Jarmo Myllys, toinen jalka haudassa?

  • 3 233
  • 21

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lengendaarinen maalivahti Jarmo Myllys on tulossa ensikaudella Espooseen. Henkilökohtaisesti olen vahvasti sitä mieltä, että Pietarinkadun Oilers olisi osuvampi osoite ikälopulle veteraani kiekkoilijalle. Siis koska Myllys on viimeksi ollut hyvä ja luotettava?? Vuonna 4?

Mielestäni Myllyksen paikka ei enää pitkään aikaan ole ollut maajoukkueen riveissä. Korkeintaan voi heilua palkintopysti kädessä hirveessä kännissä joukkueen "maskottina" niinkuin Tammi teki. Että näin.

Saa olla eri mieltä.
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Originally posted by Pertti Keinonen
Olikohan tämä vitsi vai mikä? Oletko seurannut yhtään Elitserienin käynnissä olevia play-offeja?

Faktahan on,että Ruotsin liiga vastaa Suomen kolmos divaria, joten ehkä Myllykselläkin on ollut jotain mahdollisuuksia...
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko kellään tietoa, joutuiko Myllys loppujen lopuksi itse maksamaan pääsystään SM-liigaan? Meinaan vaan,että on varmaan tullut kalliiksi... = )
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siis kuinka vanha Jamo olikaan...? 50? No mutta kyllähän Jarmoon kannataa luottaa. Ei ikä mitään merkitse. Jutila takaisin!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ikä on edelleen vain numero. Kaikki on täysin ihmisestä itsestään kiinni, pysyykö huipulla vai ei. Jos on tarpeeksi motivaatiota ja kroppa pidetty huipputreenin avulla nuorekkaana, niin kaikki on mahdollista. Jos joku on toista mieltä, niin menkää kysymään vaikkapa George Foremanilta.
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No juu.. onhan se näinkin.. epäilenpä kuitenkin että Jarmo tuskin ihan hirveää himo-treeniä on vetänyt.. Tuskinpa Jarmo enää spagaatiin venyy. Tarkoitan vaan, että itse suosisin nuorempia ja lupaavia maalivahteja vanhojen kehäraakkien sijaan.
 

yamma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Luojan kiitos et sitten ole Mickey minkään seuran opelaajavalinnoista vastaamassa. Katsos nyt nuorisokeihäs hieman huippumolareiden ikää ja tule sitten selittään kuinka kannattas pelata nuorilla.
Myllys on yhä Suomen ja Euroopan eliittiä maalilla ja tämä loan heitto on naurettavaa provokaatiota. Hankkios elämä!
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Mielestäni Jarmo Myllys ei maajoukkueessa ole pelannut kokonaisuudessaan niin hyvin kuin hänen maineestaan voisi kuvitella kuin -95 MM-kisoissa. Katkerimpana pettymyksenä mainitsisin Suomi-Venäjä välierän Naganossa jossa Jamo ei yksinkertaisesti pystynyt torjumaan yhtään Pavel Buren neljästä läpiajosta, joista kolme oli identtisiä. On Jamo hyvä maalivahti en minä sitä väitä mutta hänellä on mielestäni käsittämätön sädekähe ympärillään, jota hän teoillaan ainakaan maajoukkueessa ei todellakaan ole ansainnut. Toivottavasti hän tosiaan tulee Bluesiin tai johonkin liigajoukkueeseen niin häntä pystyy tosissaan vertailemaan Suomen muihin huippumaalivahteihin. Jos NHL:ssä pelaavia veskareita ei oteta lukuun niin Jamo on ehkä Suomen neljänneksi tai viidenneksi paras maalivahti.
Ei Jamoa enää maajoukkueeseen!!!
 

Vujtek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Originally posted by Cosmos
Katkerimpana pettymyksenä mainitsisin Suomi-Venäjä välierän Naganossa jossa Jamo ei yksinkertaisesti pystynyt torjumaan yhtään Pavel Buren neljästä läpiajosta

Itseasiassa Jamo torjui yhden Buren VIIDESTÄ läpiajosta, sekä myös sitä seuranneen paluukiekon.

Sitäpaitsi ei ehkä ole maalivahdin kannalta maailman mukavin paikka kun ensin pitää seisoskella toimettomana ja aina kymmenen minuutin välein maailman paras maalintekijä pääsee yksin läpi.

Eikä noita Buren läpiajoja muutenkaan paljon torjuta.
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Venäjän voittomaalikin siinä matsissa oli enemmän kuin torjuttavissa...mutta turha sitä on yhdestä matsista kinastella. Tarkoitin vain että Jamo kokonaisuudessaan ei ole noussut yhdessäkään turnauksessa (lukuunottamatta -95 MM-kisoja) sille tasolle mihin uskoisi kun kuuntelee hänen hehkutustaan. Hänestä vain on sellanen kuva Suomessa että Jamo pitää Ruotsissa yksin Luulajan joukkuetta pystyssä ja Jamo pelaa suunnilleen joka toisessa ottelussa nollapelin ja Jamo tekee vielä aina välillä maalejakin siinä välissä.
Toivon tosiaan että hän tulee liigaan pelaamaan niin nähdään kuinka hyvä hän oikeasti on...
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Siis mitä???

Siis oleks oikeesti Mickey heränny koomasta kahdenkymmenen vuoden jälkeen?

Eiköhän Myllys ole tämänhetkisistä Suomalaisvahdeista kaikkein arvostetuin pitkällä aikavälillä, ja Eliteserienin parhaita maalivahteja?

Ja eikös Eliteserien ole kuitenkin lähinnä SM-liigaa tasoltaan, ellei jopa hiukan parempi.

Sai olla eri mieltä. Minä olen. Täysin.
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mustien aukkojen kuningas

Se,että on elitserienin paras maalivahti ei todellakaan kerro mitään, sillä kaikki Ruorsin maalivahdit ovat mustia aukkoja.:D
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Kiekko-Antti

Kyllä se Myllys Espooseen tulee. Sopimuksesta tedotetaan varmaan huhtikuun alkupuolella. Pakkohan tota kausikorttimyyntiäkin on vauhdittaa!

En lähde spekuloimaan kuinka hyvä Jamo on! Luulen, että on ainakin Draperia parempi. Ja toivottavsti pystyy pelaamaan samalla tasolla kuin viime pelissä. Pelasi tosi hyvin. Toi taso riittäis ainakin mulle!

Draper lähtenee Tihonovin mukana Sveitsiin Langauhun! Langausta tänne Suomeen siirtyy eräs suomalainen joukkueessa pelaava pakki. Monet tietävätkin varmasti kuka!
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Mickey puhuu Lapasen suulla

Tuo Pietarinkadun Oilers Jamon osuvimpana osoitteena kuuluu vuoden oivalluksiin.

Jotkut pelaajat eivät kertakaikkiaan vakuuta sitten millään, vaikka tilastollisesti jnejne voisi meriittiä löytyäkin. Aivan kuten Claptonkin on mielestäni keskinkertainen kepittäjä siitä huolimatta että moni 'asiantuntija' ja historia yrittävät muuta todistella, eivät monien hyviksi tunnustamat kiekkoilijatkaan saa juuri mitään arvoa silmissäni.

Myllys on yksi näistä. En haluaisi nähdä häntä suosikkijoukkueeni, kuten esim. maajoukkueen luukulla ikinä, yhdessäkään pelissä. Mies pomppii sinne tänne, on liian pieni, hänellä on liian suuri ego taipumuksiinsa nähden, eikä hän ikinä pysty hyvään kauteen, tai turnaukseen, muutakuin Elitserienissä tai jossakin 'ranskassa'. MM-, Olympiaturnaukset sekä SM-liiga play offeineen ei ole Jamon maailma. Hänelle ne ovat liian vaativia, tai häneltä puuttuu joitain ratkaisevia ominaisuuksia joita kyseisissä skaboissa tarvittaisiin.

Suosittelisin Myllykselle Ruotsissa pysymistä uran loppuun saakka, koska hän on sikäläisissä kaukaloissa selvästi kotonaan. SM-liigaan en lähtisi hakemaan mahalaskua uran päätteeksi, vaan minkäs teet jos Salonoja latoo euroja tiskiin vastustamattoman pinka.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Päivän IS

Iltiksestä: "Myllys antoi ymmärtää että neuvottelut uuden seurajoukkueen kanssa ovat vain viimeistä silausta vaille valmiit. - ilmoitan asiasta heti alkavalla viikolla, hän ainakin lupasi."
 

PIISPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vai että on Myllyksellä toinen jalka haudassa!? Onkohan täällä mukana yhtään sellaista, joka olisi seurannut tämän kauden Elitserienin pudotuspelejä? Luleå rimpuili Djurgårdenia vastaan yhden voiton viidessä pelissä ja venytti kaksi tappiopeliäkin jatkoajalle. Tämä siis otteluparissa jossa tasoero oli lähestulkoon samaa luokkaa kuin kotoisissa TPS-Pelicans "väännöissä" (tosin Luleålla muutamia tähtihyökkääjiä, mutta joukkuetasolla ero oli valtava).
Käytännössä ainoa syy, miksi Luleå pääsi näinkin pitkälle oli nimenomaan Jarmo Myllys, joka teki uskomattoman hyvää työtä. Mm. toisessa jatkoajalle päätyneessä ottelussa mies torjui puolenkymmentä täysin varmaa maalipaikkaa, ennenkuin kiekko lopulta survottiin väkisin sisään. Luleå taas ei juuri päässyt käymään punaviivan tuolla puolen.
Ikäänkään ei kannata kiinnittää liian paljon huomiota. Jos Tuomi osaa käsitellä Myllystä oikein, kohenee Espoon maalivahtitilanne Myllyksen myötä huomattavasti. Lisäksi Bluesille ei varmaan tee imagomielessäkään kovin pahaa saada joukkueeseen mukaan tällaista persoonaa.
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähettänyt käyttäjä Monte-Cristo
Aikamoista trollausta Mikiltä. Antakaa miehen (hiiren?) hölistä omiaan, perustelujakaan ei juuri löydy.

Juu. Kysehän oli siis minun henkilökohtaisesta mielipiteestä, ei mistään yleismaailmallisesta totuudesta. Ole siis ihan rauhallisin mielin. En pilaa sinun harhaluulojasi.

P.s. Mies.
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
Viestin lähettänyt käyttäjä Mickey

Mielestäni Myllyksen paikka ei enää pitkään aikaan ole ollut maajoukkueen riveissä. Korkeintaan voi heilua palkintopysti kädessä hirveessä kännissä joukkueen "maskottina" niinkuin Tammi teki. Että näin.

Saa olla eri mieltä.

joo, no, en sano myllyksestä mitään, mutta toi tammesta ollut juttu sai hyvät muistot pintaan.
tosiaan joo, sitä oli kyllä ihan hauskaa seurata, kuinka "taisto" riehui joka välissä mestaruuspokaalin kanssa ja taisi olla kaikissa bileissä aika kovassa tuiskeessakin.
kyllä tammen uralle monta sankaritekoa mahtuu, esimerkiksi neuvostoliiton 2-1 kumoon torjuminen suomen voittaessa ensimmäisen olympiahopeansa....
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
No Jamosta, spagaati varmasti kyllä vielä onnistuu. Ihan vakavissaan, jos mies olisi tulossa vain jäähdyttelemään osoite olisi SapKo eikä Blues.

Ei ole Jamo enää Suomen ykkösveskari, ei ole ollut pariin vuoteen, mutta on kyllä edelleenkin SM-liigassa yksi parhaista. On se kyllä kumma, että noilta häkkäreiltä muistetaan jälkikäteen aina vain ne huonommat pelit. Mielestäni kyllä Jamolla oli maajoukkuetasollakin niitä huonompia pelejä huomattavasti vähemmän ja harvemmin kuin Kettererillä ja Seulanderilla, jotka kai lähinnä kisaavat saman aikakauden parhaan suomalaisen maalivahdin tittelistä.

Se mitä tuolta Ruåtsin puolelta on kuulunut, on Jamo edelleenkin parhaimmillaan aivan maaginen. Elitserienissä käsittääkseni pelaajat ovat suunnilleen samaa tasoa kuin meidänkin liigassamme, pelityyli on vain jostain syystä jämähtänyt tuonne 80-luvulle. Maalivahdin hommiin se ei juurikaan vaikuta.

Siltikin, vaikka Jamo onkin hyvää liigatasoa oleva maalivahti, niin olisipa Blues laittanut viidesosan noista rahoista hyvään maalivahtivalmentajaan ja tehnyt Oksasta itselleen huippumolarin moneksi moneksi vuodeksi. Onkohan sen HK:n sinisen hinta liian korkea kun täytyy tommoseen hakata ylimääräisiä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös