Jarkko Immonen palaa JYPiin

  • 219 380
  • 740

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Onhan Jarkko Immonen kaikilla mittapuilla tähtipelaaja tämän päivän SM-liigassa ja tämän hankinnan kohdalla voidaan varmasti ilman oman pesän glorifiointiakaan todeta että pelaaja olisi kelvannut mille SM-liigajoukkueelle tahansa ja olisi todennäköisesti jokaisessa SM-liigajoukkueessa ykkössentteri. Kauden kovimmaksi sainaukseksi tämä tekee nimenomaan se, että Immonen palaa JyP:iin, koska on kuitenkin selvää että JyP:ille tämä hankinta on astetta suurempi, kuin isoille SM-liigajoukkueille. Tämä yhtään ja milliäkään JyP:in resursseja vähättelemättä tai muiden resursseja liiottelematta. Kaiken kaikkiaan miellyttävä uutinen!
 

Vertical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vilipittömät onnittelut Jyväskylän suuntaan! Te sitä ykkös-sentteriä enemmän tarvitsitte. Aivan uudella mielenkiinnolla voi lähteä syksyisiin Kärpät-JYP peleihin.

Mukavaa saada näin kova paluumuuttaja Sm-liigaan joka eittämättä lisää koko liigan kiinnostusta, hieno homma!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
...Sen jälkeen tuleekin pitkä liuta ynnä muita, kai niistä pari ketjua saa ainakin jarruksi jos ei muuta. Myös maalivahtiosasto on kunnossa sikäli mikäli Sinkku pysyy terveenä. Puolustus onkin tällä hetkellä Jypin murheenkryyni, kuvaavaa lienee se ettei Jypin pakeista yksikään mahtuisi tällä hetkellä Kärppien kolmeen pelaavaan pakkipariin.

Kaksi viimeistä toteamusta pitää kutinsa, itse en vielä etukäteen pahemmin juhli, sillä tuo puolustus epäilyttää suht pahasti. Toisaalta ainakin Mäntymaa on esittänyt harjoituspeleissä erittäin lupaavia otteita. Mutta mitäs sitten tehdään, jos vaikka Niskavaara loukkaantuu? Puhumattakaan Sinkusta...

Tuota sen sijaan en allekirjoita, että loput hyökkääjistä on pelkkiä "ynnä muita". Esimerkiksi (luultavasti) kolmosketjun sentterinä pelaava JP Hytönen nakutti kuitenkin viime kaudella 28 pistettä ja merkkautti muuten (muistaakseni) myös JYP:n sen kauden parhaan +- lukeman. Ei ihan turha kaveri siis, ja toivottavasti / luultavasti pelannee tulevallakin kaudella samojen tuttujen miesten keskellä. Sentteriosasto onkin, mikäli Immoselle ei sitä NHL-kontraktia tule, joukkueella todella hyvässä kuosissa, kun myös Vänttisenkin (viime kaudella 25p) voi keskelle sijoittaa.

Sori melkoinen offtopic, mutta oli pakko puuttua. Ei tässä jokatapauksessa malta kauden alkua odottaa, viimeistään nyt Jaken saavuttua se on selvää! Onhan tämä meille JYP-faneille nannaa, kun joukkue on ainakin paperilla kovin moneen vuoteen. Pieni pelko kuitenkin persiissä; jos kausi floppaa, kuinka rankat ovat taloudelliset tappiot... Jäitä hattuun siis
 

Kaivanto

Jäsen
Uskomaton värväys, jos huhut liksasta pitävät paikkansa. Jypillä on kiinnostava joukkue ja tilinpäätös.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Mukavaa saada näin kova paluumuuttaja Sm-liigaan joka eittämättä lisää koko liigan kiinnostusta, hieno homma!

Todellakin näin, hienoa nähdä suomalainen huippusentteri takaisin liigassa. Nyt vaan koko maakunta kannustamaan paikalle halliin niin taloudellinen puoli pysyy tasapainossa.
 

Jeppe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit / Anaheim Ducks
Jeps, hieno hankinta. Onnea siitä!
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Mahtawa uutinen, kerrassaan LOISTAVAA! :)

Onnea JYP-fanit! Nyt perkele täyttäkää Hippos!
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Menee vähän hiusten halkomiseksi, mutta supertähtiä ovat olleet mm. Olli Jokinen ja teilläkin pelannut Michael Nylander yms. Immonen on kyllä sitten heittämällä liigan tähtipelaaja, tästä ei liene mitään epäselvyyksiä. Mies on tämän hetken liigan yksi parhaimpia pelaajia, eikä sekään ole varmaan monien mielestä väärin. Ehkä sitten käsite eroja tjms. eikä antipatioita Tampereen Kärpällä.

Joo, eittämättä luettelemasi pelaajat ovat supertähtiä. Mutta montako tuon tason pelaajaa alkavalla kaudella Sm-liigassa tai koko Euroopassa? Lock-out kaudet ovat asia erikseen. Silloin on tarjolla Eurooppaan hieman eriluokan pelaajia kuin mitä tällaisilla "normaaleilla" kiekkokausilla.
 

(Le)Cavalier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TPS,Pelicans,Detroit
HIENOA jyppi!!! Loistavaa että nyt on todella satsattu joukkueeseen ja lähdetään hakemaan menestystä riskillä.
Toivon että yleisö löytää myös hallille ja tukee jypin yleisö ystävällistä siirtoa, viihdyttää katsojia...
Kun olen seurannut jypin rosteria niin täytyy sanoa että hyvältä näyttää,varsinkin jos D. Helminen on puoliksikaan niin hyvä kuin jypin porukka on hehkuttanut. Ainut heikkous jypissä on mielestäni puolustus mutta Sinuhe Egyptiläinen paikkaa sitä kyllä aika hyvin (kai se jatkaa jypissä?)
(Alatalo olisi ansainnut jypissä vastaavan joukkueen)
 
Viimeksi muokattu:

DrAvalanche

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Epätodellista

Suhteellisen uskomaton tilanne! Kyllä nyt tuon hyökkäyskaluston odotusarvot ennen kauden alkua lyö kaikki ennätykset, kun suhteutetaan aiempien kausien materiaaliin... Muistanpa, kuinka keväällä tuli ihmisten kanssa juteltua hurjimmista huhuista, jotka olivat tuomassa koko Tykkimiesketjua takaisin JYPiin. Silloin suhtautuminen oli itsellänikin luokkaa "just joo, hyvä vitsi..." Ei takeita varmaan menestykseen tietenkään ostamalla saa, mutta silti nyt lienee lupa hieman juhlia! KIITOS!

Tämä vaatii jo radikaaleja toimenpiteitä täältäkin puolelta. Saman tien tänään tehtiin ystäväni kanssa lupaus, että yhtään JYPin kotiottelua ei tällä kaudella mene ohi niin, ettei vähintään toinen meistä olisi paikalla.

Ja jos olen kauden aikana poissa Jyväskylästä, palkkaan naapurin ukon käymään peleissä puolestani...
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnea Jypille! Yksi valovoimainen äijä Suomeen takasin. Tästä kiittää kaikki kotoisen liigan joukkueet. Jyp on ollut Lahdessakin perinteisesti yksi vähiten kiinnostavista joukkueista. Alkavalla kaudella taitaa asiat olla toisin.

Teillä on siellä satsattu selkeästi tähän kauteen. Toivottavasti mitään isompaa floppia ei tapahdu ja pääsette mukaan pudotuspeleihin taas. Siellähän vain taivas on rajana. Meidän seurajohto on vetänyt varovaisempaa linjaa. Mielenkiintoista nähdä minne organisaatioiden nuolet osoittavat parin kauden päästä.
 

nikozwan

Jäsen
Helvetin kovan pelimiehen nappasi JYP ja siitä onnittelut. Itse uskon että Immonen on liigan paras sentteri. Olisi mennyt heittämällä minkä tahansa liigajoukkueen ykköseen. Hienoa että mies kunnioitti juuriaan ja palasi Jyväskylään, eikä mennyt esim. Kärppiin kultaa vuolemaan. Näin saadan taas kärkikahinoihin yksi pontentiaalinen porukka mukaan. Kyllä mitali taitaa olla tavoitteena siellä keskisuomessakin.

Nyt vain sitten JYP-fanit urakalla hallille. Itse lupaan Nordikselle ilmestyä kun JYP tulee vierailulle.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
JYP on saanut kasaan aika hemmetin kovan paketin. Toivottavasti tämä myös tuottaa hedelmää! Ihmeellistä, että aidosti lämmittää mieltä jyväskyläläisten onnistuneet siirrot. Finaaleissa tavataan?
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Loistava hankinta! Onnittelut siitä. Jyp on aika yllättävästi onnistunut hankkimaan yhden liigan kovimmista hyökkäyskalustoista. Ehkä Jyväskylässä nähdään tällä kaudella hyökkäyspäässä 90-luvun alun kaltaista menoa.

Ennen kaikkea mukava nähdä, että Immosen kaltainen stara osoittaa seurauskollisuutta. Rahaa olisi varmasti jossain muussa seurassa ollut tarjolla vähintään kolminkertaisesti.

Ei liene syytä vähätellä myöskään Seppäsen panosta. Seppänen ei pelkästään kyykytä. Seppänen suorastaan alistaa ;)
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rahaa olisi varmasti jossain muussa seurassa ollut tarjolla vähintään kolminkertaisesti

Niin varmaan.. Immonen tienasi viimeisellä kaudellaan noin 200 000€. Ja miehen palkka pyyntö on varmasti tuosta noussut. Sinun mukaasi siis Immonen tienaisi vähintään kolminkertaisesti muualla. Joku muu seura on tarjonnut Immoselle siis pitkästi yli 600 000€.. Just just
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Kävin äsken hallilla kattelemassa jypin treenit ja meno vaikutti todella hyvältä.
Dwaipe veti luisteluharjotuksia kokopleksillä ja Immonenkin oli jo mukana. Jarkon otteista huomas että jäätreenit on jääny vähälle kesän aikana, mutta kädet oli aika tulessa kuten ollaan totuttu näkemään ;)

Forsbergia, Louhivaaraa ja Leppästä en mielestäni jäällä nähnyt, miehet siis ilmeisesti lasaretin puolella vieläkin. Toivotaan pikaista paranemista heille.

Koko jypin otteista ja tekemisestä paistoi selkeesti rentous ja se on mielestäni erittäin hyvä asia. Nyt sitten odotellaan 4pvä ensi kuuta pelattavaa harjoituspeliä Bluesia vastaan. Sieltä saadaan jo vähän osviittaa tulevasta vaikka kuten RD sanoi: "hurrikaanipaitojen päätähtäin on kevään ratkaisupeleissä."
Toivotaan että peli on silloin vakaasti raiteillaan ja jyp tahkoaa menestystä.

Alkais se kausi äkkiä!
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Niin varmaan.. Immonen tienasi viimeisellä kaudellaan noin 200 000€. Ja miehen palkka pyyntö on varmasti tuosta noussut. Sinun mukaasi siis Immonen tienaisi vähintään kolminkertaisesti muualla. Joku muu seura on tarjonnut Immoselle siis pitkästi yli 600 000€.. Just just

Eipä tuo 600 000 kuulosta sveitsiläisille tai venäläisille seuroille lainkaan mahdottomalta. En missään vaiheessa tarkoittanutkaan kotimaamme liigaa.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Ei liene syytä vähätellä myöskään Seppäsen panosta. Seppänen ei pelkästään kyykytä. Seppänen suorastaan alistaa ;)
Ei varmaan, ja aikaisemmin Seppänen puhui hallitusta riskistä koskien tätä tulevaa kautta. Nyt on sana hallittu jäänyt takavasemmalle, joten riskillä mennään. Mutta niihän se myöskin on, että yrittänyttä ei laiteta.

Hieno hankinta kaikenkaikkiaan, muuta ei voi sanoa, toivottavasti pelaa edes tulevan kauden täällä keskuudessamme, ja tarjoaa iloja ja suruja suomalaisessa sm-liigassa.
 

Domi666

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja kaikki muutkin Jyväskyläläiset + Calgary
Aika mahtava uutinen oli tämä kuulla. V.I.P-ketju on koossa jälleen. Onko kuinka todennäköistä, että Immonen ei käytä tämän syksyn optiota? Immosen omin sanoin ei kovin tosdennäköistä, mutta kumma on jos ei kelpaa NHL:ään. Luulisi yv:n (joka on ollut ongelma viime kausilla) nyt pyörivän.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei varmaan, ja aikaisemmin Seppänen puhui hallitusta riskistä koskien tätä tulevaa kautta. Nyt on sana hallittu jäänyt takavasemmalle, joten riskillä mennään. Mutta niihän se myöskin on, että yrittänyttä ei laiteta.

Hieno hankinta kaikenkaikkiaan, muuta ei voi sanoa, toivottavasti pelaa edes tulevan kauden täällä keskuudessamme, ja tarjoaa iloja ja suruja suomalaisessa sm-liigassa.

Kuten Seppänen kommentoi, että suurempi riski se olisi ollut takomatta nyt kun oli paikka siihen. Kyllä olisi montaa JYP-fania taas vituttanut, jos esim. Pihlman olisi nähty Bluesin riveissä ja Immonen Kärpissä.

Tämän tasoisten pelaajien hankintaan ei tule pitkään aikaan uutta mahdollisuutta. Sekä Virtanen, Pihlman ja Immonen tulivat takaisin hieman halvemmalla, koska tietävät että asiat toimii JYP:ssa.
 

korvahiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP (Flyers, D)
- Ööh.. eihän tää oo mahollista? Tää on varmaa unta!
- tietenkin tämä on... PIIP

ja siihen loppu tämä osuus. Todekshan tämä on todettava... Voi jösses, en olisi villeimmissäkään päiväunissani tällaista osannut odottaa. Huikea vahvistus ja varma sellainen, riski piilee ainoastaan talouspuolella, mutta Hippos pullistelee ekassa kotimatsissa ja saadaan vauhtia uuden hallinkin suunnittelulle.

BRABRA, ei ota todekseen...
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
No voi pahus. Ilmeisesti Lukon ykkönen ei olekaan enää ykkönen.

Ja saa provosoitua. ;)

Hieno kaappaus jätkiltä. (Rahaa on muuten palanut J:kylässä ihan kiitettävästi.)
 

Erik Loka

Jäsen
Kävin äsken hallilla kattelemassa jypin treenit ja meno vaikutti todella hyvältä.

Juu itsekin tuli tuolla käytyä, ja napsin muutaman kuvankin jotka voisin ehkä jonnekin katseltavaksi asettaa.

Dwight tosiaankin oli jäällä, mutta kaksinkamppailuharjoitteisiin ei osallistunut. Hannus myös mukana.

Kaijomaa (!!!) kikkaili muutaman kerran näyttävästi ja kahvitteli toista puolustajaa aika kivasti. No siitä tuskin kannattaa kuitenkaan riemastua sen enempää.

Immosen kädet näytti toimivan aika näppärästi, toisin kuin Pihlmanin.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Mitenkäs se on jos Immonen lähtisi ensi kesänä NHL:ään, saisiko JYP jälleen korvaukset?
Käsittääkseni ei. NHL-oikeudet voidaan lunastaa Euroopasta vain kertaalleen - eri asia, jos pelaajalla ei ole NHL-optioita ja pelaaja ostetaan ulos sopimuksesta.

Mutta olipa hankinta. Kun vielä 3-4 vuotta sitten ajatteli kesäaikaan toiveikkaana, että "joskus talouden tervehdyttyä mekin signataan kovia nimiä", oli taustalla ajatus, että tuota päivää saisi odottaa pidempään kuin Jeesuksen toista tulemista. Nyt on lyhyen ajan sisään ladottu kahvipöytään niin monenlaista kakkua, että oikein heikottaa - vaikkei potisikaan sokeritautia. Nyt herää kysymys - tarjotaanko sioille helmiä? Toivon todella, että keskisuomalainen urheiluyleisö ymmärtää, minkälainen hankinta JYPiin on tehty.

Positiivinen puoli on yritysmaailman ja JYPin yhteistyön tiivistyminen. JYP on antanut aiempina vuosina muille kokoisilleen joukkueille tasoitusta 200 - 300 000 euroa, esimerkiksi Pelicansille 450 000 euroa. Toivottavasti Immos-mission henki jatkuu myös tulevina kausina ja tämä ei jää ainutkertaiseksi hetkeksi, sillä seuraavien kausien aikana on löydettävä tahtoa ja euroja myös halliongelman ratkaisuun. Toki Immosen tulo on signaali siitä, että kun hanke on uskottava ja hyvin valmisteltu, löytyy sille myös tukea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös