Jatkoaika ”Fire and Forget” – Yahoo Fantasy-liiga

  • 44 568
  • 528

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Huh, melkein tuli kauden ensimmäinen tappio viime viikolla, mutta Oxen kiri Crawfordin nollan ja Colbornen tehojen myötä lopulta viimeisenä yönä rinnalle ja ohi. Oli kyllä maalivahteja lukuunottamatta joukkueelta harvinaisen surkea viikko alkukauden tasoon nähden ja jos otteet jatkuvat tällaisina, niin tappion karvasta kalkkia on kyllä luvassa ennemmin tai myöhemmin. Se on tietysti positiivista, että voitto tuli huonollakin pelillä, mutta viimeisen yön kirit ovat kyllä niin harvinaisia että noinkohan vastaavaa pääsee enää tällä kaudella käymään.
 
Huh, melkein tuli kauden ensimmäinen tappio viime viikolla, mutta Oxen kiri Crawfordin nollan ja Colbornen tehojen myötä lopulta viimeisenä yönä rinnalle ja ohi.

Playoffeissa nähdään ;)

Harmi, että myös itselläni on mennyt hiukan heikommin kymppiviikon jälkeen, toisaalta jos se heikko hetki joskus tulee, niin kyllähän tämä kohta kelpaa itselleni paremmin kuin se, ette playoffeissa flopattaisiin ihan huolella.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
All-Star tauko on ohi ja pelit jatkuu taas ensi yönä. Oman joukkueen iskukyky on tällä hetkellä lievästi sanottuna alavireinen. Maalivahtitilastot menee vastustajalle kunhan saa vain 2 peliä pelatuksi. Molemmat omat ykkösveskarit ovat IR:ssä eikä tietoa paluusta. Toivottasti kenttäpelaajat on iskussa, ettei sijoitus sarjataulukossa ihan täysin romahda. Onneksi seuraavalla vastustajalla ei näytä olevan yhtään pelaavassa kokoonpanossa olevaa maalivahtia.

Meinaa vieläkin syödä miestä tuo Bobrovskin draftaaminen kun tarjolla olisi ollut myös esim. Crawford. Toki olihan siellä joukossa hyviäkin draftauksia, mutta tuo maalivahtiosasto kyllä on aika kehno tuon valinnan vuoksi. Vaan tällä joukkueella mennään ja onhan tämä kausi kuitenkin odotuksiin nähden täysin yläkanttiin mennyt!

Vielä 5 viikkoa runkkaria jäljellä ja sitten alkaa todelliset väännöt! Jospa se sairastupa siihen mennessä tyhjenee.

Let's go ReiskaJones!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
No nyt se ensimmäinen tappio sitten tuli, kun Isotuoppi voitti viime viikon matchupin luvuin 8-5. Crawfordille sattui huono jakso ja Toronto on heikentynyt niin paljon, ettei Reimer pysty enää alkukauden kaltaisiin otteisiin, joten maalivahtiosasto hävittiin pystyyn. Samaa lienee odotettavissa myös jatkossa eli Reimer vetää maalivahtistatseja alas viikosta toiseen ellei sitten siirry siirtorajalla johonkin contenderiin. Maalivahtiosaston lisäksi huolena ovat loukkaantumiset - joukkue on tähän asti pysynyt yllättävänkin terveenä, mutta nyt sivussa ovat yhtä aikaa Alex Steen, Tyler Bozak, Ryan O'Reilly, Jeff Petry ja Jason Zucker. Vaikka mistään supertähdistä ei kyse olekaan, niin kyllä tuon porukan kontribuution puute tulee seuraavina viikkoina näkymään. Viisikosta Petry palannee kehiin piakkoin, mutta muiden paluusta ei joko ole tarkkaa tietoa (Bozak, Zucker) tai sitten saikku on usean viikon mittainen (Steen, O'Reilly). Runkosarjan voitto on käytännössä jo varmistettu, joten kolme viikkoa sankarit saavat ihan rauhassa parannella haavojaan, mutta playoffeihin olisi kiva saada edes suunnilleen terve joukkue.
 
Viimeiseen viiteen viikkoon yksi ainoa voitto. Mitä hittoa tapahtuu. Pudotuspelipaikka rupeaa näyttämään epävakaalta. Yli puolet kaudesta keikkunut tuolla 3-4 sijoilla taulukossa ja nyt sitten... Loukkaantumisiakaan ei voi oikein syyttää, Giroux nyt on D2D mutta kyllä sekin viimeiseen viiden viikon aikana on pelannut.
Ensin fiiliksenä oli hirveä hätä ja sitten muistaa, että mitään ei ole tehtävissä niin kummasti mieli rauhoittuu. Hitto että pidän tästä formaatista vaikka itse sanonkin.

Nyt pääsee rauhassa jännittämään meneekö jengi tosiaan edes playoffeihin tänä vuonna.
 

oxymoron

Jäsen
Viimeiseen viiteen viikkoon yksi ainoa voitto. Mitä hittoa tapahtuu.

Ensin fiiliksenä oli hirveä hätä ja sitten muistaa, että mitään ei ole tehtävissä niin kummasti mieli rauhoittuu. Hitto että pidän tästä formaatista vaikka itse sanonkin.
Forsbergin ja Josin hyvä peli, Giroux'n poissaolo sun muuta tapahtuu. Ainakin tässä meidän keskinäisessä. Toki paljon muutakin, mutta kun Josi ja Forsberg on monessa kategoriassa vastuussa vähintään kolmanneksesta ellei puolesta mun pisteistä, niin se yhdistettynä siihen, että sulla näiden kategorioiden suhteen isot nimet (Giroux, Panarin) on ilman pelejä tekee jo paljon. Toivottavasti vire jatkuu, sillä Predatorsilla olisi vielä kaksi matsia lisää tällä viikolla (huomenna Blackhawksin vieraana).

Jälkimmäistä kappaletta komppaan kyllä täysin. Varsinkin noi mun epävarmat Arvidsson, Petan ja Rantanen menee tähän kategoriaan. Arvidsson nyt näyttää ainakin tässä loukkaantumistilanteessa (Nystrom, Bourque) vakiinnuttaneen paikkansa ylhäällä, mutta Petanista taikka Rantasesta en ole jaksanut kaivaa tietoa. Mitä nyt iltapäivälehdetkin ajoittain ottavat esille jonkun pisteputken. Toisaalta kun asiaan ei voi vaikuttaa, niin eipä ole ollut tarvetta asiaa sen enempää tonkiakaan.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jaahas, nyt olisi odotettu hetki käsillä kun playoffit vihdoin alkaa!

Joukkueessa on muutamia huolenaiheita poissaolojen suhteen. Landeskog hölmöili itselleen pelikieltoa ja missaa 2 tämän viikon ottelua. Klingberg, Bieksa, Bennett ja Clarkson (tätä poissaoloa ei tosin oikein edes huomaa) ovat loukkaantuneina sivussa. Jospa sieltä nyt edes pari jätkää kampeaisi kehiin täksi viikoksi niin ei ihan liikaa tasoitusta tarvitsisi antaa. Bobrovskyn paluu taitaa ennemminkin vahingoittaa kuin auttaa joukkuetta. Sellaiset olivat ainakin viime viikon statsit Bobilla.

Joukkue ei ehkä ihan kovimmassa lyönnissä ole loppukaudesta ollut, mutta pakko kai se on silti hyvillä mielin playoff-taisto aloittaa kun runkosarja sujui yli omien odotusten! Playoffien yhden viikon ottelupareissa voi sattua mitä vain, joten toivotaan tiukkoja vääntöjä kaikille!

Let's go ReiskaJones!
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Runkosarjan 3 sijalla asti sitä tuli lopulta päästyä vaikken yhtään siirtoa kauden aikana tehnyt. Katsotaan mihinkä asti joukkue venyy samalla taktiikalla pudotuspeleissä.
 
Noniin, playoffit viimein pyörähtäneet käyntiin ja päästään tosi peleihin, harmittavasti Schneider ja Turris itselläni loukkaantumislistoilla, toisaalta niitä loukkaantumisia on myös muilla, että eipä tuo nyt sinänsä. Schneider vaan siinä mielessä harmittaa, että nyt ei ole täyttä varmuutta pelien täyteen saamiseksi.
Noh, ehkäpä se tästä.

Runkosarjan loppua kohden oma jengi hieman tippui sarjataulukossa, mutta lopulta viides sija irtosi ja kauden kolmas kohtaaminen Kendo Yanarsin kanssa on tosiasia. Runkosarjassa Kendo vei ensimmäisen kohtaamisen 9-6 ja meikäläisen joukkue veti viime viikon kohtaamisesta 11-4 voiton joten tuttua vastustajaa vastaan pääsee koittamaan josko sitä jatkoon.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tiukaksihan se meni, viimeisen yön nousun jälkeen tilanne maanantai aamuna tasan 8-8! Mitenkäs tuossa tilanteessa menee tuo ratkaisu? Voiko TweetyLeaf valottaa?

EDIT: Olin näköjään jatkoon päässyt. Mikä lie mahtoi tiebraker olla?
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
EDIT: Olin näköjään jatkoon päässyt. Mikä lie mahtoi tiebraker olla?

Runkosarjan keskinäinen ratkaisee tasapelit playoffeissa eli sen perusteella pääsit jatkoon.

Loukkaantumisten runtelema Frostburn pääsi myös mitalipeleihin ja seuraavaksi vastaan asettuu Kendo Yanars, jolta puuttuu ruodusta ainoastaan Valtteri Filppula. Viime viikolla samainen matchup olisi päättynyt Frostburnin niukkaan 8-7 -voittoon eli tiukkaa tulee varmasti olemaan. Putoaminen tässä vaiheessa olisi suvereenin runkosarjan myötä valtava pettymys, mutta loukkaantumisten myötä selvät voitot ovat vaihtuneet tiukkoihin vääntöihin. Vemppaosastolta Tyler Bozak palannee kehiin joko tänään tai viimeistään torstaina. Muista loukkaantuneista Alex Steen, Jeff Petry ja Peter Holland ovat kaikki varmuudella koko viikon poissa. Corey Crawfordin tilasta ei ole juurikaan tihkunut tietoa eli hän saattaa pelata tai olla pelaamatta.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Kaksi kertaa osallistunut tähän skabaan ja molemmilla kerroilla mitalipeleihin. Täytyy olla tyytyväinen, etenkin kun joukkueessa 4-5 pelaajaa pitkällä saikulla tai muuten vaan ulkona kokoonpanosta.
 
Niin vaan kävi, että Kendo vei voiton ja matkasi neljän parhaan joukkoon. Lievään pettymykseen tämä kausi nyt "päättyi" (playoffeja on jäljellä hävinneilläkin).
Silti paras joukkue selvästi mitä olen saanut jalkeille, että en kyllä osaa olla surullinen tästä kaudesta.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Frostburn selvitti lopulta tiensä finaaliin niukimmalla mahdollisella tavalla, kun välierä Yanarsia vastaan päättyi 8-8 -tasuriin ja jatkopaikka heltisi runkosarjassa voitetulla keskinäisellä ottelulla. Finaaliviikolle joukkueen tilanne on loukkaantumisten suhteen parempi kuin pitkään aikaan. Michael Stone on tosin loppukauden ulkona, mutta sairastuvalta saatiin takaisin kehiin sekä Tyler Bozak että Alex Steen, jotka molemmat ovat olleet terveinä Frostburnin avainpelaajia. Kahden yön jälkeen tilanne finaalissa onkin varsin mukava 12-1, kun kenttäpelaajat ovat tehoilleet urakalla ja maalivahditkin saaneet viime viikosta poiketen kiekkoja kiinni. Toivottavasti sama meno jatkuu myös loppuviikon.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Frostburn selvitti lopulta tiensä finaaliin niukimmalla mahdollisella tavalla, kun välierä Yanarsia vastaan päättyi 8-8 -tasuriin ja jatkopaikka heltisi runkosarjassa voitetulla keskinäisellä ottelulla.
Pronssipeli kiinnostaa kuin kilo paskaa. Pitää kyllä ensi vuonna muistaa tää kultainen sääntö noissa liigoissa jossa voi muutoksia tehdä, että äkkiä se sateisen ja tylsän marraskuun peliviikkokin voi ratkaista koko saatanan paskan kun unohdat laittaa kokoonpanot.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
On kyllä Frostburn ihan mielettömässä lyönnissä finaaliviikolla. Oma joukkue tehoillut oikein mukavasti, mutta sekään ei näytä riittävän. Lähes koko kauden ongelmana ollut maalivahtiosasto on ollut ihan omalla tasolla, joten sillä osastolla ei mitään saumaa ole ollut. Paljon saa tapahtua minun eduksi asioita, että oma joukkue vielä voittoon nousisi. Jännätään nyt kuitenkin vielä muutama yö ennenkuin heitetään hanskat tiskiin!
 

oxymoron

Jäsen
Ilmeisen tiukan väännön jälkeen ReiskaJones tiputti meikäläisen runkosarjassa väännetyn keskinäisen kamppailun voiton turvin, jonka jälkeen on enää ajoittain tullut vilkuiltua, että kuinka se mun kööri oikeen kamppailee.

Nyt jossain sääliottelussa vastassa oleva TweetyLeaf johti kamppailua jo isoissa numeroissa selvällä erolla, mutta niin vain FOXY LEDDYn ukot taistelivat 8-7 johtoon ennen viimeistä kierrosta.

Myönnettäköön, että TweetyLeaf on kuitenkin niskan päällä tässä kamppailussa, kun meikäläisen sotureista tulessa ovat vain Ehlers, Petan(?) ja Brouwer vastustajan kokoonpanoa Mitchell(COL)-Panarin-Spooner-Garbutt-Giroux-Byfuglien-Daley-Shultz(PHI)-Gibson (Ottamatta kantaa loukkaantumistilanteeseen. En tiedä siitä mitään) vastaan. Blokit ja av-pisteet tasan ja voittomaalit, sekä veskastatsit niin tasan, että tukkaan taitaa tulla.

Tykästyin kuitenkin ensikertalaisena pelimuotoon todellisesti ja toivon olevani kartalla siinä vaiheessa kun tätä taas ensi kauden osalta (toivottavasti) käynnistellään uudelleen. Jos jotain opin, niin ainakin sen, että tämä ei ole oikea peli hakea noita optimistisia "MikkoRantasia" joukkueeseen, vaikka Nashvillen Viktor Arvidsson olikin suhteellisen onnistunut haku. Joka tapauksessa, kiitos @TweetyLeaf mielenkiintoisen kilvan järjestämisestä
 
Tykästyin kuitenkin ensikertalaisena pelimuotoon todellisesti ja toivon olevani kartalla siinä vaiheessa kun tätä taas ensi kauden osalta (toivottavasti) käynnistellään uudelleen.

Ehdottomasti ensi vuonna uudelleen. Itsellä playoffit olivat kyllä pettymys, mutta kaudesta jäi silti jostain syystä hyvä maku, voittoon olisi tietty kiva lopettaa...
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Onnea Frostburnille mestaruudesta! Aika ylivoimasta oli finaaliviikon meno.

Itselle pronssinen mitali viime vuoden tapaan.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eipä ollu mitään jakoa tällä finaalissa, melkosta raippaa tuli persuuksille. Eikä ollu edes mikään erityisen huono viikko omalla joukkueella. Maalejakin tekivät varmaan enemmän kuin millään aiemmalla viikolla ja senkin kategorian hävisin. Oli kyllä erinomaisesti draftattu joukkue Frostburnilla.

Sain kuitenkin jännätä loppuun asti, joten kausi oli kaikenkaikkiaan onnistunut. Kiitos Tweetyleafille liigan ylläpidosta! Ensi vuonna uudelleen mikäli mukaan sopii.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Meni kyllä yli odotusten tuo finaaliviikko, kun suuri osa saikkulaisista oli taas mukana ruodussa ja tehokkaina. Voittoa uskalsin jo etukäteenkin toivoa, mutta ihan tällaiseen ylivoimaan en olisi kyllä uskonut. Sattui yksi kauden parhaista (ellei paras - en ole tsekannut) viikko tärkeimpään mahdolliseen paikkaan. Crawfordin puuttuminenkaan ei menoa haitannut, kun Greiss ja Reimer molemmat loistivat. Kirjoittelen tännekin yhteenvedon kaudesta, kunhan kotimaan kamaralle palailen.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Ehdottomasti ensi vuonna uudelleen.
Elokuuta jo mennään, joten voisin heittää heti ensimmäisenä kiinnostukseni tätä liigaa kohtaan, jos paikkoja viimevuotisilta vapautuu. Aikaisempina vuosina on ollut kaikenlaista muuta elämässä, mutta näillä näkymin nyt olisi vapaa viikonloppu, jos live-drafti on syys-lokakuun vaihteessa tai lokakuun alussa.
 
Viimeksi muokattu:
Elokuuta jo mennään, joten voisin heittää heti ensimmäisenä kiinnostukseni tätä liigaa kohtaan, jos paikkoja viimevuotisilta vapautuu. Aikaisempina vuosina on ollut kaikenlaista muuta elämässä, mutta näillä näkymin nyt olisi vapaa viikonloppu, jos live-drafti on syys-lokakuun vaihteessa tai lokakuun alussa.
Katsotaan päivämäärää kunhan yahoo joskus avautuu ja kerkiän tarkastamaan että millois se nhl ny alkaakaan tänä vuonna. Tämän lisäksi mulla on kirjoitukset joten voi olla aika todella vähissä, mutta pyrin toki liigan pyöräyttämään käyntiin.
 
Sen verran voin avustaa, että NHL:n runkosarja alkaa 12. lokakuuta. Yahoon sivut avautuvat todennäköisesti joskus elokuun loppupuolella, jos on aikaisempia vuosia yhtään uskominen.
2 tai 9 lokakuuta saattaisi onnistua. Mun pitää tarkistaa vielä kirjotuspäivät. Olen pyrkinyt pitämään draftin mahd lähellä runkosarjan alkua jotta sopimukset ja loukkaantumiset olisi selvillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös