mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ville Koho lopetti upean uransa tähän kauteen ja SaiPan joukkue menetti ikoninsa, johtajansa ja taistelevan pelityylin symbolin. Tyhjiöstä ei kuitenkaan kärsitty pitkään, vaan tänään SaiPa vahvisti pitkään tiedetyn julkisen salaisuuden: Jarno Koskiranta siirtyy Pietarin SKA:sta SaiPaan peräti kolmen vuoden sopimuksella. Maajoukkueessa ja KHL:ssä loistanut pelaaja tulee kalifiksi kalifin paikalle. Hän tuo sitä taistelua ja johtajuutta, mitä Kohon eläköitymisessä menetettiin. Mutta pelkän johtajuuden lisäksi hän pystyy myös ratkaisemaan otteluita kaukalossa, ja tekemään ketjukavereistaan parempia.


Koskirannan paluu SaiPaan on yksi kaikkien aikojen kovimpia SaiPa-sopimuksia, joten se ansaitsee oman ketjunsa, koska hän on niin kova tekijä, etteivät hänen tasoisensa pelaajat yleensä palaa vielä tuossa iässä Liigaan - ja jos palaavat, ei paluu todellakaan tapahdu SaiPan kaltaiseen pikkuseuraan, joten tämä on huikean iso päivä Kaakonkulmalle.

Jos joku ei tajua Koskirannan hyvyyttä, niin tässä refernssiksi muutama viesti KHL-Jokereiden keskusteluosiosta tältä keväältä. Siellä siis toivottiin Koskirantaa heidän ensi kauden joukkuettaan vahvistamaan, ja alla viestejä jokeriosiosta:
"Jarno Koskiranta olisi kai Saipaan menossa, mutta kyllä 3-4 sentteriksi kelpaisi tänne mainiosti."
"Koskiranta on ihan riittävä kakkossentteri Kohelossa, aliarvostettu pelaaja"
"Teoriassa Koskirannan "cap" voisi olla siellä ylemmän keskikastin KHL-jengin 2. sentterinä, mutta realisoituakseen, pitäisi monen palan osua kohdalleen. Oikea valmennus, oikeat ketjukaverit, ripaus onnea ja sitä kautta korkea itseluottamus. Ja alla tietenkin onnistunut kesä kovalla motivaatiolla. "
"Kyllä mulle kelpaisi Koskiranta paremmin kuin hyvin Normanin kanssa 3-4 ketjuihin. Kokenut, luotettava eikä kuitenkaan mikään täysin hidastunut kehäraakki. Ehdottomasti olisi iso parannus esimerkiksi Pihlströmiin alakejujen sentterinä. Voi myös laittaa mihin tahansa tilanteeseen kentälle mukaanlukien yli- ja alivoimat. Jos mahdollisuus on saada Koskiranta kohtuullisella korvauksella, niin ilman muuta sopimus naaman eteen."


Ensi kaudella Kisapuistossa nähdään siis illasta toiseen tämä pelaaja, jonka tason arvellaan olevan jopa KHL:n kakkossentteri. Ja motivaatiosta ei ainakaan ole pula, koska kaverihan on ollut aina viimeisen päälle urheilija, ja nyt vielä päässyt juuri siihen joukkueeseen, mihin oikeasti haluaa, kun teki päätöksen sydämellä eikä pelkästään isomman tilinauhan takia.

Tervetuloa SaiPaan, Jarno
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

Altec

Jäsen
"Lappeenrantaan paluu on ollut selviö siitä asti kun täältä lähdin. Sen takia tänne tultiin, että päällimmäinen unelma on ollut jo jonkin aikaa se, että SaiPassa menestyisi. Olisi kyllä kruununjalokivi itselle, että saisi täällä jotain voittaa."

Hienoja sanoja ja helppo uskoa, että tuo ei ole pelkkää kiekkojargonia.
 
"Totanoin. Miten peli voi olla hyvää jos häviää? Ja kyllä kysyn tosissani" -Juhis82

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pidempään jo tänä keväänä tai oikeastaan jo talvesta asti on Koskirantaa SaiPaan huhuttu. Mutta silti olihan tämä kova yllätys, että SaiPa hankkii tämän tason sentterin. Todella kova haku jo pelkästään Liigaan. Mutta että tulee vielä SaiPaan, niin onhan se kovan luokan kaappaus. Varmasti yksi SaiPan kovimpia pelaajahankintoja kautta aikain, ellei kovin. Onneksi Koskiranta on löytänyt kodin Lappeenrannasta. Missä auttaa tietenkin, että hänen vaimonsa on täältä kotoisin. Mutta useimmiten silti ihmiset tahtovat muuttaa etenkin Pääkaupunkiseudulle. Mutta onneksi joskus näinkin päin. Mutta kiva kuulla, että miehellä on muutenkin SaiPaan ja Lappeenrantaan siteitä olemassa.

Saadaan #8:lle arvoisensa korvaaja mutta lisäksi Koskiranta pystyy myös ratkaisemaan pelejä ja tekemään ketjukavereistaan piirun verran parempia. Tehopisteitä ei kannata liikaa tuijotella mutta voi hyvin odottaa, että Koskiranta tekee siinä sivussa vielä 35-40 pistettä kun kautta taas päästään kokonaisuudessaan pelaamaan. Lisäksi hänet voi laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. C rintaan?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Kolmen vuoden pahvi, niin käynnistyisikö tästä upea projekti, joka kolmen vuoden päästä kruunattaisiin mitalilla?
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En nyt kuvailisi Koskirantaa pelaajaksi, joka nojaa hyvään liikkeeseen. Liike Koskirannalla on toki kokoisekseen hyvää, mutta liigatasolle hänellä on oikeastaan kaikki osa-alueet erittäin korkealla tasolla. Hyvä pelikäsitys takaa sen, että Jarnon taso ei tipu, vaikka liike hidastuisikin. Lisäksi erittäin hyvä fysiikka auttaa varmasti, kun ikää tulee lisää. Aika vähän Liigassa on viime vuosina pelannut tuollaisia Koskirannan CV:llä varustettuja kavereita. Ensimmäiseksi mieleen tulee Jarkko Immonen, joka on toki onnistunut urallaan olemaan tehokkaampi sentteri, mutta jonka liike ei ole ollut koskaan erityisen hyvä. Hyvin riittää Immosen potku kuitenkin vielä 38-vuotiaana ja hän on edelleen yksi Liigan parhaista senttereistä. Koskirannalla on erittäin hyvät edellytykset tuohon samaan.
Minusta Koskiranta on nimenomaan pelaaja, jonka erityisyys nojaa hyvään fysiikkaan, liikkeeseen ja sitkeyteen; tämä yhdistettynä Jarnon pelikäsitykseen ja kohtuullisiin kiekollisiin taitoihin on syy siihen, miksi pelipaikka on ollut KHL:ssä ja maajoukkueessa. On silti aika rohkeaa varmuudella sanoa, että "taso ei tipu, vaikka liike hidastuisi", kun tuossa 33-37 vuoden paikkeilla se vauhti hidastuu 99% pelaajista, mikä myös useimmilla johtaa tason putoamiseen. Voi olla, että Jarno keksii keinot selvitä ikääntymisestä ja jatkaa lähes samalla tasolla vielä 3-5 vuotta, ja toisaalta voi olla, että kolmen vuoden kuluttua tämä pelaa 27 peliä tehoilla 3+2.

Sen lisäksi, että Jarkko Immosen huomattavasti mm. Koskirantaa kovemmat kiekolliset taidot riittävät kannattelemaan Immosta Liigassa, on tämä myös käytännössä koko uransa opetellut kompensoimaan tuota heikohkoa liikettään, joten vääjäämätön iän tuoma hidastuminen ei välttämättä olekaan aiheuttanut niin suuria ongelmia. Näet ehkä Koskirannan vahvuudet toisin, mutta Jarkko Immonen ei minusta toimi ehkä hirveän hyvin perusteluna sille, miksi Koskiranta pärjäisi vielä yli 40-vuotiaana Liigassa enemmän kuin mitat täyttävänä ykkössentterinä.

Itse olen kyllä erittäin yllättynyt, mikäli Koskiranta lopettaa tuon kolmen kauden jälkeen, mikäli hän vain kestää terveenä. Taso riittää ilman loukkaantumisia varmasti vielä tuonkin jälkeen ja itselläni on ainakin sellainen kuva Koskirannasta, että ei hän tule SaiPaan jäähdyttelemään. Työteliäs ja urheilullinen kaveri, jonka taitotaso on niin korkealla, että potku Liigassa riittää varmasti normaalioloissa huomattavasti keskimääräistä liigapelaajaa iäkkäämmäksi.
Niin, loukkaantumiset ovat osa "normaalioloja" varsinkin uran ehtoopuolella, halusi sitä tai ei, ja sitä tässä hieman ajoinkin takaa. En siis näe todennäköisenä, että Koskiranta lopettaisi vapaaehtoisesti täydessä kunnossa 36-vuotiaana, mutta tyytyväinen voi silti olla mikäli jatkaa, kun asiaa tarkastellaan täällä täydellisen ideamaailman ulkopuolella. Siitä olisin aidosti yllättynyt, että Koskiranta olisi vielä kaudella 2023-2024 jatkaessaan täysin mitat täyttävä liigatason ykkössentteri.

Erittäin kova seppä ja liideri saatiin, ja parhaimmillaan ottaa Liigassa joukkueensa reppuselkään ja kantaa vaikka yksin maaliin. Ei silti saatu Ukko Ylijumalaa #99 (100+100), vaan ihan se sama nopea, taitava ja sitkeä Koskirannan Jarno.
 
"Keskitytään siihen, mitä meillä on, eikä siihen, mitä meillä ei ole."

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, Seattle Kraken, 1923 (1897)
Hieno hankinta SaiPalta. On erittäin mukavaa että keskikastin joukkueet vahvistuu ja täten ehkä pystyvät kiusaamaan isompia joka tietää tasaisempaa ja jännittävämpää liigakautta. Jännä nähdä, miten SaiPa rakentaa tulevana kautena ketjunsa, joku Krivosik - Koskiranta - Zaborsky olisi mielenkiintoista nähdä, mutta olisko liian munat yhdessä korissa tilanne?
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

Saimaannorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Vaikka Koskirannan paluu onkin jo tiedossa ollut, mutta nyt kun se viimein varmistui niin kyllä kylmät väreet iski, kun julkaisuvideota katsoi. Vaikka Jarno ei yksin pysty SaiPalle mitalia voittamaan, niin kyllähän hänen merkitys tulee olemaan joukkueelle ja yhteisölle valtava. Viimeksi tällaisia fiiliksiä ollut, kun Jussi tuli kotiin.

Pitkästä aikaa tuntuu hyvältä olla SaiPan kannattaja!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Tää uutinen veti kyllä vilpittömästi hymyn huulille. Pakko arvostaa miestä, joka tasonsa puolesta voisi vetää moninkertaisella liksalla Pietarissa, selkeästi kovemmalla palkalla Helsingissä tai isommalla liksalla mestarisuosikin riveissä Liigaa, mutta valitsee "sen omansa". Uskaltaisin väittää, että kokonaisuutena seuralleen tärkein hankinta Liigassa tänä vuonna ellei nyt Mikko Koivua Turkuun naarata. Ja silloinkin tekisi tiukkaa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Kävin viime talvena Pietarissa katsomassa kaksi SKA:n peliä. Koskiranta oli noissa peleissä yksi SKA:n parhaimmista pelaajista ja pelasi paljon yli- ja alivoimaa. Koskiranta pelasi huomattavasti Jori Lehterää paremmin. Pietarin hallissa tapasin vähän vanhemman SKA:n paitoihin pukeutuneen äijäporukan, jotka olivat kotoisin Lappeenrannasta ja Imatralta. Kun kysyin oletteko SaiPan ja Ketterän miehiä vastaus oli, me ollaan SKA:n miehiä.
 

Marple

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kookoo
Kirjoitan tämän nyt tälle puolelle, kun tuonne liigan kovimpien siirtojen ketjuun tulee joku vänkäämään saman tien tehopisteistä ynnä muista, joten kerron mielipiteeni mielummin tänne.

Koskiranta on ehdottomasti kovin siirto tälle kaudelle, tuli sitten Koivu TPS:n tai ei. Korjataan sen verran, että mielestäni kovin, ja ennenkaikkea merkitykseltään yksittäiselle joukkueelle kovin. Perusteluna ennen kaikkea se, että pieni seuraa saa tuollaisen pelaajan Euroopan kovimmasta joukkueesta, eikä mitään jäähdyttelijää. Mies melkein parhaassa peli iässään. Tämän siirron merkitys oli itsellenikin suuri, niin voin vain kuvitella kuinka hyvältä Lappeenrannassa tuntuu, varsinkin huonosti menneen viimekauden jälkeen. Aikamoista ykkösnyrkkiä voitte alkaa sovittelemaan ja taisi samalla myös moni muukin palanen osua paremmin kohdalleen. Luulisi myös kausikortti myynnin yms. saavan melkoisen piristysruiskeen.

Koskiranta on kookas, työteliäs ja kohtalaisen hyvä liikkeinen pelaaja. Jotakin se täytyy kertoa myös pelaajasta, jos tuollaisessa seurassa kuin SKA pystyy pelaamaan oliko tuo nyt kokonaiset seitsemän kautta. Varmaan olisi pystynyt pitempääkin. Luulisi, että Koskiranta sai aikalailla valita paikkansa Euroopassa ja tuli silti SaiPaan. Onhan tuo arvostettava teko. Tuskin pistepörssiä tulee voittamaan, mutta kyllähän siirron merkitys mitataan jossain aivan muussa. Koko liigalle hieno juttu.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On kyllä lottovoitto SaiPalle, että liigaan murtautuessaan Jarno löysi tulevan vaimonsa Lappeenrannasta. Muuten miehellä siis ei ollut mitään siteitä Lappeenrantaan. Suomen koti on ollut jo pitkään Lappeenrannassa ja nyt mies pääsee nauttimaan loppu-uransa kotikaupungissaan. Toivottavasti pääsee pelailemaan vielä uuteen monitoimiareenaankin.

Vaikka nyt eletään vaikeita aikoja, niin olisin onhan tässä ainekset ns. lihaviin vuosiin tulevaisuudessa. Kaudelle 2021-2022 sitten vielä kunnon valmentaja puikkoihin, Mankiset, Maalahdet, Löfmanit ja McIntyret takaisin kotiin ja voidaan jo uskaltaa puhua ääneen Kanada-maljan uittamisesta satama-altaassa. Ai että!
 
Tää on meidän joukkue.

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ManU
Koskiranta tulee esimerkillään jäällä ja jään ulkopuolella nostamaan Saipaa useamman askeleen kohti Liigan kärkeä. Olisi vahvistus mille tahansa liigajoukkueelle. Onnittelut Saipa-faneille!
Tässä on sellainen veijari, että koko ketju nostaa tasoaan paljon.
 
Robert De Niro: "Fuck Trump"

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Minusta Koskiranta on nimenomaan pelaaja, jonka erityisyys nojaa hyvään fysiikkaan, liikkeeseen ja sitkeyteen; tämä yhdistettynä Jarnon pelikäsitykseen ja kohtuullisiin kiekollisiin taitoihin on syy siihen, miksi pelipaikka on ollut KHL:ssä ja maajoukkueessa. On silti aika rohkeaa varmuudella sanoa, että "taso ei tipu, vaikka liike hidastuisi", kun tuossa 33-37 vuoden paikkeilla se vauhti hidastuu 99% pelaajista, mikä myös useimmilla johtaa tason putoamiseen. Voi olla, että Jarno keksii keinot selvitä ikääntymisestä ja jatkaa lähes samalla tasolla vielä 3-5 vuotta, ja toisaalta voi olla, että kolmen vuoden kuluttua tämä pelaa 27 peliä tehoilla 3+2.
Tuo oli ihan hyvä kuvaus siitä Koskirannasta, joka pelasi kymmenen vuotta sitten SaiPassa. Silloin hän nojasi paljon fysiikkansa ja Koskirannan peli oli (sekä hyvässä että pahassa) sellaista ajoittaista kuskailua. Viime vuosina näkemäni Koskiranta on paljon monipuolisempi pelaaja, joka lukee erinomaisesti peliä ja tekee kentällä lähes pelkästään oikeita asioita. Koskiranta on tuon vahvan fysiikkansa lisäksi kehittynyt erinomaiseksi pelinlukijaksi ja myös kiekollisesti Koskiranta on aivan eri tasolla kuin aikoinaan SaiPassa pelatessaan.

Kyllä itse näen Koskirannan sellaisena pelaajana, joka pystyy pelaamaan erittäin vanhaksi korkealla tasolla, sillä vaikka liike hidastuisikin, niin hän pystyy erittäin hyvällä pelinluvulla ja sijoittumisella paikkaamaan liikkeen heikentymistä. Eihän Liigassa tietenkään ole kovin montaa Koskirannan CV:llä varustettua kaveria viime vuosina näkynyt, mutta kyllä nuo fiksut maajoukkuetason kaverit ovat melko kovalla prosentilla onnistuneet pelaamaan korkealla tasolla melko iäkkääksi: Jarkko Immonen, Ville Peltonen, Sami Kapanen, Mika Pyörälä, Kristian Kuusela, Niko Kapanen...

On mielenkiintoista nähdä, että minkälaista jälkeä Koskiranta onnistuu tekemään hyökkäyspäässä liigatasolla. Hän on kuitenkin tehnyt melko hyvää jälkeä kovempitasoisessa sarjassa, vaikka hän on viime vuosina joutunut taisteleman peliajasta muun muassa Pavel Datsyukin, Vadim Shipachyovin ja Nikolai Prokhorkinin kanssa. Tuo on jo kova meriitti, että saa pelata hyvällä vastuulla viisi vuotta materiaaliltaan Euroopan kovimmassa seurajoukkueessa ja kun katsoo noita SKA:ssa pelanneita senttereitä, niin ei se ole ihme, että niistä pisteistä on pääasiassa vastanneet ihan muut kaverit. Ennen siirtoaan SKA:han Koskirannalla oli kuitenkin tuo yksi tykkikausi KHL:ssäkin, kun hän pääsi pelaamaan isolla vastuulla.

Saa nähdä, että onko Jarno ihan ylikylän jätkä Liigassa, sillä hän istuu melko hyvin siihen sentteriprofiiliin, mikä on viime vuosina sopinut Liigaan. Ihan mahdollista siis on, että Koskiranta tekee hyökkäyssuuntaankin erittäin tuhoisaa jälkeä Zaborskyn kanssa, mutta itse lähden ihan maltillisilla odotuksilla liikkeelle. Noin 40 pistettä jos pelaa täyden kauden, laadukasta ja kokonaisvaltaista suorittamista illasta toiseeen ja johtajuutta, niin rahalle saadaan varmasti vastinetta.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huhhuh...ei vaan löydy sanoja tälle fiilikselle. Tässä ja muissa ketjuissa fiksummat jo paketoineet moneen kertaan.
Uskomatonta. Ihan helvetin siistiä!!
Näinhän se on. On todella upeeta, että vielä löytyy pelaajia, joille kotiseutu ja -joukkue merkitsevät noin paljon näinä markkinatalouden aikoina. Vielä lisäbonukset Jarnolle, että on alkujaan kotoisin Varsinais-Suomesta mutta kotiutunut hyvin Lappeeseen. Toivotaan, että kaveri on yhä terästä eikä joudu taipumaan vammojen vuoksi. Odotukset uutta kautta kohtaan nousevat päivä päivältä, jospa se vaan alkaisi hyvissä ajoin syksyllä.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mutustellut tätä juttua mielessä tämän pari päivää ja hyvältähän se maistuu, oikein makoisalta. Tuossa yöllä tuli niin voimakkaan hyvät fiilikset ja jonkinlainen etiäinenkin tästä koko jutusta, että oli pakko saada sanoa nyt edes jotain. Jos ei muuta niin purkaa hyvää mieltä, vaikkapa!

Tokikaan yksi pelaaja ei kaikkea voi muuttaa ja itse joukkue ja sen yhtenäisyys merkitsee, mutta onhan tässä nyt kotiutettu jotain sellaista mitä harvoin nähdään Lappeenrannassa. Kovia kiinnityksiä on ollut vuosien mittaan, mutta oma veikkaus on, että tässä on nyt kiinnitetty jotain jolla on mahdollista omalla hengenluonnillaan nostaa asioita ihan uudelle tasolle. Henkinen johtaja, aivan varmasti. Palatakseni etiäiseeni, niin se tahtoi sanoa, että lähivuosina voi olla mitali mahdollinen. Enkä sano tätä vitsillä, vaan uskon siihen oikeasti, mutta se vaatii tietysti onneakin. Omalla tavallaan kaikkein hupaisinta olisi, jos se tapahtuisi jo tulevalla kaudella ja Lehterän komennuksessa. :) Varsinkin kun ajattelee kaikkea sitä kritiikin määrää ja älkää nyt ymmärtäkö väärin, ihan aiheesta on kritisoitukin. Pitkään olin itse Lehterään tyytyväinen ja sitä mieltä mielessäni, että saa liikaa sapiskaa niskaan olosuhteistakin joille ei minkään voi, mutta menneen kauden mittaan aloin tulla itsekin siihen tulokseen, että on kyllä enimmät risunsa ansainnut. Katsotaan nyt vielä kerran kuitenkin, joskus kun voi olla, että pienet jutut loksauttaa palaset kohdilleen ja sitten loppu onkin elävää historiaa. Mutta ei nyt mennä asioiden edelle.

Aivan päätähuimaava hankinta joka tapauksessa, enkä itse olisi etukäteen uskonut ihan tässä vaiheessa, vaikka vihjailtu onkin siellä täällä jo hyvän tovin. Totta se silti vaan on. Vaikka nipistelisi. Pitkästä aikaa jääkiekko kunnolla aiheuttaa syviä fiilistelyjä ja sellaista iloa ja positiivista jännitystä, mitä se itselleni tuotti vielä vuosia sitten. Tässä vuosien saatossa kun, vaikka rakkaus lajiin onkin pohjalla säilynyt, niin on huomannut jotenkin vajonneensa sinne passiivisemman sivustaseuraajan rooliin, jos nyt mikään aktiivi olen koskaan varsinaisesti ollutkaan. Monet muut asiat tahtoneet nousta edelle elämässä ja kiekko vähän jäänyt marginaaliin. Ajattelen kuitenkin jääkiekkoa ja nimenomaan SaiPan vinkkelistä aika paljon myös alueellisen identiteetin kannalta, koska kyse nyt on kuitenkin valtakunnallisesti suurimmasta lajista ja jonka huomio mediassa ja keskusteluissa on merkittävä. SaiPan onnistumiset ja näkyvyys kohentaa ja korottaa paikallista itsetuntoa ja yhteenkuuluvuutta ja siihen Jarno Koskiranta on kyllä aika täsmälääkettä. Tyylikäs, monipuolinen, lahjakas, johtajamainen pelaaja ja likimain omia poikiakin, jos nyt ei taustoiltaan, niin sitten henkisesti ainakin. Nuo sanat SaiPasta ja sitoutuminen juttuun kyllä koskettaa sydäntä ja tuntuu erittäin aidoilta. Ottajia varmaan olisi ollut muuallakin ja varmasti lihavempaa tilipussiakin samalla ja on kuitenkin vielä hyvässä peli-iässä, mutta myös jo selkeästi kokenut kettu, mitä ehdottomasti kaivataankin, sen verran nuorta verta on paljon seurassa, mikä sekin on tietysti monella tapaa hyvä suuntaus ja lähtökulma menestyksen rakentamiseen. Homma on nyt Tirkkosen menestysten jälkeen hakenut selkeästi monta vuotta uomaansa ja jälkeenpäin katsottuna viime kauden porukka oli rakennettu aika epätasapainoisesti, mutta paremmin monien pelaajien taitoja ja taustoja ymmärtämättä tuntuis, että nyt on suunta taas oikeanlainen.

Mielenkiintoisiin lähtökohtiin mennään, keskeytetyn kauden jälkeen, koronapandemian kourissa ja moni joukkue sen kautta jounut käydä läpi myllerryksiä ja epätavallisia aikoja ja käytäntöjä jotka vaikuttanee vielä tovin. Sen keskellä nähdään, että onko tuhkasta noussut uusi hehkuva SaiPa ja täysin uudelleensyntyneellä otteella. Tähän itse luotan ja aistin, että uusi lehti on kääntymässä ja ehkä tosiaan ollaan lähivuosina todistamassa sitä SaiPan ekaa mitalia modernilla liiga-ajalla, mieluiten kirkkainta mahdollista, mutta ehkä nyt ei huuruilla liikaa. Vaikka mieli tekisikin. Mukavaa silti huuruilla, näin upeasta jutusta. Pitkästä aikaa.

Kiitoksia SaiPa.

Sydämellä aina mukana, vaikka välillä kaukana.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle

Tarina Jarnosta ja Jarnon uudesta autosta! Katso kuva!
Huomion arvoista on se, että SKA olisi halunnut pitää Jarnon riveissään ja myös 4 muuta KHL joukkuetta oli kiinnostunut miehen palveluksista. Mutta perhe vei voiton, hieno mies ei voi kuin arvostaa!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jarno palkitsi itsensä seitsemän vuoden KHL-uurastuksesta hankkimalla laatuajoneuvon, mutta tässäkään asiassa ei lähtenyt mopo keulimaan. Hesarin jutun mukaan Jarno "siirsi Audi Q7:n myyntilistalle ja osti 450-hevosvoimaisen Mercedes-Benzin CLS:n Saksasta". SaiPan palkalla kun pitää isoa perhettä elättää, niin menot täytyy sovittaa tulojen mukaan.
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy