Jarkko Ruutu – Jokeri

  • 996 556
  • 3 184

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin on Rudi pinnoja tehnyt kyllä.

Luistelun ja ajoituksen kanssa näyttää Rudilla olevan pientä häikkää. Tossa TPS-matsissa on ollut aika monessa tilanteessa pahasti myöhässä omassa päässä. Ajoitus on ollut hänellä kyllä yleensä aina kohdallaan, joten hieman ihmettelen kyllä.

Pisteiden valossa Ruutu on ollut tärkeässä osassa. Eilenkin värkkäsi ultratärkeän 3-1 maalin ihan omin nokkineen. Tuota luistelu- ja ajoitusasiaa mietin itsekin. Aika monessa tilanteessa kundi pyrkii jarruttamaan vastustajaa (ja ottaa jäähyn) sen sijaan että pelaisi jalalla mukana ja pelaisi "rehellisesti". Vaikka Rita onkin kärsinyt eniten Hahlin poissaolosta, näkyy se myös Ruudun pelissä.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Kurinpitoryhmä määräsi Jari Sailiolle kahden ottelun pelikiellon Rudin telomisesta. Ottelun naurettava dumaripari antoi täysin tahallisesta päähän osuneesta kyynärpäästä pitkin hampain kakkosen. Olen ollut jo vuosia sitä mieltä, ettei Tom Laaksosta pitäisi laittaa ollenkaan Jokereiden matseihin dumaamaan. Vahva jokeri-antipatia yhdistettynä ruutu-aspektiin näkyi keskiviikkona tällaisena irvokkaana "tuomiona".
Kuriosastolta täysin oikea ratkaisu.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Edes Ruutu ei saa tosta tilanteesta pelikieltoa.

Noinhan tuota on ennenkin tullut luultua, lähinnä nyt jäähyjen kohdalla.

Ruutu on ollut viime peleissä todella hyvä, hyvää peliä, eikä mitään idjoottimaisuuksia.

edit. SM-liiga: T Ruutu taas? - Ilta-Sanomat No hetihän sieltä käveli vastaan tyylikäs otsikko aiheesta. Aika huvittavaksi alkaa nämä lööpit Rudista mennä.
 
Viimeksi muokattu:

Raippacoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rod Brindamour, Darren Langdon
En ole tainnut kymmeneen vuoteen ostaa kumpaakaan iltatörkyä. Ja taas muistan miksi. Pelitilanteessa ei ollut edes uutisen arvoa, Jarkko meni vapaaehtoisesti ennen varsinaista taklausta jäätä kohti ja taklaaja valitettavasti loukkasi polvensa. Mutta sikamaista tilanteesta ei kyllä saa, tavanomaista Jarkkoa kyllä. Vaikka kuinka inhoan Jokereita, ainoat moitteet saavat tapahtuneesta liioittelijat.
 

VSP73

Jäsen
Kuka kertoi J. Ruudulle vk sitten, että pelaa - älä pidä hametta päällä?

1. Oliko se nyky-yhteiskunnan ns. median "paine"?
2. Oliko se pelaajan itsensä herätys kaiken (missä plussaa ja MIINUSTA)?, vai
3. Oliko se lopulta pehmo Erkka?

Kaikki kiekkoa vähintään 15 v. seuranneet (minä 40+ sitä tehnyt) tietävät J. Ruudun taidot. Molempiin suuntiin. Kulloinkin edustamansa seuran valmentaja ja pelaajakaverit arvioivat tekemisiään. Niistä ei - TIETENKÄÄN - puhuta ulos. Kaikki kuitenkin muodostavat mielipiteen mielessään. Se sinänsä niin luonnollista kuin olla voi.

Halutessaan Jarkko Ruutu on ääritaitava kiekollinen.

Halutessaan Jarkko Ruutu on kaukaloiden kenties neitimäisin kyykkijä, kalastelija, näyttelijä, valittaja, jne.
 

Kelloseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pääkaupunki ja maajoukkue
Ruutu on jo nyt ylittänyt pisteissä sen mitä arvelin kauden alussa hänen koko kaudella saalistavan. Tällä vauhdilla Rudi tekee yli 30 pisteen kauden.

Täsmälleen samassa tahdissa kuin viime visiitillään SM-liigassa. Mikäli keskittyisi enemmän pisteiden tekoon ja se olisi roolina siihen suhteutetulla peliajalla, niin hätyyttelisi varmasti liigan kärkeä.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Suruaika | Jarkko Ruutu | Image.fi

Hieno kirjoitus joka osoittaa että on olemassa ainakin yksi HIFK-kannattaja, joka näkee asiat asioina ja myöntää oman naiivisuutensa kun puhutaan henkilöstä Jarkko Ruutu. Itse tuskin olisin samaan pystynyt.

Näin. Tuo kirjoutus kiteyttää Ruudun persoonan ja pelaajaroolin varsin onnistuneesti ja julkaisun arvoa lisää se, että kyseessä on asenteeltaan tyypillinen IFK-fani, joka on puolestaan entinen ruutufani ja nykyinen Ruudun inhoaja.
 

janneha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hesarin rimanalitus

Olipa taas ihana juttu herrasta nimeltä Jarkko Ruutu. En kuulu kaverin faniryhmään mutta jonkinlainen journalistitaso pitäisi olla myös maamme suurimmalla lehdellä.

Jokerit-Lukko pelin kuulemma ratkaisin kyseisen herran teatraalisesta kaatumisesta annettu jäähy. Muuten hyvä mutta estämisen kohteena oli Riku Hahl - loistavaa "Helsingin" Sanomat!

Kivimäet taitavat sekoilla jo toisessa polvessa kyseisen lehden palstalla vai muistanko väärin?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Heh

onhan se hienoa että Jarkko Ruutu on vihastuttanut/ihastuttanut ihmisiä ympäri maailman jo 1990 luvulta 2010 luvulle. Tässä esimerkki.

Eilen Lukko pelissä oli hauskaa seurata suht lähellä istunutta Raumalaista herrasmiestä joka kiihtyi lähes aina kun Ruutu tuli jäälle. Tämä vanhan Lukko fanipaidan omistanut heppuli meinasi tukehtua poppareihin ,kaataa limut syliinsä, jne jne kun Ruutu taklasi, kaatuili, purnasi, luisteli tai oikeastaan mitä vaan.

Kun ottelu loppui kävelin tämän heppulin takana kun hän yht äkkiä sanoi kavereilleen " Gyl Gyl, muistatteko kun Ruutu veti sen Jagrin ja sekoitti täysin Tsekkien pasmat, tuuleteltiin ihan kybäl silloin..." :)
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tosi positiivinen juttu Rudissa on myös se, että hän vie median huomion muista pelaajista itseensä, jolloin muut saavat olla suht. rauhassa. Tulee mieleen Prongerin kiekonvarastamiset, ainoana tarkoituksena viedä huomio pois alisurittajista, tässä männävuonna playoff finaalissa...
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Kyllä sä oot niin pelle. Taas ei pää kestänyt vieraspelissä. Täysin turhaa selittää tuomareista hei.

Ei tätä tyyppiä voi peluuttaa pudotuspeleissä. Se on varma tuho joukkueelle, niin kuin naapurissa nähtiin työsulkukaudella.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Täysin Dr. Jekyll / Mr. Hyde. Välillä jäätävän älykästä kahden suunnan pelaamista, rankkariratkaisuja. Vastapainoksi vittumarkoilee, on yli-aggressiivinen tai kävelee vastustajan ansaan. Joka jengi, tuomari tietää kaverin, turha tehdä asiaa heille vielä helpommaksi. Tosin: mitä JOS muuttuu täysin pudotuspeleissä...ehkei sittenkään, koska täähän tavallaan on pudotuspeli ylitöiden välttämiseksi.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Joka jengi, tuomari tietää kaverin, turha tehdä asiaa heille vielä helpommaksi.

Kekäläinen tiesi tämän, mutta jääräpäisesti meni laittamaan yli 200 tonnia tähän mätään omenaan. Kekäläinen tiesi, että Jarkko Ruutu on tuomarien vihaama ja tulee saamaan helposti jäähyjä.

En muista Virmaselta yhtäkään näin typerää hankintaa.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Jakella ei jostain syystä kestä sipuli yhtään SM-liigassa. NHL:ssä Ruutu oli rotta muiden joukossa mutta Suomessa hänellä on ilmeisesti jonkinlainen pakottava tarve olla huomion keskipisteenä ja varastaa show itselleen.

Jaken kasetin kestävyys ei kyllä lupaa hyvää pleijareita ajatellen, jos nyt sinne edes päästään.
 

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
Mitäs se Jarkko on tällä kertaa tehnyt?

Pari jäähyä todella tyhmään paikkaan...

08:55 Juhani Tyrväinen - polvitaklaus 5 min

10:30 Jarkko Ruutu - poikittainen maila 2 min
11:35 Vili Sopanen 3-1 YV2 VT

13:03 Jarkko Ruutu - korkea maila 2 min
13:50 Ilkka Pikkarainen 4-1 YV2 (Justin Hodgman, Radek Smolenak)
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Pari jäähyä todella tyhmään paikkaan...

08:55 Juhani Tyrväinen - polvitaklaus 5 min

10:30 Jarkko Ruutu - poikittainen maila 2 min
11:35 Vili Sopanen 3-1 YV2 VT

13:03 Jarkko Ruutu - korkea maila 2 min
13:50 Ilkka Pikkarainen 4-1 YV2 (Justin Hodgman, Radek Smolenak)

Näitkö nämä jäähyt?

Poikittainen maila ei millään tavalla omasta mielestäni täyttänyt poikittaisen normeja. Korkea maila tuli siitä, että Pelicans pelaaja itse löi Rudyn mailaa alhaalta päin josta sitten tulikin omaan kupoliin. Viimeinen jäähy oli estäminen jossa Rudy esti maalivahtia joka tuli maalivahdin alueelta suoraan alle jonka takia Rudy osui Kuuselaan(maalivahti).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös