Jarkko Nieminen kaudella 2006

  • 95 164
  • 685

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Jarkolle käymässä taas tutusti? Nadal johtaa toista erää 5-4 ja syöttää erävoitosta.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Niinhän siinä vain kävi että 4-1 johto vaihtui 4-6 tappioksi. Juuri se viimeisen niitin lyöminen erottaa Jarkon maailman huipuista. No vielä on erä aikaa, toivotaan että Jarkolla paukut riittää ja tekisi näin perjantai illalle kovan pommin.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Master Chief kirjoitti:
Jarkolle käymässä taas tutusti?

Ei mennä taas tälle linjalle, Porttilahan saa muuten paskakolumneihinsa lisää materiaalia. Pahalta tosin näyttää, sitä ei voi kieltää. Kolmannen erän alkuun Nadal mursi heti Jaken syötön. Mutta muuten peliä ei kannata kommentoida kun ei sitä näe. Katsotaan ja jännitetään loppuun.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Jakke hukkasi Nadalin syötössä 40-0-johdon.


edit: ja hukkasi vielä neljännekin murtopallon ja menetti lopulta pelin. Nyt taisi selkäranka nitkahtaa.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Jöö

Aina sama homma... aina aina aina...
Kun Nieminen johtaa staraa vastaan, hommat kääntyvät vauhdilla ja sitten tuleekin tappio...

Aina... ainanainaainaina...

2. Laki (Niemisen)
Jos nyt ollaan voitettu tasokas pelaaja niin seuraavalla kierroksella poikkeuksetta hävitään huonommalle.

Mitenkään Niemistä väheksymättä kuitenkaan.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Mane kirjoitti:
edit: ja hukkasi vielä neljännekin murtopallon ja menetti lopulta pelin. Nyt taisi selkäranka nitkahtaa.

Erät 1-1 ja geimit nyt yhteensä 12-11 Nadalille. Heitettäiskö tää tyypillinen suomiasenne nyt olan yli ja ollaan vaikka niin kuin ruotsalaiset - uskotaan omiin vaikka tilanne olisi 1-5? Kaikki on auki vielä, Jarkko taistelee & koko Espanja tärisee!

EDIT = Nadal vei Niemisen syötön toisen kerran ja ratkaisi toisella ottelupallolla ottelun itselleen 2-1 (4-6, 6-4, 6-3). Se oli niin lähellä, mutta ei niin ei. Hieno taistelu Jarkolta tappiosta huolimatta, myrskyvaroitus Ranskaa silmällä pitäen on annettu! Pää pystyyn Jake!
 
Viimeksi muokattu:

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Taas sen vanhan totuuden suomalaisista urheilijoista pääsee sanomaan: EI KESTÄNY PÄÄ!

Taisi olla Nadalilla pientä asennevammaa ja alkoi vasta pelaamaan 0-3 tilanteessa. No ei se mitään. Uutta matoa koukkuun ensi viikolla.
 

M10

Jäsen
JWill kirjoitti:
Taas sen vanhan totuuden suomalaisista urheilijoista pääsee sanomaan: EI KESTÄNY PÄÄ!

Hyvähän se JWillin sieltä päätteen takaa on caps lock pohjassa laittaa, ettei kestänyt Niemisen pää. Yleistäminen on maailman helpointa.

Täytyy nyt kuitenkin muistaa, että vastassa oli maailman tämä hetken paras massakenttäpelaaja, eikä ole ihme, että Nadal voitti Niemisen. Se, että Jarkko johti jossain vaiheessa ottelua selvästi on vain uskoa luova asia. Sitä ei sovi kääntää moiseen dissaamiseen.

Uskon, että Jarkko sai tuosta ottelusta jälleen itseluottamusta lisää ja pian maskulainen murtautuu maailman TOP20:een.
 
Nadal on voittanut massakentillä 56 matsia putkeen. Nyt olisi ollut hienoa päättää tämä putki ja saada nimensä historiankirjoihin, mutta ei vielä tällä kertaa. Kuitenkin Niemisen pelissä on nyt sellaista tekemisen meininkiä, joka on ilo seurata. Perustaso paranee kaiken aikaa ja kun hyviä päiviä sattuu yhä useammin, niin nousu nousu top20:iin ja vaikka 10:iin on odotettavissa.
 

JayV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivotaan todellakin, että sinänsä hyvä suoritus Barcelonassa lisää Jarkon itseluottamusta eikä käy toisin päin. Tappio johtoasemasta Nadalille oli kuin vanhan kertausta, ja nämä demonit voivat Jarkkoa rassata henkisesti.

Tappio Nadalille massakentällä ei ole tietenkään mikään häpeä, mutta harmittavalla tavalla se tuli.

Muuten Jarkon pelitaso paranee tasaisesti koko ajan, niin kuin ranking sen myös osoittaa. Tällä tasolla pysyminen ja parantaminen vaatiikin sitten sen, että kovia vastustajia ei voiteta vain satunnaisesti, mutta melko säännöllisesti.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Nieminen Munchenissä, BMW-Open - 380 000$.

Jake on sijoitettu Munchenin kisassa kolmanneksi. Hän voitti kisan avauskierroksella ensimmäistä kertaa urallaan Romanian Andrei Pavelin (116) 7-6, 7-6 - tiukkaa siis oli mutta hienosti tie-breakit kotiin ja seuraavalle kierrokselle. Keskiviikkona vastaan tulee isäntämaan Alexander Waske (91), keskinäisiä otteluita Nieminen johtaa 1-0. Tämä ottelu pitäisi kanssa hoitaa varmasti.

Munchenin kisa alkoi erittäin ihmeellisesti, sillä sijoitetuista peräti 6 tippui heti avauskierroksella! Jarkko on siis enää O. Rochuksen kanssa ainoat sijoitetut pelaajat, jotka jatkavat urakkaansa. Rochus on sijoitettu vielä kaikenlisäksi eri puolelle kaaviota, kohtaaminen mahdollista ainoastaan finaalissa. Jarkolle olisi tästä kisasta siis luvassa helpohkoja pisteitä, jos peli kulkeen - joka tietää nousua rankingissa. Kvartseissa vastaan tulee jos Waske kaatuu voittaja ottelusta J.Monaco (ARG-110) / R.Vik (CZE-79). Kaavio kokonaisuudessaan nähtävissä täällä: http://www.atptennis.com/en/common/TrackIt.asp?file=/posting/2006/308/MDS.pdf

Avaimet kisavoittoon ovat siis hyvät ja siitä napsahtaisi 175 pistettä, tällä Nieminen nousisi jo sijalle 13 rankingissa. Toivottavasti peli kulkee, sillä Muncheniin täältä Itävallasta missä asustelen on matkaa vain 110km, jos finaalipaikka aukeaa paikalle on mentävä! Mutta kierros kerrallaan eteenpäin.
 

Nahkaparturi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiseeraan TuToa
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Jarkkohan pisti taas tie-break-tilastoaan paremman näköiseksi. Voi olla, että siinä katkesi samalla Wasken selkäranka, ja Jarkolle helpompi toinen erä.
 

timosusi

Jäsen
Nahkaparturi kirjoitti:
Jarkon tie-break-tilasto parani jälleen ja se on tällä hetkellä 12-6. Yli kymmenen katkaisupeliä pelanneissa Jarkko on kolmantena. Federer johtaa (13-2) ja Paul Henri Mathieu on toisena (9-3). Tässä lista kokonaisudessaan: http://sports.si.cnn.com/default.asp?c=cnnsi&page=tennis-m/stat/atp-tiebreak-records.htm

Jarkko on selvittänyt kolmanneksi parhaiten vastustajan murtopalloja. Muitakin faktoja löytyy täältä: http://www.atptennis.com/en/players/matchfacts/

Ja sieltä sitten yksi tie-break lisää vyölle. Wasken ykkönen paukkuu paljon paremmin ruutuun mutta ei pärjää silti.

Nyt on kyllä tärkeä kuukausi menossa Niemisellä, tästä turnauksesta voisi olla kohtuu kivuttomasti hyvät pisteet otettavissa ja sitten on kaksi Masters-kisaa ja GS putkeen. Määräytyy lista-asemat aika pitkäksi aikaa.
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Ehdin nähdä! (Jarkko kaksi ässää yhteen syöttövuoroon).

Kaikki merkit viittaavat nyt siihen, että Jarkon listasijoitus alkaa jatkossa numerolla 1.

Ja voitto erin 7-6, 6-3.
 
Viimeksi muokattu:

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno homma, että Jakke voitti. Eka erä meni taas tie-breakkiin, kyllähän se Jarkko näyttää osaavan hoitaa juuri nuo tie-breakit himaan. Toki muutkin erät ilman tie-breakkeja. En ole tutkinut tuota Münchenin turneen kaaviota, joten asiasta tietävät kertokaas kuka on Niemisen seuraava vastustaja ja koska kyseinen matsi pelataan?
Toivottavasti menee tässä turnauksessa loppuun saakka..
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
wilberto kirjoitti:
En ole tutkinut tuota Münchenin turneen kaaviota, joten asiasta tietävät kertokaas kuka on Niemisen seuraava vastustaja ja koska kyseinen matsi pelataan?

Robin Vik (ATP ranking 79) on seuraava vastus. En ole varma mutta uskoisin, että matsi on vasta perjantaina.

Eikä sieltä tuon jälkeenkään ole mitään mahdottomia vastuksia tulossa. Oman nykyisen tason pitämällä ottelusta toiseen Jarkko on todella lähellä uransa toista ATP-turnausvoittoa. Muutama rankingissa Jarkkoa edellä oleva pelaaja ei enää tällä viikolla pelejään jatka/ei ylipäänsä pelannut ja se tarkoittaa sitä, että Nieminen saattaa olla jopa sijalla 13 ensi viikon alussa!
 

Sarme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
wilberto kirjoitti:
En ole tutkinut tuota Münchenin turneen kaaviota, joten asiasta tietävät kertokaas kuka on Niemisen seuraava vastustaja ja koska kyseinen matsi pelataan?
Robin Vik, pelataan huomenna tai perjantaina. Semeissä tulee vastaan VLIEGEN, Kristof BEL, HERNYCH, Jan CZE tai KOHLSCHREIBER, Philipp GER.

Kaavio eilisen tilanteen mukaan: http://www.bmwopen.iphitos.de/_inews_/files/1146590659-11170/MDS.pdf
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Yepaa. eka erä 7-5 Niemiselle...ei menny edes tie-breakiin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös