Janne Vuorinen – Ässien urheilujohtaja vuoteen 2026 asti

  • 80 118
  • 858

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Mä en ainakaan tiä muutakun sen että varmasti pikku seurat mihin luen myös Ässät nykyään on hommannut kovempia pelimiehiä
Varmasti on hommannut, en sitä kiellä ja en oikeastaan siihen viitannut.
Lähinnä siihen, että kun Viitala ei pelaa, niin valmennus on puusilmäistä ja Davidssonit pitäisi heittää pihalle, mutta kun Viitala pelaa eikä tee maaleja, niin se on ihan paska, eikä sillä ole mitään käyttöä.
Aina löytyy joku, ketä on oikeassa ja tietää paremmin.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Onko kukaan koskaan sanonut, että hankittiin täytepelaaja?
Kai Vuorisella sentään jonkinlaisia henkilöjohtamistaitoja on.
Itsellä ei ainakaan ollut minkäänlaisia luuloja, että hänen ominaisuuksillaan mitään suurta tason nostoa tehdään.

Ojantakasen hankinta ei näyttäytyisi ihan niin tyhmänä, jos Graberille ei olisi tehty jatkoa tai hän olisi osannut pelata laidassa.
Jotain Vuorinen ja valmennus on nähnyt pelaajassa, kun varta vasten tänne haluttiin. Molemmat osapuolet puhuivat seuraavan askeleen ottamisesta. Mutta ollaan tilanteessa, että toi pelaaja olis poppareilla kaikkien ollessa kunnossa. Floppi.
 

kotikoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vuorisen hankinnoista Lefebvre on ollut erinomainen. Kaikki muut, joko ok tasolla kuten Fabre, Riekkinen ja Zabransky. Heikkoja kuten Ikonen, Vanhatalo. Tai floppeja MD JD Ojantakanen.

Ei nyt ihan nappiin toistaiseksi voi sanoa Vuorisen onnistuneen hommassaan. Nyt myyntimiehen pitää myydä se rahan tarve eteenpäin, lisää kassaa käyttöön ja pelimiestä sisään. Sisäisen kasvun lässyttäminen saa loppua.
Pistetään Ikonen myös floppeihin.
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pistetään Ikonen myös floppeihin.
Mun mielestä Ikonen on kärsinyt aika paljon peluutuksesta ja pompotellaan lähes joka pelissä eri kenttiin. Kun sai tulonsa jälkeen heti vastuuta enemmän niin pelasi parhaat pelinsä. Kokonaisvaltaisesti hyvä pelaaja ja kuuluu ehdottomasti korkeammalle kun 4. Kenttään ja sitä tasaista vastuuta niin ihan hyvä pelaaja
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Kun täällä nyt kovasti, ainakin muutamien äänellä ollaan Vuorista ristiinnaulitsemassa, niin pakko ottaa ohuesti kantaa. Kuinka moni oli pettynyt, kun joukkueeseen hankittiin Davidssonin veljekset? Muistelisin, että täällä oltiin kovastikin tyytyväisiä, toki muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Entä olisiko lähtökohtiin nähden esimerkiksi Riekkinen ja Zábranský pitänyt jättää hankkimatta vai oliko kumpikin ainakin ennakkoon hyvä palanen? Tai miten Juuso Ikonen? Ei ole ollut ihan tasollaan viime aikoina, mutta mutu-pohjalta väittäisin, että silloin kehuttiin hyvää reagointia ja hankintaan oltiin tyytyväisiä. Minä mukaan lukien.

Moni pelaaja on joissain määrin jäänyt odotuksista, osa enemmän, osa vähemmän, mutta ainakin minun mielestä hankinnat olivat lähtökohdiltaan sopivia Ässiin. Itse olisin ehkä Vanhatalon jättänyt hankkimatta, joskaan ei ole ollut ihan niin huono, mitä pelkäsin. Ei toki suurempia ilonkiljahduksiakaan aiheuta. Sylkykupeista myös Ojantakaseen olisin saattanut haksahtaa itsekin. Vaikea näistä epäonnistumisista on syytä vierittää kovin suuresti Vuorisen niskaan. Toistaiseksi ei vaan palaset ole loksahtaneet kaikilta osin paikalleen, mutta näitä sattuu, paremmissakin piireissä.

Ainahan voi toki mennä sen taakse, että Davidssonien tilalle olisi voinut löytää jostain samalla rahalla paremmat kärkihepat, vaan ei sekään niin helppoa ole. Ihan yhtä hyvin joku ykkössentteriksi värvätty AHL-arpa olisi voinut osoittautua connorbunnamaniksi tai pistenikkarilöytö Euroopan sarjoista giorgioestephaniksi.

Nyt Vuorista mitataan, kun ihan aidosti olisi tarve jotain keksiä, jotta hyvä alkukausi ei valu viemäristä alas. Hyvin ollaan vielä asemissa, ja mahdollisella täsmähankinnalla tai parilla + sillä jo korvista ulos tulevalla sisäisellä kasvulla (johon on oikeasti varaa reilusti) tässä on hyvät mahdollisuudet mukavaan loppukauteen. Maalivahdit antavat mahdollisuuden voittaa lähes joka ilta, Kaarlehdolle kylläkin antaisin vähän nähtyä enemmän vastuuta. Puolustus on ihan hyvässä jiirissä, siihenkään ei kaaduta. Hyökkäys sakkaa, mutta kuten mainittua, vaikka vituttaakin, ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon.

Toivotaan ensi viikkoon positiivisia uutisia pelaajarintamalta. Tai vaihtoehtoisesti puhelua Tikkurilan maalitehtaan auttavaan puhelimeen ennen seuraavaa matsia. Jos nämä ei toteudu, niin jouluaaton ihmettä odotellessa. Jospa pukilla olisi säkissään muutakin kuin pehmeitä paketteja.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Minä en myöskään Vuorista suolaa tilanteesta. Kyllä täällä kaikki olis esimerkiksi Davidssoneista innoissaan ja sille oli Tapparassa nähdyn perusteella ihan perusteensa. Ovat olleet loukissa ja mitään eivät vain sen jälkeen ole saaneet aikaan. Se ei ole Vuorisen vika.

Tällä hetkellä, jos ei ole rahaa, sekään ei ole Vuorisen vika. Se että kukaan ei osaa tehdä maaleja edes tyhjiin ei ole Vuorisen vika.

Hän on tehnyt mielestäni hyviä sopimuksia niillä raameilla, mitä on ollut käytettävissä ja ne pelaajat itse ovat vain pelanneet alle tasonsa, mitä sopi odottaa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ojantakanen tuli ja söi vaan omien nuorten paikan. Ei anna mitään, ei kehitystä aiempaan. Aivan turha. Hankintana floppi, taso nyt on normaali.
Myllymaan paikan ehkä, mut toisaalta Myllymaa ei ollut sopiva pala Härtsyn pelikirjaan 3./4. Sentterin ruutuun. Liian hyökkäysorientoitunut kun sentterin pitää ennen muuta olla kolmas puolustaja. Edes aloitustaidolla ei ole niin väliä kuten Knightin peluuttaminen osoitti.
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Hauskaa että täällä jengi repinyt peliverkkareitaan kun sijoitus on tälläkin hetkellä mitä on. Kyllä tuolla Vuorisen kasaamalla joukkueella pystyy haastamaan ja jopa voittamaan ihan jokaisen joukkueen tässä sarjassa. IMO hinta- /laatusuhde pelaajissa on varmaan lähellä parasta mitä Jannen pelimerkeillä pystyy kasaamaan.

Hauskaa on myös se että täällä on nyt ilmeisesti sen kymmenen ihmistä joilla on tuo "naurettava agenda", jos nyt oikein sen olen ymmärtänyt, eikä ketään kiinnosta tuo. Tulkaa ny itte selittää jotka mulle valittivat Kerttulan kritisoinnista, jolloin en edes kirjoittanut mitään haukkumisia, haluja Tommin ulostamiselle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vuorinen on epäonnistunut siinä, että ei ole saanut yli 2Meur budjetilla hommattua hyökkäykseen tarvittavaa maalintekovoimaa. 30 peliin vain 67 maalia on aivan liian vähän, oliko vielä peräti niin että jos tuo SaiPa-peli jätetään pois laskuista niin viimeiseen 10 peliin 14-15 maalia? Vaikka puolustus pitää, niin ei tuollaisilla maalimäärillä olla kympin sakissa. Joku yksittäinen pelaaja voi saada maalinteon onnistumaan, mutta laajalla rintamalla tällä hetkellä näyttää kyllä valitettavasti siltä, että sarjasijoitus tulee valumaan alaspäin ellei Vuorinen ala jostain kaivamaan uusia vastuunkantajia.

Lopullinen tuomio tulee toki vasta kauden jälkeen, tämä on vasta puolivälin arviointi ja kaikki sopimukset eivät ole Vuorisen käsialaa.

edit: lisätään vähän vielä, etten ole potkimassa Vuorista pihalle enkä muutenkaan kritisoimassa kokonaisuutta, ainoastaan puolen kauden otannalla hyökkäys on jäämässä liian köykäiseksi, jossei siihen keksitä muutosta. Aikaa on toinen puolikas kautta
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
14 peliin 16 maalia. Jos otetaan se SaiPa peli pois sieltä välistä.

Joo näköjäään entistä parempi tilasto. Ei muuta kuin Graberille ja Davidssoneille 3v jatkopahvit käteen niin saadaan nauttia maalintekemisen vaikeudesta jatkossakin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Vuorinen on epäonnistunut siinä, että ei ole saanut yli 2Meur budjetilla hommattua hyökkäykseen tarvittavaa maalintekovoimaa
Tosiaan kun ajattelee, että esimerkiksi viime kauden hyökkäyksestä poistunut keskeisin kolmikko Barach (15) - Rohdin(11) - Turgeon(6) vei mukanaan kuitenkin vain 32 maalia, niin sehän ei ole kovinkaan paljon. Mutta kun oikeastaan edes tuon määrän korvaaminen ei nyt oikein ole onnistunut, kaipa sen nyt jo uskaltaa sanoa. Syyt tähän voi jakaa käytännössä kahteen ryhmään

1) vanhat pelaajat, eli ne jotka eivät mene Vuorisen tiliin: Lenni on "odotusten mukaisesti" noin tuplaamassa maalimääränsä viime kaudesta, mutta kun vastapainona sitten taas vaikkapa Talajan maalimäärä on puolittumassa viime kaudesta, tai pahimmillaan jopa enemmänkin (viime kauden 16 maalia oli toki Talajalle poikkeuksellisen iso lukema, mutta silti). Ja sitten viime kautisten kuuden maalin miesten Ertzin ja Graberin kanssa oli taatusti odotuksissa, että tekevät nyt sen 10+ maalia, ja sitä ei selvästikään ole tapahtumassa. Eikä sitten kukaan muu junnu kuitenkaan ole noussut tehoilevaan rooliin..

2) Vuorisen hankinnat: koko maalinteon tuskan suuri ydin pyörii tietysti valitettavan isolta osin veljesten epäonnistumisen ympärillä, ja kaipa puhtaasti tehojen suhteen heidän epäonnistumisestaan uskaltaa nyt jo puhua. Fabre on pelannut maalinteon näkökulmasta niin ylärekisterissä kuin on pelata voinut, ja hankintana ehtinee suunnilleen paikkaamaan Barachin tekemät 15 maalia. Ojantakasta ja Vanhataloa ei hankittu varmastikaan maalinteko mielessä, Ojis on tekemässä sen ehkä puoli tusinaa maalia ja Vanhatalolla on saumat tehdä ehkä jopa 10 kihausta. Näin ollen oltaisiin hyvässä tapauksessa menossa tilanteeseen, jossa Fabre-Ojantakanen-Vanhatalo kolmikko ainakin nyt palttiarallaa pystyisi paikkaamaan tuon alussa mainitun poistuneen 32 maalia, ehkä nyt vähän jää vajaaksi siitä, mutta sikäli tilanne ei sen suhteen sitten ehkä olisikaan ihan niin huono kuten alussa sanoin..

Mutta kun viime kautisten pelaajien maalierotus on pahasti miinuksella ja veljekset ovat epäonnistuneet tehoilussa, niin ne ovat ne tärkeimmät selittävät tekijät miksi maalinteon tilanne on mikä on
 
Viimeksi muokattu:

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vuorinen on epäonnistunut siinä, että ei ole saanut yli 2Meur budjetilla hommattua hyökkäykseen tarvittavaa maalintekovoimaa. 30 peliin vain 67 maalia on aivan liian vähän, oliko vielä peräti niin että jos tuo SaiPa-peli jätetään pois laskuista niin viimeiseen 10 peliin 14-15 maalia? Vaikka puolustus pitää, niin ei tuollaisilla maalimäärillä olla kympin sakissa. Joku yksittäinen pelaaja voi saada maalinteon onnistumaan, mutta laajalla rintamalla tällä hetkellä näyttää kyllä valitettavasti siltä, että sarjasijoitus tulee valumaan alaspäin ellei Vuorinen ala jostain kaivamaan uusia vastuunkantajia.

Lopullinen tuomio tulee toki vasta kauden jälkeen, tämä on vasta puolivälin arviointi ja kaikki sopimukset eivät ole Vuorisen käsialaa.

edit: lisätään vähän vielä, etten ole potkimassa Vuorista pihalle enkä muutenkaan kritisoimassa kokonaisuutta, ainoastaan puolen kauden otannalla hyökkäys on jäämässä liian köykäiseksi, jossei siihen keksitä muutosta. Aikaa on toinen puolikas kautta

Tosiaan kun ajattelee, että esimerkiksi viime kauden hyökkäyksestä poistunut keskeisin kolmikko Barach (15) - Rohdin(11) - Turgeon(6) vei mukanaan kuitenkin vain 32 maalia, niin sehän ei ole kovinkaan paljon. Mutta kun oikeastaan edes tuon määrän korvaaminen ei nyt oikein ole onnistunut, kaipa sen nyt jo uskaltaa sanoa. Syyt tähän voi jakaa käytännössä kahteen ryhmään

1) vanhat pelaajat, eli ne jotka eivät mene Vuorisen tiliin: Lenni on "odotusten mukaisesti" noin tuplaamassa maalimääränsä viime kaudesta, mutta kun vastapainona sitten taas vaikkapa Talajan maalimäärä on puolittumassa viime kaudesta, tai pahimmillaan jopa enemmänkin (viime kauden 16 maalia oli toki Talajalle poikkeuksellisen iso lukema, mutta silti). Ja sitten viime kautisten kuuden maalin miesten Ertzin ja Graberin kanssa oli taatusti odotuksissa, että tekevät nyt sen 10+ maalia, ja sitä ei selvästikään ole tapahtumassa. Eikä sitten kukaan muu junnu kuitenkaan ole noussut tehoilevaan rooliin..

2) Vuorisen hankinnat: koko maalinteon tuskan suuri ydin pyörii tietysti valitettavan isolta osin veljesten epäonnistumisen ympärillä, ja kaipa puhtaasti tehojen suhteen heidän epäonnistumisestaan uskaltaa nyt jo puhua. Fabre on pelannut maalinteon näkökulmasta niin ylärekisterissä kuin on pelata voinut, ja hankintana ehtinee suunnilleen paikkaamaan Barachin tekemät 15 maalia. Ojantakasta ja Vanhataloa ei hankittu varmastikaan maalinteko mielessä, Ojis on tekemässä sen ehkä puoli tusinaa maalia ja Vanhatalolla on saumat tehdä ehkä jopa 10 kihausta. Näin ollen oltaisiin hyvässä tapauksessa menossa tilanteeseen, jossa Fabre-Ojantakanen-Vanhatalo kolmikko ainakin nyt palttiarallaa pystyisi paikkaamaan tuon alussa mainitun poistuneen 32 maalia, ehkä nyt vähän jää vajaaksi siitä, mutta sikäli tilanne ei sen suhteen sitten ehkä olisikaan ihan niin huono kuten alussa sanoin..

Mutta kun viime kautisten pelaajien maalierotus on pahasti miinuksella ja veljekset ovat epäonnistuneet tehoilussa, niin ne ovat ne tärkeimmät selittävät tekijät miksi maalinteon tilanne on mikä on

Ois voinu ajatella vahvistuneen budjetin tuovan pelivaraa Vuoriselle. Ja toki pakisto näytti kauden alla hyvältä, Davidssonit asiallisilta ja Rubinin jatko mainiolta.

Toki nuokin kaikki maksaa. Davidssonit olleet nallipyssyjä ja pakisto onnistunut hyökkäyssuuntaan vaihtelevasti.

Ei oo kyetty ratkomaan maalinteon ongelmia, kenties viime kausi+alkusyksy nostanut odotuksia ja takkuaminen mennyt tunteisiin.

No, siinä sen puolen kautta jäljellä. Jokasen maalin eteen joudutaan tekemään valtava työmäärä ja apeus loistaa ajoittain kasvoilta, mutta on tuolla vielä samoja joukkuepelin+puolustuksellisia aineksia kun viime kaudella. Ehkä olis toivonut helpompaa kaarta kaudelle, mutta sellasta se joskus on. Paljon on kiekkoa vielä tällä kaudella jäljellä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Hauskaa että täällä jengi repinyt peliverkkareitaan kun sijoitus on tälläkin hetkellä mitä on. Kyllä tuolla Vuorisen kasaamalla joukkueella pystyy haastamaan ja jopa voittamaan ihan jokaisen joukkueen tässä sarjassa. IMO hinta- /laatusuhde pelaajissa on varmaan lähellä parasta mitä Jannen pelimerkeillä pystyy kasaamaan.

Hauskaa on myös se että täällä on nyt ilmeisesti sen kymmenen ihmistä joilla on tuo "naurettava agenda", jos nyt oikein sen olen ymmärtänyt, eikä ketään kiinnosta tuo. Tulkaa ny itte selittää jotka mulle valittivat Kerttulan kritisoinnista, jolloin en edes kirjoittanut mitään haukkumisia, haluja Tommin ulostamiselle.

Vähän turhan aikaista Vuorisen ammattitaitoa on kyseenalaistaa. Matka on vasta alussa.

Toisaalta, Kerttulan lähtökohdat oli heikommat, taloudellisesti ja vetovoiman puolesta, ekan kohtuullisen menestymisen kauden perään iski pandemia ja muutoinkin painotukset oli edustuksen takana.

Ja silti kritiikki yltyi jossain vaiheessa "Tommin" suuntaan. Aika mietoa tää Vuorinen-kritiikki vielä on.
 

Patareiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minusta on aika naurettavaa, että tähän porukkaan on koko budjetti käytetty. Puolustus ja maalivahdit kohdallaan mutta tuo hyökkäys on todella huono. Ihan Graberin jatkosta lähtien on Vuorinen vetänyt homman hyökkäyksen osalta vihkoon. Lähtökohtaisesti esim. JD:n hankinta ykköskorin laituriksi oli hieman kyseenalaista, koska eihän nuo tehopisteet uralla eikä Tapparassa kovin häävejä ole ollu. Tapparassa playoffit tehoin 1+2 ja runkosarjassa hieman alle 0.5p per peli. MD veti viime kaudella paremmin mutta hyvinkin paineettomasti huippujoukkueen kolmoslinjaa. Väitän, että viime kauden näyttöjen perusteella hyvin harva utj olisi Graberia ja Davidssoneja kaavaillut kärkirooleihin joukkueessaan olkoon joukkue mitä kokoluokkaa tahansa (puhutaan liigatasosta).
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Runkosarjaa on vielä puolet jäljellä, joten ehkä kannattaa välttää tässä kohtaa kauheita yleistyksiä ja pahanolon tunteen purkauksia. Totta on silti, että hyökkäyksen ongelmia aika nopeasti tuli esiin, kun tämä kausi alkoi.

Ässiin ei näemmä sitten millään kyetä hankkimaan jo meritoitunutta peliä tekevää ykkössentteriä. Sen roolin joutui ottamaan Järvinen ja hyvin ottikin, mutta se ei alunperin ollut tarkoitus. Järvistähän pidettiin palstallakin kolmos- nelossentterinä ennen kauden alkua. Ehkä liikaa painottuu sittenkin tässä kohtaa tuo duunarivaatimus, se taitoelementti hyökkäyksestä jäi taas vajaaksi. Ässät on päästänyt vähiten maaleja Liigassa, mutta se toinen puoli tökkii. Laitureidenkin maalinteko oli enemmän toiveiden kuin näyttöjen varassa.

Ykkösketju kuitenkin onnistui, ja hyvä tietysti niin, mutta kun se hajosi jäi jäljelle alle 2 maalia per peli tekevä joukkue, niin paljon sen varassa oltiin. MDn paluukin on vasta vaiheessa, on kumminkin Ässien viimeisen maalin tehnyt.

Nyt täytyy toivoa, että Järvisen paluu ja Juholan tulo antaisivat jatkoon pätevät ketjut kun MD sitten kuitenkin lopuksi osoittautuu pelimieheksi! Ässien puolustus pitää niin hyvin, että pienikin tehojen nosto jo niitä voittoja luultavasti alkaisi taas tuomaan.

Sitä voi unelmoida yhdestä maaleja tekevästä laiturista vaikkapa, mutta on vaikea nähdä, että pelkkä vaihtokauppa Liigan sisällä mitään apua toisi. Pleijaripaikka on niin arvokas, että sen eteen täytyy urheilujohtajankin jokainen kivi kääntää.
 

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
Minusta on aika naurettavaa, että tähän porukkaan on koko budjetti käytetty. Puolustus ja maalivahdit kohdallaan mutta tuo hyökkäys on todella huono. Ihan Graberin jatkosta lähtien on Vuorinen vetänyt homman hyökkäyksen osalta vihkoon. Lähtökohtaisesti esim. JD:n hankinta ykköskorin laituriksi oli hieman kyseenalaista, koska eihän nuo tehopisteet uralla eikä Tapparassa kovin häävejä ole ollu. Tapparassa playoffit tehoin 1+2 ja runkosarjassa hieman alle 0.5p per peli. MD veti viime kaudella paremmin mutta hyvinkin paineettomasti huippujoukkueen kolmoslinjaa. Väitän, että viime kauden näyttöjen perusteella hyvin harva utj olisi Graberia ja Davidssoneja kaavaillut kärkirooleihin joukkueessaan olkoon joukkue mitä kokoluokkaa tahansa (puhutaan liigatasosta).
Tässä kohtaa itse ainakin toivoisin että JD olisi nyt painanut sen 0,5 pistettä per peli, niin ei voitaisi tämän tason flopista puhua. MD:stä puhumattakaan. Kyllähän veljesten pistesarake valitettavan karua kieltä kertoo ja varmasti on osasyy, miksi Ässistä puhutaan tehottomana joukkueena.

Kyllä Davidssoneita pidettiin ihan liigan mittapuulla kaappauksina ja odotusarvot oli korkeat. Kuinka moni olisi osannut veikata veljesten nykypisteet 30 pelin kohdalla? Aika harva, luulen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toivotaan, että Vuorisen joululahja kasassa on yksi ruskea kirjekuori Ässien hallitukselta, jossa on sopiva summa rahaa yhden hyökkääjä vahvistuksen hankkimiseksi. Jos kuoressa on vain voittamaton Ässä-arpa niin pyhien jälkeen hattu kouraan ja kerjuulle.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jos kuoressa on vain voittamaton Ässä-arpa niin pyhien jälkeen hattu kouraan ja kerjuulle.

Kolme €-merkkiä ei paljon lämmitä. Näin kävi kevvää miähien kanssa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Aikaa on vielä vajaa pari kuukautta, mutta jos Ikonen jää Vuorisen ainoaksi yritykseksi vahvistaa rosteria niin pakko sanoa, että pettymykseksi jää. Myllymaa kun vielä lähti niin hyökkääjien määrä pysyi samana. Ässien rosteri on nuoret mukaan luettuna määrällisesti tarpeeksi laaja mutta kärkiosaamista varsinkin hyökkäyksestä puuttuu ja tuollaiset JMJ:n kaltaiset pitkät poissaolot ovat karmeaa myrkkyä. Siihen päälle vielä kolme tehotonta ulkkaria, niin ei ihme että vain 71 maalia on tehtynä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Aikaa on vielä vajaa pari kuukautta, mutta jos Ikonen jää Vuorisen ainoaksi yritykseksi vahvistaa rosteria niin pakko sanoa, että pettymykseksi jää. Myllymaa kun vielä lähti niin hyökkääjien määrä pysyi samana. Ässien rosteri on nuoret mukaan luettuna määrällisesti tarpeeksi laaja mutta kärkiosaamista varsinkin hyökkäyksestä puuttuu ja tuollaiset JMJ:n kaltaiset pitkät poissaolot ovat karmeaa myrkkyä. Siihen päälle vielä kolme tehotonta ulkkaria, niin ei ihme että vain 71 maalia on tehtynä.
Numerollisesti ehkä määrä on ok, mutta tasollisesti ei rosteri riitä. Karnaranta ja Hellman nyt jo pidempään olleet pois, mutta ihan liian vähän on kilpailua ollut rosterissa. Eikä nyt puhuta pelkästään kärkiosaamisesta, vaan tasollisesti. Ulkkarit ovat flopanneet ja peliajasta kilpailu on kuitenkin jäänyt lähinnä tasolle Virtanen-Viitala-Vanhatalo, joka sekin ollut hieman sitä näennäistä pyörittelyä. Jamin paikka on kuitenkin se nelosen laita, Viitalan pitäisi pystyä haastamaan ylempänä olevia ja Vanhatalo on vähän se seppä mikä pyörinyt joka puolella. Myös Ikonen tuntuu vaihtavan nyt ketjua joka pelissä, mutta sementoitu paikka löytyy pelaavasta rosterista.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Herätys. Jossei rahaa ole niin hattu kourassa kerjäämään sitä.

Ihan vitusti hutihankintoja.

Riekkinen
Zabransky
Ojantakanen
Kaarlehto
Davidsson
Davidsson
Graber
Ikonen

Onnistuneita
Lefebvre
Fabre

En malta odottaa ensi viikkoon kun pääsen lukemaan Vuorisen kuukausikatsauksen. Siinä on hiukan seliteltävää kun viimeiseen 20 peliin 2 kertaa yli 2 maalia. .:D
 

vissypullo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En malta odottaa ensi viikkoon kun pääsen lukemaan Vuorisen kuukausikatsauksen. Siinä on hiukan seliteltävää kun viimeiseen 20 peliin 2 kertaa yli 2 maalia. .:D
Kaipa sieltä perus jargonit tule. "Heikompi vaihe menossa, uskotaan että parantuu kevättä kohti, potentiaalia on parantaa monella."
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uninen on tämä Vuorinen. Virheitä tehty ja nyt niitä pitäisi korjailla.

Reagoi nyt perkele tai kerro suoraan, että rahaa ei ole tai emme näe aiheelliseksi vahvistaa joukkuetta.
 

Nigi

Jäsen
Herätys. Jossei rahaa ole niin hattu kourassa kerjäämään sitä.

Ihan vitusti hutihankintoja.

Liigan paras maalivahti maalilla, mutta se ei välttämättä edes riitä kymppipaikkaan. Kertoo siitä kuinka surkeasti muu osasto on suorittanut.

Hyökkäys varsinkin on epäonnistunut todella rajusti. Davidssonit, Graber, Talaja yms. Todella surkeaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös