen runkosarjan, johon aikaa kolme viikkoa. Ottelut saa helpoiten pelattua, kun pelaa ne kaksi aina putkeen. Sarjoille luodaan pohjaksi otteluohjelma siten, että jokaiselle viikolle on merkattu noin 10 ottelua mitkä sen viikon aikana tulisi pelata. Otteluohjelmasta voi kuitenkin joustaa pelaamalla otteluita ennakkoon tai myöhemmin kuin merkattuna aikana sillä aina ei aikataulut natsaa.

Runkosarjan jälkeen Liigan 8 parasta jatkavat playoffeihin taistelemaan mestaruudesta. Tasapisteissä ratkaisee ensin voitot varsinaisella peliajalla, sitten maaliero ja lopulta tehdyt maalit. Liigan ja Divarin välillä järjestetään runkosarjan jälkeen karsinta. Divarin 8 parasta pelaavat ensin pudotuspelit, joiden voittaja nousee Liigaan. Liigan viimeinen puolestaan putoaa ilman karsintoja. Karsinnoissa kohtaavat DIV#2-JHL#13, DIV#3-JHL#12 ja DIV#4-JHL11. Näiden otteluparien voittajat seuraavaksi kaudeksi Liigaan ja häviäjät Divariin. Sekä playoffien että karsintojen kaikki sarjat pelataan paras viidestä -menetelmällä. Jos toiselle kaudelle saadaan 31 pelaajaa mukaan tai joku liigajoukkue ei jatkaisikaan seuraavalle kaudelle, karsintasarjojen häviäjät pelaavat vielä tarvittaessa jatkoakarsinnan jäljelle jäävistä liigapaikoista.

Mitä vaaditaan?

Toivomme kaikilta sitoutumista pelata ainakin meneillään oleva kausi loppuun. Mieti tarkkaan riittääkö aikasi ja motivaatiosi pelata 20-30 ottelua kauden aikana. Luovutustilanteessa Liiga -joukkueen tulokset mitätöidään ja sijoitus on sarjan viimeinen. Jos kävisi niin että kaksi Liigajoukkuetta luovuttaa, ei Divarin hopeamitalistin tarvitse pelata erikseen karsintasarjaa vaan se nousee Liigaan. Divisioona -joukkueen luovuttaessa, voidaan tilalle ottaa uusi manageri, jos halukkaita löytyy. Kesken kautensa luovuttanut pelaaja ei saa osallistua myöskään seuraavalle kaudelle! Myös käynnissä olevan pelin tahallisesta keskeyttämisestä rangaistaan vähentämällä joukkueelta kaksi sarjapistettä.

Kesken kauden ei oteta lisää pelaajia muuten kuin luovutustilanteessa. Mukaan haluavat voivat ilmoittautua jonottamaan ja otetaan jonosta järjestyksessä pelaajia luovutustilanteessa (ainoastaan Divariin) tai laajennetaan sarjaa uuden kauden alkaessa.

Ensimmäisen kauden runkosarja tulee olla pelattuna 17.5. Otteluita voi sopia jatkoajassa, ps4 kautta tai discordissa. Muistakaa myös ottaa jokaisesta ottelusta maalintekijät, syöttäjät ja torjunnat ylös ja sopikaa kumpi pelaajista syöttää tilastot foorumille.

Säännöt

Erät: 4min
Vaikeustaso: Tähtipelaaja
Tasapelin ratkaisu: 3vs3 +rl (runkosarja), maalista poikki ja. (playoff)
Maalivahdinohjaus rankkareissa: Itse
Pistelasku: NHL
 
Viimeksi muokattu:

miskosafd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuota lähinnä miettinyt että millä joukkueilla sitä mahdollista kolmatta sarjatasoa jengi haluais alkaa pelaamaan. Nyt Liiga (14 joukkuetta) ja Divari (16 joukkuetta) pelaavat NHL -joukkueilla. Jos saadaan +10 pelaaja lisää muodostetaan näistä kolme suunnilleen saman kokoista sarjatasoa. Mutta NHL -joukkueita on vain 31, joten ne riittävät vain kahdelle ylimmälle tasolle. Toki voidaan alimmalle tasolle ottaa erikseen oma drafti NHL -joukkueista, mutta sitten olisi kaksi samaa NHL-joukkuetta eri sarjatasoilla mikä hieman kuulostaa hassulta omaan korvaan.

Mun ehdotus Discordissa oli että kolmas taso pelais eurooppalaisilla joukkueilla. Ei ainakaan joukkueet loppuis heti kesken. Jotta Divarin ja alimman tason karsinnoissa ei toiselle tulisi etua NHL-joukkueesta, pelattasiin karsinnat samalla joukkueella. Esimerkiksi joka toinen Divaripelaajan NHL-joukkueella ja joka toinen peli noususta taistelevan pelaajan eurooppalaisella joukkueella. Molemmilla siis sama tiimi joka pelissä. Samalla pelattaisiin tavallaan siitä NHL-joukkueen lisenssistä. Eli pudottaessaan Divarista NHL-tiimin saisi nousija sen NHL-joukkueen haltuun ja sama toisinpäin putoajalle.

Sama toimisi AHL-joukkueillakin alimmalle tasolle. Mutta sanokaas te uudet ja muut kolmannelle sarjatasolle haluavat että mitä mieltä ootte siitä millä joukkueilla haluaisitte kolmannella sarjatasolla pelata.
 
Viimeksi muokattu:

Rairama

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL & Vaasan Sport
Kyllä mä lähtisin siitä, että kaikki pelaa änärijengeillä. Mulle ainakin riitti se liigajoukkueilla rämpiminen. Olisko joku sellanen, että nää suomi-sarjalaiset sanoo online ratinginsa ja sen perusteella tehtäis valinnat? Esim max 500. Vai onko siinä se riski, että jotkut pudottais luokitustansa tahallaan päästäkseen helppoja pelejä pelaamaan?
 

miskosafd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mun mielestä karsinnat uusien kesken Divaripaikoista ennen kautta, loput alemmalle tasolle. Kaikki ei kuitenkaan ole jatkamassa toiselle kaudelle joten paikkoja jää auki. Pari pelaajaa onkin ilmaissut jo halukkuutensa aloittaa "Suomi-Sarjasta". Ensimmäisellä "Suomi-Sarja" -kaudella saattaa jäädä vielä jonkin verran tasoeroja, mutta siitä ne pitäis sit tasottua ajan myötä.

Tulevilla kausilla vois sit aina uudet pelaajat karsia samalla tavalla "tyhjistä" paikoista jos joku edellisen kauden pelaaja ei jatkakkaan. Saadaan parhaat uudet aina alottaan Divarista tai mahdollisesti jopa Liigasta ja tasoeroja järkevämmiksi. Mut katsotaan nyt ensin et paljonko saadaan pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Kun NHL-joukkueita on rajallisesti niin oikeastaan ainoat vaihtoehdot mikäli pelkästään niillä pitää pelata ovat:

A) Osallistujamäärä rajattu NHL-joukkueiden määrään eli hieman reiluun 30:n.

B) Eri sarjatasoilla on pelaajien käytössä samat NHL-joukkueet eli esim. Winnipeg voi pelata kaikilla tasoilla. Se on kieltämättä hieman hassua mutta parempi kuin se että samalla sarjatasolla on kaksi Winnipegiä esimerkiksi. Tässä tosin osallistujamäärä voi olla periaattessa rajaton koska eri sarjatasoilla (joita voi olla niin monta kuin osallistujia riittää) voi jokaisessa olla vaikkapa 15 pelaajaa vaikka NHL-joukkueita on vain se reilut 30. Ylemmäs nouseva perisi ylempää putoavan joukkueen ja putoaja saisi nousijan joukkueen mikä oli alemmassa divarissa.

Sitten jos osallistujia on enemmän - eikä haluta käyttää vaihtoehtoa B - niin eri sarjatasoilla pitäisi olla eri liigojen joukkueet: Liigassa ja kakkostasolla NHL-joukkueet ja kolmostasolla (jos pelataan sellainen) joku muu esimerkiksi farmijoukkueet. Kolmostasolta nousija tässäkin perisi kakkosesta putoavan NHL-joukkueen ja se farmijoukkue siirtyisi putoajalle.

Minusta jos kolmosessa kaikki pelaisivat farmijoukkueilla ei se olisi sinänsä ongelma koska kaikki niistä ovat keskenään suunnilleen samantasoisia kuten NHL-joukkueet keskenään. Eri asia olisi jos NHL-joukkueita vastaan pelaisivat jotkut farmijoukkueilla mitä ei kannata tehdä.
 

miskosafd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nykyinen pelaajamäärä (32) riittää täyttämään kaksi ylintä sarjatasoa. Jos pelaajia saadaan vähintään 10 kolmannelle tasolle, tullaan se pelaamaan alumni joukkueilla. Tasoerot eivät ole niin suuret noiden välillä, joten säästytään ylimääräiseltä kikkailulta karsinnoissa, kun kaikilla on valmiiksi suurinpiittein saman tasoiset jengit. Kolmannelta tasolta nouseva pelaaja saa Divarissa haltuunsa NHL-joukkueen. Liiga ja Divari pelaavat siis aina NHL-joukkueilla ja kolmas taso aina alumneilla.

Uudet pelaajat tulevat pelaamaan ennen toisen kauden alkua karsintoja, joissa toisen kauden sarjataso määräytyy. Liigan ylimmän tason laajentaminen on mahdollista ensi kaudelle, jos pelaajamäärät siihen järkevästi sopivat. Tällöin uusilla pelaajilla on mahdollisuus päästä karsintojen kautta debyyttikaudella aloittamaan jopa Liigasta.

Ensimmäisen kauden playoffit ovat pian alkamassa ja kausi tullaan pelaamaan sovituilla säännöillä ensin loppuun, jonka jälkeen päätetään joukkuemäärät kullekkin sarjatasolle, kun lopullinen pelaajamäärä tiedetään. Pyritään saamaan kaikki uudet pelaajat mukaan. Hahmotelmissa ollaan pyöritelty 16 joukkueen Liigaa, 15 joukkueen Divaria ja vähintään 10 joukkueen kolmatta sarjatasoa. Tässä mallissa tavoitteena olisi vähintään 41 pelaajaa.
 

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
Mukana!! Psn HugoDonovan
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Olikos @HogiBoi muuten yhä kiinnostunut osallistumisesta? Muistin juuri että oli jonossa tuolla ensimmäisen kauden topiikissa.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sen verran on kaikkea tässä edessä enkä pysty vannomaan koko kauden läpi viemistä.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Jos vielä mahtuu mukaan, niin voisin uutena tulla. PSN: Larzzon19
 

miskosafd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mukaan siis mahtuvat kaikki halukkaat, sillä JHL tulee laajentumaan kolmanteen sarjatasoon! Jos ei saada jatkoaikalaisilla tuota 40 pelaajaa täyteen, on kyselyitä tullut myös jatkoaikaan kuulumattomilla ja täytetään siinä tapauksessa viimeiset paikat heillä. Ensisijaisesti vaatimuksena on jatkoajan tunnukset.

Keskustelua kolmannen sarjatason joukkueista on käyty Discordissa mukana olevien pelaajien kesken. Aiemmin ehdotettu alumni joukkueet on yksi vaihtoehto, mutta osa olisi kiinnostuneita pelaamaan Eurooppalaisilla tai AHL joukkueilla. Säännöt ovat kuitenkin samat kaikilla sarjatasoilla, joten kapeassa kaukalossa tullaan kolmos tasolla pelaamaan, vaikka eurooppalaisiin päädyttäisiin. Luodaan tästä aiheesta äänestys kun tuo edellinen äänestys on sulkeutunut.

Kauden alkuun suoritetaan ensimmäiseksi kolmannen tason ja kaikkien uusien pelaajien kesken drafti, kun ilmoittautuminen on sulkeutunut ja sarja mistä joukkueet kolmoseen valitaan on päätetty. Draftissa etusijalla ovat pelaajat, jotka olivat ensimmäisellä kaudella mukana ja vapaaehtoisesti luopuivat tai karsivat divaripaikastaan. Uusien pelaajien draftijärjestys arvotaan. Divariin tulee siis vapautumaan näillä näkymin 4 paikkaa ensi kaudelle, joista uudet sekä karsintoihin ensimmäiseltä kaudelta haluavat karsivat keskenään. Nykyisten pelaajien halu oli, että uudet eivät voisi nousta suoraan Liigan laajennuspaikalle ja ohittaa uusien karsintojen avulla jo yhden kauden pelanneita taistelussa Liigapaikasta.

Ne neljä uusien karsinnoista, jotka Divaripaikan lunastavat, osallistuvat myöhemmin NHL-joukkueiden draftiin. Tällä hetkellä äänestys näyttäisi menevän siihen suuntaan että Liigan ja Divarin joukkueenvalintadraftin järjestys arvotaan.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todennäköisesti NHL-joukkueet ovat suurimmalle osalle pelaajista mieluisimpia, joten eikö kolmostasokin voisi ottaa NHL-joukkueet? Ja jos halutaan välttää samojen joukkueiden kohtaamiset divarikarsinnoissa, niin rajataan kolmosen joukkuetarjonnasta pois ne joukkueet, joita on valittu divariin. Eli tarjolla olisi liigaan valitut joukkueet, sekä tietysti ylimääräiseksi jääneet.

Minun on ainakin vaikea nähdä tässä suurta ongelmaa, jos joukkueita draftaillaan joka kausi uusiksi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Ainakin itse olen sitä mieltä että koska NHL-joukkueiden määrä on rajallinen pitäisi ne säästää kahteen ylimpään sarjaan. Lisäksi kun tämä sarja on perustettu vaihtoehdoksi randomeita vastaan pelattujen pelien ongelmiin joista yksi on samat joukkueet usealla eri pelaajalla niin minusta huonoin vaihtoehto olisi pelata myös kolmannella sarjatasolla NHL-joukkueilla. Tuolla ylempänä laitoin kyllä sen vaihtoehdoksi mutta lähinnä tuolla käsittelin eri vaihtoehtoja joita ei montaa ole jos NHL-joukkueilla on pakko pelata ja yksi valitettavasti on se että eri sarjatasoillakin voi olla samoja joukkueita vaikka ne eivät voi pelata ainakaan ennen karsintoja vastakkain. Myös se on hieman huono piirre että eri divareissa voi olla samoja pelaajia tilastoissa mm. maalintekijöinä.

Pelasin treenipelin tuossa äskettäin pari päivää sitten eurooppalaisilla joukkueilla Saipa-Red Bull München. Se pelattiin pienessä kaukalossa NHL-säännöillä ja molemmat pelaajat olivat sitä mieltä että homma toimi hyvin ja nautittavaa oli pelata. Suosittelen kokeilemaan ennen lopullisen mielipiteen muodostamista. Olisi myös loogista että kolmannella sarjatasolla on huonommat joukkueet mitä ylemmillä. Ja koska eurooppalaiset joukkueet keskenään ovat useimmat samaa tasoa suunnilleen niin se on kaikille sama kun kaikki pelaisivat niillä. Toisi väriä sarjaan. Niin kauan kun NHL-joukkueita on vain reilut 30 on minusta järjetöntä rajoittaa liigaa keinotekoisesti ja myös tuoda väkisin randomeita vastaan pelattavista tuttuja ongelmia mukaan mistä koetetaan päästä tässä sarjassa eroon. Hyvä porkkana kolmosdivarilaisille on päästä NHL:ään jos nousee sarjatasoja ylöspäin. Ei olisi minusta ollenkaan huonoa että liigaa laajennettaisiin ja vain ylin sarjataso pelattaisiin NHL-joukkueilla ja alempi AHL:n sekä alin eurooppalaisilla.

Ymmärrän että NHL-joukkueilla voi olla enemmän fiilistä pelata ja pelin rajoitteet tekevät sen että muut joukkueet ovat kaukana NHL-joukkueiden tasosta. Sitä ei voi kiistää. Kuitenkin jos kullakin tasolla pelataan keskenään samantasoilla joukkueilla niin ei minusta se hirveän iso ongelma ole vaikka huonommilla jokainen pelaisi. Kun on mahdollisuudet tehdä niin että eri sarjatasoilla ei pelaa samoja joukkueita ja samoja pelaajia niissä esiinny niin miksi ei tätä vaihtoehtoa käytettäisi? Vähän sama jos FIFAssa pelattaisiin pelkästään isojen liigojen joukkueilla ja jätettäisiin pienemmät liigat pois. Sielläkin pienempien liigojen joukkueet ovat normaalisti onlinepeleissä selvästi huonompia OVR:ltään aivan samalla tapaa. Tosin FIFAssa on mahdollista online friendleissä asetuksilla tehdä kaikista joukkueista OVR:ltään samantasoisia. Tuota en tiedä onko NHL:ä mahdollista tehdä.
 

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Pelasin treenipelin tuossa äskettäin pari päivää sitten eurooppalaisilla joukkueilla Saipa-Red Bull München. Se pelattiin pienessä kaukalossa NHL-säännöillä ja molemmat pelaajat olivat sitä mieltä että homma toimi hyvin ja nautittavaa oli pelata. Suosittelen kokeilemaan ennen lopullisen mielipiteen muodostamista.

Seuraavasta sesongista mahdollisesti kiinnostuneena laitan lusikkani tähän soppaan ja komppaan ylläolevaa; sanoisin, että suurin ongelma noilla heikommilla, eli alasarjojen/Eurooppalaisilla joukkueilla pelatessa on justiinsa se, että pelisarja on aina ollut selvästi "optimoitu" pienelle kaukalolle, eikä isompi aski yhdistettynä selkeästi heikompiin pelaajiin oikein istu tuohon "optimiänärin" muottiin.

Näin ollen tällainen puolittain ulkopuolinen ääni täältäkin AHL/Eurooppalaisille joukkueille (jälkimmäisetkin pienessä kaukalossa) - puukäsillä on itseasiassa ihan hauskakin tahkota välillä, joskin pelin oletusasetukset vähän syövät sen nautintoa.
 
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Ilman muuta huonoin vaihtoehto on se mitä tuskin kukaan tähän liigaan osallistuva haluaa eli että joukkueet ovat vapaasti valittavissa joka otteluun ts. esim. Boston vs Boston mahdollinen vaikka joka ottelussa ja käytännössä maalintekijätilastoja ei voisi pitää koska samoja pelaajia olisi niissä pisteillä. Lisäksi sarjataulukot pitäisi olla muotoa: Jatkoajan nimimerkki ja ottelut, voitot jne. Eli ei eroaisi muuten randomeita vastaan pelatuista kuin että sarjataulukoita pidettäisiin ja pelleilyä tuskin olisi ainakaan niin usein. Minusta siksi pitäisi pelata joka sarjatasolla eri liigojen joukkueilla tai ainakin niin että kahdella ylimmällä on keskenään eri NHL-joukkueet ja alimmalla eri joukkueet oli se sitten AHL tai Eurooppa. Alumneissa voi samat pelaajat pelata eri joukkueissa ilmeisesti joten muuten ne olisivat vaihtoehto. Jos kuitenkin niin on että niissä kaikissa (pl. All Stars) on eri pelaajat niin Alumnit ovat minusta hyvä vaihtoehto.
 

miskosafd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Munkin mielestä NHL-joukkueiden tuominen kaikille sarjatasoille ja sitä myöden kahden saman joukkuueen mukana olo eri sarjatasoilla sotisi sarjan perusideaa vastaan. Jokaisella on se yksi oma joukkue, mitä luotsata kohti menestystä ja kolmosesta noustessaan olisi tuo porkkana päästä "valmentamaan" änäriin. Vaikka drafti tuleekin niin moni varmasti jatkaa nykyisen joukkueen peräsimessä ja valitsee sen vapaana ollessaan. Moni pelaja tulee ainakin itsellä yhdistettyä tiettyyn joukkueeseen vahvasti. Mutta annetaan enemmistön päättää millä sarjalla Kolmonen pelataan, kunhan saan tuon äänestyksen pystyyn.

Itse suosisin kans noita Eurooppajengejä kapeassa kaukalossa. Ainut ongelma minkä tossa näen on tulevien kausien karsinnat Divarin ja Kolmosen välillä, sillä joukkueiden tasoerot ovat suuret Nhl vs Eurooppa. Tähän ratkaisuna voisi toimia malli jossa Kolmosen eli Euroopan drafti suoritetaan ennen karsintoja, joten Divarin viimeiset jotka karsintoihin joutuivat, pelaisivat ne myös Eurooppajengeillä. Tai sit vaan Kolmosen jengit jatkaa karsinnoissa samalla joukkueella ja Divarin peräpää valitsee niihin vapaista oleviata Eurooppalaisista. Kolmas vaihtoehto voisi olla että karsintoja ei Divariin olisi, vaan esimerkiksi Divarin 3 huonointa putoaisi suoraan ja Kolmosen 3 parasta nousisi Divariin.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Munkin mielestä NHL-joukkueiden tuominen kaikille sarjatasoille ja sitä myöden kahden saman joukkuueen mukana olo eri sarjatasoilla sotisi sarjan perusideaa vastaan. Jokaisella on se yksi oma joukkue, mitä luotsata kohti menestystä ja kolmosesta noustessaan olisi tuo porkkana päästä "valmentamaan" änäriin. Vaikka drafti tuleekin niin moni varmasti jatkaa nykyisen joukkueen peräsimessä ja valitsee sen vapaana ollessaan. Moni pelaja tulee ainakin itsellä yhdistettyä tiettyyn joukkueeseen vahvasti. Mutta annetaan enemmistön päättää millä sarjalla Kolmonen pelataan, kunhan saan tuon äänestyksen pystyyn.

Itse suosisin kans noita Eurooppajengejä kapeassa kaukalossa. Ainut ongelma minkä tossa näen on tulevien kausien karsinnat Divarin ja Kolmosen välillä, sillä joukkueiden tasoerot ovat suuret Nhl vs Eurooppa. Tähän ratkaisuna voisi toimia malli jossa Kolmosen eli Euroopan drafti suoritetaan ennen karsintoja, joten Divarin viimeiset jotka karsintoihin joutuivat, pelaisivat ne myös Eurooppajengeillä. Tai sit vaan Kolmosen jengit jatkaa karsinnoissa samalla joukkueella ja Divarin peräpää valitsee niihin vapaista oleviata Eurooppalaisista. Kolmas vaihtoehto voisi olla että karsintoja ei Divariin olisi, vaan esimerkiksi Divarin 3 huonointa putoaisi suoraan ja Kolmosen 3 parasta nousisi Divariin.
Oma näkemys olisi, että divarin ja kolmosen välillä ei ole karsintoja ollenkaan, jos kolmosessa ei pelata NHL-joukkueilla. Eli pudotaan ja noustaan suoraan. Tällöin voitaisiin mahdollisesti ratkoa putoavia ja nousevia sarjojen sisällä, eli divarissa vaikkapa pleijareiden alle jäävät karsivat keskenään ja kolmosessa viimeisestä paikasta voitaisiin pelata ns. "pronssiottelussa".

Kyllähän se tuo oman värinsä kolmoseen, jos siellä pelataan vaikkapa eurooppalaisilla jengeillä. Olettaen, että tämä on pelaajille ok.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös