Jari Porttila teki sen taas...

  • 680 551
  • 1 739

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onhan tämän Sporden twitter aivan mahtava juttu. Jo oli aikakin, vois sanoa.
Muutenkin mestari on liekeissä tällä hetkellä kun hiihdon dopingjupakkaa käsitellään oikeudessa.

Mestari on todellakin aivan liekeissä: "Sain mielenkiintoista lisätietoa yhdestä suuremmasta kokonaisuudesta. Sen selvittäminen alkaa nyt" ja eilen "nyt on kameralla todella kova haastattelu!"

Siitä kun Sporde siunasi Twitterin alkoi ihan uusi aikakausi. Kohta kukaan joka on mitään ei voi elää ilman sitä.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tää Porttilan twitteri on kyllä ihan mahtava. Heti kun siitä tulosruudussa kuulin, oli selvää, että huikeaa settiä on luvassa. Sporde raottaa ovea myös yksityiselämäänsä jännittävillä tweeteillä, kuten esimerkiksi tuo M10:n mainitsema lounaspaikka-arvostelu.

Odottelen koska Sporden kirja-arvostelu Remeksen Shokkiaallosta rävähtää näytölle. Sporde on lukenut kaikki Remekset. Sporde on myös mehuissaan Nokia N8 puhelimesta. Huomatkaa, että Sporde on raportoinut kansainvälisenä edelläkävijänä Contador paljastuksensa englanniksi, kun taas kotimaiset hiihtojupakat vedetään ihan suomeksi.

Pari helmeä poimittuna:

"AP write the news that Contador has given 2 positive test, We told it on Friday MTV3 Sports news !"

"Jyväskylä, KRP:n auditorio, info alkaa kohta, vedetään suorana Jarkko Sipilän kanssa."
 

Lugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt on jotain suurta tekeillä. Mestari on ilmoittanut Twitterissä, että joulun alla häneltä ilmestyy urheiluun liittyvä kirja. Tämä menee ehdottomasti Joulupukin toivelistalle. Mitä kaikkea paljastuksia tuo kirja sisältääkään? Vaviskaa norjalaiset, Miran Tepes, älykkökengurut ja kumppanit, Mestari on viimeinkin paljastanut kaikki teidän näinä vuosina Suomen urheilulle aiheutetut vääryydet ja tuo ne nyt päivänvaloon!!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Odotan Porttilan kirjalta paljon sen suhteen, kuinka vankkumattomasti hän vuosikausia raportoi mediassa 1990-luvulla Suomen huippu-urheilun dopingpuhtauden puolesta. Porttilan isällisissä ja lämpimissä haastatteluissa pääsivät mm. ihaillut ja palvotut huippuhiihtäjämme ja huippu-uimarimme vakuuttamaan puhtauttaan, mikä oli testattu useiden kymmenien dopingtestien tuloksina. Erityisesti muistan Porttilan ja Jani Sievisen keskustelut kesäiseltä nurmikolta koskien Sievisen kymmeniin nousseita dopingtestikertoja. Siinä oli meillä huippuhiihtäjiemme tavoin puhdas 1990-luvun suomalainen maailman huippu-uimari. Juuri tuo 1990-luku oli Porttilan kulta-aikaa puhtaan suomalaisen urheilun puolesta vannoneena urheilutoimittajana. Ilman noita nostalgisia 1990-luvun puhtaiden suomalaisten huippu-urheilijoiden haastattelujen muistelemisia Porttilan tuleva kirja jäisi olennaisilta osiltaan torsoksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt on Suomen mäkimiehiä tönitty niin pahasti, että Sporden on todellakin aika ottaa Miran Tepes vakavaan puhutteluun. Jäätävää kolumnia odotellessa...
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Täytyy kyllä sanoa että Sporden twitterin seuraamisen myötä on tullut tarpeettomaksi seurata talviurheilua muista kanavista, varsinkin mäkijoukkuuesta raportoidaan lähes kaikki alkaen aamupalajogurtin sokeripitoisuudesta Ahosen auton moottorin iskutilavuuteen.

Jälleen kerran pieni ihminen on nöyrä Mestarin auringon lämmittäessä ihmiskuntaa
 
Porttilan tuorein kolumni on ihan jumalattoman kuumaa tykitystä. Mieletöntä alistamista koko teksti! Taisi päästä Mr. Normannilta unohtumaan, että Sporde on jatkuvasti etulinjassa valvomassa isänmaan etua.

Voi voi, kolumnisti Normann, saitte juuri vaarallisen vihollisen.
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Etenkin nyt MM-kisojen aikaan kannattaa seurailla Porttilan Twitteriä. Mestari on pääkallopaikalla ja pistää meidän iloksi reaaliaikaista päivitystä eetteriin.

Ehdotin Jannelle 15km murtsikkalenkkiä " otain radikaalia pitäisi tehdä että pää tyhjenisi. Lähes kaikkea on yritetty, mutta mikään ei auta"
about 2 hours ago via web

Veikkauksella avauspäivänä hyvät kertoimet, miesten kaksikko 285 ja naisten 28. Huomenna muhii kova yllätys naisten mäkikisassa !
about 13 hours ago via web
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Mestarin pitäisi kipata suomen kieli kokonaan pois Twitteristä ja käyttää englantia jatkossa mahdollisimman suuren lukijakunnan saavuttamiseksi. Alkaisi puntti tutisemaan ja menisi Tikka Masala väärään kurkkuun näillä kaikenmaailman mr. Norrmanneilla ja muilla ulkomaanpelleillä.
 
Kyllä on nuo porttilan silmäpussit päässy ihan uusiin ulottuvuuksiin.En ollut nähny sen haastatteluja aikoihin ja tänään tulosruudussa pomppas ne silmille.Voi kiesus nuihin pusseihin on täytyny jo tehä töitä ja tosi paljon.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Twitterissä kyllä kovaa tykitystä :D

"You can read my latest BLOCK here : Jari Porttila - MTV3.fi - Urheilu - Blogit "

Tuohan on selkeästi vertauskuvallinen ilmaisu. Onhan nuo Porttilan kirjoitukset tunnetusti melkoisia "järkäleitä". Kivikovia lohkareita täynnä tiukkaan pakattua asiaa.

Ja sana Block tarkoittaa myöskin estettä ja estämistä, ja tämä on vertauskuva sille kuinka Porttila armottomalla työnteollaan ja paljastuksillaan estää Norjalaisten ja muiden epärehellisten huijareiden ylivallan.
 

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Sporde tykittää twitterissäkin oikeaoppisella enklantilla:

JariPorttila Jari Porttila
Gazzetta dello sport writes that IAAF new counsil member Kamali use corruption to get IAAF counsil place and Ilkka Kanerva was pullet out.
1 hour ago
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Ja minä perkele olen mennyt liittymään tuohon joukkoon. Harmi vaan, että tulee noita twiittejä niin tiuhaan, siis yhteensä, että tämäkin helmi on jäänyt näkemättä. Olin varmaan homoilemassa just ...
Tai sitten alkuperäinen tweetti olikin vain tylsästi "Thanks 1001 followers, and coming more...", josta joku forumisti on saanut päähänsä hieman muokata sitä spordemaisempaan suuntaan. Näinköhän tarinamme päähenkilö ymmärtää, että varmaan se 99% noista seuraajista seuraa enemmän tai vähemmän noita oksennuksia läpällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös