Jatkoaika ”Fire and Forget” – Yahoo Fantasy-liiga

  • 44 568
  • 528
1. TweetyLeaf
2. Weteran
3. Isotuoppi
4. Kendo Yanars.
5. Karpat46
6. Hammeri
7. C
8. TurboT
9. Sharp dressed man
10. Stammer
11. DDeke
12. Taccutucca
13. Peppuli
14. Frostburn
15. Snagari
16. Lord Nikon
17. odwaz
18. Aze
19. @ReiskaJones
20.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Juu eli tarkoitus oli siis ilmoittautua mukaan, oli rahapanosta tai ei. Ei tainnut käydä ilmi oikein tuosta ensimmäisestä viestistä. Eli jos vielä sopii niin mukana ollaan.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Kun uudet managerit ovat vahvistaneet osallistumisensa täällä, niin lähetän sitä mukaa yksityisviestillä linkin jolla pystyy liittymään liigaan.

Tämä olkoon vahvistukseni. (En haluaisi laittaa one-lineria, koska en ole vielä saanut kertaakaan banaaneja, mutta näyttääpi hyvin siltä, että tämä viesti rikkoisi sääntöä 4§.)
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Draftiajankohta sopii eli vahvistan mukanaoloni vuoden tauon jälkeen. Samalle sunnuntaille on tosin tulossa myös jatkiksen ESPN-liigan drafti, mutta kaksi draftia on ennenkin tullut vedettyä rinnakkain ja kun tietää mitä hakee, niin ongelmia tuskin tulee ellei molemmissa satu varausvuoro kohdalle täysin samanaikaisesti.
 
Tässä on nyt vahvistetetut joukkueet.
@Peppuli , @Lord Nikon , @odwaz ja @Aze on vielä vahvistamatta.

@oxymoron on varalla, sillä boltning oli ilmoittanut aikaisemmin olevansa mukana, jätin kaverin listasta pois koska en ihan saanut selvää oliko liittymässä rahapanoksen puuttuessa mukaan ja sen takia tuo näytti yhtä ylimääräistä paikkaa.

Jos joku uusista ei ole saanut liittymislinkkiä minulta YV:llä niin huudelkaahan mahd pikaisesti.
Toivon, että kaikki managerit liittyvät liigaan pikapuoliin.

X 1. TweetyLeaf
X 2. Weteran
X 3. Isotuoppi
X 4. Kendo Yanars.
X 5. Karpat46
X 6. Hammeri
X 7. C
X 8. TurboT
X 9. Sharp dressed man
X 10. Stammer
X 11. DDeke
X 12. Taccutucca

13. Peppuli
X 14. Frostburn
X 15. Snagari

16. Lord Nikon
X 17. odwaz
18. Aze
X 19. ReiskaJones
X 20. Boltning


 
Viimeksi muokattu:

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Huoh. Oon yrittänyt tätä käydä bongailemassa ja odottanut milloin tulee, mutta ilmeisesti jotain agnosiaa sairastan. Kylläpä ketuttaa nyt.

Jos viimehetken poissaoloja tulee, olen valmis olemaan mukana lyhyelläkin varoitusjalla. Jos ei niin katselen vuoden masentuneena vierestä sitten...
 
Ensi viikonloppuna drafti! Muistakaa, laittakaa kaikkiin kalentereihin. Jos nyt on jollekkin tullut estettä niin ilmoitathan ja etsitään uusi manageri tilalle joka kerkiää draftiin!!
 
Nyt napsahti sitten työkeikka, jonne joudun lähtemään jo sunnuntaina. Olen siis tämän draftin aikaan lentokoneessa. Harmittaa pirusti kun ei päääse puolustamaan viime kauden voittoa. Toivottavasti @TweetyLeaf sulla on vielä joku varasijalla valmiina... Pahoittelen kun ilmoitus tulee näin myöhään, itsekin saina tietää tästä reissusta vasta tänään.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Jos drafti on sunnuntaina kello 18, niin voi lähteä tähän hommaan mukaan jos tarvetta löytyy. Ihan vaan sen takia että pääsee vetämään edes yhden kunnon draftin tämän syksyn aikana.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Alle 2 tuntia nää kestää helposti, ellei nyt jokainen odota sitä aikaa ihan loppuun asti joka vuorollaan. Ainakin muistaakseni

Kohta hakemaan vähe herkkuja huomista varten, kaksi Yahoo-draftia luvassa ja kovin mukava penkkiurheilu-päivä noin muutenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös