Jatkoaika ”Fire and Forget” – Yahoo Fantasy-liiga

  • 44 632
  • 528

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Tää viikko söi kyl miestä, kun 13-2 johto on vaihtunut jo 6-9 tappioon, mahdollista on vielä menettää yksi piste tuostakin.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
On tosiaan jäänyt tämän liigan osalta raportointi aika vähille. Kirjoittelen pelaajakohtaisen raportin lähiaikoina sitten kun on paremmin aikaa, mutta nyt on tyytyminen lyhyeen tilannekatsaukseen. Oxenin alkukausi meni loistavasti kuuden voiton putkessa, mutta loukkaantumisten (eritoten Quick) myötä on kasautunut tummia pilviä taivaalle. Viime viikolla tuli ensimmäinen tappio rumin 3-14 -lukemin ja lisää tullee niin kauan kuin Quick on sivussa. Onneksi hyvän alkukauden pitäisi riittää playoff-paikkaan ja siihen mennessä loukkaantumistilanne helpottaa - tai ainakin tällä hetkellä saikulla olevat ovat tervehtyneet, saa nyt sitten nähdä ketkä silloin ovat sivussa.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Ensimmäinen tappio kaudella, ja jos haluaa pysyä runkosarjan voittotaistelussa mukana, tappioita ei saa tulla. Sen verran epätasainen liiga tällä hetkellä.

Tappio kulminoitui kolmeen asiaan.

1. Miksen varannut Crosbya vaan Datsyukin? Crosby veisi minut kohti varmaa voittoa... Vituttaa.

2. Nicklas Bäckström (se sentteri). 9 pistettä, joista 5 PPP. Vei Crosbyn kanssa pistetilastot täysin.

3. James Neal poissa. Vei pisteitä pois minulta.

Eli kaikki pistekategoriat hävittiin (PPP + PPA = PPP vie paljon voittoja kun sille päälle sattuu), mutta maalivahdit (vastustajalla maalivahtitilanne aivan karmea, minullakin tosin Budaj va Varmalov sulivat) ja normikategoriat, eli mitä tulee yleensä aina, vein.

Otaniemi ollut kovassa iskussa, onneksi edelleen pisteen päässä minusta. Toisena siis jatketaan. Kalkkaro without Stamkos on ylivoimaisena ykkösenä.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Näin syyskauden lähestyessä loppuaan on hyvä hetki kirjoittaa ensimmäinen väliraportti Oxenin otteista pelaaja-arvioineen. Kuten jo suunnilleen kuukausi sitten mainitsin, kausi lähti erinomaisella 6 ottelun voittoputkella käyntiin. Sen jälkeen tuli kaksi tappiota ja viimeisimmät kaksi matsia ovat taas päättyneet voittoon. Sarjassa Oxen on sijalla 3 ja kamppailee LostHorizonin kanssa tiukasti kakkossijasta. Ykkösenä majaileva HC Kalkkaro on melko tuntuvalla karkumatkalla, mutta loukkaantumiset tuntuvat verottavan sarjakärkeä kohtalaisen pahasti juuri tällä hetkellä. Oxenin syyskauden viimeinen matchup on juuri Kalkkaroa vastaan, joten nyt olisi hyvä paikka kuroa eroa vähän kiinni.

Draftissa tavoitteena oli saada kasattua mahdollisimman tasapainoinen joukkue ja sellainen Oxenista on myös muodostunut. Valinnoissa painottuivat hyökkääjien osalta laituristatuksen sentterit ja yleisesti kovaa pelaavat pelaajat, joten ei ihme että Otaniemessä nautiskellaan aloitusvoitoista ja taklauksista. Myös maalivahtiosaston oli tarkoitus olla kivenkova, mutta sen suhteen tavoitteeseen ei ole ihan päästy Holtbyn viime kautta selvästi heikompien otteiden ja Emeryn kakkosvahdiksi jämähtämisen myötä. Draftiin mahtui - kuten odottaa sopii - sekä osumia että huteja, ja seuraavassa viestissä on managerin arvio pelaaja kerrallaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Eric Staal: Oxenin ykkösvaraus aloitti kauden takkuisesti, mutta on viimeisen kuukauden aikana alkanut päästä omalle tasolleen. Syyskausi on kokonaisuutena ollut lievä pettymys, mutta Staal on perinteisesti ollut kevään pelaaja ja voi näin ollen vielä nousta ykköskiekan varauksen arvoiselle tasolle kauden mittaan. Arvosana tähän mennessä 7½.

Mike Richards: Seitsemännellä kierroksella varattu Richards on kunnostautunut etenkin syöttöpisteissä ja on Oxenin sisäisen pistepörssin kärkijoukkoa. Maaleja toivoisin hieman enemmän, mutta kokonaisuutena Richards on ollut varauksensa arvoinen ja saa arvosanan 8½.

Brandon Dubinsky: Ysikiepille asti valahtanut Dubinsky oli varaustilaisuudessa shortlistin kärkipäässä ja onneksi sain miehen napattua. Dubi on aiemminkin ollut kovaa valuuttaa fantasyliigoissa monipuolisuutensa ansiosta ja paikka Gaborikin rinnalla nosti arvoa entisestään. Gaborik on ollut varjojen mailla (ja nyt loukkaantuneena), mutta Dubinsky on silti ollut loistava. Mies johtaa Oxenin jäähytilastoa, taklaa paljon ja on tehnyt jo 3 alivoimapinnaa huolimatta siitä, että oli 6 peliä loukkaantuneena sivussa. Lähes pinna per peli -tahti höystettynä kontribuutiolla lähes kaikilla osa-alueilla antaa Dubinskylle alkukaudesta arvosanan 9½.

Martin Hanzal: Kierroksella 19 varatulta Hanzalilta odottelin lähinnä taklauksia ja aloitusvoittoja, mutta mies paukutteli alkukauden lähes piste per peli -tahtia. Viimeiset 6 peliä on tosin mennyt kiikareilla, mutta eiköhän pisteitä ala taas runsaan peliajan myötä tipahdella. Hieman Dubinskyn kaltainen pelaaja ansaitsisi muuten saman arvosanan kuin Dubi, mutta viime aikojen epävireestä johtuen saa tyytyä 9+:aan.

Jarret Stoll: Hanzalin tavoin kierroksella 21 napatun Stollin tarkoitus oli tuoda aloituksia ja taklauksia, höystettynä pinnoilla siellä täällä. Stoll aloitti pisteiden valossa todella heikosti, mutta viimeiseen 7 peliin on syntynyt 6 pinnaa, joten ehkä mies sieltä vielä tulee. Odotuksiin nähden Jarret on ollut viime pelien suonenvedostaan huolimatta pettymys, vaikka aloituksia ja taklauksia onkin tuonut. Arvio syyskaudesta Stollille 7+.

Chris Kunitz: Crosbyn siivellä pinnoja takova Kunitz varattiin Otaniemeen kolmoskiepillä, mutta on pelannut vähintään yhtä hyvin kuin viime kaudella ja johtaa Oxenin sisäistä maali- ja pistepörssiä. Lisäksi lähes puolet pisteistä syntyy ylivoimalla, mikä on erinomainen lisäbonus. Kun vielä laukauksia ja taklauksia kertyy kiitettävä määrä, Kunitz on ollut ehdottomasti yksi Oxenin tärkeimmistä pelaajista tähän mennessä ja ansaitsee arvosanan 10-.

Antoine Vermette: Laituristatus ja erityistaidot aloitusympyrässä tekevät Vermettestä kaudesta toiseen hyvän fantasypelaajan. Oxeniin mies napattiin kierroksella 15 ja hän on täyttänyt ruutunsa odotetulla tavalla johtaen otaniemeläisten aloitusvoittotilastoa selvästi. Pinnoja on syntynyt ehkä jopa enemmän kuin odotin, joten Vermette on kokonaisuutena ollut hivenen plussan puolella. Mitään isoa tasonnostoa ennakkoarvioihin ei kuitenkaan ole näkynyt, joten arvosanaksi annan 8½.

Martin Erat: Nashvillestä Capsiin viime kauden deadlinellä suuren kohun saattelemana saapunut Erat on ollut vain varjo Preds-vuosistaan ja on Oxenin ainoa hyökkääjä, joka ei ole vielä maalitiliään avannut. Erat ei tuo myöskään juuri mitään muihin kategorioihin, joten kierroksen 18 varaus on ollut tähän mennessä täysi huti. Managerin toiveissa on maisemanvaihto ja siitä seuraava piristyminen. Eratin arvosana syyskaudesta on 5-.

Clarke MacArthur: Torontosta Ottawaan siirtynyt MacArthur on perinteisesti ollut tehokas uuteen joukkueseen päästyään ja niin kävi myös nyt. 20. kierroksen varaus on tehnyt 25 pinnaa ja jakaa Oxenin sisäisen plusmiinustilaston kärkipaikan Kunitzin kanssa. Odotuksiin nähden Ottawan ykkösketjuun edennyt MacArthur on ollut loistava ja ansaitsee lähes täydellisen arvosanan 10-.

Colin Greening: Jos MacArthur on ollut loistava haku tähän mennessä, niin samaa ei voi sanoa tästä toisesta Sens-laiturista. Greeningiltä odottelin sellaista ~40 pinnan kautta, mutta tätä menoa saaliiksi tulee hädin tuskin 15. Ainut valopilkku ovat taklaukset, joita Greeningillä on Oxenin eniten. Niiden lisäksi hän ei sitten tuokaan mitään muuta, joten arvosana 5½ on oikeutettu.

David Backes: Vitoskierroksen varaus Backes on tyypillinen Oxenin pelaajatyyppi; laituristatuksen omaava kovaa pelaava sentteri, joka taitaa myös pisteidenteon. Backes oli jo aiemmin erinomainen fantasyvalinta, mutta on löytänyt tälle kaudelle vielä yhden pykälän lisää ja on tällä hetkellä pinna per peli -tahdissa. Lisäksi mies tuo roppakaupalla jäähyjä, plussia, taklauksia ja aloituksia joten hän on ollut Oxenin syyskauden MVP ja ansaitsee täyden kympin.

Jeff Carter: Richardsin tutkapari Kingsistä oli kuukauden loukkaantuneena sivussa ja siksi pisteitä on kertynyt vain 17. Carter ei ole takonut maaleja viime kauden tahtiin, mutta yrityksestä ei ainakaan kiikasta (laukauksissa Oxenin kolmonen poissaolosta huolimatta). Otaniemeen Carter hankittiin lähinnä (ylivoima)maalipyssyksi, joten siihen nähden hänen syyskautensa on ollut lievä pettymys etenkin, kun kyse on kutoskiepin varauksesta. Uskon Carterin nostavan osakkeitaan keväällä, mutta syyskauden vaisuhkot otteet oikeuttavat arvosanaan 8-.

Jeff Skinner: Kymmenennellä kierroksella varattu Carolinan taskuraketti oli Carterin tavoin kuukauden sivussa peleistä, mutta ruuti on sen jälkeen ollut todella kuivaa ja viimeisiin 9 peliin ovat syntyneet tehot 9+2. Staalin tutkaparina Skinnerin onnistumiset ovat tupla-arvokkaita Oxenille ja mies on vaisun edelliskauden jälkeen nostanut tasoaan merkittävästi. Kokonaisuutena Skinnerin syyskausi on ollut 9+:n arvoinen.

TJ Oshie: Skinnerin jälkeen kierroksella 11 varattu Oshie on ollut siitä erikoinen pelaaja, että pisteitä tuntuu syntyvän liukuhihnalta, mutta mitään muuta mies ei kentällä tee. Hieman monipuolisempaa esitystä odotin, mutta ei 27 pinnaa 31 peliin tehnyttä kaveria voi epäonnistuneenakaan pitää. Arvio syyskaudesta siis 8.

PM Bouchard: Kierroksella 22 tuli napattua reklaamatioprojekti Bouchard, joka meni lopulta täysin puihin. Bouchardin saldoksi jäi Islandersissa 4+5 ja nyt mies koluaa AHL:ää Bridgeportissa. Kyseinen rosteripaikka on siis toistaiseksi tyhjä ja arvosana Bouchardille 4½.



Alex Edler: Oxenin ykköspakiksi kierroksella 8 napattu Edler on ollut selvä pettymys odotuksiin nähden. Paraikaa loukkaantuneena oleva Edler on tehnyt 27 peliin vain 9 pistettä plusmiinuksen ollessa hirvittävä -12. Laukauksia ja blokkeja on kertynyt kelvollisesti, mutta niihin ei ollut tarkoitus haaskata noinkin korkeaa varausvuoroa. Niinpä Edlerin syyskausi saa arvion 6+.

Dennis Seidenberg: Kierroksella 13 varattu tarvittaessa kiekkoja syövä peruspakki Seidenberg on ollut hänkin odotuksiin nähden lievä pettymys. Laukauksia, taklauksia ja blokkeja ei ole kertynyt samaan tahtiin kuin viime kaudella, vaikka kaikkia kolmea mieheltä tuleekin. Peliaika on samaa luokkaa kuin ennen, joten ehkäpä keväällä tahti paranee. Arvosana Seidenbergille 7+.

Luke Schenn: Myös 14. kierroksen Schenniltä odottelin taklauksia ja blokkeja, mutta sainkin aluksi penkityksiä ja miinuksia. Beruben tultua ohjaksiin Phillyssä Schenn on parantanut otteitaan, mutta silti kokonaisuus on odotettua heikompi. Vanhempi Schenn saa syyskaudesta arvosanan 7.

Zach Bogosian: Bogo tuntuu jäävän ikuiseksi lupaukseksi, sillä hän ei edelleenkään ole saanut hyökkäyspeliään toimimaan NHL-tasolla. Laukauksia satelee, mutta saldona oli 21 peliin 4 pinnaa ennen loukkaantumista. Monien muiden Oxen-pakkien tavoin myös Bogosian on ollut selvä pettymys, 6+.

Josh Gorges: Kierrokselta 24 Otaniemeen napattiin yksinomaan blokkien vuoksi Habs-kapu Gorges. Blokkeja onkin tähän mennessä kasassa jo 87 ja pinnojakin 7, joten odotusten mukaan mennään. 7½.

Jamie McBain: Maisemanvaihto ei tuonut parannusta McBainin otteisiin, vaan hän on heikossa Sabresissakin seiskapakki eikä ole saanut juuri mitään mainittavaa aikaan. Täytemies, mutta parempiakin olisi ollut saatavilla; 6+.

Eric Brewer: Tampan konkaripakki ei hänkään ole häikäissyt, vaan taklauksia lukuunottamatta mies ei tuo juuri mitään muuta ja niitäkään ei erityisen paljoa ole tullut. Arvio myös hänelle 6+.



Jonathan Quick: Heti kakkoskierroksella varattu Losin takuuvarma veräjänvartija aloitti kautensa ailahtelevasti ja joutui marraskuun puolivälissä sairaslomalle nivusvamman vuoksi. Quickin saikun aikana Kings on parantanut peliään huomattavasti, joten saa nähdä paranevatko myös Jonathanin tilastot kunhan mies vuodenvaihteen tienoilla tolppien väliin palaa. Tähän mennessä Quick on ollut odotuksiin nähden selvä pettymys loukkaantumisesta huolimatta ja ansaitsee arvosanan 7-.

Braden Holtby: Myöskään neloskiepin Holtby ei ole täyttänyt odotuksia, vaan kiekkoja on mennyt selän taakse liikaa. Torjuntaprosentti on sentään ollut OK, mutta parempaa odottelin kyllä. Capsilla on kuitenkin sen verran tulivoimaa, että Holtbylle tulee hieman heikommallakin pelillä voittoja. Arvosana myös hänelle 7-.

Ray Emery: Odotin Emeryn olevan Flyersin ykkönen tällä kaudella, mutta Steve Mason vei pidemmän korren. Emery ei ole harvoissa starteissaan häikäissyt, joten peliaikaa ei liene jatkossakaan luvassa yhtään enempää. Hutivaraus, joka harmittavasti osui maalivahtiin - 5+.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Liigan kärkimappailu päättyi pari viikkoa sitten minun hyväksi 11-6. Sen ansiosta ykköspaikasta kamppailu on todella kovaa, eroa on vain 1 piste!

Tällä viikolla näyttää kuitenkin erittäin pahalta, kun ennen viimeistä kierrosta tilanne on vastustajalle 12-3. Datsyuk loukkaantunut, Nealilla oli vain yksi peli viikossa, eikä hän sitäkään pelannut, Alfredsson DTD. Vastustajalla onnistunut kaikki.
 
Meikäläisen kausi rupeaa olemaan vahvasti paketissa ja pudotuspeleistä lienee turha enää haaveilla. Team statsit puhuu todella karua kieltä. Liigan viimeisenä maaleissa, syötöissä ja pisteissä.

Loukkaantumisia tästä ei voi syyttää, vaan ihan puhtaasti sitä, että tuli otettua niin monta ohihakua tuolla keskikierroksilla, ettei ole todellista.
Joukkueeseen tuli otettua myös liikaa yhden kategorian pelaajia (Matt Martin, katson sinua).

Jotain tosiaan taitaa kertoa joukkueen väärästä rakenteesta myös se, että SHP kategoriassa ollaan jaetulla ykkössijalla.

Kuvittelin Spezzan ja Bergeronin tuovan minulle pienellä avustuksella varmoja FW voittoja, mutta näinhän tämä tilanne ei sitten ollutkaan. Tuossakin kategoriassa heilutaan keskitason alapuolella.

Vaikka ei tänne tosiaan ole paljon tullut kirjoiteltua, niin itse koen, että liiga on onnistunut ja tätä on ollut kiva seurata tuossa Keeperin sivussa. Eli alkuperäinen tarkoitus on toiminut hyvin. Ensikaudella liiga kyllä pyöräytetään uudelleen käyntiin. Kategorioita pitänee vielä hieman sohlata. Tajusin aivan liian myöhään, että PPG ja PPA:n lisäksi tuolla on PPP enkä muista miksi sen olisin aktivoinut käyttöön.
Tosin näissäkin muutoksissa kuunnellaan vahvasti osanottajia kun se tulee ajankohtaiseksi.

Vielä on kautta jäljellä, toivotan onnea playoffeihin kaikille sinne tiensä raivaaville jo etukäteen..
 
Pudotuspaikkaan ei ole enää mahdollisuuksia, mutta viime viikolla tuli otettua vähän lohtupalkintoa 11-4 voitolla sarjakärjestä.

Valitettavasti liian useita hutivetoja tällä kaudella sattui ja esim Grigon draftaus olisi pitänyt ehdottomasti jättää tekemättä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Kenttäpelaajien osalta homma on mennyt vähintään kohtuullisesti, mutta maalivahtien osalta sitten pahemman kerran vihkoon! Parhaimmillaan koko maalivahtikolmikko (Rinne, Thomas, Khudobin) IR-listalla. No, nyt Rinne on tervehtynyt ja Thomas lienee ainakin hetken Dallasin ykkösveskari, joten pleijjareihin saadaan vielä iskukykyinen nippu, mikäli paikka varmistuu.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Näemmä itellä ei pelaajien taso riittänyt jatkopaikkaan, joten ensi kaudella sitten uudelleen. Edes hieman lohtua toi suurin voitto (jaettu tosin), nimittäin 17-0 onnistuin yhden viikon vetämään :)
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Hyvän runkosarjan vetänyt joukkue hyytyi täysin poffeissa. Puolivälieristä vielä jotenkin kammettiin voitto, mutta se ei enää riittänyt välierissä. 9-8 tappio, todella tasaista oli. Eniten harmitti ylivoimatehot pleijareissa, runkosarjassa olin monesti ylivoimainen sillä osa-alueella, nyt se ei toiminut. Maalivahdit vetivät loistavan viikon nyt ottamalla 7 voittoa kahdeksassa pelissä. Loukkaantumisia voidaan syytellä, Datsyukin varaaminen ykkösvuorolla oli once in a lifetime failure. Okposo ei ollut välierissä terveenä. Nyquist oli loistava haku, vaikkei alkukaudella pelannutkaan. Pari hukkaan heitettyä pelipaikkaa, Larsson ei pelannut koko kaudella, Frattin ja Kennedy pelasivat epäsäännöllisesti...

Toki pronssia haetaan, mutta eipä sillä nyt väliä ole, vain voittajat muistetaan. Kiitokset TweetyLeafille ideasta ja alkuunpanosta, toivottavasti myös ensi kaudella olisi vastaava(?).
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ensiksi kiitos kaudesta TweetyLeafille ja muille vastustajille, kovia matseja läpi kauden sai "pelata".

Oma joukkueeni oli siis mielikuvituksellisesti nimeltään C's, ja mukaan tuli lähdettyä hetken mielijohteesta kun paikkoja oli vielä muutamia avoinna hieman ennen draftia. Ajattelin etukäteen tehdä kunnolla taustatyötä ja roolittaa joukkue niin, että kokonaisuus olisi optimaalinen valittujen pistekategorioiden kannalta. Valitettavasti tämä jäi hienoksi ajatukseksi, ja draftissa mentiin kierros kerrallaan.

Sain lopulta kasattua joukkueen, josta jäi itselle ensivaikutelmaksi "OK". Ensimmäinen valinta oli Alex Ovechkin, ja oli pieni yllätys että hänet sai vielä omalla vuorollani (taisi olla 5.?). Ovie olikin lopulta joukkueen paras maalintekijä ja pistemies. Toinen pelaaja jonka muistan saaneeni yllättävän myöhään, oli Sasha Barkov. Noin muuten varaustaktiikkani oli ottaa hyviä ja monipuolisia pelaajia, jotka toisivat pisteitä myös taklauksilla. Silti painotin pääasiassa pistepotentiaalia, enkä lopulta tiedä oliko se hyvä vai huono asia. Tätä kautta joukkueen syömähampaiksi ja kantaviksi voimiksi nousivat nimet Ovechkin, Anze Kopitar, Duncan Keith ja Keith Yandle.

Yhdeksi akilleen kantapääksi muodostui plusmiinustilasto, jossa vain kahdeksan pelaajaa oli lopulta plussalla. Myös maalivahtiosasto jäi turhan ohueksi, sisältäen mm. täydellisesti flopanneen ja sitten loukkaantuneen vanhan herran Khabibulinin. Ryan Millerin kontolle jäi tällä osastolla vähän turhan paljon.

Positiivinen yllätys oli, että joukkue "pelasi" melko tasaisesti läpi kauden. Tätä myötä myös tavoite täyttyi, eli C's selvitti tiensä pleijareihin kahdeksan joukkoon. Avauskierroksella kyyti oli kylmää runkosarjan kakkosta HC Kalkkaroa vastaan, mutta kuten sanottua kaikki playoffien päälle olisikin ollut ekstraa. Täten loppusijoitukseksi tuli kaiken järjen mukaan 7. tila. Syksyllä jatketaan!
 
Tänään on auennut taas Yahoon sivut.

Liiga pyörähtää käyntiin, mikäli saadaan tarpeeksi osallistujia, mielellään ottaisin maksimin mukaan, eli 20 joukkuetta.

Ilmottautumiset tänne kiitos.

Yksi muutos viimekauteen tulee eli PPP oli eksynyt tahattomasti (?) mukaan ja se otetaan pois. Muuten mennään samoilla säännöillä.

Drafti järjestetään sunnuntai iltapäivällä, kellonaika ja päivämäärä on toistaiseksi AVOIN, eli ehdotuksia kehiin vanhoilta managereilta.

EDIT: Viimekaudella oli osalla managereista vaikeuksia osallistua draftiin. Koko jutun juoni on se, että live draftissa ollaan mukana. Joten koetetaan saada koko porukka kasaan tänä vuonna jookosta ?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jos nyt tänä vuonna osaisin vaikka varata niinkuin joukkue jossa EI OLE VAIHTOJA kuuluu. Viime vuonna tuo kurahti totaalisesti, joten kutkuttaa kovasti nyt yrittää uusiksi.

Ainoa toive sunnuntai-draftin kanssa on, että aloitus viimeistään 20.00. Muuten alkaa mennä turhan myöhäiseksi jo sitten kun maanantai seuraavana päivänä.
 
Jos nyt tänä vuonna osaisin vaikka varata niinkuin joukkue jossa EI OLE VAIHTOJA kuuluu. Viime vuonna tuo kurahti totaalisesti, joten kutkuttaa kovasti nyt yrittää uusiksi.

Ainoa toive sunnuntai-draftin kanssa on, että aloitus viimeistään 20.00. Muuten alkaa mennä turhan myöhäiseksi jo sitten kun maanantai seuraavana päivänä.

Juu pyritään aloittamaan omasta puolestani viimeistään 17.00 jotta aamulla töihinmenijät eivät liian kauan joudu odottamaan. Muistaako joku kuinka kauan edellisessä draftissa vierähti ?
 
Ainiin ja tästä sitten osallistumislistaa, oletin että lake79 ilmottautui:

1. TweetyLeaf
2. lake79
3. Numero66
4. LostHorizon
5. X
6. X
7. TaoTao
8. Isotuoppi
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
 
Viimeksi muokattu:

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Mä lähen kyllä mielelläni mukaan. Tällä kertaa ei pitäs olla tarvetta jättää draftin muutamaa viimeistä kierrosta väliin.

Eiku jaa, eihän se drafti ollukkaa ylihuomenna. Noh katellaan puolentoista kuukauden päästä uudelleen mikä on tilanne.
 
Viimeksi muokattu:
Mä lähen kyllä mielelläni mukaan. Tällä kertaa ei pitäs olla tarvetta jättää draftin muutamaa viimeistä kierrosta väliin.

Eiku jaa, eihän se drafti ollukkaa ylihuomenna. Noh katellaan puolentoista kuukauden päästä uudelleen mikä on tilanne.

Drafti on pistetty mahdollisimman pitkälle ihan tarkoituksella, jotta kysellään ensin täällä milloin porukalle sopii.

Olinko epäselvä?

Eli: Kertokaahan ystäväiseni mikä sunnuntai sopisi parhaiten jotta voidaan vähän sumplia ja saadaan mahd. paljon vanhoja mukaan!?!
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Mukaan! Tällä hetkellä tuohon aikaan ei ole kiinni yksikään sunnuntai.
 
Eli tosiaan uudetkin kiinnostuneet managerit nyt yhteyttä vapaita paikkoja on ainakin kuusi kappaletta! Todennäköisesti enemmän!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös